Nekünk kellett a mérleg a tejelmenések miatt. Minden etetésnél tudnom kellett, mennyit szopizott, hogy mennyivel kell kiegészítenem az éppen aktuális adagját. Ez az első pár hétben mérleg nélkül nem ment volna... És persze más érzés, amikor tényleg szopik a baba, de a kórházben még én sem tudtam, hogy mit kéne érezni... Sajna kérdezés nélkül viszont nem tanították meg, így elég későn jutottunk el odáig, hogy kiderült, mit kellett volna az elején másképp, mert azt hittem, majd csak lesz tej, amit megehet, de nem tej nem volt, csak nem tudott szopizni...
Kádból nekünk a legegyszerűbb volt, olyat kaptunk, most is ezzel kezdjük. De mi is áttértünk a nagykádra, hogy szokja és szeresse a vizet.
Légzésfigyelőnk nem volt, hála Istennek nem is kellett. De persze nem állíthatom biztonsággal, hogy tudtam volna, ha baj van... Azért bízom benne, hogy most sem lesz baj...
Fény nálunk az előszobából jött, ha kellett, de Samu szobájában a lefektetéstől a kelésig alapvetően mindig sötét van.
Hang: érdekes... Mi zenészként, ha kellett volna ilyesmi, vlsz. először azzal próbálkoztunk volna, hogy felrakunk vmi jó CD-t. Persze, azon kívül, hogy azért én énekeltem neki elég sokat. Mostanra bármi zenét szívesen hallgat napközben, éjjel csend van. Egy dolgot nem szeret: ha énekelek neki... És ezt azért, mert régen ez azt jelentette, hogy aludj el, Samu, és anya,ha megnyugodtál, eltűnik... Ha elkezdek neki énekelni, egyből görbül a szája, és könyörög a szeme, hogy ne menjek el... De van taktikám: egyértelműsíteni szeretném neki idővel, hogy az, hogy énekelek, nem jelenti, hogy elmegyek. Csak együtt játszunk, és együtt is maradunk.
Anita, remélem hamar kiderül, hogy tévedett a labor! Akkor a 28-a áll? akkor az MA már csak 11 nap! A szopipárnába elég a töltetet megvenni, és igen, meg kell bontani vhol a varrást, de ha már 1x megbontottátok, érdemes oda cippzárat varrni, hogy még egyszer ne kelljen felbontani.
Petrus! Örülök, hogy viszonylag jól vagytok!
Anika! Ez azt jelenti, hogy amennyiben az 1ik baba jól fekszik, akkor már lehet természetes úton szülni őket? Mert a másikukat befordítják? Nem is tudom elképzelni...
Tinu! Jó a pocifotó!
Nagyon vicces volt a recept!
Köztünk 1,5 év van az én javamra.
19 és 21 voltunk, mikor házasodtunk. Minket is kicsit hülyének néztek...
Azért még nem parázom a gyerek hivatásán... Örülök neki, ha napról napra jól nevelem.
Már nem tudom, mi volt még... De most elmegyek én is aludni. Mindenkinek jó pihenést!
Ja tudom, keresztmamáéknál sztem azért tényleg készülődik vmi, holnap újra megvizsgálják legkésőbb, de akár éjjel is kórház lehet már a dologból - nem biztosak benne, de lehet, hogy elment 1 adag magzatvíz - csak a 2 tegnapi vizsgálat miatt betétet használt - kisebb vérzések voltak, és nem tudja eldönteni, hogy lehetett-e vmi folyás inkább, vagy ez már víz volt-e. Én bízom benne, hogy még éjjel ez kiderül, és mehetek őket szállítani be a kórházba.
Köszönjük/köszönik a drukkokat, továbbra is légyszi!