Sziasztok!
Cory!
De jó hallani felőletek! Gyerekeid gyönyörűségesek, imádom az ilyen hárman-a-kádban-vigyorgunk képeiket!
Náthádat sajnálom, lelki hátterét is. Tudunk valamit segíteni?
Lizinek gratula a kezdődő szobatisztasághoz!
Akartam Neked privit írni, de akkor megkérdezem itt, hogy ugye Ti a fiúkat hagytátok teljesen maguktól szobatisztulni? Azt hogyan kell? Egyáltalán nem kell szóbahozni a dolgot, és egyszercsak mégis szól, és igénye van rá, vagy azért kell ajánlgatni a lehetőséget? Fiúk mennyi idős korukra lettek így szobatiszták? Én már néha kezdek aggódni, főleg, mikor Kevét tisztába kell tenni, mert olyan nagy ló, meg szerintem értelmes is, nyáron tetszett is neki a dolog, most meg, mintha gőze se lenne róla, hogy van ilyen lehetőség. Gyakran szól, hogy pisilek, vagy kakilok (miközben már nyomja), de ennyi.
Gyöngyi!
Könyv elindult!
Remélem, Te is olyan óriási nyugalmat és bizonyosságot szerzel belőle, mint én!
Hólapátolás:
Azért még ne hajtsd ki Esztert!
Pocakfotót kapunk?
Eszti, Angi!
Fiziológiás sóoldatot lehet recept nélkül is kapni?
Én ma délelőtt elvittem Dévát orvoshoz, előtte belenéztem Keve torkába, nem volt piros, úgyhogy úgy döntöttem, ő nem jön. Doktornéni kérdezte is rögtön, hogy ő hol van, mondtam, hogy otthon, és remélem, holnap nem vele jövök.
Mosolygott, hogy ő is remélei, de ez így szokott lenni. Dévának vírusa van, ha szerdáig még lesz láza, akkor vissza kell menni, ha nem, akkor rendben van. Torka piros. Hajnal óta láztalan.
Keve délután lefeküdt aludni, aztán fél óra múlva besétált, vörös fejjel, nyűgösen. Jó forró volt, lázat mérni nem akart. Adtam neki Nurofent, de csak három óra múlva ment le a láza, azóta úgy tűnik, jól van. Remélem, ennyivel megúsztuk.
Az iwiw-en írt nekem egy idegen lány, hogy babát vár, és szeretné Dévának hívni, ha lány lesz, és szeretné tudni, hogy mi a módja, mert nagyon tetszik nekik a név!