Új privát üzeneted érkezett!

Gyurcsány Ferenc: jön az egységes szociális számla, változnak a gyed folyósításának szabályai
A kormány tervei szerint a jövőben minden érintett állampolgár esetében külön nyilvántartanák, mennyi támogatást kap és pontosan milyen jogcímen.

Ez lenne az egységes szociális számla. Most a támogatási rendszer nehezen átlátható, ezt akarják megszüntetni. Január elsejétől még csak az állami, egy évvel később, 2011-től pedig már az önkormányzati forrásból érkező utalásokat is számon tartanák ebben az új rendszerben, az adatvédelmi szabályok figyelembe vételével - mondta napirend előtti felszólalásában hétfőn a kormányfő.

Gyurcsány Ferenc beszélt arról is, hogy a gyed folyósításának idejét nem csökkentik 1 évre, továbbra is legfeljebb 2 évig lesz adható, de az eddigi 6 hónap helyett legalább 1 év munkaviszonyt kell igazolni ehhez a jogosultaknak.

Emellett a gyed folyósításának ideje nem lehet majd több a munkában eltöltött időnél. Akinek megvolt a legalább 2 éves munkaviszonya, kaphatja a teljes időre a gyedet - magyarázta a miniszterelnök.

Kép

Kép
katlina

Na én már tudom! :P Viszont Eddel beszélt Dorka, így nem mondhatom el... (nem kaptam rá engedélyt hogy elmondjam, Ed nem kérdezett rá) :( Dorka majd jön a hírrel!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.16 18:27-kor.
szilbee

akkor továbbra is ehet a penész bennünket!

Kép

Kép
katlina

Annyit talán mondhatok, hogy egészséges, szép baba! Úgy tünik minden rendben vele odabent! :)
szilbee

Sziasztok!

Szomorú hírrel kezdem: köszönöm, akik szurkoltak a barátnőmért, de sajnos ma írt, hogy 17 hetesen Angyalka lett a piciből. :cry: De így "legalább" nem kellett egy nehéz döntést meghozniuk - ahogy ő írta. Mérhetetlenül szomorú vagyok, mert egy igazi családba: odafigyelésbe, törődésbe, boldogságba érkezett volna ez a baba,1,5 év várakozás után.

Ma megjártuk a kardiológiát: Jázminnak tényleg van halk szívzöreje, de az orvos szerint nem igényel különösebb gondozást, a szervei épek, ha nem romlik a helyzet, ezzel vígan elél, esetleg még ki is nőheti. Máté kapott egy 24 órás EKG-t, de valószínűleg vele is minden rendben, de megvárjuk a holnapot.

Gyönyörűek a pocakfotók, talán ez jobb kedvre derít. Lehet, még én is keresek egyet-kettőt.

Dorka, Te meg ne kínozz itt minket, hogy fogunk a kíváncsiságtól lyukas oldallal kinézni holnap?!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket és mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Letinek és Trixinek és így utólag is nagyon sok boldog névnapot Leventének!

Sajnos nem tudtam még teljesen visszaolvasni,mert teljesen el vagyok havazva így munka mellett.Bocsássatok meg nekem,hogy reagálni nem tudok.Komolyan mondom alig élek,nem gondoltam,hogy ilyen nehéz lesz,de gondolom majd belerázódok.
Hétvégén meg mi is partyztunk,nagyon jól sikerült,de szerintem Gabó megint beteg lesz.Így is 2 hetet bírt folyamatosan az már jó.

Amint tudok jövök.

Kép
pné rami81

Szami!
nagyon szomorú! nagyon sajnálom őket! próbálkoznak még? vagy mit mondtak?

hogy tűri Máté az ekg-t? jó, hogy Jázminnal minden okés!

hozzad, hozzad a fotókat!

Szilbee!
hoygaztatatatatat!
ez már szándékos kínzás!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami: Nagyon sajnálom.... :(

Örülök, hogy a gyerekek rendben vannak.

Szilvi: Akkor lány!.... Vagy fiú!
jaimee1

Judit, szerintem nem próbálkoznak. A férj 50 múlt, a barátnőm is idősebb , mint én... Van egy 3 éves, hihetetlen okos fiuk és a srác első házasságából két nagy, 16-18 körüli kislány.

Máté rosszul viseli. A Bethesda óta nagyon elege van, úgy érzem. Rosszat álmodott 2-3 éjszaka is, szerintem elég zaklatott. Lassan ott tartok, hogy ha ez sem hoz eredményt, hagyom az egészet egy jó időre (legalábbis a következő rohamig), bár tudom, akkor meg ezt fogják sokan (nem Ti) a fejemre olvasni... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami! Nagyon sajnálom, ami barátnődékkel történt. :cry: Sok erőt kívánok nekik.

Rami! ++++++++++ Megértelek, tényleg nehéz lehet újra visszazökkenni, biztos kell neki egy kis idő. Szülinapi fotókat hozhatnál ám!!!

Jaj, de kíváncsi vagyok már én is, ki lakik Dorka pocakjában... :roll:

donkoaniko

Katlina!
csak nem értetek is izgulhatunk hamarosan?

megvan már a kft?

Judit,
Kép
Kép
bbj

hát most úgy van hogy elkezdek egy Munkavédelmi technikus sulit,ami 8hónap addig biztos nem,vagy legalább a suli feléig biztos nem-ha nem jött volna ez a lehetőség hogy mehetek suliba akkor már terveznénk erősen!
Kft-már február 5.napjától él-és virul-emiatt megyek suliba hogy munkavédelminek ne kelljen még plusszban fizetni
Persze már a fejemre olvasták hogy a pályázatíron elvéreztem a vizsgamű előtt-ami persze rosszul esett a lelkivilágomnak-de nem magyarázkodtam-hogy ugyan mért is csak némán végighallgattam 8)

Szami!
Nagyon sajnálom a barátnődet-ilyenkor nincs ésszerű magyarázat-és vígasztalás-csak az ídő segít én már csak tudom

Kép

Kép
katlina

Katlina!
mi az hoyg Te tudod???? erről lemaradtam asszem!

na hajrá, nekünk is külsős cég csinálja, annyira nem vészes áron, és van a pakkban tűzvédelmis, és környezetvédelmis is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami, sajnálom a barátnődéket, szomorú :( De van már egy egészséges pici fiuk, aki miatt kicsit könnyebben átvészelhetik ezt az időszakot :(

Emlékszem én is a Szilbee és Katlina pocakokra :D Szami, úgy rémlik, te is tettél már, úgyhogy biztos van a gépen, tessék újra berakni! :wink:

Szilbee, a madárcsontú termeteddel nagyon látványos pocakod volt :lol: És már akkor is evett a penész, hogy sehun egy stria... Én nem merek puszta pocakosat feltenni, tiszta csík vagyoke :oops:

Hm, engem már nem tud fejbevágni, akármit is találnak ki nagyokosaink :? De legalább a csp. megadóztatása nem érint majd minket.

Anikó, nem írtam a kérdésedre :oops: Igen, lesz szülésznőm, Komáromi Katit kértem fel, hogy vezényeljen majd le minket :) Személyesen még nem találkoztunk, de nagyon szimpatikusnak tűnt telefonban.

Dorka, sijessetek mán haza!!!

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Szilbee! Örök harag! Így kínozni minket! :wink: Vakondok nálunk, úgy nézem négy üres dvd-t kell vennem... :lol:

Szami! Barátnőd: :cry: De én is úgy gondolom, hogy talán "könnyebb" így, mintha nekik kellett volna hasonló döntést hozniuk. Ezek szerint valóban baj volt a magzattal?
Már kérdeztem, de nem írtad, hogy Csaba már dolgozik?

balwin Judit! Megjöttek ma a pontok, köszönöm! Már be is válltottam!

Évi! Neked jobbulást! Pont 4 órakkor jöttem az Isparból, sasoltalak a piros suli előtt, hátha láttlak, ahogy jösz Csongiért.

Jön babó gépezni...

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina, én is veszítettem már el egy babót, igaz, ő csak 7 hetes volt, de nekem az idő sem segített. Csak Jázmin. Ami terhességet meg végigparáztam... :oops:

Évi, jobbulást Neked!

Olga, holnap kezd Csaba.

Balwin, Jázminos pocakom volt fent, de azt nem a gépről raktam, nekem ott már csak a tavalyi második félév képei vannak. De majd keresek valamikor.

Rami, kitartást Neked, hátha könnyebb lesz, ahogy újra belelendülsz!

Tesóm jön haza pénteken!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin! Pedig tiszta stria vok. A combom térdig belül! A hasam egy az egyben! A melleimről nem is beszélve. Nagyon rossz bőröm van. Inkább repedt, mint nyúlt. A képen nem látszik, mert Dév jól kifeszítette a bőröm.

Szami! Részvétem!!! :cry:
szilbee

Rami! Nem kell az olvasással bajlódnod! Dobjál inkább képeket!! :D
szilbee

Sziasztok,

megvagyunk, minden O.K., KISFIÚ!!!!! :)
Csajok, ekkora hasonlóságot a két fiú közt!!!! Egyrészt milliméterre pontosan egyeznek az adataik (Szabival is 26 hét 2 naposan voltunk, most 26 hét 3 nap)
BPD: 72 mm
THQ: 70 mm
FL: 49 mm

Kilára 1 kiló 10 deka, Szabi 1 kiló 6 deka volt...
De az arca!!!! Petivel összenéztünk, mikor megláttuk: TISZTA SZABOLCS!!!!!!!! :) Olyan édes!
Majd próbálok fotót hozni!!!

Szami, nagyon-nagyon sajnálom a barátnőd, olvastam a rossz hírt... iszonyatos lehet most nekik... részvétem... :(

Szilbee, Ed elmondhatta volna!!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Ed elmondta! bár szórakozott pár percig... :roll: :twisted: :lol:
Nem akartam elvenni a kenyered! ;)
szilbee

Judit,nekem is volt egy vetélésem(felszívódott az embrió),de úgy emlékszem írtam talán még a legelején.Rá 6hónapra megtudtuk hogy terhes vagyok és ahogy Szami írta főleg az első 12hét nagy félelemmel telt el.Nekem segített Robika a fájdalom felejtésében,de a kiskönyve megmaradt emléknek

Dorka!
Dejó,fiú-és a doki milyen?Úgy hallottam nagyon szeret mozizni

Kép

Kép
katlina

Ja igen.. már marha régóta akarom elmesélni! Dorka!
Keresztfiad, kiszúrta (az avatarodból rájött) hogy te küldted neki a Wall-E-t... Azóta is mindenkinek azt meséli :lol:, még anyumnak is. "Dójitól kaptam Vólít! Dóji Küldött nekem Vólít!"Csak neki nehezen esett mit akar a gyerek, mert nem tudta mi az "vólí"!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.16 20:58-kor.
szilbee

na, a képek, majd még hozok jobbat is, ha el tudom menteni a DVD-ről:

Kép UH előtt

Kép Kistesó

Kép Szabi a 4D-s képen

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
már tűkön ültem. gratu! bár én annyira kislányt érzetem! mi ebből a tanúság? én csak nem hallgassak magamra
na és akkor a neve? ha már a Zsófi kiesett a pixisből?

Szami!
a ti angyalkátokra emlékeztem.

jön tesód? na akkor dumcsiheygek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, gratulálok! Úgy voltam, mint Judit, pedig nagyon kellene mennem, de folyamatosan frissítettem, hátha elcsíplek még... :oops: Tényleg-tényleg, név?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

húú tényleg mekkora hasonlóság!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Húúú tényleg nagyon hasonlít! :D
szilbee

Aszta, Dorka, tényleg tiszta Szabolcs! :shock: :lol: :lol: Hihetetlen!!!!
Gratulálok a gyönyörű egészséges legénykéhez!
Nagyon csinos vagy!
jaimee1

Csajok, olyan jól esik, hogy így érdeklődtetek!!!!
Olyan nagy élmény volt!
Csupa jó tapasztalatot gyűjtöttünk ennél a dokinál, jók a felvételek, rendesen megnézett mindent, jó humora van :)
Azt is megmondta, hogy mi az, amihez még kevésbé ért, de alapos volt, és végül 6 db képet adott, 4 pld-ban, így összesen 24 képünk van, tudtunk adni a nagyszülőknek is bőven :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Gratulálunk a kis tököshöz!!! :lol: :lol: Tényleg szembetűnő a hasonlóság! És hogy Te milyen csinos kismami vagy! :D

[quote="dorkáék"]
írta:
dorkáékCsupa jó tapasztalatot gyűjtöttünk ennél a dokinál, jók a felvételek, rendesen megnézett mindent, jó humora van :)

Hát igen. :wink:

Szami! Sajnálom... :( Tesód mennyi időre jön?

Katlina! Rólatok tudtam, mesélted... :( Jó tanfolyást választottál, lehet vele keresni. :wink:

Balwin! K.K. vett fel, mikor bementünk. A másik nőhöz képest- aki egy vén boszorka volt :evil: - ő tündérien bánt velem.

donkoaniko

Én sem tudtam nyugovóra térni...

Dorka: én magamban ki nem mondottan éreztem, hogy fiú lesz :lol: Gratula Nektek! Tényleg nagyon hasonlítanak :lol: Név? Ja, és nagyon trendi kismama vagy!

Szamóca: valamiért biztosan így kellett történnie a barátnődéknél... :cry: A férjed már annyira jól van, hogy munkába állhat? Majd írd meg, a 24 ekg mutatott-e valamit Máténak.

Rami: kitartást Neked, majd csak belerázódtok!

Évi: Jobbulást Neked! Akkor most táppénzen vagy otthon?

Bbj: Leti hány kiló? (egyem meg...)

Szilbee: mi az a Vóli? Szerintem én (mi) nem ismerem...

Katlina: ha 8 hónapos a tanfolyás és februárban kezdődött, akkor simán el tudod végezni, ha már most összejönne Ketteske :lol: Úgy is kell az utánpótlás :lol:

Kép

Kép
szolkata

Szilbee, örülök, ha Leventének így sikerált eltalálni, minek örül képen a legjobban! :) Remélem az ajándék is teszeni fog neki!!! :)

Kata, Judit, én Szabi Zsófizása után nagyon kisláynt éreztem, de most egy héten belül 2x is kisfiúval álmodtam, így végülis nem ért meglepetés :)
Kata, Wall-E egy robot, mesefigura, DVD-n van meg Leventének.

Nevek? :roll: Talán majd 8-10 hét múlva :wink:
Egyelőre nálam a Rajmund, Kornél, Bálint, Olivér, Zsombor jön számításba... Apánál leginkább Ketteske... még nem igazán "érzi", mit is szeretne

Judit, aztaaaa, nagyon szépen látszik már a kistesó!!!! Simán 28-30 hetesnek is nézném, olyan szép pocak!!!!

Szami, nekem is szívzörejem volt kicsinek, kinőttem teljesen, nem igénylt nálam sem kezelést, biztos Jázminnál is így lesz!
Máténak elhiszem, hogy elege van mindenből, azért megterheli neki is testét-lelkét ez a jópár vizsgálat!

Rami, kitartást.... biztos nagyon nehéz!!!! Mi a helyzet a csütörtöki (?) hosszús napokkal? Bent kell maradnod 20 óráig?

Évi, jobbulást kívánunk!

Többi kis beteg????
Anikó, meglepett, amit a dokinénitek mondott... enyhén szólva érdekes... nekem legalábbis...

Ja, és köszi a díííícséreteket, :oops: :oops:
Ritkán sikerál fotóképes állapotba hoznom magam. Kb. havi 1x, doki előtt igyekszem összekapni magam :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, gratulálok a kislegényhez! :lol: Így utólag könnyű mondani, de én is kisfiúra tippeltem - pocakformától függetlenül :wink:
Csatlakozom, csini vagy! :D
Nekem nem is annyira a két fotón volt látványos a hasonlóság, hanem Szabi mostani valója, és Kistesó portréja között :shock: Akárhogyis: tényleg nagyon hasonlítanak!

Én is kíváncsi vagyok már nagyon Hunor baba pofijára :) Akkor mi is kipróbáljuk T.Z-t...a 27-30.hét között valamikor :) Húdemeccevan...

Kata, hát eggen, kicsi a lakás :mrgreen: Ottanahelyen a legjobbak a fényviszonyok...meg ott tudok világos háttér elé beférni 8)

Jaimee, mikorra mentek holnap?

Judit
Kép

Kép
balwin

Esik a hó!!! Örülök (meg egy kicsit így késik is a tavasz... Bence takonykórsága miatt lenne jó)... :lol: :roll: :cry:

Dorka: én azt álmodtam éjszaka, hogy Zétény lesz Ketteske neve... nem mint ha sok közöm lenne hozzá... :oops: :oops: :roll: :wink:

Menek, keltem Bencét, ovikába viszem, apa már Pestre indult, Marcira meg majd a szomszéd Gyula vigyáz :lol:

No jó reggelt, ébresztő!!!

Kép

Kép
szolkata

Dorka!
Tényleg hatalmas a hasónlóság!!!!!!!!!!!!!!
És a pocakfotó is jól sikerált!!!!

Kata!
Apa is így számolt,de nem kezdem el februárban-mert pont most indult így már lemaradtam egy kicsit!

Kép

Kép
katlina

Kata! De korán keltél tényleg! Vóli = Wall-E és egy movie!

Dorka! Nem is írtam tegnap! Annyira jó hogy megtudtátok végre! :lol:
Én meg nagyon csajszit éreztem! :lol: De hát Szabinál is azt hittem....
És ti mire számítottatok inkább? Mit éreztetek? Emléxem hogy én anno, hiába próbáltam mindkét eshetőségre felkészülni, csak lányban reménykedtem. Viszont mikor meghallottam, hogy kisfiú olyan váratlan és hihetetlen boldogság kerített hatalmába, hogy még magam is meglepődtem. :shock: Pedig korábban azt hittem ha a doki fiút mond, akkor tök csalódott leszek.
szilbee

Dorka: Gratulálok én is az öcsikéhez! Tényleg nagyon csini vagy!
Rég nem voltam már olyan kíváncsi mint tegnap este! Apa pont játszott a gépen és én 10 percenként kiugrasztottam megsasolni, hogy bejelentkeztél-e már. Olyan gyönyörű pofija van!

Szami: sajnálom a barátnődet, okosat nem tudok mondani.
Nórinak is van szívzöreje, voltunk is gyermekkardiológusnál, de ártalmatlan szerencsére!

Erika: ma mentek szemészetre? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Andi

Kép
Kép
andii

Nem tudom meséltem-e már, hogy mi végig Barnabást vártunk Nóri helyett. Voltunk 4D-n, de 21 hetesen és a nő nem volt benne egyértelműen biztos, hogy kislányt lát. Ezután a saját doki 3x látott fütyköst, még meg is mutatta a részeit. Apa ugyan egy kicsit csalódott volt (iszonyúan lánypárti), de kezdett belenyugodni a fiúba. Szülésnél még mondta is a doki, mikor bújt ki a baba, hogy milyen stramm kisfiú! KISLÁNY?!?!?! Teljesen össze volt törve, nem győzött magyarázkodni, velünk meg madarat lehetett volna fogatni. A korházban 5 napig csak gyönyörködtem a "meglepetésben". Azóta is sokszor ajándéknak hívjuk. Az az igazság, hogy ha egyszer lesz hármaska nála is mindegy a nem. Egyedül Majánál szerettem volna nagyon kislányt. Na ott nagyon csalódott lettem volna, ha nem punis, de azóta mindegy!

Andi

Kép
Kép
andii

Jó reggelt,

ecsik a hóóóó!!! :) Ti mit csináltok majd ma? Én nem tudom... de jobb, mint ha az eső esne....

Judit, nemsoká itt lesz már a 27. hét nálatok is, sztem úgy rohan az idő, hogy követni sem tudom!!! :shock: Kíváncsi vagyok nagyon én is babótokra!!!!

Szilbee, talán erősebb volt az az érzés, hogy kislány, de lehet azért, mert Szabi Zsófinak hívta/hívja. Igazából nagyon-nagyon örültem a kisfiúnak, vihogtam egész este, alig bírtam elaludni, vigyorogtam ezerrel... :) Tényleg semmi csalódottságot nem éreztem én sem! Peti is azt mondja, hogy talán erősebben érezte a fiút, csak nem mondta nekem...

Még egyszer köszi, hogy így szorítottatok!!!

Kata, Zétény egyik ismerősöméknél lesz :) Már ha fiú lesz, mert még ők sem tudják.. :)
Apa ilyen időben autóval indult el? Vagy az utak nem vészesek?

Katlina, azért szólj időben, ha izgulhatunk :)

Kép
Kép
dorkáék

Majának mandulagyulája van úgyhogy a héten itthon leszünk, farsang stornó. Az első negatívum itt, hogy fél kilenckor voltunk először a rendelőben, és délután 5-kor kerültünk sorra! Még jó, hogy telefonon lehet érdeklődni, hol jár a sorszám! Mondjuk ez azért is van, mert a doki iszonyú alapos, ami azért pozitívum.

Andi

Kép
Kép
andii

Dorka! Hatalmas gratula öcsikéhez! Nagyszülők gondolom örülnek! Szilbee, húzzatok bele, jó lenne már egy kislány is a sok fiúunoka közé! :lol: :lol: :lol: Nálam sem jött be az én sejtésem (kislány=Veronika), de Dorkának én is kislányt "éreztem". :wink: Valóban nagyon hasonlítanak a fiúk! Az egyik kezecske négy ujjacskája is milyen szépen kivehető a képen! Nekünk sajna kimaradt a 4D-s Uh.

Kata! Te már nem hármaska nevét álmodtad meg véletlenül? :lol: Persze magatoknak...

Valaki nem akarja összeszámolni, hogy hogy állunk nemek tekintetében? Nekem az a sejtésem, hogy a fiúk állnak az élen.

Andi! Okés, hogy alapos az orvos, de ez a rendelési idő akkor is durva! :shock: Két rendelést vitt egyszerre? Farsangot sajnálom. Azért otthon megtartjátok nem?
Barnabás: :)

Kata! Nálunk tegnap volt Peti Pesten, de hát 7-re ért haza. Azt mondja nem ment át a belvároson, valami elkerülőn jött ki, de rohadt hosszú volt.

Szami! Szívzörejem nekem is volt, szerencsére ezt álltalában kinővik a gyerkőcök. Csaba izgul munkakezdés előtt? Vágyik vissza? Vagy már beleszokott az édes "semmittevésbe"?

balwin Judit! Ha már felhoztatd a lakásotok méretét... Gondolkodtam rajta a múltkor, hogy hogy fogtok berendezkedni, ha kettecske is megérkezik? Ha jól emlékszem Luci köztettek alszik.

bbj Judit! Örülök, hogy Letinek tetszik a bölcsi! És tőled elszakadva ment felfedezőútra? Engem Balázs húzott maga után. Pár nap múlva mert csak mellőlem "elkóricálni".
Nemsokára írok méz ügyben!

Katlina! És téged érdekel is ez a munkavédelmis tanfolyam? Mármint maga a munkavédelem. Mikor indul a következő tanfolyam?
Az biztos, ha előlről kezdthetném én sem tanulnék pici gyermek mellett. Annyira sok időt elvesz a suli, amit Balázzsal tölthetnék.

Olga

Kép
juhaszolga

Andi! Kiamaradt: Majának mielőbbi gyógyulást kívánok! Hogy viseli? Eszik?

Olga

Kép
juhaszolga

Áááá! Tegnap nem tudtam reagálni a pocakfotókra! Szilbee! Én nem emlékeztem ezekre a pocakfotókra! Azta! :shock: Ha nem látom, nem hiszem!
balwin Judit! A te pocakod is jó nagy!
Mindenkinek akkora hatalmas pocakja volt! Mindjárt keresek én is, én nem emlékszem, hogy nekem ekkora lett volna!

Olga

Kép
juhaszolga

Kép 19 hétben

Kép 5 nappal szülés előtt

A kismamanadrágot úgy kellett összefogni egy iratkapoccsal, mert nagy volt. :roll: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Maja szerencsére, nagyon sok teát iszik és mellette amiket nagyon szeret azt eszik is. Képzeljétek el, most először kapott tablettát és gond nélkül beveszi. Még örül is neki, hogy azt csinálja amit a nagyok. Végre nem kell a sziruppal bajlódni!

Olga te végig tök vékony voltál! Vigyáztál rá, vagy csak így alakult?

Andi

Kép
Kép
andii

Olga: ne haragudj, de olyan jót mosolyogtam a 19 hetes kismama fotódon :lol: Olyan csini, egyáltalán nem hízott voltál, hogy a pocakod nekem hirtelen olyan volt, mint egy méhecske csípés ... :lol: Bocsi, nem rosszindulatból írtam, inkább aranyos :lol: Áhhh, Zétény szerintem nem illik a Gál-hoz... kifejezetten Dorkáékkal álmodtam.

Szilbee: nem ismerjük ezt a mesét... át lehetne venni nekünk, ha robotos, B.-nek biztosan tetszene... (kifizessük...) :lol: Reggel fél 5-kor volt ébresztő, aztán már csak rádiót hallgattam, fél 7-kor meg keltem.

Andii: jobbulást Nektek!!! Elég kiakasztó ez a várakozósdi...

Katlina: akkor most hogy is fogsz suliba járni? Nem kapcsolódsz be az elindult csoportba? Robika hogy van?

Bbj: legújabb kisbölcsisünk?

Dorka: a főnökével ment Pisti Pestre, és jól haladtak.

Én meg nem akarok ma csinálni semmit itthon. Mit csináljunk ma?

Jaj, gyorsan kiírom a másik topicból az édesség reciket, mielőtt elfelejtem... nagyon jónak tűnnek.

Kép

Kép
szolkata

Ja... és a kismamis képeken azon röhögcséltem magamban, hogy milyen kerek volt mindenki feje a végén.... kivéve Szilbee-t... :roll: :wink: Én is olyan puffadék fejű voltam mind a kettő végén.

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Gyönyörűvpocakfotók.

Kata megint beteg (az én gyerekem soha nem gyógyul meg? klubba kérném a felvételem). 2 hete hagyta abba az antibogyót. Vírusos a torka, duzzadt a mandulája.

Dorka: Gratula a kisfiúhoz. Én is lányt gondoltam, de fiónak szurkoltam. Oylan jól össze fognak nőni. Tegnap már én is tűkön ültem, meg is néztem még, de már írni nem volt erőm.

Szami: Sajnálom a barátnődet. És beteg lett volna a baba? Bocs, ha írtad, majd megpróbálok rendesen visszaolvasni.
Örülök, hogy Jázminnál nincs gond, Máténál sem lesz, remélem.

Évi: Jobbulást! Próbálj pihenni!

Andi: Én is így voltam, mint Te. Elsőre nagyon lányt akartam, másodjára mindegy volt, de a szívem mélyén kislányt. És ha lesz harmadik, akkor sem bánnám, ha lány lenne, bár fiút jósoltak. Természetesen örülnék egy kisfiúnak is.

Jó ez a hó, bár érdekes volt eltolni a babakocsit a dokihoz. Tegnap estére én is benáthásodtam, éjjel alig kaptam levegőt.

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: Kellenek még pontok? Még vártam, hogy valaki ideadja, azért nem küldtem. De most már küldeném, ha kell.

Niki

Kép
Kép
csni

Helló!

Hát én már meglettem volna hó nélkül... Kitartó ez a tél.

Kata! Én is észrevételeztem, amit mondasz, de azért még mindig az én fejem viszi a pálmát... :oops: :D
Marcinak boldog hófordulót!!! Jó súlyban van! :lol:

Andi! Majának jobbulást akkor! Ügyes, hogy beveszi a gyógyszert. Én a mai napig alig bírom leküldeni még a legapróbbat is, képes vagyok fuldokolni benne. :oops:

Niki! Nektek is jobbulást!!! +++++++++++++

Olga! Volt ott azért pocak! :D

Dorka tegnap du. köhögött 2-3-at. Azóta se. :roll: Éjszakát is végigaludtuk megint. De gyanús nekem, hogy bele fog esni, csak idő kérdése...

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?