Sziasztok!
Tegnap kipróbáltuk a pelus nélküliséget, és a következő történt: egy óra elteltével elvittem pisilni a bilire, ráült, majd felállt, h nem kell, felöltöztettem, és bepisilt.
Ezek után kapott egy pelust, mert rájöttem, h a body nem épen ideális viselet pelus nélkül (baleset esetén teljes vetkőztetésre van szükség, azon kívül, a patentok biztos irtó kényelmetlenek is), úh ma elzarándokoltunk, és vettünk kistrikókat is az alsónacik mellé. Most pörögnek a mosásban, úh holnap el is tudnánk kezdeni a mókát (most, h már ilyen iszonyúan fel vagyunk szerelve
), csak az tart vissza, h vasárnap egésznapos vendégségbe megyünk vidékre, akkor meg újra vissza kéne rá adni a pelust egész napra, úh valószínüleg csak jövő hét hétfőn kezdünk.
Mosható pelus: nem is Gergőnek gondoltam!
(Neki a leszoktatót szántam, de abból elég lenne 2-3 db, de most kipróbálom nélküle.)
Tegnap este tovább művelődtem mosható pelus témában (MOST LEHET UGRANI!), a kaki eltávolítására van vmilyen (100%-ban lebomló) papír betét, szóval elvileg azzal nem kell bíbelődni, csak kidobni.
Ezt a típust nézegetem:
http://wonderoos.e-baba.hu/index.php?op ... &Itemid=62
Ezt elvileg nem kell áztatni, csak mosod, szárítod és kész. Egyetlen bajom van ezzel az egésszel, és az az ára. Egy szett ára, ami a születéstől a leszokásig jó, 70 pénz!
Továbbra is tartom, h 10 hónap alatt megtérül (és akkor az inflációt még nem is számoltam), és a hátralevő bő egy év tiszta haszon, de akkor is....viszont most néztem, h már a Tesco-s pelusnak is majdnem 50 Ft a darab ára, ami már egy kicsit már túlzás, úh most nem tudom mi lesz, még szerencse, h van még néhány hónapom gondolkozni rajta.
Meli! Nálunk a heti 2-3 mosás így is - úgy is lemegy, ezek a pelusok meg nem tesznek ki akkora térfogatot, h pluszt jelentsen. Mosószerrel ezeket nem is szabad mosni, csak ún mosószódával, ami szintén lebomló, környezetbarát dolog (pelus nélkül is át lehetne rá állni, mosószer helyett/mellet), úh elvileg nem akkora macera. Ezen kívül az eldobható pelusban elég sok a vegyi maradék, ami bőrön keresztül felszívódik, úh ez is egy érv a mosható mellett. Az meg, h most mi van a kukában hetente, az vmi elképesztő.
Mazsi! Hüh! De jó!
Izgultam értetek!
Hó: Gergőnek is negyon tetszik, nem olyan lelkes, mint Dénes, de amíg nem fagy pirosra a keze (miért veszi le a kesztyűt, nem tudom, biztos úgy érdekesebb havazni
), addig rendkívül boldog, aztán el kell látni. Rendszerint az én bemelegített kesztyűmre vágyik.
Szánkózni mostanában nem voltunk, Szilveszterkor fel-le szállt, tologatta, és csak amikor elfáradt, akkor maradt nyugton benne (mint a babkocsival).
Ditke: szobatisztasággal kapcsolatban én a sötétben tapogatózom, fogalmam sincs, h mi jó, mi sem, úh jobb, ha nem mondok semmit.
De honnan tudod, h pisil? Vagy bilibe/WC-be pisil? Akkor meg hurrá, nem?