Helló, megkerültem. Otthon voltam a szüleimnél, mert az apjukom síelt. Így visszagondolva nem kellett volna "elengedni", mert elég rosszul voltam a hétvégén. Na mindegy Lotti bent van, én meg jól vagyok.
Először is Boldog első szülinapot a két kis drágának, Niának és Dórinak. Nagyon tündériek.
Lujzikánk is nagyon édes, és tényleg hasonlít rád Boris.
Mágnes nem semmi étvágya van Beninek. Igazi férfi. Ha belegondolok, hogy keresztlányom 15 hónaposan még mindig 8,5 kiló
....... Bár azt mondják a fiúk gyorsabban gyarapodnak.
Tücsi, boldog félévességet Csabinak, gondolom ő is nő mint a veszedelem.
Boris találtál már keresztelő ruhát? Én anno a next oldalán nézegettem keresztlányomnak. Most ezt találtam:http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/12/3
Persze itthon nem tudom hol lehet kapni, talán a Westendben van ilyen bolt. Meg az ára is elég húzós. Na mindegy azért szép.
Ilonkám hogy vagy? Néztem a vonalzód, három nap múlva teszt. Nem lehet, hogy.....??????? Én úgy hiszek abban, hogy spontán lesz, egyszer csak akkor, amikor nem is gondolnád. Sőt úgy gondoltam, hogy el is felejtesz tesztelni, és mondjuk egy pár nap múlva eszedbe jut, és akkor ott lesz a két csík. Ezen merengtem most
Zel, nagyon szép a szoba, és a pocid is. Milyen furi, hogy nemsokára ott szuszog pici fiú. Nekem még mindig olyan furcsa- pedig már a 34-ik hétben vagyok-, hogy babánk lesz. Meg hát annyira jó ez az állapot. A bordür milyen mintájú? Valamilyen állatkásat szeretnék, de egyszerűen nem találok.
Mi még nem tartunk sehol szoba ügyben. Kicsit kiakadtam, mert úgy volt, hogy hétvégén tapétázunk. Erre drága emberem versenyezni viszi a tanítványait vasárnap. Persze mondja, hogy ne izguljak, mert minden meglesz, de miért nem érti meg, hogy én akkor is aggódom. Már azt álmodtam, hogy megszületett Lotti és semmi nincsen kész, nem tudjuk hová fektetni, nincsenek kimosva a cuccai stb. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Annyi dolgom van még.
Tüzetesebben utána érdeklődtem a epidurális érzéstelenítésnek, és mint megtudtam nem fogok lemaradni a katartikus kicsusszanós élményről, mivel oxitocint adnak a kitolási szakaszban, hogy érezze az ember a tolófájásokat. Ja és 4 ujjnyinál adják be, tehát nem szúrnak rögtön hátba az első nyikknál. Szóval nem azért szeretnék érzéstelenítést mert gyáva vagyok, hanem csak úgy. A fájdalmat elég jól bírom (bár megbeszéltem a lánykámmal, hogy ő fájdalom nélkül fog világra jönni
), de azt nem szeretném, hogy esetleg ha elhúzódik a vajúdás, akkor a végére teljesen kipurcanjak. A barátnőm 16 óráig vajúdott és a végére nem érezte a tolófájásokat - pedig nem is kért fájdalomcsillapítást -, úgyhogy akkor nyomott amikor a szülésznő mondta.