Új privát üzeneted érkezett!

Segítség!!!!!!!!!!

Szeretnék énis hőgörbét vezetni a ciklus.hu-n, de hiába regiztem, meg beírtam a mostani adatokat, nem tudom, hogy hol lehet megnézni a hőgörbét! :cry: :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, piri itt van reggel óta. kb 4 napig itt is lesz. 34 napos ciklus. ez nálam a norma. de remélem én is hamarosan babázok. Meg persze mindenki.

Aisha, ma hogy vagy?
mókica

Meli, akkor reg. meg volt. Bejelentkezel, kijön egy naptár. ott az adott napra kattintva felúszik egy rózsaszin tábla. ciklushozzá adása, nap részletezése. ott tudod beírni a hőd a termékenységi adatoknál.
mókica

Mókica,
Azért nem vettem bele a ciklusba a ma reggelit, mert tegnap ittam egy fél pohár pezsit, meg 2 dl bort :oops: :oops: . Úgy tudom, az előző napi alkoholfogyasztás emeli a másnapi alaphőt. Amúgy úgy érzem, h. a most már inkább hangszál-, mint torokgyuszi nem igazán dobta meg a hőt, és remélem ez így marad-akkor nem lehet olyan súlyos.

Meli,
fúúú, nehéz is visszaidézni, olyan ételcsodák voltak, de azért megpróbálom:
1.köszöntő falatka: jakab kagyló gesztenyés habban?
2.előétel: mangalica sonka rukkola salival, csicseriborsós habbal (úgy látszik csípik a habokat :D )
3.leves: halleves, langusztás (?) rizottó
4.köztes: céklás áfonyás sorbet
5.főétel: szarvasgerinc nemtudommiveltöltött nudlival, és sütőtökpürével
6.banános csoki tortácska, karamell fagyi (ez bűnözős volt, de tényleg nagyon picike!!!)
7.és tán még kihagytam vmit., de ez így is tip-top volt. Nyammmmm!!!
nocciola
Budapest II. kerület

Meli,

mentetted a termékenységi adatokat? Ha igen a felső sárga csíkon kiírja, h. sikeres mentés (arra a napra vonatk.).
Ha utána megnézed a diagramot, akkor már rá kell, h. rakja.
nocciola
Budapest II. kerület

Jajj, csajok, most búcsúzom. Ebéd, majd megyünk anyuért, elvisszük és megmutatjuk neki is a házikót, amit vettünk. :)
nocciola
Budapest II. kerület

http://www.hetivalasz.hu/cikk/0902/csonka_magyarorszag

Ha lesz időtök olvassátok el. Érdekes.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok Csajok!

Na benéztem egy kicsit. Itt vagyunk a szüleimnél. Apa még Pesten, majd csak 5-kor indul haza. :( Bogi már pihen, most ráérek egy kicsit netezni.

Ranita! Olvastam a cikket. Érdekes összefüggéseket tár fel, furcsa, azt hiszem mi kivételek vagyunk, mert minket nem a gazdasági helyzet tart vissza. :?

Meli! Tényleg azt el is felejtettük, hogy esetleg a hőd arra utal, hogy épp most van pé. :wink: Csak mérjed rendszeresen, és akkor okosabbak leszünk!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ranita,
privi ment! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
majd meglátjuk mi lesz, most méregetek majd!
De ez a higanyos hőmérő nem való nekem, végig attól tartottam, hogy elharapom! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,
válaszoltam :D .

Én azért csak a higanyosat ajánlom, sokkal megbízhatóbb. Volt olyan, hogy kipróbáltam a digitálisat is, az mindig mást mért.

Lucuzs,
azért mindenesetre érdekes volt olvasni, hogy más országokba mit meg nem tesznek azért, hogy több gyerek szülessen :shock: . Meg hogy itt miért nem vállalkoznak a gyerekszülésre.

Kép

Kép
ranita1979

Megjöttem a nagy vásárlásból!

Kép
timcsi82

Meli, sikerült a hőd beírni a cikluson????

Bűnöztem: mogyoró krémet ettem.:oops: De előtte 15 percet eveztem. Ez kb 330 húzás. Eddig csak 100-akat húztam, most az időt néztem. Izzadtam is rendesen a végére... :lol:
mókica

Sikerült beírnom, de még egy érték nem mutat semmit, 1hét múlva már okosabbak leszünk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, persze! Majd egy hét múlva mutizd meg a görbéd. pirit küldöm hozzád is, hogy minnél előbb új ciklust kezdhess.
mókica

Móki,
köszike! Már nagyon várom!De azért remélem nem 2hét múlva köszön majd be, amikor végre eljutunk nászútra! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, tájékozódtam a ciklus.hu-n, és rájöttem egy pár dologra!Már alig várom, hogy jó sok nap hőjét beirhassam! 8) Tisztára izgatott lettem! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Nagyon elkanászkodtam én, csak a pihi állandóan. De ez sem jó, mert már ennyit feküdni mint én. nagy örömömre ma sikeresen kitakarítottam és jól is esett :) apácska mondta főz valamit, én meg talán vasalok még, de nem tudom mi lesz, lehet csak dvd lesz a vége.
a cicim állandóan viszket, vagy fáj, és hányi is jön megy :)
még mindig iszok sokat :)
nem értem hogy egy csomag hogy nem ért haza 16 nap alatt :( holnap ezügyben is intézkedni kell. ja és ágytémához annyit, hogy nekünk vaságykeretünk van és nagyon szeretem. itt nem sok helyen lehet faágyat kapni.
nekem pl a ciklus nem is mutat rendes görbét, csak ha ügyeskedem vele.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
de jó, hogy jöttél! :P
Pihizz csak sokat! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Így estére milyen pangás lett? :shock: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jaja, nagy a pangás. Hétvége van.

Aisha, pihizz sokat! :)
mókica

Sziasztok!

Megjött apa! Már egy órája! :lol: Nagy a boldogság! :lol: :lol: :lol:
Hozott diabetikus sütit is. :wink: Fincsiket! :)

Aisha! Te ne törődj semmivel, csak pihenj rengeteget! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
diabetikus süti, nyami-nyami!Milyen fajta sütit hozott apa?
Tényleg, hőd hogy áll?

Loviné,
dobsz egy görbét?
Ovu fájdalmat már nem érzed?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt,

képzeljétek tegnap csináltam flódni rétest, Stahl-félét, csak én cukor helyett 1/3-nyi fruktózt raktam bele. Nagyon fini, van benne, reszelt fahéjas alma, mák és dió. Mivel kész lapból csináltam, így nagyon gyorsan készen van.
Lucuzs,
férjed milyen sütiket szokott venni, és hol?
Aisha,
mit jelent az, h. ügyeskedsz a görbével? :D
nocciola
Budapest II. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Nocciola! Most először hozott a párom diabetikus sütit, mert nem szokott Pestre menni, ez most kivételes eset volt. Hát fincsi volt! Joghurtos málnatorta, Eszterházy-szelet, meggyes-vaniliás piskóta, mákoskifli (a neveket én találtam ki, mert ezekre hasonlított legjobban, de a lényeg, hogy isteni volt!)

A hőm 36,2 és 36,5 között cikázik. Úgy érzem még nincs itt a pé ideje. Cervix sem mutat semmit. Na ma este az uh megmondja. :wink: Az ovu fájdalommal az a baj nálam, hogy én szinte szünet nélkül fájok a ciklusban, ha van is, nem tudom megkülönböztetni az ovusat.

Meli! Mai hőd?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és pontosan nem tudom hol vette. A pcos-portálon találtam a cukrászdák címeit, megadtam neki párat, ami vasárnap is nyitva van. :lol:

A flódni rétesed sem lehetett rossz! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha, ma hogy vagy?

Meli, mennyi a hőd?

Napvirág, kipihented magad?

Lucuzs, Nocciola fincsi sütik. Nyami-nyami.

Kéne majd dokihoz mennem a héten. De ez most nagyon útviszony függő. Már megint havazik...... Lehetne már tavasz!
mókica

Na újra, mert az előbb nem tudtam elküldeni:
Szóval maradt még süti ebédre jó lesz a raguleves mellé.
Úgy döntöttem ma itthonról dolgozom, nem akarom a kollégáimra ragasztani ezt a "némítós" vírust. Még mindig nem nagyon jön ki hang a torkomon, ja és rámjött vmi. hasimenés is.

Hőjelentés: még mindig az emelkedett értéken stagnál, de nem hiszem, h. terhes vagyok, mert nincsenek gyanújelek. Viszont akkor 3-4 napon belül meg kell jönnie.

Meli, mai hőd hogy alakul?
nocciola
Budapest II. kerület

Mai hő még a tegnapinál is alacsonyabb, 36,0
Mondjuk mintha egy kicsit szurkálna a petefészkem, de nem nagyon, csak éppen egy kicsikét!Lehet jön piri, vagy talán egy pé? :shock:

Nocciola, Lucuzs,
nyami-nyami!Ha nem lenne ilyen rossz a gyomrom napok óta, akkor énis ennék belőle, de így nem! :? Csütörtök óta tart ez az influenza, lázam csak egy nap volt, nem vagyok valami lázasodó tipus.De azóta nem kívánom a kaját, alig eszek valamit egy nap!És mindentől hasmas van! :evil: De fogytam is pár kilót! :P

Napvirág,
milyen volt a hétvége?

Mókica,
Veszprém megye melyik részén laksz?Nálunk most nem esik a hó, de még van a tegnapelőttiből!Bár már tavasz lenne!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!
Most értem a végére a hétvégi terméseteknek!:)
Lucuzs! Finomak lehettek a sütik! Én sajna még a diabetikus édességekkel sem merek próbálkozni, mert szénhidrát azokban is van bőven, csak cukor nincs, én úgy tudom. Most elég szigorú diétán vagyok, 130 grammoson, de szerencsére be tudom tartani.
Most inkább a met megszokása az elsődleges célom!
Ma nem is mentem dolgozni, így fel vagyok készülve a mellékhatásokra!:) Eddig még csak a szédelgés jött elő, szerencsére a hasmenés eddig elkerült, de ez attól is lehet, hogy szigorúan betartom a diétát. Amúgy már 3×fél szemnél tartok, a teljes adag 3×1. Ma este megpróbálok egész szemet bevenni, remélem nem lesz baj!

Amúgy az iwiw-en én is szívesen bejelölnélek titeket, csak nem tudom, hogy kit kell keresnem! :( Az én nevem nem túl különleges, várom a tieteket és jelölök!:)

A táblába bekerülésnek van valami feltétele? :?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Meli,
Az jó, h. fogytál, de milyen áron. :(
Egyébként sorstársak vagyunk :D Én is szaladgálok a wc-re.
Mondjuk én nem vagyok lázas, ezért nem hiszem hogy influenza. A nyakam a fülem tövénél nagyon fáj, meg a torkom is, hozzá 0 hang.
Viszont én a kaját kívánom! :D
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Lucuzs: Drukk ma a dokihoz! Mikorra mész? Pontosabban mikor várható,hogy írsz nekünk? ;)

Mókica: én már azt sem tudom,mikor láttam utoljára havat. :( Küldd át a hófelhőket ide is! Itt most r.hadt hideg van, biztos,hogy nem olvadna el hamar! :)

Meli: hár egy biztos, abból nem lehet baj,ha pé.-nek gondolod és letámadod apát! ;)

Kacsi: szerintem nem lesz semmi gond a mettől! :) Hogy bírod betartani a 130 g-os diétát? :shock: Én valahogy mindig is csodáltam azokat,akik ezt számolgatni tudják és még be is tartani!

A hétvégénk nagyon jóóóóóó volt!!!!! Egy csomó pancsi,szauna bowling, séták, fényképezés hegyek :)...csak egy baj volt.....teljes ellátás volt és nagyon jól főzőtt a mesterszakács :oops: :oops: :oops: Szóval izé.....nem is tudom. A ciklusom sem az igazi. Lehet,hogy ez a két hétvége bekavart és nem is lesz most rendes ciklusom? :(

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Szia Napvirág!
A diétát tényleg nagyon nehéz betartani, elég gáz, hogy erről szól mostanában az életem... Nem is a számolgatással van igazán bajom, hanem azzal, hogy 3 óránként kell enni és minden programom a kajálástól függ, hozzá kell igazítani... :( De hát a babáért mindent! :)

Jó lehetett nektek a hétvége! Mi is tervezünk egy kis kiruccanást március, április környékén, mert van üdülési csekkünk, amit fel kell használni. Csak azt nem tudjuk, hogy hova menjünk! :) Ez a bőség zavara, annyi szuper hely van, ahol még nem voltunk!

Kacsi

kacsi80

Nocciola,
igen, a fogyás jó, csak kár, hogy így! :cry:

Napvirág,
nekem még mensi mindig sehol, pedig ma lenne esedékes, bár nem érzem, hogy sietne!

Mókica,
küldheted pirit! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kacsi,
a tábliba bekerülésnek csak annyi a feltétele, hogy elküldöd az adataidat!
Csatolom, mit kell küldeni!

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: de lehet akár késői pé is,nem? ;)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág,
végülis nálunk pcos-oknál bármi lehet! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda! Küldöm az adatokat!

Név: Kacsi80
Kor: 28
Mióta próbálkozunk: 2008. július
Ciklushossz: 20 és 30 nap között
Utolsó mensi: 2009. jan. 31.
Met kezdete: 2009. február 12.
Segéda: kecskeruta, folsav
Gyermek: nincs
Pozitív teszt: nincs

Kacsi

kacsi80

Lányok, voltam ma reggel túrkálni. Micsoda kincseket lehet ott lenni!!!

Kép
timcsi82

Napvirág,

ez nem pé? Leesett, majd emelkedett a hőd... Most is feljebb van, mint korábban.... :roll:
nocciola
Budapest II. kerület

Timcsi! Hova jársz turkálni? Eredetileg én is nyíregyházi vagyok és ott kaptam rá a turizásra!:)
Mára én is tervezek egy turis körutat, már itt is megtaláltam a legjobb lelőhelyeket!

Kacsi

kacsi80

Timcsi,

2 évig volt turkálóm(most hagytam abba)tudom miről beszélsz.
Vendég

Meli,
téged lehet megkérni, h. feltöltsd az adatokat? Akkor légyszi, légyszi.... :)

Név: Nocciola
Kor: 32
Mióta próbálkozunk: 2006. május
Ciklushossz: 19 és 40 nap között
Utolsó mensi: 2009. jan. 21.
Met kezdete: 2008. június 18.
Segéda: Elevit, Cickafarkfű-Palástfű tea
Gyermek: nincs
Pozitív teszt: nincs
nocciola
Budapest II. kerület

Meli,

természetesen köszönöm előre is :oops:
nocciola
Budapest II. kerület

Meli! 36.0 ez lehet, hogy pé, meg szurkál is! :)
Még mindig hasmenés! Te szegény! Így nem jó fogyni!

Nocciola! Görbét mutatsz?

Napvirág! De jó volt neked a hétvége! :lol:
Amúgy osztom Nocciola véleményet, hogy a 14.napon meg lehetett a pé.
Én este 20:40-re megyek a dokihoz, úgyhogy lehet, ma már nem tudom megírni mi volt, de ígérem legkésőbb holnap reggel jelentkezem.

Kacsi! Nem semmi kemény vagy, hogy ilyen durva diétát nyomsz! :wink:
A párom olyan tündér volt, hogy a legalacsonyabb szénhidráttartalmú sütiket választotta ki, azt mondta, hogy 10-20 között voltak, nekem nem sokat mond.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

A vas-vill depó helyén voltam, a Hádába. Egy kollégém barátnője neki dolgozik, és micsoda dolgokat lelnek a zsebekben: aranyat, pénzt, órákat, és volt hogy még laptopot is találtak. Ma már kinn van Skóciában, s ott gyűjtik be a dolgokat. Szép karriert futott be.

Kép
timcsi82

nocciola: Hát nem tudom....1 napig volt lenn csak és nem igazán emelkedett. Vagy lehet,hogy pé nélküli ciklus lesz? :roll:

Csajok! Én is imádom a turikat! :) De csak azokat,ahol fogason van minden cucc,nem járókában kell válogatni. Azt nem látom át. :D

KépKép

Kép
napvirág

Timcsi! Anyósom is abba a turiba jár, és szuper cuccokat vesz mindig! Bár még aranyat nem talált sajna!:) Én még csak egyszer jutottam el oda, mert sajna hétvégén nincs nyitva, én meg csak akkor tudnék menni...

Kacsi

kacsi80

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, légyszi javítsd ki nekem az utctólsó mensi időpontját febr. 15-re! Köszi
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?