Tapi!
Annyira látszik az írásodon a boldogság! Úgy örülök nektek! Hőt még mérsz vagy lesz cikluskövetés, csakhogy tudjuk mikor kell kutyapózba vágnod magad!
Dorcacs!
Most a véletlenre bízzátok a leányzót vagy mentek vizsgálatokra? Én most ezen agyalok, hogy ha akarnánk harmadikat mit tegyünk. Induljunk most és megint az agyunkra menjen ez az egész, mert egyelőre csak tervben van, hogy talán 4-5 év múlva...
Bumi!
Kösz megvagyunk. Elég fárasztó volt az első egy hónap, de most minden olyan, mint a mesében. Nem is kívánhatnék jobb gyereket, szinte egész nap csak vigyorog, dumál, talán ha 10-szer sírt összesen. Ha ébred akkor is vagy dumál vagy nyöszörög. Látszik, hogy be volt nyugtatózva az anyja 9 hónapig!
Láttam fogyózni akarsz. Nekem is kéne, de nem merek tornázni, nehogy apadjon a tej. A Norbis meg most nem jön be! Ha van valami jó ötleted segíthenél!
Zsó!
Az első időben csak nézte, de most már nagyon elvannak együtt. Dóra elnevezte Kájglinak. Olyan édes, ha meglátja, egyből ezt kiáltja neki! Én meg Ugli vagyok!
Mostmár vigyázni is tud rá, játszanak is együtt, persze csak ilyen sipolós, játszószönyeges szinten, de olyan jó nézni őket! Na még mindig nem tom mi van veled!
Vayacon!
Igen, nálunk egyértelmű volt, de csak ránézéses és manuális vizsgálat volt. Nem tom uhuval jobban látszik-e, de gyanítom, hogy igen!
Fleur!
A nődokim küldte apjukot dokihoz, addig nem akart velem nagyon foglalkozni, hátha nem bennem van a hiba! Ekkor vittünk mintát is és meg is vizsgálták, akkor derült ki mi a bibi! 8 hónappal később megműtőtték és további 8 hónapot vártunk arra, hogy eredményes volt-e! Nálunk valszeg segített az e-vitamin, cink és már nem is tom még mit szedettem vele szorgalmasan!
Fiam nem óhajt itt szerepelni, Dórának meg még nem sok beleszólása van, így róla teszek egy képet, ha nem bánjátok.