Babukám
De depizz! Azért ha teljesen nem utasítja el a kaját/piát, éhen nem hal! Csinálod a 4-5 órás szüneteket ahogy Kata írta? Sajnállak nagyon, de tudod, többen is csinálták ezt a kajasztrájkot és abbahagyják előbb-utóbb! Tudom, nagyon szar, de türelem!!! Kitartás drága!!!
Niki
Nekem is jól működik már babanet pár napja! Nemtom mi lehet a nálatok! Várunk benneteket szeretettel továbbra is! Próbáltad azóta a kengurut? Még mindig nem szereti Lili? Szomorúan olvastam amikor írtad!
Képzeld! Még ki sem küldték Lengyelországba a babakocsinkat!
Azóta ott áll náluk! Annyira pipa vagyok hogy fel tudnék robbanni! Hétfőn hívom őket újra és csapok egy nagy patáliát! Oké h kaptunk tőletek kölcsön másikat, de nem szeretnék visszaélni a jóindulatotokkal hogy hónapokig nem adom vissza, érted!
Szóval próbálok találni vmi megoldást, mert ez már tök égő.
Tamara
CSüti jó!
Orsi
Emma nagyon ügyi hogy egyedül felült! Nem csodálom hogy dagadtál a büszeségtől a mhelyeden, tündéri a csajod!
Márti
Nagyon jó képek!! Olyan gyönyörű baba Lea! Annyira szép a bőre! Gondolom élőben még szebb, de a képeken is nagyon látszik h jótipusú!
Ja! És neked ez a lelakott fejed???
Én örülnék a helyedben...
Evelyn
Annyira örülök Eliotnak hogy ilyen ügyes fiú!!! Nem csoda hogy meghatódtál, még én is ahogy olvastam! Kis tündérke milyen szépen fejlődik, látod!!!
Egyébként VELETEK ÁLMODTAM!!! És nagyon jót!! Együtt játszottak a gyerekek (Eliot, Nóri és még 2 másik gyerek, már nem tudom kik voltak a többiek) és mi ott beszélgettünk mellettük és gyönyörködtünk bennük. De a lényeg most jön! kb 5-6 évesek lehettek és arról beszélgettünk milyen jó h Eliot egyáltalán nincs lemaradva a fejlődésben a többiektől, pedig az elején hogy aggódtunk miatta! És a kis pofija is olyan szép volt! Nagyon jó álom volt!
Na és most dicsekednem kell! Ezt nem fogjátok elhinni, de NÓRI ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT NYÖSZÖRGÉS ÉS SÍRÁS NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még most sem tértem magamhoz igazán ettől
Este 9-kor raktam le. Még ébren volt, de már jó fáradtnak látszott. Cumi, maci, duruzsoló búcsúzó szavak és kimentem. Sírt. 1 perc múlva visszamentem, cumi be, maci kézbe, akkor már csukta le a szemét. Újra kimentem. Megint sírás. Újabb 2 perc múlva be, cumi, maci visszaad, simi, kimegy. És ezután már aludt. 1x ébredt enni 5-kor, de akkor is csak egy halkat kurjantott, bementem a szobájába és ott állt a kiságyban és vigyorgott rám! Azt hittem megzabálom!!! Szopizott és NEM ALUDT VISSZA A CICIN, ekkor megsimogattam, megpuszilgattam, visszatettem a kiságyba, szép álmokat kívántam és kijöttem. Lefeküdtem és vártam hogy kiabáljon és EGYETLEN HANGJA SEM VOLT!!!!!! MAGÁTÓL ELALUDT!!! Hát, ezt frankón megkönnyezem most ahogy írom!
Oké, nem gondolom azt hogy ezután már mindig így lesz, de olyan jó látni hogy ilyet is tudunk!
Egyébként nem tudom pontosan mitől sikerült ilyen jól az éjjel, a határozott lefektetés, a Vibrucol vagy a sógornőm által küldött Nadis wodoo miatt, de lehet hogy kellett mind.
Na most lépek mert már hiányol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.14 12:10-kor.