Sziasztok!
Anita,
remélem jobban van már a derekad! A csokit meg hozza csak anyós, edd meg Te
Harhaj,
tőlem is kérdezgetik, nem félek-e a szüléstől, de egyelőre még én sem. Inkább hogy minden rendben legyen a kicsivel, és teljesen egészséges legyen!
Olvasgasd a szüléstörténetek topicot, meg ahogy többen is írták, a februári babák topicot, sztm tök jó!!!
Annus,
jó boltot csináltatok akkor
lehet, kinézek én is majd a Tecsóba holnap. A túróstészutához jó étvágyat, már megbeszéltük, de én nagyon szeretem.
Megjöttünk a 4D-ről is, először elkenődtem, vagyis tiszta para lettem, mert kisebb, mint amekkorának lennie kéne, kb. 1-1,5 héttel. A genetikus nőcitől kérdeztem, mi az oka, valszeg genetikai (nem kell 5 kilós babát megszülnöm
, 3-3,2 kg-val születik kb., ill. mi mindhárman pici babák voltunk. Majd a 28 hetes uh-n ár kell csekkolni, nem növekszik-e a lemaradása. Kérdeztem, h a táplálkozás is közrejátszhat-e, bár én eszem mindent rendesen.. Szóval kicsit beparáztam, remélem tényleg csak arról van szó, h nem nagy baba lesz. Persze az arcocskáját takarta rendesen, lábai fel voltak húzva a fejére, de legalább a nuni látszott rendesen
A súlya 701 gr, BPD 6,03 cm, OFD 8,2 cm, FL 4,48 cm, na de nem sorolom mindet fel.
Ja, és nem kerek a feje, hanem hosszúkás - sokáig farfekvesben volt, és azért, de állítólag a babák fele farfekvésű a 28. hétig.
mindjárt rakok fel képet is!