Sziasztok!
Noki,
tök jó, hogy ilyen jól érzed magad, kívánom, hogy így is maradjon! A leletedhez nem nagyon van mit hozzászólni, mert kb. minden oké rajta. Azt írják ugye, hogy ha még előfordul, hogy vérzik a polip, akkor újra beecsetelik. (Reméljük, nem is lesz rá szükség.) A retroplacentáris folyadék nagy eséllyel vér, és még az sincs teljesen kizárva, hogy abból lesz vérzés, de nem valószínű. Ha még mész UH-ra majd (akármikor), akkor nem ártana szólni, hogy ezt is nézzék meg, hogy azzal mi van (hogy nem nő-e a mennyisége). A méhlepény tapadása (még) nem a legideálisabb, de a korábbihoz képest jó irányba változott, és minden esély megvan arra, hogy tovább javul, és ahogy (talán) mimi is írta, ki fog férni a baba is mellette
linácska,
3 évesen már a gyerekek többségét tök jól lehet vizsgálni szemészetileg - persze spéci látáspróbákkal: kishajó meg kiskacsa meg házikó, stb. Objektíven is meg lehet állapítani a dioptriát. Sőt, 3 évesen amúgy is minden gyereknek ajánlott szemészeti szűrővizsgálaton részt vennie. (Érdemes egyszer 6-8 hónaposan, 3 évesen és majd 6 évesen, az iskola előtt.)
ágica,
üdv közöttünk, nagyon-nagyon jó fej babácskád van!
Nekem is lombik, nekem a 3. beültetés volt. Még mindig alig hiszem el, hogy igaz....
anett,
szerintem mindenki írjon arról, amiről csak akar. Nekem a kisgyerekes témák pl. csak egy bizonyos határig érdekesek, amikor már nem annyira, azokat csak gyorsan átfutom....
De attól még bizti van olyan, aki - maga is kisgyerekes lévén - nagyon szívesen olvassa!
Engem ezek a babacuccos témák viszont teljesen lázba hoznak, mert érdekel, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak. Ezért lécci ne mellőzzétek a továbbiakban sem ezeket a témákat!
(Engem a linkek sem zavarnak, mert pl. az tuti, hogy 150 ezret én sem akarok majd babakocsira költeni, de azért kíváncsi vagyok, hogy az olyan mit "tud", és abból nekem mi a fontos.)