sziasztok!
Úgy látom ez már elég régi topik, de azért hátha jár erre még valaki... Nyáron költözünk kertvárosba, és oviválasztás előtt állunk. Kisfiam szeptemberben kezdi majd az ovirt, de tanácstalan vagyok, hová írassam. Olvastam, hogy a bimbó utcaiovról sok jót írtatok. Ez ugyanaz, mint az enyezd utcai? Úgy tudom tagintézmény... Nekem az enyezd utcai volt a legszimpibb ovi, egyetlen kérdőjel, hogy mennyire lesz jó a vegyes csoport, ha a kisfiam már nagyobb lesz... A másik ovi ami legközelebb van hozzánk, az az Anikó utca, de ott az egyik kiscsoportos óvonénin kívül semmi szimpatikusat nem találtam
Olyan kaztonásnak tűnik nekem, olyan kis topmanager képző
Szerintem az ovinál az a lényeg, hogy sokat játszon a gyerek, és ne kelljen minden nap harcolni az ovibamenéssel, mert nem érzi jól magát ott. ASzóval sztem az enyezd utca nyer, de ha valaki látogatja még ezt a fórumon légyszi világosítson fel! Nagyon várom a tapasztalatokat, még a héten, mert jövő héten beíratás. A nev kp ovik is tetszenek, de oda valószínűleg nem kerülünk be, mivel a kisfiam évvesztes, és minden évben szinte túljelentkezés van... Légyszi segítsetek dönteni, ha van már tapasztalatotok!!! Előre is köszi, további szép napot mindenkinek!