Andi
Hát az biztos hogy lesz ennél még sokkal jobb is!
Azért ha belegondolunk még mindíg jobb hogy bár kevesebbett lehettek együtt de azt szeretetteljes hangulatban, mintha családban lennétek és azt látnák hogy a szülők nem értik meg egymást sok a vita és a szemrehányás /mint nálunk
/
A jó munka sokat jelent vállani kell!
Meg ezért az is felmerült bennem hogy ha elvetjük a válás gondolatát akkor is kell ebben a világban az ember lányának dolgoznia sajna előbb-utóbb és bizony jó páran vannak akik ugyan a férjükkel élnek de mind a ketten úgy dolgoznak hogy mások segítségét is igénybe kell venniük, korán kellnek, későn érnek, úgy hogy....
Zsuzsi
Az a baj hogy a hangnemed nem jön át, én nem kételkedem a jóindulatodban, de lehet éppen kritikának is vélni.
Persze nem ez a lényeg azt szerettem volna neked írni, hogy én is kulcsos gyerek voltam, csak mi hárman testvérek.
Az apukám kamionos volt úgy hogy csak tisztát venni jött haza stb.
Az anyukám tanár ennek ellenére én egész nap jóformán napköziben vagy iskolában voltam. Felsős koromtól meg kulcsika a nyakba.
Én is nagyon utáltam....
Most mint mondhatnék anyu végül is végzett egy körül akár haza is vihetett volna, de nem tette napköziztünk gondolom ennyi gyermek mentesebb időre szüksége volt, én más vagyok nem bírálom érte de valahol a mai napig rosszul esik.
Ő elzavart minket nyolckor aludni nagyon sokáig saját bevallása szerint is innentől az ő ideje következik ne lábatlankodjunk ezt még gyerekként hallottuk tőle.
Hát....az enyémeknek csak a nagyoknak van kötelező szundi suli időben kilenckor, mert reggelre fáradtak lennének de hétvégén és szabadnapokon nem bánom ha addig vannak fenn amíg nekik jól esik.
Csak azért ítam le ezeket hogy lásd nem feltétlenül a válás az ami miatt az ember gyereke kulcsos lesz /hányat hagytam el/ vagy napközibe kényszerül /ezért utálom a mai napig/.
Szerintem nehéz ideális körülményeket teremteni mert a gyereknek biztossan az a jó ha anyuci vele van meg apu is amennyit csak tud, de hát valakinek pénzt is kell keresni, mondjuk kicsi gyereknél apuka az és később...
Mert egy család azért nem csak gyerekekből áll és én már magamon érzem hogy jó-jó hogy mindig az ő érdekeiket nézem de mi lesz velem? Vagy ez olyan önző volna?
Beja
Ugyan Corynak is írtam már annak idején de legfeljebb a többiek ugornak Napocskánál nekem is alacsony lett az AFP pont mint Borcsának /nekem is mondták hogy nézzem amásik értéket is!/erre a dokim azt mondta hogy sok a téves riasztás /nem is igen szerti ezt a vizsgálatot pont ezért/ mert lehetséges hogy nem pont időben mentél, hiszen esetleg nem jól lett számítva az időpont /ez azért ritkán pontos/ és még ezerféle oka lehet.
Ha jól megnézték UH-on a genetikán és nem találtal semmi gondot, valószínűleg én sem végeztetnék amniót.
Annyira sajnálom hogy ilyen eredményed született, most szerintem senki és semmi nem nyugtat meg amíg a pindurkád a kezedben nem tartod egészségessen.
A Praxist én is ajánlanám szerintem is Győrfi az egyik legjobb szonográfus!
Fel a fejjel!
Puszi: Dzsili