Sziasztok!Nagyon eltűntem,de most vagyok egy kicsit,vissza is olvastalak benneteket csak túl sok lett egyszerre az info.
Mi ugye elköltöztünk új kis házunkba,múlt hétfő óta ott is élünk teljesen, bibi,hogy incs netünk hazajönni netezni meg nem igen volt időm,rengeteget rakodtam meg takarítottam még...
Aztán az oviba nagyon megindult az infulenza,tegnaptól ki is akartam magamat írattatni,de már késő volt péntek óta fekszek,iszonyú rosszul voltam a hétvégén,köhögés,orrfolyás,fül és arcüreg gyulladás,de a lázam nem volt vészes egészen tegnap délelőttig amikor már 38,5 alá nem tudtam levinni...pedig reggel voltam a háziorvosnál aki hazaküldött egy doboz acc-vel.Aztán du.felhívtam a nőkomit,berendelt ugyanúgy megviszgált,meghallgatta a tüdőmet mint a háziorvos írt antibiotikumot(nem olyan jó a baba miatt,de azt mondta sokkal jobb mint a láz meg a köhögés)meg kaptam egy nagyon jó homeos bogyót totál felszed mindent légcsőről....eredméy:Ma reggelre 37,2 hőem.köhögés fele,a füleim jobbak......
Szóval ezután ha gondom lesz csak a nőgyógyászhoz megyek sehova máshova.Ja és totál kiakadt a háziorvosra,hogy egy lázas kismamát hazaküld 2 óra várakozás után egy dob.acc-vel....
NA erről ennyit....
Remélem ti jól vagytok,én most anyáéknál aludtam mert a férjem éjszakás és így mindenki nyugodtabb volt....(nosztalgiáztam gyorsan)
Túl vagyunk a 18 hetes uh-n is,na ott is kifogtam egy tapló dokit...
de minden ok,az afp-m negatív szóval talán már jobban leszünk...
Délután majd teszek fel képet...
drukk megy mindenkinek ám!!