Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tényleg itt a hétvége, látom :? .

Mit csináltok ma?

Mókica,
van már mensi?

Meli,
jobban vagy már?

Többiek??

Megyek felrakom az ebédet. Nálunk gulyásleves lesz és palacsinta.Már a mosógépem is megy. Ma nagyon ügyes vagyok :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Te aztán korai vagy! :lol: Én még alig élek, a mosás és az ebéd sehol. :(

Nálam annyi, hogy tegnap délután óta nem volt barnázás, de persze ettől még bármikor újra megjelenhet. Már alig várom a hétfői vizsgálatot a nőgyógyásznál, meg azért tartok is tóle, hogy mit fog találni. Ma elég rosszkedvűen keltem, és nem hiszem, hogy egyhamar el fog múlni. :?

Meli! Remélem már jobban vagy! Nagy a csend nálad!

Remélem páran maradunk a hétvégére! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem eddig, lábadozom! Lázam már szerencsére nincs, ami nagyon zavar, hogy borzalmasan fáj a derekam.Szerintem a vesém lehet! :evil: Hétfőn megyek vissza a dokinénihez, csak attól félek, hogy antibiotikumot ír majd ki.De ha meg tényleg a vesém, akkor arra meg kell is! :?

Gyors megpróbálok pár dologra reagálni, de előre is bocsi, ha valakit kihagyok! :oops:

Lucuzs,
ezek az eredmények azért nem katasztrófálisak! :wink: Metet mikor kapsz?Drukkolok, hogy felírják!

Mókica,
sajnálom a hődet! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli!
Jó, hogy azért gyógyulgatsz! A veséd? Az nem jó :?

Én már hétfőn szeretnék methez jutni, de igazából nem sok esélyt adok neki! Inkább majd márc.20-án az endodokinál.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita,
igérem dobok még ma egy képet az ágyról!Nekem nagyon tetszik,és nagyon kényelmes is.És ahhoz képest, hogy megrendelésre csinálták, nem kértek érte túl sokat(51ezerbe került)
Remélem hamar rendbejövök, mert hónap végén mindenképpen el szeretnénk menni Kehidára.Ha hét közepén mondom meg a konkrét időpontot, az jó nektek?

Napvirág,
Te tényleg el vagy kényeztetve! :P Irigy-irigy! :wink:

Timcsi,
ne keseredj el a tüszőhiány miatt, még semmi sincs elkésve!Mikor mész újra kukuccsra?

Loviné,
hőd hogy áll?Apácskát remélem elkapod 2naponta, csak hogy biztosra menjetek! :wink:

Aisha,
már nagyon várom, hogy a szívhangról dicsekedj nekünk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
nekem az endodoki nem is akarta felírni! :evil:
Úgyhogy én a nődokinál jutottam hozzá! :P De a lényeg úgyis az, hogy legyen met!Mindegy, hogy ki írja föl! :wink: Csak hasson!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Piri még a közelben sincs, pedig én már úgy várom! :cry:
Na, de nem kesergek rajta, majd jön, ha akar!Csak olyan rossz ez a bizonytalanság! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, most megyek, mert kész az ebéd, bár én már napok óta szintre semmit sem tudok enni.Csak egy kis teába áztatott kekszen, neg héjában sült krumplin élek napok óta.De nem kívánok semmit sem!

Meg ezt az ülést sem bírom nagyon, úgy érzem leszakad a derekam! :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok

csak bekukk :) az en mosogepem mar majdnem vegzett, reggelit is csinaltam a paromnak. tegnap nagyon hulye voltam, mert volt valami kis kremes odalent, aztan sok hulyeseget osszegondoltam...pedig azota nem volt, meg barna szinu sem volt :) csak sargas....ami azt mondjak termeszetes. en is varom a 26-ot...
na most megyek pihizek, mert ezen a heten nagyon elfaradtam.

Üdv.
Aisha
aisha

Meli,

gyógyulj meg minél hamarabb.

Lányok,
láttatok már ilyet.Az uh szerint mostanában van ov,de a ciklus.hu szerint................., de inkább nézzétek meg.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 69600_.png
Vendég

Loviné! :shock: Nem akarok okoskodni, de ez a ciklus.hu biztos, hogy fals! Jobb ha nem hiszel neki! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lovine...a ciklus nekem is a 13. napra tette a pem...de akkor soha nem volt, ne higyj neki!!!!!a 17.nap volt ahogy tojcsi is jelzi es apacskaval is voltatok, halk drukok!!!!!!!!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Loviné,
az teljesen hülyeség :shock: .
Csak egyvalamit nem értek. A hőd alapján én is a 17. napra tenném, de megnéztem, te a 19. napodon írtad( csütörtök), hogy domináns tüsző 17 mm. Akkor hogy lehetne a 17. napon a pé? Ha a tüsző méretét nézzük, akkor annak tegnap, ma vagy valamikor a napokban kellene repednie. Érted mit akarok mondani?

Meli,
de jó, hogy jobban vagy.
Persze, jó lesz ha csak hét közepén mondod meg :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ranita! Te aztán nem vagy semmi, hétvégén ilyen korán??? Én fél 9kor bírtam kimászni.

Meli! A vese az nem játék, csak óvatosan vele. Gyógyulj meg gyorsan!

Az én mosogépem is végzett mostanra mind a 2 adaggal, a takarítás is majdnem kész, már csak fel kell mosni és minden csili-vili.
Csak a főzés maradt hátra, 6 körülre jönnek a vendégek.
A menü: brokkoli krémleves, hagymás rostélyos fűszeresburgonyával, savanyú ubival.

Kép
timcsi82

hu Timcsi, itt folyik a nyalam :)))))))))) el is megyek enni valamit :)

Üdv.
Aisha
aisha

Syl,
Te hogy bírod a metet?
Jobb már egy kicsit?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Timcsi,
húúú, de éhes lettem :D :D :D
korán kelés :arrow: nincs más választásom, van aki ébresszen :D . Bár ma megelőztem :D

Én is végeztem, még fürdőt kellene takarítanom, meg felmosni. De nincs kedvem :roll: :oops:

Kép

Kép
ranita1979

Meli:Te mérsz hőt?

Loviné:A ciklus.hu sose teszi be jó helyre a vonalat,tiszta irreális: :?
szerintem is ma vagy holnap fogsz repedni.Érzed még a pé-det?

Én kedden megyek a Diabetológiára viszem a terheléses eredményeimet,kíváncsi vagyok,hogy mit fog rá mondani. :roll:

Kép

Kép
syl100

Meli:Pont ma csökkentettem le a reggeli 1 szem metet fél szemre.Mert nagyon fájt a gyomrom tőle és folyton szédültem.
Így mintha ma egy kicsit jobban lennék.

Kép

Kép
syl100

Bocsi, nem akartam kínozni senkit a menümmel. És még nem is mondtam, hogy anyáék tortát is hoznak a férjemnek. Persze mondom sem kell, ez mennyire hiányzik nekem....... De egy szeletkére csak benevezek.

Kép
timcsi82

Syl,
én nem hőmérőzök, a következő ciklustól akartam.Ezért is várommár annyira, hogy jöjjön piri, aztán kezdem is a mérést! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita!

Értem mit akarsz mondani, én is így gondolnám.Egy program nem érthet a női test rejtelmeihez.
Csak érdekesség képen mutattam nektek,mert ugye,ha nincs cikluskövetés akkor lehet,elhiszem, de így! :roll:

Timcsi,
ha nem most ettem volna, kezdenék megint enni.

Amúgy még nem hiszem,hogy kiszabadult, mert még ég a jobbom és a cickóm is bizsereg.
Vendég

Meli:Már lehet nem is kellesz elkezdened!!!! :wink:

Timcsi:Én most pont tortát kívánok,de nagyon,ne is mond!
1 hónap múlva szülinapom nekem is biztos befog figyelni 1-2 szelet torta majd! : )
Megyek is palacsintát sütni!

Kép

Kép
syl100

Loviné:Akkor még ebben a pár napba gyúrjatok rá! :wink:

Kép

Kép
syl100

Loviné,
mindenesetre a hőd alapján én is azt mondanám, hogy 17. napon volt pé. Csak ez ugye nem lehet :roll: . De kíváncsi vagyok hogy alakul a továbbiakban.
Nem Te írtad egyszer, hogy ugyanúgy megérzed a pé mint én??? Hogy se menni, se ülni se semmi, annyira fáj?

Kép

Kép
ranita1979

Anita,

igen én írtam a,hogy ugyanúgy vagyok mint te.
Nem vagy egyedül én is kiváncsi vagyok.Igazából csak azért kezdtem mérni,mert kiváncsi voltam igazolni tudom e az érzésem.
De így jövő hónapba már nem fogom mert bizti,vagyok saját magamba. :wink:
Vendég

Timcsi! Most keltünk a délutáni szumókálásból, amúgy is éhesen, de most aztán!!!! Húúúú, torta! Holnap megy a férjem Pestre hozatok vele diabetikus sütiket!!! :) Ugye azok nem annyira ártanak?

Loviné! Hajrá, ne hagyd apácskát a napokban! :)

Meli! Már nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet ebből már nem lesz nálad hőmérőzés! :wink:

Syl! Sajnálom, hogy ennyit küzdessz a mettel! :(

Lányok! Akkor úgy látom már csak a mi házunk fut, én ma az ebédet is csak családi összefogásban tudtam összehozni, és más semmi. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja ,engem egy kicsit fusztrál ez, hogy na most KELL! :oops:
Vendég

szumókálás, ez jó! :lol: szunyókálás akat lenni. :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné! Nálunk is ugyanez van. :cry: És ami a nagyobb gáz, hogy már a párom is nyüszög, hogy kényszerből nem megy, mióta kötelező csinálni, régen meg folyton nyaggatott. :oops: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nálam ez nem probléma :oops: , meg apánál se :oops: Ő mondta, hogy szóljak nyugodtan, hogy na most akkor jó lenne :oops: Nem csinál belöle problémát. Bár ebben a hónapban amúgy is pótoltunk :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Ma én sem vagyok még való semmire! :?
És úgy fáj a derekam!Remélem nem lesz semmi nagyobb gond belőle! :cry:

Jajj, Lányok,
nem hiszem, hogy az a hőmérőzés elmarad!Talán nemsokára megjön piri, és kezdhetem.
Egyébként meg eddig mégcsak egyszer jött meg a mettől, ki tudja most hány napos ciklusom lesz!A véreredmények meg mind a 2xnegatívak lettek! :cry: Na, de majd meglátjuk mi lesz! Én bizakodó vagyok, de valahogy úgy érzem, nálunk nem lesz még mostanában baba!
De sebaj, nem görcsölök rajta.

Képzeljétek, nyáron 2barátnőm is férjhez megy!Már úgy várom a lagzit! Meg előtte a leánybúcsút! :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nálam különben ilyen szempontból nem jó, hogy ennyire megérzem a pé. Sokkal jobb lenne, ha spontánabb lenne. Persze így sem panaszkodom :oops: . Csak így, ha érzem, akkor meg nem akarok kihagyni egy alkalmat se, mert nem akarom azt érezni, hogy nem tettem meg mindent.

Kép

Kép
ranita1979

Anita,

minden terhességednél így csináltátok?
És utána vártad izgulva a 2 hetet? :oops:
Vendég

Meli,
tudod, vannak csodák :D . Én már semmim sem lepődök meg :D .
De tényleg holnap reggel mérhetnél egy hőt. Csak kíváncsiságból. Igaz, hogy nem mérted végig, de ha most fennt lenne, akkor tudhatnád-gondolhatnád, hogy most akkor volt vagy nem volt pé.

Nekünk is tavaly 2 barátunk nősült, az idén nem lesz egy se :( . De nagyon jó volt mindkettő, mi is alig vártuk már :D

Kép

Kép
ranita1979

Loviné,
nem minden pé-nél csináltuk így, hogy mindennap. Ezt eddig 2* csináltuk és mindkétszer terhes is lettem.
Persze nem mondom, hogy ez most is így lesz, sőőőt. De azért próbálkoztunk :roll: .
De egyszer se vártam izgulva a 2 hetet, mert először nem is gondoltam, hogy ez így bejöhet. Aztán mégis. Másodszor meg gondoltam, próbáljuk ki még egyszer. Aztán el is felejtettem. És jött a pozi teszt. Csak sajna.....
Most sem várom izgatottan, mert ez még szerintem korai lenne. De azért jó lenne.

Kép

Kép
ranita1979

Nem lett túl jó a kép, sajna már nincs annyira világos, de íme az ágyunk! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, de lányok!! Ne mondjátok már hogy kötelezően. Tessék használni a fantáziátokat is. Hiszen még ráadásul valentin nap is van. Persze nem csak most kell SZERETNI. De ha már ennyire kötelezően mennek a dolgok, akkor elárulom a tervem. Ha a vendégek elmennek tervezek egy jó kis fürdőzést. Nálunk ez ünnepi alkalom, mert nem szeretünk fürdeni, csak minden másnap szoktunk. Húsvét másnap, meg karácsony másnap. :D :D :D :D De most ez is elmaradt, így ideje pótolni. Igaz jó nagy a kádunk, mindketten beleférünk, aki bejelölt iwiw-en az tudja, hogy ez nagy dolog, mert nem vagyunk épp apró méretüek. Aztán beindít a masszirozás funkció és élvezzük a habokat. Majd füri után van egy kis aranyos jelmezem férjecskémnek, azt nagyon szereti, de csak ritka alkalmakkor viselem, egy rövid ideig. :oops:
Szóval ne gondolkodjatok a muszájon, tessék feldobni a megszokott estéket!

Mellesleg levesem készen van, husi sül.

Kép
timcsi82

Meli! Szuper ez az ágy! A mienk is hasonló, de nincs középen osztva.

Kép
timcsi82

Meli,
szép nagyon.
Mindjárt beteszem azt a 600ezres ágyat. Hát nekem az nagyon nem, tecc :roll: .

Timcsi,
én pont azt mondtam, nekünk nem baj, ha kötelező :D :oops: :oops: :oops:
De a ma esti terved biztos bejön :D . Majd tessék mesélni. Na, nem a részleteket :D :D :D , csak hogy hogy sikerült :D .
Én még nem jelöltelek iwiwen, elküldöd majd privibe a neved???

Kép

Kép
ranita1979

Jaj,te kis hamis! :oops: :oops:
Vendég

Timcsi,
:D :D :D :D
Nekem is elküldöd priviben a neved?Bejelölnélek!

Lányok,
van valaki, akit még nem jelöltem, vagy nem jelölt?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Én meg el is felejtettem, hogy ma van Valentin nap. Bár apa dógoz, azt mondta lesz 10 óra is, mire hazaér. Már biztos nem lesz semmi kedve semmihez :cry: .

Nekünk faágyunk van, apa csinálta, jó stramm :D :D :D

Na itt az az ágy.
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
várom a képet, de én tuti nem adnék ki annyi pénzt egy égyért!Több mint fél milla? :shock: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép az ágy nagyon, de én akkor se adnék ki annyit érte! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Tiszta fa, azért. Meg egyedi. Ők mindig ilyen drága dolgokat csinálnak :shock: Nem a mi pénztárcánknak dolgoznak.
Én se adnék érte annyit, mégha több száz millióm lenne, akkor se.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
Piri még nincs.. :?

Loviné, szerintem is a 17. napon volt péd. a hőd ezt mutatja.

Meli, jó ágy. gyógyulj hamar.

Timcsi, még én se jelöltelek, én is várom priviben a neved :)
mókica

Még mutatok valamit, ami nekem viszont nagyom tetszik :D . Aztán eldugulok.
Ez egy bejárati ajtó, potom 800ezerért :shock: :

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, ebbe az ágyba rejtettek néhány arany rúdad hogy ennyibe kerül???? Szépnek szép, de ennyiért???? :shock: :shock: :shock:
mókica

Móki,
lehet, azt nem kérdeztem :D . De látod, valakinek van rá ennyi pénze :shock:, megrendelésre készült. Iszonyú pénzekért csinálnak dolgokat :shock: .

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?