Jó reggelt, kurutttyyy!
Syl, Loviné: Jelöltelek titeket.
Tegnap volt itt élet, én azért nem voltam, mert tömtem a majmot a borvacsin, ami szupi volt: férjemmel és egy gasztro-őrült barátunkkal voltam, iszonyú jól éreztük magunkat, most kissé kába vagyok
.
Lucuzs,
sajna ez a doki nem egyedi eset, én is nagyon naiv voltam: majdnem 2 évet bohóckodtam el olyan dokikkal akik ugyanígy nem kezelték az alapbajt, holott korábban is és ezidő alatt is látták az apró cisztákat UH-n. Azért írom h. néha, mert pcos létemre láttunk domináns tüszőket időnként.
Az OK, h. a nődoki nem írhat fel hivatalosan ilyen metet, ez azért van mert pco indikációra nincs törzskönyvezve a gyógyszer, csak diabéteszre, amit a nődoki nem kezelhet. De akkor, ha képben lenne v. támogatná ezt a típusú kezelést, akkor elküldene mondjuk endokrinológushoz, aki felír.
Ez meg, h. ilyen hosszú ciklus és normál hormonkép nem lehet pcos szintén hülyeség: eleve a nőgyogyik a 35 nap felettit nem igazán tartják már normál ciklusnak. Az eltérő hormonkép pedig nem alapfeltétele a pcos-nak, míg a meddőség, cikluszavar igen.
Bocsi, de kicsit kiakadtam, mert a sztorid előhozta belőlem azt a bosszúságot, amit amiatt érzek, h. 30 körül elpazaroltam 2 évet ilyen dokik miatt (meg persze a saját naivitásom miatt).
Okosan teszed, h. nem pazarlod az időt, menj tovább, és keress mást.