Sziasztok
Kedves Figyelő,
ezt a dolgot itt nálunk nagyon nagyon befigyelted
Még soha senkit nem rekesztettünk ki, és nem is fogunk, látod még neked is szorgalmasan válaszolunk. Eddig bármelyik dokira kiváncsi volt valaki, biztos akadt jelentkező aki tudod infoval szolgálni.
A babanetet meg pont azért hozták létre, hogy egymás babáiról beszélgessünk.
Amúgy nem tetszik ez a stilus amit itt megütöttél, főleg a NÉV szerinti irkálás, mi vagy te: megfigyelő a kórház részéről, a mi véleményeink alapján akartok fizu emelést adni, akkor eltévedtél, mert ez nem a halapenz.hu oldala.
Úgy látszik mindig akad valaki a neten akinek kötözködős hangulata van, el kéne küldeni őket egy fonalgyárba
Kriszti,
köszi az infot, lassan belevetem magam a dekopázs varázslatos világába, nagyon megfogott
Apa már tiszta kiütés amikor a szalvéták felé megyek, pedig még csak nézelődőm, mi lesz majd ha veszek is?
Drukkolok, hogy a következő teszt már kétcsikos legyen
Én is rendeltem katalógust, sőt már irtak is vissza, hogy a héten postára is adják, és nagyon köszönik az érdeklődést, még ennyit tudok németül
Gabi,
tök jó a történet a névhez, és nagyon aranyos.
Akkor tudom neked majd még ajánlani a bababörzét is, ami május 9én lesz a BNV területén az A pavilonban. Ott is betudsz majd szerezni egy csomo dolgot, egész jó áron.
Ami a dátumot illeti kezdjük meg közeliteni egymáshoz. Először egyezzünk meg abban, hogy húsvét elött vagy után? Talán Solya és Annamari miatt jobb volna utána, addigra megtörténik a honfoglalás és jobban rá fognak érni.
Maszat,
merre vagytok, hogy telnek a napok, jelentkezz mert hiányzol.
puszi
Ági és hiszti-miszti Dani