Sziasztok!
Eloszor is boldog szulinapot kivanok Roninak es Lorincnek!
Es kivanom ezt visszamenoleg minden palantanak, akinek az unnepleserol lemaradtam - amit nagyon, nagyon fajlalok...
Hat sajnos az utobbi idoben mar egeszen leszoktam a netezesrol...
Rossz helyen van ez a gep. Itt a dolgozoszobaban Viola nem rontombonthat, mert mindent fontos es veszelyes tereptargyak boritanak. A kisagyban meg kepzelhetitek, meddig van el egy olyan gyerek, aki ahhoz szokott, hogy az egesz nappali a "jarokaja"...
Pedig amugy szuperul elvagyunk egymassal, bekesen elfoglalja magat a csajszi, kozben neha odajon bujni egy sort, aztan teper tovabb. Csak persze folyamatos felugyeletet igenyel, mert vegtelen a fantaziaja, valamint on-es kozveszelyes. De hat ez a tema Nektek mar nem ujdonsag...
Az is ide tartozik, hogy az x=sokadik veszekedes utan irtunk az emberrel egy "meg kellene csinalni..." listat, es kiraktuk parafatablara. Hat, ket A/4-es lap tele lett...
Viszont azota kicsinyke szabadidonkben nekialltunk ezt koptatni, es mar egesz szepen gyulnek a pipak
En megvagyok, hol fenn, hol lenn, de szerencsere tobbet fenn. Ez a nehany nap jo ido hihetetlenul feldobott, kar, hogy mar vege, de hat csak kifele megyunk mar a telbol, ettol virul a fejem, rugyezik a falabam
Viola a fel eletet terden tolti, es amint bele tud kapaszkodni valamibe, mar all is fel. Neha sikerul visszaterdelnie, neha borul, de mar azt is egesz ugyesen kigurulja, bar ilyenkor azert meg kell tutujgatni a kis lelket
Atalvas tovabbra sincs. Szinte mar megszoktam, bar szerintem ettol is vagyok neha totalkaros.
Sajnos a nemhizas is egyre brutalisabb, utobbi 3 hetben sikerult kemeny 5 dekat osszehozni... Voltunk egy laborvizsgalaton, de nem talaltak semmit. Az a vicc, hogy ranezesre teljesen formas Vilcsi, hurkas combik, stb, csak a merleget tudnam feledni. Mindig Urszila Julkajara gondolok, o volt ilyen "al-Dobrogi"
Kangi,
Te emlegettel viszont bizonyos "ropitopicot", az hol van, mert en nem talaltam meg, es lassacskan beleolvasnek!
Hat csak jokat mindenkinek, ha az altatas nem lesz extrem, meg jovok este!
Kaska