Sziasztok!
Kisvitéz: Bárcsak jó híreket is tudnék mondani családi pótlék ügyben, de sajnos nem.
És most úgy néz ki, hogy az adócsökkentés is adóemelés lesz végül minden téren.
Na, mindegy, nem tudunk ellene tenni sajnos.
A szélmalom a szentendrei Skanzenben van. Orsi imád oda menni, alig várom, hogy jó idő legyen, és mehessünk megint. Nagyon jól érzi magát, tobzódik a sok látnivaló között. Alig tudtuk hazahozni. És a szélmalom az a nagy kedvenc!
Morca: nagyon aranyosak a fiúk! Hogy szeretik egymást!!!!
Olyan jó ezt látni! Oh, Istenem, hogy kinyúlt Matyi a szőnyegen! Nagyon cuki!!! Tényleg olyan hihetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra el tudnak aludni bárhol, bármin, ha fáradtak!
Holnap lesz a farsang az oviban.
Sajnos oda szülők nem hivatalosak! Olyan furcsa, hogy semmi ilyen nagy eseményre nem mehet szülő, karácsonyra sem. Pedig a régi ovis képek mind ilyen eseményeken készültek, úgyhogy akkor ott voltak a szülők, gondolom.
Utána meg megyünk délután úszásra. Most fogjuk kezdeni, kíváncsi vagyok, hogy fogja Orsi viselni. Most az első órán még az elején bent lehetek, de aztán ki kellmenni, és az órákon a gyerekek csak az oktatóval lesznek. Húú, meglátjuk. Ha nagyon nem megy, nem fogom erőltetni. Az a baj, hogy el se tudom képzelni, hogy ennyire másra bízzam a gyereket, főleg vízben, hogy senki nincs ott vele, se én, se Apapp. Nekem nagyon rossz élményem van az intézményes úszásoktatásról. Nekünk elsőben volt kötelező tornaóra helyett, és én ott majdnem megfulladtam, mert akkor is ilyen nagyon magas voltam, és az oktató bedobott, aztán otthagyott. Az egyik gyerek húzott ki. Utána hónapokig pszichológushoz kellett járnom, aki adott igazolást, hogy nem kötelezhetnek úszásra. Remélem, Orsinak semmi rossz élménye nem lesz! Jó lenne, ha tudna úszni! Apapp tud, és nagyon szeret is.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Majd megírom!
Hétfőn kísérem tesót az első vizsgálat sorozatra: vérvétel, EKG, UH.
Megmutatom neki a járást!
Vigyázzatok magatokra, és kerüljétek a vírusokat! Nemsokára vége!!!
Puszi,