Szép jó reggelt mindenkinek
Ancsa,
a tálcád nagyon jó lett, igazán remek kis darab. De Kicsi Csillag, tanuljál már meg élesebben fényképezni!!! (ez most a
bagolymondjaverébnek tipikus esete, mert nekem sem erős oldalam az éles objektív
) Kíváncsi lennék a repedések mibenlétére, de sajnos nem látszank jól
Betörni ma nem érek rá, jön délután a gyerekorvos, úgyhogy még ki kell glancolnom a lakást és egy egész napig(!) fenntartani a rendet (csak késő délután tud jönni).
Anyapoc,
oké, majd én mondom, mit csinálj, Te meg csináld meg, keresünk egy boltot, eladjuk, hasznon meg osztozunk
Új termés: egyrészt nem nagyon vannak, az a néhány is elég szokványos, semmi igazán kreatív -na és a fényképezőm még mindig nincs itthon!!!!
Színes homok: venni kéne hozzá kreatív hobbys spec.ragaszt, és kipróbálni a homoktömködést...
Kata,
szvaztam, Dóri már 8 %-on áll
Csi,
felescserép volt vagy lett? Szóval így vetted vagy Te vágtad ketté?
Nagy táladdal azt kezdeném, amit a nagyon hasonló Gigant nevű tálammal meg is tettem (annyi a különbség, hogy az bordás oldalú): gyümölcstál lett belőle. Volt egy SZm, amin cseresznye, ribizli, málna, egres van, elég nagy mintákban. Elefáncsontszínre
lealapoz, kívülre és belülre is ragaszt a mintákból, végül egy enyhe narancsszínnel bepacsmag és lakkoz.
Porpasztell nem hagy nyugodni. Eccer azt írtad, hogy táblakrétával is lehet valamit kezdeni. Emlékszel, már régebben megszakértettük, hogy táblakrétát mi is tudunk csinálni színezett gipszből. Akkor nem lehetne ebben a formában csinálni valamit? értesz...
Edó,
aki ezt a pamutfokozatú vasalást javasolta, kicsit kótyagos volt, mert nem gondolt bele, hogy a hungarocellnek nem barátja a vasaló
De az nem úgy van, hogy csak vasalni lehet rá, csak azért szokta Csi kartársnő a hc-re is vasalni, mert sokkal haladósabb és gyűrődésmentesebb így a (főként ovidekor) kép. Fára viszont bátran pamutfokozatúzhatsz
Jamina