Sziasztok Kismamik!
Tegnap nagyon rohangalos napom volt, estére nagyon faradt voltam, hiaba, mar nem vagyok a régi..
Nekem is görcsölget a vadlim, elért a kalciumhiany. Azt hiszem keresni fogok a patikaban vmi természetes kalciumpotlot.
Aniko!
Remélem mar nyugodtabb vagy, csak Ildikot tudom ismételni, nalunk mar nem is csinalnak AFP-t, csak az UH szamit.
Dzsungelcsiga!
Hat persze, ha vmi rosszat közölne velem a doki, biztos, hogy én is beparaznék, azonnal rohannék a sajat dokimhoz, mert én most benne bizom a legjobban. Remélem nem lesz semmi gond!
Vali!
A hatfajasra nekünk a kismamatornan sok gyakorlatot mutattak, de sajnos most igy tul bonyolult lenne leirni. A lényeg, hogy mozogni kell, a nöci szerint minden felkelés utan "tancikalni" kell, szoval a medencét ide-oda mozgatni. Mi "sünilabdaval" massziroztuk egymast, nagyon kellemes volt, tegnap vettem is kettöt és megmutattam a férjemnek, hogy hogyan kell csinalni, parszor egy héten ra is fogom beszélni, az biztos.
Lino!
Sajnalom ezt a hanyos dolgot! Egészen a szülésig, nem semmi!
Ildiko!
Gyogyulast Neked! A torokfajas a legrosszabb, ha azon tul vagy, mar nem olyan rossz (most jol megvigasztaltalak, ugye?)
Nagyon aranyos a kis huncutka lanyod és ugy latom szépen haladtok! Tök jo a pocakod! Te hogy birod még ilyen cipöben? Vagy csak a kedvünkért vetted fel?
Titkon én is szeretném, hogy a férjem ne vallalkozo legyen a tovabbiakban, hanem inkabb legyen egy jo allasa, de ö gondolkozik egy egyedüli vallalkozason is. Majd meglatjuk!
Bori!
Sajnos innen nem tudok semmi jot vinni, ma reggel 2 fok volt és zuhog az esö
Dani nagyon peckesen üli meg azt a lovat!
Engem érdekelnek a részletek! MI KÖZBEN jött a görcs?
Mucska!
Boldog 28 hetességet! Ügyi vagy, hogy tul vagy a löttyön!
Szöszi!
Köszi az infot Bellanarol! Ilyen buszon helyatadas velem még nem történt, pedig sokat tömegközlekedem. Mondjuk kabatban szerintem még sokan nem veszik észre a pocakom. Kivancsi vagyok, késöbb mi lesz!
Zsuzsa!
Tegnapelött én nem pizzaztam, ettem egy csirkemellet parolt zöldégekkel és utana a fagyit. En hü vagyok hozzatok és a pizzazast szombatra tartogatom! Akkor aztan mindent bele!
Te mikor mész cukorterhelésre? Es UH-ra?
Timi!
Te csak ne robbangassal itt, OK? Egcsi-tali miatt irigy vagyok
Chello!
Nagyon csenben vagy mostansag! Tartozol egy babaszoba képpel, tudod!
Pano!
Szerintem kiöltözésröl szo sincs, mindenki felveszi, amit talal és még ramegy
Nekem meg farmerom nincsen, mert nem talaltam kényelmeset!
Ma talan még jövök, de holnap nagyon rohangalos napom lesz, délelött még el akarok menni Bernbe az utlevelemet intézni és délutan mar repülünk. Izgalmas lesz a bepakolas, mert minden ruham szerteszét van, csak jövö héten végeznek a munkasok.
Szoval indulas elött még azért beköszönök.
Puszi Mindenkinek
Süncsi