Na, jól jártam, írtam egy hosszú és elszállt az éterbe... akkor noch ein mal:
Lányok, köszönjük a dícséreteket, nagyon jól esik mindenkitől.
Kata, Ivett nem mondja, hogy Pattik, azt mondja, hogy Baba, tete.
Ivett is nagyon fehér bőrű, nem is tudom hányas faktorszámú krémmel kentem tavaly nyáron, még az árnyékban is.
Hajvágás, hamarosan, mert már nagyon hosszú és a szemébe lóg, talán vissza göndörödik... olyan jól áll neki a fürtösség.
Ibi, Bencikét Isten éltesse sokáig, nőjjél nagyra kicsi manó. Kívánunk neked boldog, szép gyermekkort, nagy tortát és sok ajándékot. Ibi-anyu, ügyes legyél, hajrá.
Én úgy csináltatok Ivettnek, a férjem unokahúga cukrász... Van Ivettnek egy babája, ezt a babát szeretgeti, ölelgeti, ha mondom, hogy szeresd meg a Bebe babát (ez lett a neve, mert amikor először meglátta, közölte, hogy Bebe).
Ez lesz az egyik torta (banános lesz - a kedvenc gyümölcs), a másik meg egy gesztenye torta (ez apa kívánsága).
Erről a babáról van szó:
Újság: Ivett egyik szobából a másikba szépen lépegetve közlekedik, kicsit imbolyog, dülöngél, de már két lábon megy!!! Ezt ma, azaz 2009. február 12-én produkálta először.
Olyan édes, ahogy próbálkozik. Édes, ha úgy érzi nincs biztonságban, akkor leül és inkább mászik. Más: rájött, hogyan nyílik a szekrényajtó, ma azon kaptam, hogy kirámolta a zoknijait... na, tessék, kezdődik!
Imola, reméljük, hogy nem leszel beteg. Csak Dudó el ne kapja. Az én kericsajom is beteg, lassan egy hete - megint... 2 napig láztalan volt, de ma reggelre, újra belázasodott.
Nefke, örülök, hogy elolvastad a történetünket. Hát bizony megjártuk a hadak útját, de itt van egy kék szemű Kisangyal, aki már szépen kezd járni.
Fitgabi, a TEGYESZ-nél is van nyílt öf. Igaz, hogy nagy szerencse kell hozzá. Én úgy tudom, hogy a TEGYESZ listájára mindenki automatikusan felkerül... de javítsatok ki, ha nem így van.
Bizony Erika, Ivett tiszta apja, még a természete is néha. Na, ezt nem rosszból írom ám!