Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee, holnap szorítunk!

Szami, te meg gyere ma a hírekkel a kardiológiáról!

Anikó, ezt a kruppos hajlamot még spec nem hallottam a szőke-kékszemű-fehérbőrű gyerekekre :shock: ...de sokminden mást már igen (pl. hallászavar, látászavar). Szegénykék meg vannak bélyegezve...
Ehehehe...Dorci a dokinénit is megbabonázta? :lol: Hát nem is lehet figyelmen kívül hagyni :D

Dorka, jó volt a színház? Mit néztetek meg? Itt, a Szigligetiben?

Judit
Kép

Kép
balwin

Hááát, akkó nálam műxik a papírforma másodikpocak ügyben :roll: Nem zavar amúgy, csak néha...kicsitijesztő :wink:

Szilbee, gratu a szaporodó fogacskákhoz! :D

Lucinak még 4 hátsó őrlő hiányzik a 20-ból. Illetve...20 tejfog van?!

Judit
Kép

Kép
balwin

Évi, akkor pihengessécsak!
Nemtomhogykerültél az álmomba, de ott voltál a szobában, tehát szültél te is! :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee! Gondolhatod, majdnem seggreültem, mikor mondta! :shock: :lol: Ez is egy hülye nézet... hogy a kreol gyerek erősebb... csak tudnám, akkor miért volt tele a rendelő kokerókkal? :roll: :wink:
Nem tudja azt nekem úgyse senki bemagyarázni, hogy egy szöszke, világos bőrű gyereknek , mint amilyen Dorka is, gyengébb lenne emiatt az immunrendszere, vagy bizonyos betegségekre hajlamosabb lenne. Az nem ezen múlik! Szűrni kell ennél a dokinőnél kőkeményen, na.

Balwin! Szép nagy már a pocak! :D És még tényleg van sok idő! Lesz szülésznőd?

donkoaniko

Évi! ((((((( )))))))) Jobbulást!!!!!

donkoaniko

Anikó!

[quote]S írta:zűrni kell ennél a dokinőnél kőkeményen, na.

:lol:
szilbee

Balwin: ezt azért jól eltakartad. :wink:
Az azért látszik, hogy nem pici a poci. :D Nekem is ilyesmi volt már Rékával is, nekem nagyon tetszett, hogy nagy.

Dorka: majd fél 4-re megyünk. Ahogy már írtam párszor, puncis lesz az! :wink:

Akkor soksok drukk a vizsgákhoz Ditkének!!

Szöszke, kék szemű Rékám is és megértünk 14 hónapot betegség nélkül. Egy egy napos dáthát leszámítva. Úgyhogy no comment...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.16 13:00-kor.
jaimee1

Kép

Ez volt bennem Réka 19 hetesen. Az igaz viszont, hogy utána kb. egy hónapig ugyanekkora maradt...
jaimee1

Sziasztok

köszi a drukkokat, biztos ez használt...

Leti összevissza csalingázott, hol ezt tolta, hol azt a babát etette, csúszdázott, énekelt, mondókázott.. nem akart hazajönni. kíváncsi leszek, mikor múlik el a csoda.

Két dolog volt, ami nem tetszett, az egyik, minden gyereknek folyik az orra. némelyiknek ömlik! a gondozócsajszi szépen felszeletelte a gyümiket, jött egy kislány kajcsizni, és rátüsszentett egy óriásit. pont a közepébe. úgyhogy nem tudom mennyit leszünk itthon, mert én betegen be nem viszem!

a másik is tulképpen ebből kifolyólag volt, rengeteg szellőztetés. én szó szerint fáztam, mondjuk én a túl sok ruhát adó vagyok, de elkel.

minden más tetszett, a csajok hozzáállása, -értése, a kis programok, ahoyg próbálják összefogdosni őket, a berendezés, a tisztaság...

Jaimee!
Katának már írtam, hogy én voltam a fotós... általában én kattintgatok, lehet tudat alatt...

vékony hujjúfelsőket vettem többnyire, meg egy cuki pamutruhát Grétinek, leggings-szel nagyon menő lesz! egy asso cipőt, az még lehet a Katusé lesz, egy rollup nacit, 1-2 pólót, már a nyár jegyében
asszem ennyi

na megyek rendbe rakom a lakást, nagyon felborult a rend, semmi nincs a helyén, reggel még fel sem tudtam ágyalni... ebbe is bele kell jönnöm

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
na megvan a várva várt fotó!Csííínosak vagytok! nekem is oylan szétterjedő hasam volt, nem oylan helyes, inkább lapos, széles.

egyszer láttam a strandon, számomra már-már-gusztustalan nénit, kai bikiniben feszített, mint Misi érdeklődésére kiderült (nem hagyta őt sme nyugodnia dolog) 8 hónapos kismamát, csúcsfejú gyerekkel. hát ritka csúnya pockája votl, kifelé fordult köldökkel stb, az addig oké, hoyg ez normális, csak miért kell ennyire mutogatni. nem kismama bikini volt, hanem a hasa alá csúsztatta a bugyi korcát, és mintha tanga lett volna ráadásul... ja ez csak egy kis kitérő volt...

Évi!
jobbulást, és szóljál apának, előttetek a feladat!

Jaimee!
nagyon kis trendi kismama voltál!

Anikó!
nem azért, merthoyg azok a gyerekek atópiásak is lehetnek, és ezzel egyszerűbb magyarázni?

Szilbee!
az nem jó, mertha odamész, a 3D elé, és mire visszaérsz a gép elé...na tudod

Na most már tényleg haladok a dolgomra

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

6. hónap

Kép

Nóri utolsó napja odabent!
Szerintetek a pocakom fiús volt vagy lányos?

Andi

Kép
Kép
andii

BBJ: Jójó, dehát fotó csak készült veled is, nem?

[quote]
írta:
a gondozócsajszi szépen felszeletelte a gyümiket, jött egy kislány kajcsizni, és rátüsszentett egy óriásit. pont a közepébe.

Nnna, alacsony még az ingerküszöböm, ettől enyhe frászt kaptam volna. :lol: :lol:

Anikó: Kokerók? Miket tudsz te...sajnos...
jaimee1

Lány! Mintha az enyémet látnám! :lol: :lol:
Bár így utólag már könnyű.... :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.16 13:35-kor.
jaimee1

Balwin: lehet azért tűnik nagyobbnak a pocód mint Lucival, mert előbbre áll!

Andi

Kép
Kép
andii

Még egy pár pocakfotó és teljesen elvesztem a fejem... :D

Andi

Kép
Kép
andii

Andi: :lol: :lol: Én is...kár hogy apa is kell hozzá.
jaimee1

Judit, remélhetőleg minél tovább (a csoda) :lol: Milyen ügyes Leti, hogy szépen elvan a bölcsiben :) A problémák meg...hát még mindig jobb a szellőztetés, meg a taknyos gyerkőcök (ezt valahogy sehol sem tudják megkerülni :? ), mint ha higiénés gondok lennének.

Izé...T.Z-nek nem a Szent István Patikában (vagy melyik van a Verseghy úton) van a 4D-s rendelése? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Gyed marad 2 év, úgy tűnik....

Már ha előtte van 2 év munkaviszony legalább...

Most mondja GYF
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.16 13:51-kor.
jaimee1

[quote="jaimee1"]A írta:jaimee1nikó: Kokerók? Miket tudsz te...sajnos...

Megmondta Feri bácsi, nem cigányozunk! :lol: :lol: :lol:

Andi! Szép pocakod volt! :D

Judit! Jó, hogy tetszett Letinek a bölcsi! :D Kérdésedre a válaszom: gőzöm nincs. :roll:

donkoaniko

Judit! De 3 perc és itthon vok! ;) Na meg mire Dorka felhív... :roll: :lol: én azt nem tudom kivárni...
Én is pont emiatt óckodom a bölcsitől. :roll: :x Az állandó beteg gyerekektől... Úgyis is itthon kell töltenem vele min. fél évet a folyamatos bölcsis betegeskedés miatt.
szilbee

Balwin! De igen, pontosan ott. Miért kérded?

donkoaniko

Vagy tudod mit? Rögtön felhívlak onnan! :wink: :lol: Már ha eljutok..mert egyenlőre úgy tünik, hogy a fiúk nagykörútra mennek ovi után. :?
szilbee

Andi, sztem fiús :wink: :mrgreen: Hátulról biztosan látszott a derekad :lol:
Hát abbiztos, hogy most hamarabb kezdtek felfelé költözni a hasüreglakók, mint az első terhességnél... remélem a gyomorégést azé ezúttal is megúszom... legalábbis a durvább fajtáját.

Már láttátok ezt a képet, de hamá belelendültünk...Lucival így néztem ki az uccsó napokban:

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó, csak azért, mert Szilbee NST-t írt...nekem erről a kórház ugrott be :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

[quote="donkoaniko"]M írta:donkoanikoegy a chat...

Kiszállok, altatás van 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Bocsi! Nem NST-t akartam! :oops: :lol: Csak hát akkor még nem ittam meg a kv-m...
szilbee

:lol:

Nah, télleg menek.

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép

Na ha már nosztalgia, Apa itt próbálta a fényképezőt, míg várta, hogy beengedjék: :lol: :lol: :

Kép

donkoaniko

Balwin! Az nem semmi! Jó nehéz lehetett!

Én már nem is emléxem milyen pocakosnak lenni, pedig csak picit több mint egy éve volt. :shock:
szilbee

Andi! Hallod neked is jó nagy pocid lett! :shock:
szilbee

Mi alszunk, ráérek... :oops: :oops:

Anikó, milyen kis hegyes pocakod volt. Mármint nagy hegyes. :D

Szilvi: hát pedig neked sem semmi pocakod volt. Emléxem a poncsós képeidre. :wink:
jaimee1

Erika! Most már akkor nem a biztosított napok száma a lényeg?
szilbee

Szilvi: a fél év munkaviszony már nem elég gyed (tgyás) előtt. Min. 1 év kell.
jaimee1

Ja és adózik a csp....úgy, hogy adóalap növelő tétel lesz. De ezt már szellőztették egy ideje... :(
jaimee1

Hopp, felébredtünk.
jaimee1

Komolyan nem tudom mi lesz ebben az országban. Mert az ember még a megszorításban is benne lenne, ha lenne értelme. Dehát évek óta megszorítunk és a helyzet egyre aggasztóbb!!! :cry: Remélem mire a gyerkőceink nagyok lesznek nem kell félniük sem az utcán, sem a holnaptól.

Inkább rakjatok még sok sok pocak és gyerekfotót!!

Andi

Kép
Kép
andii

Hali!

Egy ici-pici nyugi... várjuk a doki nénit... 3 hós oltás lesz...

Annyit hozzátennék a megszorításokhoz...., hogy az adókulcs 18-ról 19%-ra növekszik, viszont a sávhatárt kitolják 3 millió forintig... ami azért nagyon jó....

Jó nagy pocakjaitok voltak!!! :shock: A legjobban az tetszett, hogy Balwin Juditnak a Lucis pocakfotó helyileg majdnem ugyanabban a beállításban készült, mint a mostani :lol:

Kép

Kép
szolkata

Hát Kata, téged könnyű boldoggá tenni. még Gyf is bevallotta, hogy 130 e ft feletti bérnél rosszabbul jár mindenki, akárhonnan nézzük.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.16 14:40-kor.
jaimee1

Hali!

Balwin, nem mondod, hogy álmodban szültem :shock: Hm, azt hittem valami bábaféle voltam ott akkor :lol:
Hááát, nagyon édesek a pocakfotók, de én már azt hiszem egy gyermekes maradok...
Pont a tegnapi maratoni focikupa után jutott eszembe, hogy én nem is tudom mit csinálnék ilyenkor egy csecsemővel. Ez van, ezt hozta a sors, szerintem ez már így is marad. :? :wink:

Évi és
Kép
csongianya

na miről maradtam itt le! azta!

Andi! nekem is fiúsnak tűnik inkább, persze tudjuk, hogy nem! tehát én ebben sem vagyok jó!

Anikó!
erre a képre emlékszem! meg arra is, yhog csak éppen téged tudtalak kivenni,a régi jó monitorunkon! ost már látok mindnent!

Szilbee!
Te is rakj, azon a pocakon mindig hüledeztem! azt tudod, hoyg mennyi különbség volt az akkori derekad, sé a mostani között?

mindegy, a gép bekapcsolva várom a fejleményeket! egyébként engem si beszédítettél ,mert nst-t írtam, kellett szerkesztenem... :lol:

képzeljétek nekem nincs kifejezett pocakfotóm! és Jaimee, nem rólam egy sem készült :lol:

lemaradtam fletóról, majd kiművelem már este magam...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nem tudom, pedig mértem anno, úgy emléxem. Annyi rémlik hogy 100 fölött volt, de Ádám haskörfogatát nem haladta meg. :oops: :lol:

Na akkor előásom a képet...
szilbee

34 hetesen (Dáviddal)
Kép

38 hetesen
Kép

5 nappal a császár előtt
Kép
szilbee

Jaimee: alapvetően optimista vagyok, meg belátom, hogy a még rosszabbat el kéne kerülni...

Szilbee: jó nagy hegyes pocakod volt... emléxem rá :lol:

Marci megkapta az oltást, picit sírt. 6470gramm.

Kép

Kép
szolkata

Szilbee!
megint csak aztaaaa!!!!!!!!!

Kata!
nemsokára beér bennünket ez a Marci legény! kicsit sírt? na akkor edződik bátyóhoz!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hja! Nagy vót, de ha Dorkáét látnátok, mikor Szabit várta! Húúú... én annál nagyobbat még nem láttam!!!

Marci ügyes legény! :D Hosszat mértetek? Mennyit gyarapodott, a legutóbbi mérés óta?

Nem tudok menni Dorkáék elé... :( A fiúk nővéremékhez mentek farsangi jelmezért. :)

Na még fasírtot kell gyúrnom, meg porszívóznom most hogy Dév ébren...
szilbee

Szilbee: 62 cm, két hete volt legutóbb mérve, akkor 6200gram volt. Húúú, vacsi lesz a fasírt? nyam-nyam... menünk mi is :lol:

Dorkáék azóta már tudják.... :roll: :roll: :wink:

Bbj: na jó, inkább csak nyikorgás volt :lol: De most is tök jó kedve van, a múltkor nagyon nyűgös volt utána.

Elrobogok itthonról, van egy kis ügyintézni valóm.

Kép

Kép
szolkata

Dév is akkora volt 3 hósan. :)

Hát remélem tényleg tudják és nem szégyenlősködik a kismuki!
szilbee

Megvagyunk!
Nem vittem dokihoz :oops: ,délelőtt nem volt semmi,délután kétszer pici,hasfogónk van a fogára gyanakszom fehéredik a bal szemfog is

Pocakfotók hát nosztalgiázom,már mi is gondolkodunk az utánpótláson!
balwinéra emlékszem-hatalmas-de a mostani babó sem lesz kissebb!

Barátnőmék pnt most terveznek babát,ma beszéltünk és mondta ezt a gyed-dolgot-így várnak még mert nem akar 3éven át alamizsnát kapni!

Anikó!
Dokinéni Mártinak is ezt mondta,mert Szabi szőke,világos bőrű,Robi meg barna de hófehérbőrű-és ott mindkét gyerek sajnos kruppos-de én sem látok benne összefüggést

Kép

Kép
katlina

Kép

Kép

Kép
katlina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?