Sziasztok!
Köszi, hogy érdeklődtök, így kevésbé érzem magam egyedül ezzel a nyavalyás hasmenéssel (a férjem nem nagyon érti, miért aggódok ennyire).
Szóval, a 12 helyett délután fél 3-ra esett be az orvos (még ugyanaz, aki múlt héten olyan bunkó volt, de egyenlőre nem találok mást)
.
Megvizsgálta Alexát a HIDEG kezével, holott előtte kezet mosott és nem értem, miért nem meleg vízzel tette (az is folyik a csapból). Úgy sírt a lányom, mint még soha. Azt mondta, hogy nem lehet mit tenni, várni kell. Ha vírus, akkor valószínüleg már rég lement, de a bélfal még nem gyógyult meg, és azért van még hasmenése. Ha baktérium, akkor az tovább tart, de gyógyszert nem ad, mert nincs se láza, se nem hány. Ha nagyon akarom, akkor lemehetünk a betegrendelésre és ad egy fiolát és beutalót székletvizsgálatra, de szerinte felesleges. Azt mondta, hogy még pár napig, de max. 1 hétig is eltarthat, mire elmúlik.
Viszont a Kismama újságból ismert Dr Veres Gáborhoz (gyerek gasztroenterológus) bejelentkeztem csütörtök délutánra. Igaz, hogy méreg drága (egy általános vizsgálat díja 14.000 Ft), de már mindegy, csak legyen vége!
Nem adtam Alexának almát, mert többen (védőnő, orvos, barátok) mondták, hogy még kicsi hozzá, az emésztőrendszere még nem tud vele mit kezdeni, és akár rosszabb is lehet a hasmenés (ez utóbbi lehetetlen). Én úgy gondolom, hogy ha ki is próbálnám, biztos hogy nem akkor, amikor amúgy is baj van a pocijával. Egyébként 11-kor olyan hasmenése volt, hogy amikor felvettem, hogy kicserélem a pelust, amibe épp akkor kakilt, magamhoz öleltem, amire átázott a ruhája, az én ingem is csupa kaki lett, és a végén csak a csap alatt tudtam róla lemosni a kakit. A köldökét is csak fülpucolóval tudtam úgy ahogy kipucolni, a többi az esti fürdésre marad. Iszonyú volt! Alig bírtam abbahagyni a sírást utána.
Ja! És egy kicsit habos volt a kakija, de a dokit ez nem izgatta. Félretettem a pelust, hátha meg akarja majd nézni, de nem akarta.
Bármit megtennék, hogy vége legyen!!!!!!
Vigyázzatok magatokra!
Detti