Sziasztok!
Utolag is nagyon-nagyon boldog nevnapot kivanok Doronak!!!!!!!!
Lillaknak is nagyon boldog nevnapot!!!!!Remelem jol vannak!!!!!!
Marietta,
orulok,hogy jottel!
Ez egy ilyen idoszak,hidd el,nem lesz orokke ilyen,amint elkezd komolyabban mozogni,kuszni,majd jarni,nem fog rajtad logni!!!Alig fogod tudni elkaparintani egy kis olelesre,puszira:)Most meg nagyon szuksege van Rad,elvezd ki.Tudom,nehez,de hamar elmulik,es visszasirod,hidd el
Enni is fog,csak legy turelemmel.Probaltad azt,hogy odaulteted az etetoszekbe az asztalhoz,amikor Ti esztek?Attila akkor mindig akart enni,ha mi is ettunk:)
Esztora,
sajnalom a lanyt nagyon:(
Mikor mesz sielni?
Pinkine,
en is lattalak,utana meg masnap is volt Hiradoban.
Dehogy itelunk el!!!!!!!!Hala Istennek,hoyg nem lett semmi baj!
De en is ecettel vizkotelenitek,ahogy Esztora,ugyhogy szerintem is terj at arra
Petid a kepeken tunemenyes!lane a utolso kepen,hat ott valami irto helyes!!!Kis huncut!Jo kis meglepit kaptal
Krisz,
ugye meg nem jott meg????????Szerintem siman korai volt a teszt!!!Drukkolok!!!!!!!!
Vivi,
tok jo lesz nekik,hogy lesz sajat kis birodalmuk.A tesot en is kulon szobaba teszem majd,szerintem a kezdetektol.
Majd kerunk kepeket a babaszobarol!!!!!!!!!!!!!
Elmentunk itthonrol romantikazni.
Nandorka,
egyutt vannak batyoval egy szobaban?Tokjo!
Sokaktol ezt hallom,hogy egyaltalan nem zavarja fel a kisebb a nagyobbat,alszik mellette,mint a tej
Babzsakfotelt en is megneznem!!!!!!
Tok,jo,hogy ferjed szabin van most!!!Elvezzetek az egyutt toltott idot!Ennel szuperebb "valentin napi ajandek" kinek kell???!!!
Penteken bulizni voltunk Sogornommel:)Kapott egy ceges meghivot az egyik kaszinoba,irto jol ereztuk magunkat.
Es hat a hetvegenk fantasztikus volt:)
Attila is kiralyul elvolt a hetvegen Anyumeknal,irtora elvezte az egeszet,na meg anyumek is.Ugyhogy ezzel a jovoben nem lesz gond:)))
Ferjem pedig ismet elkapraztatott egy fantasztikus meglepetessel.
Mi sem csak ezen a napon romantikazunk,tudjatok,mi el szoktunk menni,meg aprosagokkal meg is szoktuk egymast lepni.Es minden nap erezzuk/ereztetjuk,hog ymennyire szeretjuk egymast.Szerencsere nekem a ferjem is ilyen.(nemcsak en
)
Kepzeljetek Attila kb 1 honapja,csak nagy szeken ulve eszik.Pedig nekunk ilyen magas,tamla nelkuli szekunk van a konyhaban.Ugy ul rajta,mint a covek.Ott eszik minden etkezesnel,velunk.Es barhol vagunk,mindenhol a nagy szeken ul,velunk es ott eszik.Ugyhogy szerintem el is pakolom az etetoszeket
Maganak talalta ezt ki,hisz hat mi is ugy eszunk:)
Niko,hogy vagytok az uj hazban???
Szeri,ti??