Új privát üzeneted érkezett!

Orsi
drukkolok,alsórákos a zuglóba merre esik? :oops:
akkor a mostanit meg eladjátok??

emano/Andi
KépKép
emano

a bosnyáktól indul kifelé a 16ker irányába
ez a lakás a bosnyáktól gyalog 5 perc... elég csendes környék, leszámítva a buszt.
szegeden van párom anyukájának lakása, azt adjuk el, már 10 éve nem lakik ott senki. ezt a mostanit meg kiadjuk. így kiegészül a havi költőpénz. :lol: már ha kiveszik. de nem szeretnénk ha lelaknák, így inkább irodának adnánk ki.
snooopy

Orsi
megértelek......
sztem irodának is ki tudjátok adni, mert nagyon jó helyen van
hitelt kell felvennetek??
jöhet emailbe is, ne fárasszuk itt a többieket ezzel :lol: :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi ment mail
snooopy

Orsi!
fúúú! ez olyan izgi :D engem is mindig lázba hoz ha meghallom, hogy valaki költözik. :D Tudom nálatok az még odébb van de ... :lol: nagyon drukkolok nektek!!!

Andi!
köszi mi megvagyunk. Most már Zsófi kakija is rendbejött. Most már csak a taknyi/köhögés van "CSAK". :oops: Zsófi tegnap 3-4x hányt (a kevéstől az irtó sokig :oops: ). Este mit egy geizír, hányt össze mindent. Azta de rémisztő volt. Már Levi baba is eszembe jutott, hogy hátha mi is refluxosok lettünk :oops: :oops: mégjó hogy tanultam a reggeli hányásból és külön, még korábban beadtam be neki a gyógyszert.

Lányok!
bátran rakjatok fel sok-sok képet!!! (hamár én ilyen béna vagyok :oops: hogy nem tudok)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
szegénykéim
Te miért is nem tudsz?? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, jaj, szegény Zsófi... szörnyű lehetett látni ahogy hány!

ok, keresek majd képet és felteszem, én is imádom nézni a kismanókat. :) te meg szabadítsd azt a memóriát a gépen, kíváncsiak vagyunk a képekre/lányokra. :lol:
snooopy

Gabi Drága! Az Istenke éltessen sokáig Téged és Encit egészségben, és mielőbbi boldogságban! Egyebet nem is kívánhatunk... :) Erőt és kitartást a következő hónapokhoz. Hidd el, lesz ez jobb is, sokkal jobb.

Veronikusz, harci ideg engem is megszállna, ha így hányna a picuri. Bízom benne, hogy már kifelé jöttök, és nagyon hamar jobban lesztek mindannyian. Apa ezek szerint "megúszta" a múltkori "rossz gyomor"-érzéssel?! :roll:

Orsi, nagyon zajos a busz? Másik oldalunkon nekünk is megy, sőt vonat sincs messze, de igazán nem zavar, éjszaka hallom olykor. Főleg, ha éberkedem. :)

(((RITA!))) Köszönöm. Tudod ám, hogy nemcsak úgy van a kitartás, nem a bokorról szedtük. KÖSZÖNÖM. Adószám eltéve, ketten adózunk ebben a családban, és jó helyekre szánjuk mindketten. Most azon (is) agyalok, hogy egyikünk talán a gyereksebész társaságnak adná, hátha jut izotópra. Észvesztő. :shock:
vbea

Andi!
kevés a memóriám

Aprooka!
ez a "keresem az agysejteim a lakásban" :lol: ismerős. Én is keresem :lol: [/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok lányok

köszönöm a köszöntéseket!!!nagyon jólesik!!

[b]Adri![/b] Boldog SZületésnapot Neked IS!!!

Andi! nagyon örülök a jó híreknek!!!!!látod minden jóra fordul, csak hinnünk kell!!!meg persze akarni!!!nagyon remélem hogy ezek után már csak javulni fog Anyukád állapota!!!de addig is sok sok ++++++++++++++++++++++energia Nektek!!!!

nálunk ma van a farsang az oviban...majd ha ovónéni készít képeket, akkor felrakok, de azt hiszem készült multkor is Enci szülinapján, mindjárt megnézem az ovi honlapját aztán rakok fel ide...

Kép
gablaty

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
gablaty

Eni!
igen, apuci megúszta egy "rossz-gyomorral" :D
Tegnap olvastam amiket írtál Jankuról, de nem igazán tudtam, hogy mit is írjak, nehogy hülyét csináljak magamból (mert az nekem könnyen megy :lol: ) vagy hogy nehogy bántó legyek. Így csak annyit kívánok, hogy mielőbb, és minél kisebb megrázkódtatással legyetek túl ezen a "kezdeti" zökkenőn!!! Janku nagyon ügyes és stramm csaj! még a végén itt olimpiai bajnok lesz belőle!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, hát a nappaliban lehet hallani, de csukott ajtónál nem. inkább nyáron lesz zavaró, meg ha kinn akarunk ülni a teraszon/kertben. de mivel van hátsó kert is (a két hálóból nyílik) ott is lehet ücsörögni, semmit nem lehet hallani.

Gabi, de jó képek. a puszilkodós édes. :)
szép a torta! megkívántam.. :lol:
snooopy

Veronikusz, nem tudsz bántó lenni! Nem tudsz hülyét csinálni magadból, legfeljebb olykor úgy érzi az ember. De köszönöm, akármi is lett volna. Óh hogyne! Lesz még belőle gyorskorcsolyázó, vagy akármi. :D
vbea

Veronikusz,
este rakok fel közelit. Aztán ha lehet én is megnézném Zsófit Rég volt már, hogy találkoztunk! :)
Boginak nemcsak a szeme csodálkozó.. Állandóan megijed minden kis zajra. :roll: Ha mellette valaki hangosan megszólal, kiejt mindent a kezéből.. Most pl rajtakaptam, amint a fürdőszobában a sötétben matat a szekrényfoganytúval, és ahogy megszólaltam mögötte (nem is hangosan, megugrott és beverte a homlokát a szekrényajtóba…persze sírás következett… :lol: :lol:

Zsó,
Nálunk sem változott a pipiszag.. lehet ez tényleg a férfiak jellemzője… :D Már dolgoznak a hormonok Levinél :D

Vica,
miért, mit találtak még? Jöhet privibe is, ha van időd. Nem is gondoltam volna, jó, hogy elvitted. Hogy tornáztok?
Bogi kb 9,5 kiló, így tényleg soknak tűnik de kinézetre nem olyan vészes, vagy lehet, mi már megszoktuk. :) Remélem, lemozogja hamar.. :roll: (azért a tokája nekem soknak tűnik.. :oops: )

Memme,
képek jók!!! :lol:
És gratula!!
Vendég

Bori!
Boginak boldog hófordulót! Most látom!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz
azt hittem a GÉPED memóriája kevés... :oops:
:lol: :lol: :lol:

Gabi,
nagyon jók a képek! Enci olyan édi. Nem is tudtam, hogy oviban is rendeznek szülinapozást. A tortát te csináltad vagy ők?
És tőlem is Boldog Boldogat!! :D
Hogy vagytok otthon? Lelked?

Orsi,
hú engem is lázbahozott a költözködés gondolata..
pedig a mienk még nincs is kész... :oops:
De a tavasz hangulata elkapott és mostantól nekiállok és otthonná varázsolom ezt a lakást, mert most még nem az, sajna..
Vendég

Na és akkor a bizonyíték, amiből kiderül, miért is alszik (még) ilyen jól ez a kisnőci. Sárga, nem enyhén... kicsit tőlem is örökölte. :D

Kép

Kép
vbea

Steffi!
Köszi :D
Vendég

Ez a Jankusz nőci nagyon jófej! Csak nem camera-shy? :lol:
Vendég

Apjukkal tegnap "elővalentinnapoztunk", és felvetette, hogy mi lenne, ha "újrahasznosítanánk" a mély babakocsinkat.. :shock:
:D
Vendég

Na a rakott krumplit becsúsztattam a sütőbe, úgyhogy egy percre tudok:

Andi,
nagyon örülök a jó hírnek, remélem további javulás is lesz anyudnál!!!

Gabi, Adri,
én is nagyon boldog születésnapot kivánok(bocsánat, hogy csak a többieket másolom, de nem nagyon szoktam az iwiwen ezt a "részt" megkukkantani :oops: ).

Bori,
voltatok dokinál?

Veronikusz,
el sem tudom képzelni, hogy 4 hónapos gyerköc hány, brutál lehet, nagyon gyors és tartós gyógyulást Nektek!Szerencse, hogy apa jól, nem hiányzott volna most Neked egy 4. gyerek. :)

És hát Eni,
ha már írtad, hogy őszinte...szóval, amit írtál, azután én most rosszabbnak (ez tök hülye szó, csak nem találok mást, vagy mondjuk bonyolultabbnak, na talán ez az)látom Janka állapotát, mint ahogy éreztem, hogy mi lehet a baj...de lehet, hogy azért, mert olyan sokféle...legalábbis nekem annak tűnik...de a lényeg, hogy gyógyítható, kezelhető, rengeteg drukk és kitartás...mégegyszer átolvasom, amit írtál és asszem muszáj még kérdeznem, ha nem zaklatlak fel vele...

Kép
Kép
paklincs

Bori,
milyen mély?

Kép
Kép
paklincs

Bori!
Jaj! Ne haragudj! De ez olyan aranyos és én bunkó meg kinevettem. :oops: :D:D:D:D puszi a bibis fejére! :D
9,5 kiló :D szép! De ha ilyen kis aktív akkor lemozogja! :D
Memória: A gépem memóriája IS kevés :lol:
Újrahasznosítás: :lol: egy másik babyvel??? :D:D:D:D mondom, hogy lesz itt új vonalzó! :lol:

Eni!
Janku tiszta kis Benici :D (szerintem) :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE!
még jó hogy ez már nem a hányós-hasmenésen vírus Zsófinál, hanem "CSAK" a lefolyt taknyi. :oops: Este óta nem volt semmi. :)
rakott krumpli :D nyamííííííí :D nálam meg stíriai metélt sül :D

Beköpés:
Kata: "anyuci, ha én felnőtt leszek akkor te ugye nem leszel öreg!" :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE,
nem olyan mély, hogy ABBAN csináljuk a gyereket, ha erre célzol :lol: :lol: :lol:

Veronikusz,
Igen, asszem úgy értette.. :roll: :D De azért a nyarat megvárjuk.. (ha csak be nem csúszik épp, de azért vigyázok :D ) Nem is tudom, mikor nyaraltam már úgy rendesen és idénre nagyon tervbe van véve... nincs kedvem (megint) kiszorítani a vizet a balcsiból/tengermederből.. :oops:
No prob, én is mindig kinevetem Bogit... :oops: :lol:
Vendég

KATA :lol: :lol:
Vendég

Ja és nem voltunk dokinál, anyum lebeszélt az influenza miatt.. talán majd hétfőn.. csak az zavar, hogy a combján meg van valami ragya is, és egyre nő.. remélem csak pókcsípés (de hogy honnan a pók, én itt még nem láttam, meg hogy hogy fér hozzá a bőréhez a rengeteg réteg alatt..remélem nem vm allergia...)
Vendég

Sziasztok!!!

Végre együtt alszik a két gyerkőc!!!! :lol:
kicsit nehézkesen érek ide,de asszem belejövök majd!

SZÜLINAPOS MAMIKNAK,és KISJANKÓNAK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! :lol: :lol:

Nagyon szépek a képek-ovisok-farsangi-lábújjas-babásak-tükrösek-szóval mind mind mind!!!!!!!

Veronikusz tök jó hogy már kifelé mentek ezekből a betegségekből,nagyon ügyin oldod meg a helyzeteket!le a kalappal!!! :lol:

Bori-újrahasznosítás?????jól hangzik!!!!akkor hajrááááááá :wink: :wink: jófejférj!!!!!!

Eni-édiJanka!!!!!!ésssss tényleg hasonlít Bencire!!!!-csak csajosabb!!!
nagyon jól eszik,Benedekem is kajcsizik pedig azért egy kicsit nagyobb :wink: tökjó hogy leírtad mi is van Jankusszal,tényleg egy kiskicsihősnő!!-de az egészben az a legjobb,hogy ottvan veletek!!!!

Orsi-szóval költöztök????izgi.....nemsajnálod a mostani lakásotokat???vagy mindenképp újat vetettek volna???

Andi-látom jóhíreket kaptatok!!!!csak pozitívan+++++++mi is küldjük

sír Benedek.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kriszta,
Elküldenéd nekem is a recepteket... Köszi, köszi...

Bori,
Hát közölték, hogy a balkezében tónusgyengeség van, a lábai meg túl erősek stb... Naponta 4x kell tornázni... Felültetni, gugoltatni, jobbra-balra forgatni. Tök jó ez a 9,5 kiló!! Szerintem cuki!

Orsi,
Végül bejelöltelek én... :lol: Amúgy milyen vizsgád van még hátra? csak nem a záróvizsga? szakdolival hogy állsz?

Gabi,
Boldog szülinapot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi!!!

Adri!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot Nektek!!!!

Kép

ancsaboszi

Hű micsoda kaják...én bezzeg még (újra) ágyban.. :oops:
de farkaséhes vagyok :x
Vendég

Vica,
na akkor lehet, hogy már 2 hónap múlva futhatsz Lilike után! :D A torna állítólag csodákra képes és mindenkinek ajánlott amúgy is (csak én olyan lusta, de ma újra elkezdem Boginál). Kezecskére meg puszi, gondolom ezt is hipp-hopp rendbeteszi a tornáztatás? Megy a drukk!

Banana,
esetleg egy jóga-torna jövőhéten? :wink:

na megyek, kotorászok egyet a hűtőben.. :roll:
Vendég

Andi!!!!

De jó, de jó!!!
Annyira jó, hogy ilyen híreket olvashatunk!!
Nagyon sok puszi Anyukádnak!!!!

Veronikusz,
Jaj szegény Pici lány!!! Örülök, hogy már Ő is jobban van!
azért küldök még gyógypuszit!

GAbi,
Nagyon édes Enci!!!

Eni,Olyan jó Téged olvasni! Nem lesz semmi baj!!Megnyugtató a dolgokhoz való hozzáállásod, és így tuti nem lehet baj!! Nagyon ügyesek vagytok! És szépek!!! És Benedeked is egy nagy hős!!!
Neki is mennek a puszik, hogy ilyen ügyesen várakozik, és megértő!!!

ancsaboszi

vagyok-hihetetlen egyszerűen nem tudom hason altatni Benedeket egyszerűen mintha elmászna a helyéről emelgeti,tekergeti a fejét.... :shock: na mindegy oldaltalvás....na meg a rádió szóljon :lol: :lol:

Tigrincs!!!!-köszi kérdésed jól vannak,de asszem egyszerübb volt Mikeyval mégha hasfájós is volt!!!!de kezelhető a helyzet-egyenlőre....
Adri jól van????-hogy viseli Jázmint????-jaaa és nem kaptam semmit tőled mailba.....nem tudok rádkeresni sem
Mi múlthét szerdán voltunk dokinál-rendeztem soraim :wink: te mikor is mész??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Memme-jöhet a város!!!!hol tanulsz vezetni????amúgy jól vagy???

Ancsa-Lara meggyógyult?????és te????

vonalzót kéne cserélnem......
jövök még ha tudok

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Borsika!

Bogi baba annyira kis drága!!!
Jó a járás segítője!!! :wink:

Emese,
Bár már olvastam hogy nem a Te érdemed, de azért ügyesen felöltöztetted kisJankót!! Nagyon ügyesek vagytok családilag!!!
Flórka, hú ez a szoknya!! Annyira édes, nagyon tetszik. honnan van? és az a kép, hát nem csodálom, hogy a kedvenced, nagyon édes!

ancsaboszi

[color=blue]GABI! ISTEN ÉLTESSEN A SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL! SOK PUSZI ÉS ÖLELÉS! :) [/color]

Kép

Kép

Kép
memme

Judy,
Anna babának gratula a felüléshez!
Lara is hasonlóan ült fel, mérgében a kocsiban!
Nagyon édes!!!

Eni, az a kép!!! :lol:

Merci,
Te elveszett bárányka,
Jó téged is látni!!!
és a csodaszép gyermekeidet is!

Tünde????

Lányok ne haragudjatok, de most ennyire futottam. Tudom, hogy még tartozom levelekkel :oops: , nincs elfelejtve.

Lara már jobban van, de mi még nem.

Kaptam már antibiotikumot, de már fáj a hátam, szóval nem jó. Apa sincs jól, de ma is 5-ig tárgyal, így nem is hiszem hogy jobban lesz! Most itt van Anyukám, így tudok kicsit pihenni.

De most ebéd van, így hívnak.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

ancsaboszi

sziasztok,

Adri, Gabi
Nagyon boldog szülinapot!!!

Bori,
Bogi lábujj :shock: hát biztos én is megmutatnám dokinak...
9,5 kiló :D nem semmi! Anna szerintem 1 évesen lesz annyi. Na jó, ő azért amúgy se egy óriás, csak 69 centi a 7,35kg-jához.
Képek :D Tényleg jó a járássegítője. Apósom pont tegnap kérdezte, hogy minek ennek a gyereknek játék??? A kedvencei: műanyag sótartó, apa fém rakiskészlete (mármint abból a poharak), tollak az íróasztalról, anya telefonja :roll:
Babakocsi újrahasznosítás: hajrá!!! :D :D

Ancsa,
örülök, hogy Lara jobban. Neked továbbra is jobbulást!!!

Eni,
tündéri képek!!! Anna is ilyen sárga volt, akkor még jól aludt :D Azóta "elromlott"... Jankaszávának nagy puszi, hogy ilyen hősiesen visel mindent!!!! Meg persze Bencinek is :)

Gabi,
Encifotók :D Tündéri ez a lány!!!

Orsi,
ezek szerint sikerült meggyőzni a párod???
Busz: hozzá lehet szokni, tőlünk 150-200m-re megy a hév, nyitott ablaknál hallani, de már észre sem veszem...
alkuhoz drukk!!!

Veronikusz,
Zsófinak jobbulást még mindig... Remélem most már hamar rendbejön.

na ezt elküldöm...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

dobok pár képet ha nem baj: Kép Benedekkifekvés :lol: Kép erölködés.... Kép testvérek :wink: Kép ő Mikey :lol: hülye Miki rózsaszínbe öltöztette-de még ígyis széééép!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Zsó,
cumival vihogás :D édes lehetett Levi :D

Andi,
örülök a jó híreknek :), továbbra is ++++++++++++

Tenci,
képek :D a tesós naggyon jóóóó :D

És akkor Veronikusz kedvéért egy pár kép ;)
Kép startvonal
Kép megy ez...
Kép anyára a frászt hozom közben :D
Kép na neeem, nem felálltam, csak lerákoltam a kanapéról ;)
Kép no para Anya, nagylány vagyok én már...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Szülinaposoknak sok boldogságot!!!!!

Judy! Hát ez az Annak milyen kis Tündérke!! És iszonyat jó sérója is van! Nagyon cuki!! És milyen kis balerinás harisnyája van.

Bori! Kistesó!!!!!!!!!!!!! A nyár, a nyár, az lesz a mi időnk...!

Ja, és Orsi is mintha megkívánta volna Encike tortáját, vagy mi, legalábbis három ponttal a végén. Figyelünk.

És mi hír a Zsolti-iikrekről, megy a szopi ezerrel?

Wellness: nekem az jut eszembe róla, hogy terhes vagyok, és ülök a medence szélén, várok az úszóbajnokomra, aki szaunázás után még beugrik szoilizni is egyet. Masszázsból is csak ultra-lightos relaxáló, de így is felnyomja a vérnyomásomat, szóval egész délután kényszerpihenő, de legalább főzni és mosogatni nem kell...
Vendég

Anna :oops:
Vendég

Orsi! Válaszoltam, de nem bírom elküldeni, azt írja ki, hogy CRITICAL ERROR. Megkereslek én!
Vendég

Cukorfalat Brigi!

ne izgulj a gyed miatt. 1. Még csak nyári terv. 2. ha neked volt Petya előtt munkaviszonyod, márpedig volt, és azóta az nem is szűnt meg, csak te vagy gyeden, akkor jár a gyed továbbra is. Sőt, még ha közben megszűnt volna, akkor is járna, mert a gyed is munkaviszonyi jogfolytonosságnak számít. Tehát téged ez egyáltalán nem érint, sehogyan sem! Merthogy a legalább 1 éved is megvolt.

J,a gyed mellett 1 percet sem lehet dolgozni, ha mégis van jövedelem, akkor le kell mondani róla. (egy érettségi vizsgáztatás miatt én 1 hónapra lemondtam a gyedről, és úgy vizsgáztathattam, majd vissza tértem gyedre), akkor csak gyes jár, de az 1 éves kortól 8 órás munkaviszony mellett is.

Persze amúgy az intézkedés nagyon vadító! :(

Eni!
Rossz olvasni ezt az egészet Jankáról, de a leírásod alapján ezek valóban korrigálható, gyógyítható, és átélhető dolgok, amik után ez a kiscsaj elfelejt mindent. Egyik barátnőmnek 1 veséje van kiskora óta. 3 gyereket hordott ki. Soha semmi gondja nem volt a műtét óta.

Bene-TúrórRudira várni kell még 20-ig, akkor lesz nálunk farsang az oviban! :)

mtunde

Judy, ez a csajszi egyre szebb, tényleg nagyon! :wink: Benci is sárga volt, de nem emlékszem arra, hogy ennyit aludt volna, sztünk soha. Mindig ringattuk, sétáltattuk órákig, hogy összejöjjön egy félóra.

Tenci, najó, hogy itt. Édesek a fiúk (is) együtt. Jók ezek a testvéres képek. Mikey nem nyúlkál olykor "rossz helyre"? Úgy értem, Bene azért néha kicsit durva, szóval nekem egyelőre nehéz, ha együtt vannak, vhogy úgy érzem, ezer szempárnak kell figyelnie őket. (Nehogy Janka kapjon... :oops: ) Benedeked már most nagyon hosszú... És hát Miki, nos, az apák ilyeneket művelnek. :D

MSE, jöhetjöhet. Nem zaklat fel semmi. Régesrégen túlvagyok rajta. Ahogy Ancsa is írta, ITT VAN a kiscsaj, időre, épen és "egészségesen" született. Ez a legfontosabb. Elsőre talán ijesztő ez a sok minden, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vesék fejlődése ilyen, rémbonyolult, és sok dolog összefügg. Azaz Jankaszávának sem sok baja van, hanem inkább egyik alakítja a másikat, összefüggnek szükségszerűen. Figyi, ugyanúgy fogok vele ordítozni 15 év múlva, hogy "drága gyermekem, miért is lóg ki a derekad a pólóból?!" :lol: Egészséges lesz, ugyanolyan, mint a többiek. Csak kicsit döcögősebben indulunk. :wink:
vbea

Ez tök jó: Eni vigasztal mindenkit! :D :D :D :D
Vendég

Orsi, ennyi zaj bevállalható... persze mindenkinek más a tűréshatára és igénye, de ha hátra is tudtok húzódni, akkor szuper. :wink: Drukk, hogy jól döntsetek.

Tünde, közben olvaslak. Ez csak elsőre ilyen ijesztő, de tudjátok, hogy ennél sokkalta rosszabb helyzetekre is fel kellett készülnünk. Amikor a heteket számoltam, hogy csak bírja még egy kicsit... ahhoz képest. Ezek nagy részét úgy ahogy van, láttuk magzati uh-on is. Ugye, van egy nagyszerű Vidadoktorunk. :oops: :D
vbea

Eni, tudom, azért írtam, mert ez inkább volt bíztató, mint ijesztő nekem is. Mármint amiket leírtál, hogy mit állapítottak meg.

Egyébként lehet, hogy Benedek is aludt az elején. (az első 2 hétben. :))

mtunde

sziasztok,
ezer éve nem jártam erre, sajnos, de valahogy mindig közbejött valami. remélem mindenki jól van, már amennyire a mostani taknyos, megfázós időszakban lehetséges. olyan rég jártam erre, hogy időközben Mikolt 2 éves lett. :) :)
most hétvégén ünneplünk, remélem sikerül képet is csinálni, nem felejtjük el, mint általában.
Dóra kúszik mint a sebesült katona, de szélsebesen, és két foga is van :)

Bea: Jankához szívből gratulálok! tüneményes ezen a képen, ami a vonalzó mellett van. és jobbulást neki!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?