Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi drága,sok boldog névnapot!
Dominika,ennek a valaminek már a neve is szörnyű :?
mindjárt utánanézek!

Kép
Kép
josi

berni611

Köszi a köszöntést mindenkinek, cukik vagytok :-)

Enikő most aludt el...

Szerintem is jelöljül Emmát ;-) Szavazni is lehet, vagy csak jelölni??

Dominika, ez az IBS nem hangzik valami jól, bár biztos lehetne rosszabb is...

yuyu79

szia Kriszta

Azért jó,hogy kiderült legalább,hogy mi a baj. Megmondom őszintén,én már gondoltam erre,egyik nap volt egy tv műsor is róla...
Nálam az a gáz.hogy nem egyfolytában van,hanem:betegségek elött,ha fáradtabb vagyok,ha idegesebb vagyok,mielött megjön,stb...
Eliza ha elaludt,megnézem azért,hogy a net mit ír róla. Milyen gyógyikat kell szedned?

Eliza az ablaknál áll,és kiabál kifelé,hogy hobe,hobe(a hóemberére mondja,meg akkor is ezt mondta,mikor esett a hó).
De most hétágra süt nap,a hónak se híre se hamva. Délelött sétáltunk egy jó nagyot,ő motorozott. A kesztyüje tiszta sár,azzal pucálta a motor kerekéről a sarat :?
Emma drága,jelölhetünk??? Mert akkor rajta!!!
Vendég

YUYU Én is szeretnék nagyon Boldog névnapot kívánni neked! :wink:

Kép

Kép
dius87

Yuyu Kedves!!!

Boldog névnapocskát Neked!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok,

itt vagyok én is teljesen "megokosodva". Ha nem értitek mit írtam az azért van, mert már elfelejtettem mágyár :lol: :lol:

Emma, nem vezettél félre, - ráadásul itt van a jobbomon a naptár -, csak tudtam, hogy ma reggel nem tudok írni. Meg különben is már pár perc volt hátra a napból :lol: :lol:

Dius-Barnus hogy van a nagyfiú? Mi volt a tegnapi fürdésnél?

Kriszta, jobbulást Nektek! Nálam az, hogy 10 eFt a gyógyiban alaphang minden hónapban. :cry: Hol ilyen vitamin, hol olyan oltóanyag, na meg valami biztos elfogyott v. lejárt a házipatikában. És kopp-kopp-kopp az én gyerekeim még megúszták a nagyobb betegségeket is. Most is amikor a férjem gyógyiját kiváltottam 11 eFt-ot fizettem a gyógyszerért, C-vitamin, és Cebion csepp. :shock: :shock:

Évi, mikor jöttök Pestre, ha jöttök egyáltalán?

Most pénteken nem voltunk "Ringatózni", de a héten szeretném elvinni Eriket.

Na most elmegyek ebédelni, meg ruhát hajtogatni aztán majd még jövök.
Vendég

Yuyu! Nagyon boldog névnapot!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Josi nagyon jók a farsangi képet! Tök jók a jelmezek is! :)

Berni Barnabás már tegnap nem annyira sírt fürdés közben, de az apja nem is hagyta szóhoz jutni folyamatosan dumált neki a végén már Barnus is mosolygott, apa meg teljesen leizzadt! :)

Kriszta mi is túlestünk az influenzát, csak Barnust hagyta ki hála az égnek! Remélem párod és Domi is hamar megfog gyógyulni, nálunk két nap volt a rossz. Elég rosszul hangzik amit nálad megállapítottak, remélem azért jobban leszel!!!!!!!!!!!

Kép
dius87

tuntun már jobban viselte a kis cukorborsóm! :) Aggódtunk nagyon pancsi elött de apa nagyon ügyes volt, büszke is voltam rá!

Én is itt ebédelek a gép elött, közben neked írok :) Egyik kezemben a csirke comb a másikkal gépelek! Mi jót eszel? :lol:

Kép
dius87

Ani! Hát(tal nem kezdünk mondatot - tudom, de mégis :lol: ) mi nem hiszem, hogy megyünk jövő héten ringatóra, majd meglátom. Gondololm sok gyerkőc (+ szülő) lesz ott, és nem szeretném, ha valakiben lappangó influenza megfertőzné Domit, tudod az asztmája miatt. Az ő köhögése nem fertőző, de ilyenkor mindent könnyebben elkap. Jó tudom mindentől nem lehet védeni, de megvárnánk az influenza elvonulását és majd ha elmúlnak ezek a ronda betegséges időszakok, akkor mennénk inkább. De attól függetlenül ti nyugodtan jöhettek hozzánk előtte is utána is, ahogy neked jobb. Meg Berniék is :wink:

dadomi

És mivel már elegem van a ronda, hideg, szürke, zord.... télből, egy kis télűző - tavaszcsalogató vers, remélem nem zavar senkit! :lol:

"Még egy darabka hó itt-ott kivillan,
De a tavon nem látni már jeget:
Nyílt tükre lágy széltől fodrozva csillan,
Másolva lenn a bárány-felleget.
Az úton át egy ürge játszva illan,
A gólya andalogva lépeget,
Bíbic, sirály, szalonka ünnepelte,
Hogy szép tavasz a zord telet kiverte..."

:lol: :lol: :lol: utolsó sor nagyon jó, nem? A TAVASZ kiütéssel győzött a tél felett :lol: :lol: :lol:

dadomi

Dadomi aranyos a versiket, bárcsak már kiütötte volna.. itt nagyon fú a szél és be van borulva, a héten sztem kis megyünk sétálni...

Nektek mi a véleményetek erről a fürdetőről? Használt valaki ilyet? Meddig lehet kb. használni, lehet már kicsi Barnabásnak?

Kép

Kép
dius87

Dius! Mi nem használtunk ilyen fürdetőt, így nem tudok segíteni. Én tettem mindig a kiskádba egy textilpelust, hogy ne csússzon a kád alja. Nem lehet, hogy nem volt Barnusnak kellemes a víz hőmérséklete és azért sírt? Vagy a helyiségben, ahol fürdettétek esetleg ott nem volt elég meleg? Mert ezek a picurkák még nagyon érzékenyek ilyenre is.

dadomi

Kriszta nem került ide,amit még neked írtam :( Gondolom még Eliza játszott közre...szóval,drága kiskirálylányodnak jobbulást!!!Szegényke,remélem hamar jobban lesz. Te meg nagyon vigyázz magadra,nehogy elkapd!!! Dominikát nem tudod keülni,azt meg nem írom,hogy apát kerüld :P
Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!!

dadomi,nyugodtan kezd Hát-tal,ha úgy esik jól :lol:
Megértelek,teljes mértékben!!!! Tudom,hogy nem vagy te olyan,aki még a széltől is óvja. Tetszik a versed!!!Verstanulós kedved van? :P

dius,én sem ismerem. Nekünk is a txtilpelus vált be,a nagykádba meg vettem kb.800 ft-ért csúszásgátlót.

tuntun te ne elfelejteni mádzsár,mert irgumburgum!!!! Vagy ahogy Kristóf mondta:indumbundum :lol: :lol: ment a válasz!!!!!
Vendég

Még1x köszi mindenkinek!! :P

yuyu79

Még mindig nem jutottam kajához, mert küldött az elmű egy felszólítót, amin kiakadtam. Ugyanis amit most követelnek tőlem, azt kb. 6 hete visszautalták. Telefonáltam, persze a pacáknak bonyolult voltam, ezért mondta, hogy menjek be egy fogyasztóirodába Pestre. Na mondtam, hogy arról szó sem lehet, akkor jöjjenek ki egy ellenőrző leolvasásra. Átkapcsol a műszakiakhoz ahol közlik, hogy mondjam be az óraállást és akkor segítenek. Na ez az ellenőrző leolvasás. :evil:
Összeraktam a szétdúlt papírjaimat és csak nem hagyott nyugodni a dolog, ezért felhívtam őket még egyszer, csak most a szlareklamációt és a nő teljesen korrektül elmagyarázta, hogy miért van ez. Így megnyugodtam és ismételten rájöttem, hogy teljesen sz..... a rendszerük. :(
De most elmegyek kajálni. Diusnak: paprikáscsirkét nokedlivel és sütikét.
Na és nálunk esik a havas eső :evil: :evil: Dadomi mindjárt az ablak felé fordítom a laptopot, hogy ez a vacak idő is olvassa a versikédet, hátha elűzi a telet. :lol:
Vendég

Lányok megnéztem a velvet oldalát,meg a videót is
Hát tök kiakadtam...1, a gyerekek szülei hol vannak.
2, szegény gyereket az a csaj hogy tartotta ,meg ütögette a hátát....na rossz volt még nézni is...... :evil: :evil: :evil:
Szegény kisbaba.

Van egy mondás mi szerint :a gyerekek nem akarnak megfoganni és megszületni,mi szeretnénk őket és köteleségünk őket felelőséggel nevelni.

Kérdem én hol van itt a szülői felelőség :cry: :cry: :cry: és hol lesz a 13 és 15 éves gyereknél.
Na nem károgok ő dolguk......

dadomi:értem én,csak nehogy aztán mi vigyük nektek az infulenza vírust.

Tutun:megyünk,most beszéltem dokibácsival .Jövő héten kedden.
Farsangi kpeket meg valószínű,hogy a babaszoba link be (netes fotóalbumom)fogom betenni lányok ,mert ide képtelen vagyok.
berni611

Hmm én meg sütit ettem :twisted:

Zsombi másféléves szülinapja tiszteletére,ettünk vasárnap és még maradt.Mit nekem 90 napos diéta :oops: :twisted: :roll:
Majd hagyom tönkre menni a drága Zsitvai sütit a hűtőben :twisted:
Nem így van Ani :wink:
berni611

Évi, hát ha szénhidrát napod van, akkor mit Neked....., de egyébként :shock:
Én is azon voltam főleg kiakadva, ahogy a lány tartja azt a csöppséget, egy életre meg is nyomoríthatja :evil: :evil: Még annak a kisfiúnak több "esze" volt, ahogy tartotta. De az egész úgy ahogy van hihetetlen és szörnyű.
Vendég

Előre szeretném tisztázni, hogy amit írok, azzal nincs szándékom senkit megbántani:

Dius: szerintem ez a macis fürdető fölösleges pénzkidobás. Nem fogja ebben sem jobban érezni magát, ráadásul rárakod egy merev cuccra, ahol még a fogásod sem érzi. Hidd el sokat jelent egy ilyen pici babának, hogy Te tartod! Jó esetben használod 1-2 hónapig. Szerintem Ti is tudjátok azt a pénzt máshová is rakni. Most hiába 1-2 eFt-ról van szó, ez több dolognál már szépen összejön. Fogadd meg a tanácsunkat és vagy tegyél textilpelust a kád aljára v. vegyél csúszásgátlót.
(Én Eriknek pl. békaformájú csúszásgátlót vettem, így most a nagy kádba 2 béka figyel. :lol: )
Tudom, hogy nagyon könnyű elcsábulni mindenféle praktikusnak tűnő dologra, de annak a felét sem fogod tudni kihasználni.
Vendég

Már fehéredik a föld Kép

És olyan hideg van, hogy itt sétálgatnak: Kép
Vendég

Sziasztok!

Neharizzatok hogy nem jelentkeztem,de a hétvégén dögrováson voltam,mert annyira fájt a hasam és a derekam hogy sehogy sem volt jó,meg keményedett a hasam mindig,meg társult mellé egy kicsi hányinger is. Ma reggel meg a 26 hetes cukorterhelésen voltam,holnap lesz meg az eredmény,bízom benne hogy jó is lesz. Holnap délután meg írány Szekszárd,Bakó dokihoz uh-ra. Remélem minden rendben van a pocilakóval,mert megijedtem most a hétvégén hogy fájt a hasam. Így is most a Magne B6-ból már 2*2 szedek.

Most mire visszaolvastam,mehetek, mert fel kelt Bencus.
dius02

Dius-bencus:érezte a pocaklakó ezt a fránya időt.
Biztos minden okés!

Dius-Barnus:én sem vettem ilyen ülökéket.Tuntun-nal egyet értek.
Anyósék fürdőkádba rakható széket akartak a gyereknek.Ja a golyóit ki is nyírta volna kapásból,a másik a zenélő királybili.Na mondtam apának ,ha ide hozzák megy a padlásra kapásból :evil:
Majd úgy jár a gyerek ,mint a kutya a cirtommal,csak a gyerek egy kicsit rosszabul ,ha meghallja valahol a dallamot :lol:

Tutun ,igen ma szénhodrát napom van,így tegnp bűnöztem igaz diabetikus rigójancsival.Meg előtte futás volt.

Na de a Metfor mellé amúgy is kell némi szénhidrát.
Ja reggel 71,2kg voltam, az má valami
Ja hát ennyi voltam a kórházban is amikor ti bent voltatok.
Azztán vissza jött 2 kg,na most az le ment :lol: :lol:
NA most ezt jól megmagyaráztam :oops:
berni611

Persze értem én, azért gondoltam hogy elöbb körbe kérdezek hátha tényleg jó...

Dius biztos minden rendben van a pocakban lakóval!!

Jaj de elegem van ebből az időből tuntun itt is fehéredik a fű...

Kép
dius87

Szóval nálunk pont annyira esik, hogy latyakos, csúszos az út :cry: . A velünk szembeni szomszéd autómentős, aztán amikor indultunk karatéra, már láttunk a mentőn összetört autót.

Képzeljétek el Erik elkezdte belülről rágni a kis "pofazacskóját", de úgy, hogy már vérzik neki és bedagadt a kis arca. Kénytelen voltam a szájába adni a cumit, olyan furcsa így mert csak alvásnál használja a cumit. Mondta a doktornő, hogy kenjem be Dentinox-szal neki. Ő könnyen mondja, de nekem kell belenyúlnom a csupa fog szájába. :lol: De Erik aranyos volt, nem harapta le az ujjam (csak egy kicsit). :lol:
Vendég

Emma nem valami olyasmit mondtál, hogy ma tényleg jössz? :lol: :lol:
Vendég

Yuyu boldog névnapot!

Betegek gyógyuljatok!!!!!!!!!
Vendég

Szia Rékababa,

jól vagytok? Meggyógyult Réka?
Vendég

Tuntun köszi kérdésed, rendben van a lányzó, már egy hete jár bölcsibe.
Tegnap voltunk Evelinnek a farsangján, majd teszek képeket. Evelin balerina volt, Réka pedig magyar leány. Nagyon édesek voltak.
Megcsináltattam a légzés funkciót, a kilégzésem nehézkesebb. Valszeg refluxom van és ettől lettem aszthmás. Azt hiszem jobb ha csak dolgozom az orvosok mellett, vizsgálatra nem megyek többet.
Köszönöm a könyvelő suliról a segítségeket. Most márciusban kezdem az alap számvitelit ez egy év és utána neki rugaszkodom a mérlegképes könyvelőnek. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de muszály valamit kezdenem magammal.

Josi nagyon jók a farsangi képek. Lánykád már milyen nagylány. Kész hölgy, apa készítheti a puskát az ablakba.

Nagyon jók a receptek és főleg a sütisek, de sajna nincs időm sütni, én ha lehetne a már elkészültekből kérnék. :oops:

Most ennyi, megyek csinálni a vacsit, majd még próbálok jönni.
Vendég

Rékababa! Refluxos meg asztmás így együtt? Te szegény! :( Hú a suli miatt nem irigyellek, felkötheted a gatyád rendesen. A mérlegképes két éves ám, jól meggondoltad? :wink: Én még a gyerekek előtt jártam mérlegképesre, mondjuk nappalira, úgy csak egy év volt, de az rettenetesen kemény volt. Fizeti a kórház?
Lányos anyukák, apukák, azért azokkal a puskákkal csak óvatosan ám!!! Gondoljatok a mi fiainkra is! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Ani! Tavaly június óta nem tanultam, úgy látszik ilyen elvonási tüneteim vannak :lol: :lol: :lol: A jövő hétfőt majd megbeszéljük még, lehet, hogy nem is jön össze, mert Dani szarul van, remélem nem lesz beteg, de ha mégis, akkor lőttek a talinak :?

dadomi

dadomi épp most mondtam Zolinak,hogy Kristóf olyan,mintha beteg készülne lenni-tyű,de magyar voltam. tuntun,ez még a te hatásod :lol:
Szerdán lesz náluk a farsang,remélem nem lesz beteg,hát most volt,hogy a fene enné meg. Csak tudnám,hogy miért kell sokszor a beteg,lázas gyereket is oviba vinni? Aztán fertőzi körbe a többit :twisted:
szia rékababa,de rég voltál :(
Szerintem is kösd fel,de rendesen :shock:
csók a gyönyörűségeidnek!!!!
Emma akkor jön,amikor nem mondja,hogy jön :P
Reggel Elizával vérvételre megyünk,szorítsatok!!!!!!! :(
Vendég

Tudom,hogy most nagyon fogtok utálni,de én szeretnék még egy kis HAVAT!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Vendég

Cseriani! ÚÚÚÚÚtálunk!!! :P :P :P Ilyen szülők nálunk is vannak, tojik rá nagy ívben, hogy az ő beteg gyereke miatt még legalább 5 másik gyerek is beteg lesz... Egyszer az egyik anyuka azt mondta a taknya-nyála egyben köhögős gyerekről, hogy pedig ő adott neki nurofent, mert azt az egyet legalább beveszi!!! :shock: Értelem a köbön... :evil:
Emma igazoltan távol, én tartottam fel :lol:

dadomi

Szép estét!

Na szóval,visszaolvastam és húú,jó sokat írtatok! :wink:
Elöszőr is Yuyu boldog névnapot kívánok,meg utólag boldog fél éves szülinapot Enikőnek.
Dadomi, szégyellem magam :oops: amiért csak most válaszolok egy korábbi kérdésedre a tortával kapcsolatban. Sajnos nem én sütöttem,mert mamámmal rendeltük egy nagy tortát.Ja,nagyon ari a versike.
Dius,Barnusnak is utólag boldog hófordulót. Amúgy mi is textilpelust használtunk fürdés közben.
Emma,köszi a részvétet,egy szomszéd temetésén voltunk. De tudjátok,sokszor többet ér egy jó szomszéd mint egy rokon. A kocsinkba meg szerencsére nem lett nagy kár,"csak" a jobb első lámpát és a sárvédőt kell cserélni.Azaz a lámpa már ki van cserélve,mert párom ugye autószerelő és megtudja csinálni.
Tuntun,utólag boldog szülinapot a párodnak.
Josi,jól néztek ki a képeken és a lánykád már kész hölgy. Bizti jó buli volt a farsang.
Évi, Zsombinak is utólag boldog másfél éves szülinapot.
Kriszta, jobbulást Dominikának.
Rékababa,jaj te szegény,nem irigyellek. Én szinte most nőttem ki az aszthmát és jó rajta túl lenni.
Cseriani,szoritunk a vérvételhez. Biztos ügyi lesz Eliza.

Remélem nem hagytam ki senkit,ha mégis bocsi,de már nem fog az agyam.
dius02

Most bisztos engem is utálni fogtok, de mikor csak, és tényleg csak köhögése van a lányomnak akkor viszem oviba, bölcsibe, de mikor már látom, hogy sajna betegség már otthon maradnak. Sajna nem engedhetem meg azt, hogy minden egyes pici orr folyásra és köhögésre otthon maradjak velük. Na jó, azért olyan betegen nem viszem, hogy másik gyerkőc megbetegedjen tőle.
Tudom, hogy nem lesz könnyű, de úgy gondolom, hogy hiába vagyok "vidéki paraszt" azért, ha akarom és elég elszánt vagyok akkor sikerrülni fog.

Kismami dius ha mondod Bakó dokinak, hogy rosszul voltál a hétvégén biztos le fog szolni, hogy miért nem mentél be, én mindig kikaptam tőle ilyenkor.

Nettke 2003. márciusában nem voltatok véletlenül a gyerekosztályon? Ha igen akkor lehet ott találkoztunk.

Dius szerintem is felesleges megvenni ezt a kádba. Én is mindig csak egy vászon pelenkát tettem a vízbe és minden rendben volt.

Emma?
Vendég

Hallottátok most a híradó után Gyurcsány beszédét? Meg elötte amit megakar változtatni? Családi meg lesz adóztatva :evil: , Szja növelése, Áfa növelése. Még hogy könnyebb lesz,egy frászt!!
dius02

Rékababa,sztem téged se fogunk ezért utálni,mert egy szimpla kucc-kuccal viszed a lányokat még bölcsibe-oviba. Amúgy nem is merem megemlíteni Bakó dokinak hogy szarul voltam a hétvégén. Félek hogy leb.sz! Ja,a tanulás:szeptembertől én is elkezdem a pénzügyi v. banki szakügyintéző szakot még pluszban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dius02 2009.02.16 19:34-kor.
dius02

Rékababa! Én is szoktam vinni Danit ha csak köhög. Különben októbertől májusig nem is mennénk az ovi környékére sem. De azért tudom, hogy milyen az a köhögése, amikor már nem a bronchitise ill. az allergiája miatt köhög. Meg nem is kell minden köhögéssel otthon tartani. De azért könyörgöm, amelyik gyereknek már taknya nyála egyben van, alig él szegényke, azt miért kell oviba vinni?
És nem vagy vidéki paraszt!!!! Hű remélem nem bántottalak meg azzal, hogy felkötheted a gatyád!!!! Mert nem bántásból írtam!!!!!!!
Nettke helyett meg válaszolok neked, mert látom nem ér ide :P Járt akkor a gyerekosztályon kb, mert Martint vitte a 6 hetes vizsgálatra. Emlékszem :D

dadomi

Dius! Azért ezeket a módosításokat még meg kell ám szavaznia a parlamentnek! :wink: Bízzunk benne, hogy nem fog átmenni kurcsány agyament találmánya!!!! Ha mégis, akkor nagy balhé lesz itt az országban szerintem. A cigány-ügy is egyre durvább, plusz mellé még egy megszorító kurcsány-csomag, na ebből már forradalom lesz! :lol:

dadomi

Nem akarlak Benneteket elkeseríteni, de ha iskolások lesznek a gyerekek ez a körbefertőzés még rosszabb lesz. Nálunk múlt hét előtt 6! gyerek volt az osztályban a 17-ből. És volt olyan kislány, aki már 2 hete beteg volt, de mivel nem volt lázas azért hozta az anyuka, a vége az lett, hogy teljesen lebetegedett és megfertőzte az egész családot és gondolom "besegített" az osztálytársainak is.

Én is remélem, hogy ezt a csomagot vagy nem fogadják el, vagy némiképp átdolgozzák.

Viszont én azt nem értem, hogy olyan jó pénzügyi szakembereink vannak, miért nem állítanak fel belőlük egy gazdasági válságstábot, akiknek az lenne a feladata, hogy egy átfogó gazdasági csomagot készítsenek el és hozzá egy megvalósítási tervet dolgozzanak ki.
Olyan óvodásszintű már ez az egész parlamenti megbeszélés, hol az egyik vonul ki, hol a másik. Párttól függetlenül mondom, hogy ha kivonul azzal engem/minket hagy sz....-ban, mert a lehetőséget sem adja meg, hogy megvalósuljon v. meghiúsuljon a program. És ki issza meg a levét? Természetesen mi!
Vendég

Lányok! Barnus zöldeset kakilt és nyálkás volt, és piros is volt benne az valószínűleg vér? Úgy tűnt... mitől lehet??? Hívjak ügyeletet??? Ez súlyos????

Kép
dius87

Utána olvastam hogy hogy lehet megismerni ha az anyatejes babáknál hasmenés van. Tényleg más a szaga, és folyékonyabb és hígabb is a széklete, ma már másodjára volt zöldes nyálkás a széklete, és most először volt benne véres kis nyálkás csík... na most komolyan meg vagyok ilyedve, holnap viszem egyből dokihoz! Jaj mi jöhet még?????

Kép
dius87

Hát, csajszik, télleg akkor jövök majd, ha nem szólok, olvasni tudtam eddig, meg Diusnak: én nem tudom, mi ez, lányok hátha okosabbak lesznek, ha még egyszer előfordul, én elvinném dokihoz, a pelussal együtt. (Nem ügyeleti időben, hanem a rendes rendelés alatt.) De biztos nem komoly. :wink:

been

Nem lesz semmi baj, ne félj! Árminnak is volt véres a széklete, mikor nyáron hasmenéses vírusa volt. Elmúlt szépen. Nyugi! :)

been

Dius, de más tünete nincs? Láz, nyugtalanság, nem görcsöl a hasa?
Ha egyébként jó közérzete van Barnusnak valószínűleg nem komoly. Lehet, hogy vírus (ezt a zöldes szín még jobban valószínűsíti), de lehet tejallergia is, meg ha legközelebb pelusozod nézd meg, hogy nem repedt-e v. maródott-e meg a végbelénél a kis bőre. Mindenképp vidd el orvoshoz a pelussal együtt. És szerintem egyenlőre ne igyál tejet.

És ne idegeskedj, mert akkor Barnus is nyugtalan lesz!!! Találgatni nem kell, majd holnap megnézi a doktornéni.
Vendég

Dius nekem annak idején azt mondta a mi dokinénik attól lehet zöldes, búzös a pici kakija, ha túl sokat eszik v. kevés a tejci neki. Szerintem se aggódj, minden rendben lesz.

Dadomi nem haragszom. Én is itthon lehetnék folyamatosan Evelinnel. Ő reggel szokott egy picit köhögni és az oviban. Sokszor azzal fogadtak, hogy egész nap köhög a gyerek, haza hoztam egy pici köhögés sem volt. Kiderült, hogy túl száraz a levegőjük. Mikor voltak azok a nagyon hidegek akkor is kivitték őket az udvarra, az egyik ovónénink azt mondta, hogy miután bevitték köhögött a másik pedig azt, hogy már megmelegedett és csak ebédnél kezdte. Ilyenkor melyiknek hiszel?
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk folyamatosan esik a hó. Olyan szépek a fák, a kert, a kocsi :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?