sziasztok
Magunkról:
Én is munkás családban nőttem fel, aztán közgazdasági szakközepet végeztem el, idegen nyelvű gyors- és gépíró lettem. Suli után egy számítógépkezelői tanfolyamot és tb ügyintézőt végeztem el, aztán 1998-tól egy betongyártó cégnél vagyok adminisztrátor.
Férjemmel 1995-ben ismerkedtünk meg, 1999-ben összeköltöztünk, aztán 2001-ben házasodtunk, majd 2003-ban született meg Édua.
Férjem fizika-technika-média szakos tanár egy ált. suliban.
Hobbym sose volt, de szeretünk kirándulni, túrázni
, már alig várom, hogy a kicsit magamra kössem és induljunk megint majd
lányok nem tudom mi van, de éjszaka alig aludtam, és egész nap sírhatnékom van
Babakád nekünk jó volt, állványos, lehajtható pelenkázóval, sajnálom, hogy eladtuk
, mikor nagyobb lett Édua akkor vettünk egy sima babakádat, most azt fogjuk használni és vettem végül egy merev pelenkázólapot a kiságyra.
Légzésfigyelők soha nem volt, nekem megnyugtató volt, hogy ott szuszogott mellettem és minden mozdulatára ébredtem.
Én egy pici kis lámpát használtam éjjelente, szopihoz, mellszíváshoz, éjszakai sétákhoz tökéletes volt
Jövőhéten mehetnék szülőszobalátogatásra, csak félek egyedül nekiindulni vezetni
, így városon belül elmegy a vezetés, de az majdnem 50 km
Megint sűrű hetem lesz, Édua szülinapja az oviban, ki kellene váltani a házassági anyakönyvi kivonatot, elmenni a körzeti nődokihoz, hogy vegyen táppénzre, aztán szombaton party
Ja és a táska, én már összepakoltam, tudom néha túl előrelátó és tervezgetős vagyok, de én így vagyok nyugodt