Sziasztok!
Hú, megint jó sokat írtatok.
Én csak márc. 03-án fogok menni a 28-30 közötti UHra......akkorra volt időpont...pedig akkor már jócskán túl leszek a 30-on.....nagyon fontos itt az idő? Mit néznek majd?
Én elég szarul voltam hétvégén....Pöttömnyúl sokat ugra-bugrált.....ettől, vagy nem ettől, de sokat keményedtem...
Szed még valaki rajtam kívűl vasat? Hogy bírjátok?
Valaki kérdezte a kakaóvajat. Auchan....egy noname lengyel márka...Zjade vagy vm. hasonló (van kakaó vaj-krém és arcvaj is belőle), barna az egész csomagolása, nagy betűkkel rajta: CACAO. Nem lehet eltéveszteni.
Nagyon jó, imádom, simán veri a több 10 ezres anti strechmark krémeket.
Csajok kérdések hada:
BÉBIŐR-LÉGZÉSFIGYELŐ:
Babás kismamik! Ti használtatok légzésfigyelős bébiőrt? Melyik a jó????? Én is a Brendon katalógusban nézegettem, de még egy márkán belül is nagy difik vannak főleg az ár tekintetében. Nekem az ANGELCARE volt szimpi. Valakinek van esetleg tapasztalata....nem tudom milyet kellene venni.
A másik:
ÉJJELI FÉNY /HANG:
Kell éjjeli fény a babának? Olyat néztem, ami a plafonra vetít ki halvány kis figurákat..amitől elvileg megnyugszik a baba....kell ilyen, vagy csak kezdő kismamik lehúzására jó????? Ha logikusan végiggondolom, akkor annyira izgis is lehet babóca számára a sok forgó fényecske, hogy alvás helyett inkább azt nézegetné az ágyából...vagy pont ezért jó?!?
Van olyan is, ami hangokat ad ki (nyugtató szellő, szívdobogás stb.)....az tényleg annyira megnyugtatja a babát?????
HELP! Akinek voltak már ilyen kütyüi, az írj meg a véleményét...mert a babás excel listámban lehet, hogy kicsit sok az ilyen 'felesleges' dolog, amiről igazából nem nagyon tudom, hogy valóban működik e....(de persze marha logikusnak tűnik és kezdő mamik megzavarására nagyon alkalmas
)
KISKÁD:
Na, ez is dilemma.....van olyan amiben van egy ún. biztonsági kialakítás-kvázi a kis műanyag kád formatervezett és van benne alapból egy támasztó rész, amire a babát rá kell tenni-, amitől nem csúszik bele, alátámasztja a kis hátát és elvileg növeli a biztonságérzetét....Na, erről vélemény???????????? Használt már vk. ilyet??????
Évi!
Örülök, hogy rólad is hallani.
Még lógsz egy pociképpel!
De türelmesen kivárom.
Vicuska!
Eltűntél! Minden oks? Írj, ha lesz időd!
Na, szép napot mindenkinek! Várom a szakértéseket a 'bababigyók' témában.
Totál tanácstalan vagyok.....