helló Csajok!
Köszönöm a köszöntéseket,bocsánat,hogy nem voltam,de hála az égnek sikerült másfél hetet dolgoznom,remélem folytatódik a sorozat....szóval ha meló van,akkor semmire nem jut időm,most épp fél kézzel vasalok...nem is tudom,hogy a többgyerekes dolgozó mamik hogy szervezik ezt meg...(Idli
nem puncsoltam...) mondjuk ezt régebben sem értettem,de hát ugye a szőkeség ezzel jár...
Járok oktatóhoz vezetni,drága,de nem bánom,muszáj normálisan megtanulnom vezetni,mert életveszély volt eddig amit műveltem...most megyek forgalomba,reszkess Budapest!!!
Ja,Linda Neogranormon habfürdő,úgy habzik,mint a rettenet,már rég lefolyt a víz a kádból és még tele van habbal az egész...
Ildi,
Mondanom sem kell,hogy jön a gyerek foga,egyszerre 4 pöttyös a szája körül és mivel száraz a bőre ismét írattam a dokinénivel mosakodókrémet....
Bilibe pisi,pelenkába kaki,kifejezetten csak oda...ha bemegy a pelenkába a pisi sírás van és fordítva,ha a bilibe menne a kaki sírás...majd egyszer csak "ciki" lesz szerintem a pelenka ...
Szereztem nagyon király micimackó jelmezt,de nem kellett a gyermekemnek,doktornéni akart lenni,így hát ez volt a legegyszerűbb, fehér gatya +póló és sztetoszkóp vagy fonendoszkóp vagy hogy hívják...majd rakok képeket,de még a gépen vannak.
Kérdés:
Nálatok nincs nagyon nagyon nagyon durva hiszti?
Réka olyanokért képes üvölteni,hogy egyáltalán nem értem...
Példa:
Hajnali négy óra,Réka felkel,hogy pisilni kell. Pisil,majd kezet mos. kb 10 percig hagyom,hogy szöszmötöljön,majd elzárom a csapot,mondván,hogy elég,töröld meg ügyesen a kezed,menjünk vissza aludni...MIÉRT ZÁRTAD EL A CSAPOT? üvölt és nem hagyja abba egy órán keresztül,még úgy sem,hogy újra kinyitom a csapot,hogy ő zárhassa el,semmi nem hat,sem a hidegvizes mosakodás,sem a csitítás,sem az ordítás,semmi,hergeli magát fetreng,öklendezik,már fogalma sincs,hogy miért bőg,de nem is igazi sírás ez,hanem monoton hergelése önmagának,majd pontosan ötkor tündérvirág módjára elalszik (Fogalmam sincs hogy alszik egy tündérvirág,csak érzékeltetni próbálom,hogy mintha elvágták volna a cirkuszt.)
Na ezt nem bírom idegekkel,heti egy két ilyen biztosan van,a megszokott "alap" hiszti mellett....egyáltalán nem tudom ezt kezelni úgy érzem,ráadásul nem is értem...Valaki? Ötlet? Mit tegyek?
na puszi