Most írtam nektek egy hosszút és jól eltűnt, kezdhetem újra, szóval:
Drezsy!
Azért nem ugrottam, hogy lefotózzam a festékkészletemet, mert a gép délelőtt bekrepált, a párom este megcsinálta, de én csak most jöttem haza. Most meg mááán azért nem ugrok, mert álmos vagyok
Majd holnap
Manóka!
Ugye-ugye néha még én is figyelmesen olvasok (0,375 ml
) Nem vagyok én mindig borstörlős
Hogy mikor lesz a vásár? Passz..ha megtudok valamit szólok, ha te vagy a frisebb, szólj te!
A lefolyó és a gipszlé nem szeretik egymást. Én úgy csinálom, hogy a maradékot benne hagyom a műanyag keverőedényemben és miután megszáradt benne megnyomkodom az edény oldalát (ami ugye hajlékony, mert műanyag), szépen feltöredezik benne a megkötött gipsz, és zutty a kukába!
Dodus!
Köszi az infot a szalvétaboltról, és türelmetlenül várjuk, hogy megjavuljon az a gép, és gyönyörködhessünk az alkotásaidban
Zsu!
Köszi az újabb mintákért!
A repesztőlakkot kenheted több rétegben is, de a kenés irányára figyelj oda, hogy egyező legyen!
Szandra!
Köszi a pancsoló leírását!!
FIGYELEM!!
Megkérdeztem a REMOHOBBy-t és a GIPSZKIÖNTŐ FORMÁK MINDEGYIKE 560 FT-BA KERÜL!!(egyetlen kivételével a GI-5064, ami 1050.- Ft.
Ezenkívül forgalmaznak még 38x38 cm-es (egész szalvéta) formát is, ami 1380.- Ft.)
ÉRTITEK EZT??? MI MEG VESSZÜK DRÁGA PÉNZEN!! éN LEGALÁBBIS ENNÉL SOKKAL TÖBBÉRT VESZEM.
Rendelt már tőlük valaki valamit? Tapasztalat?
Jubi