Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, tegnap este olyan rosszul voltam, hogy nem voltam képes felállni az ágyból. Nem tudom, mi volt velem, lehet, hogy csak a fáradtság. Szegény Didri hozta oda nekem a játékait, én nem nem tudtam felállni hozzá. Apa meg este fél kilenckor ért haza, addig dolgozott. Szóval teljesen kész vagyok, Vacsorára egy fél csomag ropit ettem, de ma reggel is csak azt bírok enni. Vagy elrontottam a gyomrom vagy nem tudom. Eddig nekem csak akkor volt hányingerem, amikor vártam a Didrit. De nem csinálok tesztet, mert megjött, minek dobjam ki a pénzt? :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szantre
elküldöm egy-két ismerősömnek a tesztet, hátha ők is kitöltenék.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Szantre!
A Thomasos játéknak itt a linkje!
http://gozmozdony.extra.hu/
Giga!
Mindjárt felteszem a képet,de nem lett valami jó,hiszen kutya futtában sikeredett! :wink: :? Örülök,hogy Bulcsú ennyire szépen fejlődik!:wink:
Pilla!
Eleinte Zsani is ilyen volt amikor betegeskedett,de mára már ő méri a lázát(hozza oda nekem,hogy dugjuk be)és kéri a lázcsillapítót is,hogy kapjuk be!Nem tudom,hogy mi lett vele,de a köptetőt is szépen beveszi,úgy mint az antibiotikumot.ez is megfog változni,úgy mint sok minden!Jobbulást nektek! :(
Henus!
Igen nagyon sokat tanul a tesóktól,de nem csak jót! :oops: Mostanában rendesen ki is osztja őket,ha valami nem tetszik ő nagyságának.
A buli tényleg jó volt ,már készülünk Márciusra is(80-90-es évek zenéi lesznek,és nem csak magyar most,sztár vendég pedig Béby Gabi) :wink: Feltöltődtem rendesen! :lol: :wink:
Piroska!
Attól,hogy meg jött még lehetsz esetleg állapotos!
:roll:
Bár lehet csak bujkál benned valami! :roll:

nálunk már Zsani meggyógyult,most Roli kezdett köhécselni,remélem semmi komoly,nem lesz belőle.!Ma lesz nekik a Farsang,az osztállyal együtt adnak elő egy cowbolyos (nem tom,hogy írják)jelenetet!Délután 3-kor lesz így még el sem tudok menni,mert akkor megyek Anettért az oviba :? :( Mindegy,majd lesznek fent a netten képek,onnan leszedem később. :lol: :wink:

Mindenkinek jobbulást kívánok,legyen szép a napotok!
Ja és ha holnap nem jönnék!
KELLEMES VALENTIN NAPOT, AKI ÜNNEPLI!
Kép
SZIASZTOK

Kép
Kép
Kép
tiop

JA A KÉP! :oops:
Kép

Lentről lett fényképezve!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, köszi a linket!
Miért nem hozod el Anettet ebéd után az oviból, egyszer-egyszer biztos nem gond, és akkor meg tudod nézni Roliék előadását. Biztos nagyon szuper lesz!

Piroska, a mensitől még lehetsz várandós. ;)
Én drukkolok!

Giga,
Bulcsúnak nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Köszi Szantre! :)

Piroska!
Amikor az első gyerkőcre dolgoztunk nekem is volt egy kicsi vérzésem, de úgy voltam vele, ha már megvettem a tesztet megcsinálom. Nagy meglepetésemre simán kirajzolódott rajta a két csík. :wink:

Kép
Kép
giga1

Ja Tiop!
Nagyon jó a kép! Örülök, hogy jól érezted magad! :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Bulcsúnak boldog 1. szülinapot!!!!

Hogy elrepült az idő!!! :shock:

Piroska én is drukkolok!!!

Nálunk kezd rendeződni a kicsikkel a helyzet, alakul szépen a napirendjük, és éjjel is csak 1x kelnek 4 óra körül. Ennek ellenére ugyanolyan hulla vagyok, mint amikor 3x keltek... :shock:
Petit ma visszük dévényeshez, mert az egyik felére nem fordítja a fejét és szerintem nem is használja rendesen a jobb oldalát. Meglátjuk mit mond.. Képzeljétek, alig tudtam bekönyörögni a csömöri hölgyhöz, mert annyira tele vannak, hogy nincs szabad idő az új "páciensekre". Na mindegy, végül sikerült, de előtte a tarcsai, a gödöllői emberke csípőből lerázott. :shock:
Dórival is mostanság könnyebb, talán picit változott ő is. Nagyon tudja szeretgetni a piciket, takargatja őket, simogatja őket, ilyenkor zabálnivaló.
Íme néhány kép a napokból.
Kép y Kép í Kép a

KépKép
tüccs

Jaaa! Tiop én úúúúgy irigyellek ezekért a kikapcsolódós estékért!!!

KépKép
tüccs

Bulcsúnak Boldog Első Szülinapot!

Kép

Bocsi lányok, most csak ennyi, mert rettentő vacakul vagyok...
Vendég

BULCSÚNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Giga, BULCSÚNAK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen, mennyire rohan az idő! Már egy éves Ő is! Anna fél éves lesz egy hónap múlva!És még csak most született :shock:

Pilla, Piroska, jobbulást nektek!!(Bár Piroska, kívánom, hogy nem valami, hanem valaki miatt legyél rosszul :wink: )

Tiop, jó lehetett az a kis kikapcsolódás! :D

Tüccs, nagyon édesek a gyerekek! Mennyire fiús Peti, és kislányos Anna!!Össze se lehetne téveszteni őket :lol: És Peti nagyon hasonlít Dórira! Dórinak meg milyen gyönyörű fürtös a haja!!Örülök, hogy jobb már a helyzet a gyerkőcökkel.

Csajok, tudtátok, hogy megszűnt a kórházban a saját orvosodhoz való időpont kérés????Rákszűrés miatt kértem időpontot, és ott mondták, h nincs már ilyen. Nem garantálják, h a ki lesz az nap ott. Én akkor is keddre kértem, hátha Réka fog rendelni. Egy rákszűrés miatt meg nem fogok fizetni magánban 12 ezret. :roll:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Köszi csajok a köszöntéseket! Nagyon tetszenek a képek! :wink: :D

Tüccs!
Tényleg nagyon különbözőek az ikrek. :shock: :D Tök jó a haja a nagylánynak! :D

Sajnálom szegény anyukákat, akik mostanában szülnek. Látogatási tilalom van néhány kórházban (ha jól tudom a Flórban is). Nem lehet egyszerű tök egyedül szülni... :?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Bulcsúnak nagyon boldog 1. Szülinapot!!!
Tényleg mennyire repül az idő!!! :shock: :shock: :shock:

Tüccs,
örülök, hogy könnyebb egy kicsit! Te is egyre jobban beletanulsz a 3 gyerek nevelésébe, gondozásába! Nagyon édik mindhárman, tényleg nagyon különbözőek. Dórinak meg gyönyörű a haja! Nekünk mindkét fiúnak ugyanolyan pizsije van, mint Bulcsúnak! :wink: :D

Tiop,
nagyon jó a kép! Én is irigyellek egy kicsit a buli miatt! Tényleg, nem tudod Anettet egyszer korábban elhozni? Roli biztos nagyon örülne, ha élőben látnád! (csak azért, mert kérdezted: cowboy-os :wink: :D )

Kép
Kép
nircee

Ezt el kell mesélnem :oops: :

Tegnap a férjem mikor hazajött, felment átöltözni. Marci kérdezte, hogy mit csinál az apja. Mondtam, átöltözik. Erre Marci megszólal: "Apa bepisijt".

Itt volt a Nagymamám és Anyu. Este már fürdetésidő volt, és mondtam, hogy elmegyek, megcsinálom Simi tápiját. Erre Marci megszólalt: "Kéri Marcika csinálja!". Erre elrohant, mi meg hallottuk, hogy kihúzza a kamraszekrényt, abból a fiókot, csörög, zörög, matat, egyszer csak fut felénk: "Ezt kerestem!" És hozta Simi tápos zacsiját, amit előtte kivett a dobozából. Na, innentől bekapcsoltam a videót, és felvettem, mit csinált! Szó szerint elkészítette Simi tápját! Elővette az üvegét, beleszórta a tápot "számolok" felkiáltással, beleöntötte a vizet, összerázta, és odavitte Siminek. Persze mindezt kommentálta. A végén odatette Simi arca elé, és megszólalt: "igyál". Hát Lányok, azt hittem, elejtem a fényképezőt, alig bírtam egyenesen tartani a nevetéstől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt megpróbálom feltenni a netre a videót.

Kép
Kép
nircee

Ja, nem azt mondta, hogy "igyál", hanem, hogy "igyad!". Bocs a hangért, én ordítok rajta, Marcit alig lehet hallani. :oops: :roll:

Kép
Kép
nircee

Kép
Kép
nircee

[color=darkblue]Bulcsúnak boldog első szülinapot!!!
[/color
]

Nircee, nagyon aranyos Marci! Milyen kis alapos! Simi már nélkületek sem halna éhen!

Én meg olyan balga vagyok, de ma annyi felé rohangáltam, hogy teljesen kiment a fejemből, hogy nincs itthon tápszer. Babalátogatóban voltunk, úgyhogy csak később értünk haza, apa céges buliban. Így amikor észleltem a dolgot, gondoltam adok neki tejcsit, meg is itta, de amikor vettem fel a lépcsőn, telibe hányt, kétszer is. Nagyon megijedt, még sosem hányt, utána sírt is. Én is megijedtem, de szerintem csak a tej miatt volt.
Most várom apát, hogy jöjjön haza és még elmegyek a tescoba, veszek tápot, hogy tudjon mit reggelizni.
Holnap anyósomék költöznek, nagyon fincsi lesz, mert az ötödikről lift nélkül...Lelle dédinél lesz, mi meg segítünk. Mától van ám akváriumunk is, na nem kicsi, jó nagy. Anyósék hozták, mert nem tudják hová rakni, amíg épül a házuk itt lesz nálunk.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

na, gyönyörű lett...

szóval:

Bulcsúnak boldog első szülinapot!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Bulcsúnak Boldog Szülinapot! :)

Nircee
nagyon ari Marci :)

Lányok, aranyosak vagytok, hogy aggódtok. Nem igazán tudom eldönteni, mi lehet, reggel két csomag ropit ettem, délben két narancsot és fél tábla csokit, este meg rendesen vacsiztam. Most meg csak csokit ennék. Lehet, hogy csak a gyomrom rontottam el? Hát nem tudom.... De én nem nagyon szeretem a csokit. Bár lehet, hogy nem jól emlékszem. :oops: Na, mindegy!

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Bulcsúnak boldog szülinapot!

Hát, csajok, nagyon rámjár a rúd... éjjel többször kellett kelni Lolohoz (még mindig taknyos, emiatt sokszor felébredt), és ahányszor visszafeküdtem, éreztem, hogy szúr, viszket mindenem. Nem tudtam elképzelni, mi a csoda lehet. Hát, reggel láttam, hogy tiszta csalánkiütés az egész testem. :shock:
El nem tudom képzelni, mitől lehet, kajára gyanakszom, de akkor is durva!!! Vettem be antihisztamint, a kiütés szépen múlik, de a gyógyszertől meg szédülök. :(
Vendég

Jaj, Istenem, Verna, nem mész el dokihoz?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket Mindenkinek!

Piroska!
Mikor csinálsz terhességi tesztet? Nagyon kíváncsi lennék rá! :wink: :D

Verna!
Ejha, elég rosszul hangzik ez a kiütés! Hogy vagy most?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Tegnapra elmúlt minden kiütésem, ma reggelre újra kijött. :( Igaz, haramadannyi, mint volt, de a karom dagad, zsibbad (mint terhesen), a vérnyomásom alacsony.
Reggel vettem be megint antihisztamint, mostanra kezd hatni, már jobban vagyok, de holnap elmegyek dokihoz, mert ez nem állapot.
A legrosszabb, hogy nem tudni, mitől van... Kaja, gyógyszer nem nagyon lehet, úgyhogy vagy bennem van az allergén anyag, vagy a lakásban - egyik se túl jó. :(
Vendég

Teszek fel néhány képet:
Most csak egy nagyon egyszerű piskóta tésztát sütöttem vanilia pudinggal és banánnal a tetején.
Kép
Így áll négykézláb a kisöreg teljesen egyedül. És már feltolja magát majdnem ülésbe is. Igazából a térdein ül, és elöl támaszkodik vagy mindkét vagy csak az egyik kezével. :D
Kép
Kép
Lili segített pogácsát sütni. :)
Kép
Kép

Kép
Kép
giga1

Giga!
Gratula Bulcsúnak a négykézlábazáshoz!! Remélem megnyugodtál a mozgásfejlődésével kapcsolatban. :D Nagyon jók a képek!

Verna
Jobbulást!

Piroska
teszt?????

Képzeljétek, Anna már 4. éjszakát aludta át, Peti pedig tegnap az elsőt. :D :D :D Mindketten reggel 7-kor keltek!! Jaj de jó lenne, ha ez már így is maradna..

Egy mai idilli kép:
Kép idill

KépKép
tüccs

Giga, nagyon jók lettek a képek!
Látom, neked is van segítséged a konyhában. Haláli Lili ahogy guggolva gyúrja a tésztát :lol:
Bulcsú pedig olyan jóképű kispasi. A piros száját még egy kislány is megirigyelné ;) És gratula a négykézlábazáshoz, én tudom mekkora megkönnyebbülés ez. Innen már beindul a a mozgás, majd meglátod!

Tüccs, annyira jó ez a kép! :lol: :lol: :lol:
Dóri milyen nagynak tűnik a picik mellett. És milyen kis hosszúlábú csajszi. Márknak olyan tömzsi kis lábai vannak..
És gratula végigaludt éjszakákhoz! Remélem legalább ennyivel megkönnyítik a picúrkák a dolgodat ;)
(Én is alig várom már az átaludt éjszakákat :roll: :oops: :wink: )

Verna, jobbulást! Elég rosszul hangzik ez a kiütés. :?

Nircee, Marci annyira helyes a videón, milyen kis gondoskodó. Gondolom majd elolvadsz ilyenkor.. :D :D

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Jó reggelt!

Úgy tűnik túl vagyok ezen a fránya betegségen. 4 napig nem tudtam 38 fok alá küzdeni a lázamat, megjártuk az ügyeletet, stb.

Verna, Ti jobban vagytok már?

Tüccs, szerintem az ikrek nagyon hasonlítanak Dórira. Örülök, hogy ilyen jól alakulnak az éjszakáitok.

Giga, gratulálok Bulcsúnak az ügyeskedéshez! Nagyon jók a szülinapi képek. A fényképezőtök mindig olyan szép tiszta képeket csinál, hogy olyan érzésem van, mintha egy magazint nézegetnék.

Pimpoka, Lelle mit szólt az akváriumhoz? Laura imádja a halakat. Az Auchanban mindig meg kell néznünk a pontyokat. Egyszer az akváriumot is megpuszilta...

Nircee, tök jó fej Marci!

Mit szóltok a hóeséshez? Én előveszem ma a szánkót. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk Sárika meg Apa kint lapátolják a havat, meg szánkóznak. Mi bent maradtunk Annával, mert szegénykém megfázott, gőzöm sincs mikor :( Nem volt túl jó éjszakánk, délután megyünk a dokinénihez.

Pilla, örülök, hogy jobban vagy!!

Verna, jobbulást neked!

Tüccs, nagyon édesek így hárman a gyerkőceid!!!Gondolom, ilyenkor olvadozol, mikor így egykupacban szeretgetik egymást :lol: Gratula a csöppöknek az éjszakai alváshoz!!!
És milyen kis rendes, hogy elrakta rögtön a tápit :wink:

Giga, éppen hiányolni akartam a szülinapi képeket, mikor most látom, hogy tettél fel! Te is büszke lehetsz a kis családodra! :lol: Bulcsúnak meg gratula a négykézlábazáshoz!!

Henus, nagyon elvesztél, vagy most költöztök?

Tiop, a mostani vérképed is rossz még? Rájöttek, hogy mitől van?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!
Köszönöm szépen a dicséreteket!

Tüccs!
Gratulálok az éjszakához! Remélem, hogy most már ez állandósul nálatok! Jóval könnyebb lenne neked is, ha éjszaka tudnál pihenni.

Pilla!
Örülök, hogy jobban vagy már!

Verna!
Te hogy vagy?

Nircee!
Édes Marci a videón! Ügyes kislegény. :wink:

Tegnap kijöttek hozzánk megnézni az internetet, mert borzasztó lassú már 2-3 hete, és sokszor nincs is. Azt mondta a fickó, hogy nem a net hibája, hanem a gépünkkel van valami. Leformatáltuk. Apa hazahozta a benti laptopját, és lámlám azzal sem működött, sőt a leformatált friss, tiszta géppel sem. Elmennek a jó édes nénikéjükbe az ilyen szakik... :x Kicsit dühít a dolog, de már nem annyira. Most éppen működik megint. De ki tudja, hogy 10 perc múlva fog-e... :shock: :evil:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

A képek olyan jók, a Gigáé, Tüccsé, Tiopé, mind egy szálig.

Verna, amikor olvastam, hogy éjszaka viszkettél, gondoltam, hogy ó, bakker, de rossz lehetett, erre még aznap éjszaka úgy viszkettem éjszaka, mint a fene, reggelre tele lettem kiütéssel. Holnap megpróbálok dokihoz eljutni, mert megbolondulok, mintha ezer szúnyog csipkedett volna agyon, úgy nézek ki és úgy is viszket.

Pilla, Lellének nagyon tetszik az akvárium. Sokáig képes állni, ülni előtte és magyaráz a halaknak.

Henus, eltüntél!

Mi hitelt ügyintézünk, úgy néz ki, megtaláltuk a házunk. Remélem sikerül megvenni.

Egész nap esett itt a hó, nem lett túl nagy szerencsére, de pont elég ahhoz, hogy ne lehessen közlekedni. Lelle folyamatosan kint akart lenni, holnapra megígértem neki, hogy szánkózunk.
Pénteken már kezdődik az egyetem, kicsit azért várom már.

Szantre, és te csináltál már tesztet?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Mi a szösz ez a kiütésdi?? Érdekes, majd számoljatok be a fejleményekről..

Pimpoka, gratulálok a házhoz, mesélhetnél róla. Nem irigyellek most hitelügyintézéssel kapcsolatban, gondolom nem lesz egyszerű. :?

Andi????

Giga, én kihívnám mégegyszer őket, és kapnának párat a formatált géppel..

Voltunk ma szánkózni, Dóri élvezi nagyon, mindig kell valamelyik babát is vinni. Van amikor ő húzza a babát, de inkább az ölében ül és együtt csúsznak. :) Építettek a bébiszittyóval hóembert is, majd rakok fel képet, csak lemerült a fényképező.
Jó ez a hó, csak már várom nagyon a tavaszt. :(

KépKép
tüccs

Ja, még valami.

Akik jártatok Dévényes gyógytornászhoz (Giga, Pimpo) megírnátok nekem ki-mennyiért járt?? Lehet priviben is. (csak kiváncsiságból kérdezem, érdekel, hogy különbözőek-e a tarifák)
Sajnos Petyót hordani kell hetente 1x, a jobb oldalára egyáltalán nem fordítja a fejét és valóban le vannak tapadva az izmok azon az oldalon.
Nagyon klassz egyébként a torna, eddig 2x voltunk és már van látszatja. Remélem minél hamarabb túlleszünk rajta.

KépKép
tüccs

Tüccs,
engem ugyan nem említettél, de mi is jártunk dévényeshez, így válaszoltam neked priviben a kérdésedre ;)

Várjuk a havas képeket!

Mi is voltunk kint, de a fényképezőt nem vittem, így csak a telefonnal tudtam fotózni, az pedig elég rossz minőségű. De talán még marad pár napig a hó.

Pimpoka,
háát, őszintén nem terveztem, hogy teszteljek, mert a kihagyott két bogyó után is volt vérzésem, meg most is a gyógyszerszünetben, úgyhogy nem tudom. De most bogarat ültettél a fülembe és amúgy is van itthon teszt ;)

Pilla, örülök hogy jobban vagy!

Katica, Annának jobbulást!

Pimpoka, te meg mesélj már, hogy találtatok rá a házra. És merre van? Miskolcon?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Hát, nem javult Anna, még mindig nagyon taknyos, sőt, Sárika is, de ő még lázas is :( de hála Istennek, jó a közérzete, Anna elég nyüszi. Nála lehet, hogy a foga is közrejátszik, az alsó ínye meg van duzzadva, egy hónapon belül sztem lesz fogacska.

Pimpoka, gratula a házhoz, tényleg mesélj majd róla. a hitelügyintézéshez pedig sok türelmet. sikerült jó konstrukciót találni a mostani kaki helyzetben? Mi kicsit most lehet, hogy még várunk. Pedig de jó lenne már!
Lelle az óta nem hányt? Akkor ez a tejtől volt? Szegényke, gondolom, hogy megijedhetett, ha még soha nem hányt.

Verna, Pimpoka, mik ezek a viszkető pöttyök rajtatok, kiderült már? Hogy vagytok?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Siminek boldog fél éves szülinapot!!!! :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Verna, Pimpo!
Mi a helyzet a kiütésekkel?

Tüccs!
Írok neked privit.

Katica!
Jobbulást nektek!

Siminek boldog hófordulót, feledik szülinapot!

Tegnap voltam bent a munkahelyemen. Sajnos elég sz.rok a kilátásaim. Jövőre szeretnék visszamenni dolgozni, de az a részleg ahol én dolgoztam ki lett rakva Gyálra. Dunakeszitől meg az elég messze van. A pesti irodába meg nem tudnak felvenni, mert ott csak sales, pénzügy és a management van. Ergó nincs munkám jövőre. Frankó! Fogalmam sincs, hogy hova fogok tudni elhelyezkedni használható szakma nélkül, gazdasági válság közepette, két kisgyerekes anyukaként. A gyesből nem fogunk kijönni. Ezért kéne visszamennem dolgozni, de a gyerekeket meg szinte biztos, hogy csak magánoviba, bölcsibe tudnánk beadni, ahhoz meg az kell, hogy legyen munkám. Rohadt ördögi kör! :evil:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Én most az allergiával nem foglalkozom, nem jutottam el dokihoz, nyomatom az antihisztamint. Tegnap a felső ajkam dagadt fel...
Tuti, allergia, csak kérdés, mire...
Loli viszont tegnap reggel óta lázas. :( Most várjuk a dokit. Szegénykém, nagyon elesett, nem eszik, csak alszik, ha ébren van, akkor meg csak bambul.
Olyan rossz így látni! :(
Vendég

Verna!
Pedig jó lenne, ha el tudnál menni dokihoz szerintem!!!
Szegény Lolo! Jobbulást neki

Kép
Kép
giga1

Volt a doktornéni, kezdődő hörghurut. :( Most egyelőre gyógyszereket kapott rá, de ha romlik, akkor mennünk kell röntgenre.
Amúgy sikerült levinni a lázát, és fel is kelt egy kicsit, teljesen magától. Játszott, olvasgatott, de most visszafeküdt mesét nézni.

Én megint nem jutok el dokihoz - egyébként gyanítom, hogy az allergiám a betegségünkkel függ össze, mert én is taknyos vagyok továbbra is. Őszintén szólva most Loli fontosabb, amíg antihisztaminnal tünetmentes vagyok, addig ok. Ha a nátha elmúltával is előjön az allergiám, akkor persze kivizsgáltatom, de most Loli fontosabb.
Vendég

Szantre, bocs, hogy kihagytalak, még lehet, hogy mást is kihagytam.... :oops:
Köszi lányok a válaszokat!!

Giga, autóval nem megoldható Gyálra kijárni???
Sajnálom ezt a helyzetet, én áldom az eszemet, hogy most vállaltunk kistesót(kat), nekem se lenne helyem visszamenni most.

Betegeskedőknek jobbulást!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Nekem is meg vannak még a kiütéseim. Hétfőn fog a doki rendelni. Kérdeztem az asszisztenst, hogy van-e helyettesítés, erre mondta, hogy minek mennék, a kiütések nem halálosak és letette a telefont.

Hát a házról még nem akarok írni, mert még nem 100%, ha a zsebünkben a kulcs, akkor. De azért annyit, hogy nekünk nagyon tetszik, van kandallója és kis fenyvese. Miskolctól 6 km-re van.

Nekem nagyon fáj most a fejem, belenéztem a rohadék napba véletlenül és előjött a migrénem. Úgyhogy Lellét a szárnyaim alá vettem és aludtunk egy kicsit, vagyis ő még alszik.

A munkát ne is mondjátok. Nekem egyébként sincs hová visszamennem, így teljesen újat kell keresni, viszont muszáj, mert kistesó előtt meg dolgoznom kell, hogy ne gyest kapjunk. Keressek új helyet, úgymond nulla tapasztalattal, mellette még lesz az egyetem, ami ugye pénteken van, így hétfőtől-csütörtökig tudok dolgozni. És persze Lelle. No de ki az a munkáltató, aki felvesz engem így bárhová is? Én lassan elkezdek próbálkozni, hogy mi a helyzet mostanság a munkaerőpiacon, ha nem, hát akkor valamit nagyon gyorsan ki kell találni.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! El sem hiszem, hogy már fél éves Simi! :shock:

Nekünk az utóbbi napokban sok szép dolog kijutott a gyerekektől: Simi elkezdett "beszélni": ma-mma, baba, aba, illetve ezek kombinációi. Marcinak egész mondatokat fűz belőlük össze, mi csak 1-1 "szót" kapunk. Olyan édes, sokszor csak tátog, mert azt hiszi, hogy az is elég a beszédhez. :lol: Egyébként az utóbbi napokban már sokkal jobb a helyzet, bár épp ma egész nap nyafogott, azért mostanában sokszor 30-40 percig is elvan csöndben, nézeget, játszik magában. Már kap alma-krumplit és tejpépet banánnal. Szopizni csak a bal mellemből szeret, a jobból szív 3-4-et, majd elkezd sírni. Így nincs már sok tejem, de szerintem a reggeli-esti szopit sikerül még hónapokig megtartani. Egyelőre napközben is szopizik, összesen 5x egy nap, de a reggeli kivételével már mindig pótolni kell.
Marci meg ma bebizonyította, hogy tényleg tud 4-ig számolni: a mesekönyvből képzeletbeli matricákat raktunk az ágyra, egyenként 3-at. Aztán olvastunk, majd "odatettünk" még egyet. Erre kérdezem tőle, hogy hány matrica van az ágyon? A válasza: 4 matrica! Szóval tudta, hogy ha volt már 3, akkor ha ahhoz még egyet adunk, az négy! Egyébként az utóbbi napokban nagyon közel kerültünk egymáshoz, minden este énekelnem kell neki a "Tavaszi szél..."-t, ilyenkor átölel és odabújik hozzám, mint kisbabakorában. Ez nekem azért nagy dolog, mert amióta terhes voltam, mindig elutasított, akárhányszor próbálkoztam közeledni felé, a végén már nem is próbálkoztam, most meg egyszercsak gondolt egyet, felkéredzkedett, átölelt, én énekeltem neki, és azóta minden elalvás előtt ezt kéri. Tegnapelőtt meg voltunk kettesben busszal az Ikeában, minden kiságyba befeküdt, minden játékot megnézett, segített hozni a cuccokat, nagyon zabálnivaló volt! Azóta is meséli, hogy voltunk ott, elmondja, mit látott, hogy segített cipelni, stb. Sajna a hiperérzékenysége maradt, ha valami nem úgy történik, ahogyan elképzelte, visszajön 1-1 pislogás, de összességében úgy vettük észre, hogy most nagyon egyben van a lelke, már magától talál ki meséket, hihetetlen sokat ökörködik, viccelődik. Úgyhogy most semmi panaszkodnivalóm nincs.
Illetve egy, de az nem rájuk, hanem na kire???? Hát persze hogy anyósra. Mikor legutoljára voltunk síelni, akkor, mivel a cukrot megtiltottuk, rágót adott Marcinak!!!!! Hát normális az ilyen????? Tök véletlenül Marcitól tudtuk meg néhány nappal később. Ez már a férjemnek is sok, most a megfelelő pillanatra vár, hogy megsemmisítő csapást mérjen az "okos" anyjára. Mert persze ő a legokosabb a világon.... Na mindegy, most nem dühöngök már, túl vagyok rajta.

Giga,
nagyon jók a képek! Gratula Bulcsú mutatványához! Annyira szépek a gyerekeid!!!!!!

Verna,
jaj, nem hangzik jól egyik sem!!! Jobbulást mindkettőtöknek! Mi a fene lehet ez a dolog????

Pimpó,
neked is jobbulást! Akkor még nem gratulálok a házhoz, majd csak ha tuti lesz!

Tüccs,
nagyon édesek a gyerekek a képen! Dórinak gyönyörű a haja!!!

Katica,
Nektek is jobbulást!!!!

Munka,
hát, én is örülök, hogy most vállaltam még egy gyereket, a jelenlegi helyzetben szerintem engem sem tudnának visszavenni, illetve benne lennék egy esetleges leépítés első körében. Mivel 2010 aug-ig van Gyed-em, ha nem sikerült tavasszal visszamennem, akkor sincs tragédia, addig meg csak vége lesz a válságnak, könnyebben vissza tudok majd menni talán. Egyébként nyílt egy új bankfiók a 16.ker. Rákosi úton, azt próbálom majd megpályázni, mert az busszal 15 perc tőlünk, és akkor nem kellene kocsit sem vennem. Persze kicsi az esély (tehát van :lol: )

Kép
Kép
nircee

Teszek fel néhány képet:
Kép Testvéri imádat
Kép No comment...
Kép Csak lazán
Kép
Kép Simi udvarol
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok! Loli szépen javulgat a gyógyszerektől - bár az első gyógyszerbevétellel volt egy kis gond: a hörgtágítót szépen bevette kanállal, aztán ugyanígy adtam neki az antibiotikumot, azt meg sugárban kihányta. :( Persze így a másik gyógyszer is kijött... pótoltam, mert már eléggé zihálva lélegzett, nem mertem kihagyni. Az antibiot meg beletöltöttem a teájába, megiszogatta szépen. Na, ezen a téren elvesztette a "szüzességét" - két éves koráig megúsztuk az antibiot, de most muszáj. :(
Na, a lényeg, hogy kb. fél órával a hörgtágító és a lázcsillapító bevétele után már vígan dumált, játszott, bújócskázott az apjával! Még kekszet is kért, igaz, a negyedét ette meg. :(
Sajna enni nem hajlandó, tegnap egy szelet vajas kenyeret és 1 deci kakaót evett egész nap, tegnapelőtt egy fél kiflit. Inni szerencsére iszik, sokat. A gyógyszerét is beveszi szépen. De kajából bármit kínálok neki, mindent eltol magától. :( Még a csokit is, pedig már azt se bánnám, ha csak csokit enne, vagy bármit... Jó, mondjuk fekszik két napja, ahhoz nem kell túl sok energia, de akkor is aggasztó, hogy ennyire nincs étvágya. :(
Na jó, nem panaszkodom, mert tényleg szépen javulgat, és most a dokira se lehet panaszom, kijött, mikor hívtam, és rendes volt. A gyógyszerek meg szépen hatnak. :D
Vendég

Hol van mindenki?????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Verna,
sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok, jobbulást mindkettőtöknek! Loli jobban van? Mi van a viszketéseddel?

Kép
Kép
nircee

Köszi az érdeklődést. Loli már teljesen jól van, még szedi a gyógyszert, de már virgonc, teljesen helyreállt a napirendünk (nem alszik annyit, mint betegen), eszik is rendesen. Láztalan, még az orrát szívni kell.

Nekem meg a változatosság kedvéért arcüreggyulladásom van. :(
Vendég

Sziasztok!

Jaj Verna! Szegénykém! Jobbulást kívánok! Örülök, hogy Loli már jól van.

Nircee!
Nagyon jók a képek a fiúkról! Örülök, hogy jól vagytok! Biztos, hogy a fiúk is jobban érzik magukat akkor amikor ti is jól vagytok. :wink:
Nagyon ügyes Marci, hogy felfogja már a számok lényegét! Okos kiskrapek! :wink:

Pimpo!
Hogy vagy?

Tüccs!
Ne igazán tudnék kijárni Gyálra kocsival, ahhoz messze van. Nem éri meg. De majdcsak lesz valahogy, most nem akarok ezen idegeskeni. Majd eljön annak is az ideje. :?

Hétvégén a gyerekek Anyuéknál voltak. Volt két szabad napunk. Pénteken jött át Anyukám, és akkor már el is vitte Lilit. Bulcsút másnap vittük át. Vasárnap meg mentünk értük. Nagyon jó volt kicsit pihenni. Házimoziztunk, sétáltunk, csináltunk isteni finom vacsorát... Jó volt. :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Verna,
gyógyulást!

Giga
szupi, ügyesen haladtok. Ha van rá időd, akkor mássz vele és az elején lehet őt azzal segíteni, hogy alányúlsz, amikor mászópózban van, hogy ne tegye le a kezét, aztán kicsit segítesz neki, hogy haladjon. Ehhez neked is mászópozícióban kell lenned. Aztán egy idő után megszokja, hogy ne csak álljon mászópózban, hanem haladjon is. Ha rákap az ízére, egész nap teperni fog. :) Meg ha már egy-két mászólépést megtett, akkor tegyél oda neki üres üveget, hogy borítsa le, az azért jó, mert akkor csak az egyik kezén támaszkodik mászópózban és akkor a másik erősödik. Utána a másik kezéhez tedd, majd ismét ugyanaz. Napi 5-10 perc elég. :)

Lányok,
nem akaródzik ez a baba összejönni. :( Csináltam tesztet, de nem babó. Pedig éreztem, hogy mozog, nem beszélem be magamnak, tényleg éreztem. Lehet, hogy csak a beleim mozogtak, de nem olyan érzés volt. Remélem, hogy nem valami méhen kívüli babavárás ez. :(

Másik
teljesen kivagyok, szerettünk volna venni egy szánkót, hát lányok, én nem tudok tízezer forintot kifizetni szánkóra. :( Úgyhogy idén nem lesz szánkózás, ez van. :( Három órán keresztül keresgéltem a neten, de ez nagyon drága most nekünk. :(

Szép napot, lányok, megyek írni.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, Nircee
szupi, hogy megint meghitt a kapcsolatotok

Bocsi, ennyire tellett....

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103