Új privát üzeneted érkezett!

Bogyimami! Anna Liza-álás-on vigyorogtunk mostanáig :D :D . Apa mondta bírja humoros csajokat, szóval bejössz neki. :lol: Moziban a Valami Amerika 2 néztük meg. :lol: :lol: :lol: Ilyen volt. Ez azon kevés filmek egyike, ahol a második rész nagyságrendekkel jobb, mint az első.
Nyulasz! Gyönyörű gömbölyű pociban laknal a nyulfik :lol:
Zsófi! Tündéri a kis integetős páros. :D

Syzurizóknak boldog szurizást! :D Ágyazósoknak sok-sok babatapi!

Hanna! Nagyon sokat gondolok rád! Akartam írni, hogy sok-sok türelem, szépen lassan egészségileg is egyenesbe kerülsz.
Nyilván nem vagyunk egyformák, engem iszonyatosan megviselt a szülés. Sosem hagytam el magam, sportoltam, aktív voltam, egészségesen élünk stb. Mégis... Ádám szept. 1-én született. és én a következő tavasszal is teljesen tehetetlen voltam. Mindenben segítségre szorultam. Imádom a kertet, minden tekintetben és mindíg én ápoltam, gondoztam. Egyserűen képtelen voltam megbírkózni vele. Bármit csináltam 10 perc múlva mint a hulla és minden kiesett a akezemből. Nagyon-nagyon lassan regenerálódtam.

Kép
estike66

Bocsánat :oops: :oops: :oops:

Kép
estike66

Estike,gratu a 17.héthez :D
Zsu,én úgy oldom meg a fekve írást,hogy laptop alá párnát teszek,mert ugye nem forralunk gyerekeket,és úgy is inkább a combomon van a gép...írni nem olyan könnyű így,de azért megoldható...ennyi ragacstól majd 8,5 hónap múlva úgy könyörögjük ki belőled őket :lol:
Vendég

sziasztok!

bocs a tegnapi lógásért :)

Rana!
drukkhegyek!!!!

Katavirág!
most tudatosult bennem, hogy újra szúrsz! :P Drukkok mennek! Kb egy hét lesz köztünk...

Nyulaszom!
azért a tejszinhab a krémesre való :P

ma kezdem bökni a tüszőnövelőket!!!
atyám, mert megint új volazót kell csináljak... :shock: :roll:
dezsina

Nyulasz, te egy bohóc vagy! Nem csoda, ha a nyúlbogyók is dilibogyók lesznek. :mrgreen:

skrisz72

Sziasztok!

Estike, gratulálok a kisfiúhoz. Ha nem Anna Liza, akkor mi lesz a neve?
Drukkolok a néma telefonhoz.

Szezso, bizony, nagyon gömbölyödik a kiscsaj. Tiéd baba is nagyon gyönyörű!!

Zsófi, csak mondom, hogy mi már tavaly április óta nem kekszelhetünk. Vagyis volt néhány hét, amikor lehetett volna, de akkor meg szarul voltam, és egyáltalán nem kívántam. A férjemmel már számoljuk vissza a napokat a 6 hetes kontrollig… gondolhatod.
Szerintem pont jó méretei vannak a kicsiknek. És csodálatos ez a kép!!!!!!

Mamba, nem tudom pontosan, hány sejtesek voltunk, de az biztos, hogy a stimu után a 8 sejteseket kaptuk vissza, a többiek 3 ennél kevesebb sejtecskéből álltak, és a kiolvasztás után mindegyik sejtvesztéses volt, és mégis sikerült. Pedig még alá is irattak velünk egy papírt, hogy ezzel együtt is vállaljuk. Szóval szerintem ha Veletek akar maradni, akkor odabent szépen osztódni fog. Ha pedig nem, akkor nem azon múlik, hány sejtesen kapod vissza.

Rana, azért vigyázz, a sok fekvés nem jó ám!!

Hajnoca, ez tényleg sikolyos.

Katavirág, Olivér nagyon édes.

Nyulasz, szépen gömbölyödsz!

Kép
petne

Tilllllll??????????????????Hát hó vagy mán?????????????Sokkot kaptál?Vagy még mindig a gyerekeket számolják?
Bea,téged is várunk!!!!
Dezsinám,hajrá tüszők :D és finom krémesek :wink:
Skrisz,hát ti kértétek :lol:

Pocó dicséreteket köszönöm :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zsu, én semmit nem érzek. :? Pf-eim (egyre ritkábban) hasogatnak ugyan, de az beülti előtt is így volt. Te fekszel?????

Petne, köszi, végre te vagy az első, aki nem parancsol ágyba! Már nem nagyon bírom! Most is fotelban ülök, felpolcolt lábban, laptop az ölemben (inkább a térdemen!), alatta párna (Nyulasz ötletére)!!!
Ma már lehet jönni-menni-főzőcskézni, vagy inkább majd csak holnap?? :roll:

Dezsi, mennyit kell szúrnod?????

Nagyon viccesek vagytok lányok, én is mindig felolvasom a humoros beszólásokat Apának, megmutatom a vicces képeket! :D Zsófi ikreit is megmutoztam Apának, hogy jól koncentráljon erre a képre, mert nekünk is ilyen lesz!!! :wink:

Itt hatalmas hó esett, gyönyörű a táj. Viszont holnap így nem merek besétálni a Kaáliba (be akartunk gyalogolni, nincs messze, és nagyon kellemes kis út), de így Apa nem enged, mert fél, hogy elcsúszok.... Pedig úgy hiányzik már a friss levegő!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én is nagyon várom már Tillt.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz!
lehet, hogy krémes helyett somlói, de akkor elötte nem kell ebédelni :roll:
még egy óra, és megtudom, bökhetek-e :? na de nem is értem, miért aggódom, hisz jó lesz az eredmény...

Till!
valóban lassan érsz ide :roll: :? :D
dezsina

Rana,én már másnaptól főztem,bár jobban esett volna pihenni,de úgy alakult.Amit jónak érzel,tedd azt!
Ja,ez a párna ilyen nagy találmány?Akkor szabadalmaztatom kismamiknak :D Apával óvatosan,mit mutatsz neki,nehogy megint bepörögjön :lol: :lol: :lol:
Dezsinám,pedig az lesz a következő :D egy fincsi somlói,oksa?
Vendég

Nálunk csak szél van,némi napsütéssel,ki sem dugom az orrom...
Vendég

Sti anyu,
ennyi jó volt az előző 'életemben", házasságomban.
Megtanultam a poénkodást, a gyorsreagálást humorral, stb.... :lol: :lol:
Na jó, biztos volt más is, de már sokkal jobb most ... és ez így van rendjén!!!!! :D :D

Szeretem az olyan embereket akikkel lehet hülyülni és veszik is a poént és a lapot! :D

Nyuszkó,
:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsu,
ragcsokat én is küldöm és jó olvasgatást. :)

hajnoca
Dunakeszi

Sti anyu,
figyelmedbe és a párosod másik felének figyelmébe a blogom Érdekes szombat című bejegyzését!!! :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Till 10-re ment. De gondolom nem jutott be időben... :? Szerintem jó, ha 1 órára visszaér...

Rana, én a beültit követő napot töltöttem majdnem fekve. Utána már jöttem-mentem a lakásban. Csak ne nyújtozkodj, ne hajolgass, ne emelgess. Érezni meg nem fogsz semmit. Még a vérvétel napján se...

skrisz72

Nyulasz, eddig párna nélkül volt az ölemben, de így tényleg kényelmesebb (nem nyomja a lábam, plusz nem is melegít annyira), és Apa se nézi így olyan rossz szemmel.
Néha már magától is olvasgatja fórumot, ha épp ott hagyom kinyitva. És kérdez, hogy hogy meg mint, nagyjából tudja az eseményeket meg a neveket is! Van, amikor magától kérdezi, hogy kivel mi van. Na azért nem mondom, hogy egy enciklopédia a feje, inkább egy lyukacsos szitához hasonlítanám.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg jöhetne már Till...... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.02.13 11:56-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi Krisz! :D Ma már én is csak Apa (meg egy-két kedves aggódó ismim) kedvéért pihizek. Na meg olyan jó érzés, hogy főz nekem!!!!! :wink: :lol:

Mabe, mára már beágyazódtak, ugye???? (Szerdán volt a beülti)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszom!
már készítem a hasam... (mindenértelemben :D )
dezsina

Most már Robcsi is pelusos :lol: :lol:

Kép

Sőt még cipőt is kellett felvenni, mert sétálni mentek :lol: :lol:
Kép

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Rana,
sétálj nagyokat Kép ...ha elálmosodsz Kép ...aludj egyet Kép ...meg mégegyet Kép ...a házimunkát hagyd apára Kép ...inkább írj nekünk Kép
Vendég

Nyulasz :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Bogyikának kell egy kistesó,úgy látom :lol:
Dezsinám,értem :wink:

Rana,tudod mire gondoltam,amikor azt mondtam,apa nehogy megint bepörögjön... :wink:
Vendég

Baba,hogy vagy?Mikor lesz folytatás?
Vendég

Köszi, jobban. Lebetegedtem, de már alakulok.
Júliusban (elvileg).

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz! Kép
Na EZT pl megmutattam Apának, nagyon tetszett neki! (meg azt is mondta, hogy nagyon ráérsz! :wink: )
Tudom, mire gondoltál, én is félek, nehogy megint pepörögjön. :wink: De most egyelőre messze áll tőle. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

mennek a szurijaim!!!! jó lett az eredményem!!! :P

Nyulasz!
látom jó kedvedben vagy... :D
dezsina

Dezsinám,hurrá :D
Rana,gondolom a házimunkást nem annyira értékelte :lol:
Baba,gyógyító drukkok mennek!Júliusig vannak tervek?Nyaralás?
Vendég

Dezsinám,tényleg nagyon ráérek :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Rana,akkor még ezt neked,SZERINTEM IKREK
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.13 13:08-kor.
Vendég

Nyuszkó,
még várhat a kistesó egy kicsit. :D

CSak annyira jó nézni az uhus képeket. :) Főleg amin több baba is van.
Anno mikor lombikoztam, akkor sem zárkóztam el többesbabásodástól. Főleg, hogy anyuméknál voltak ikrek és anyu is az lett volna. :)

hajnoca
Dunakeszi

Nyuszi, jó lenne végre nyaralni is, mert mindig minden szabi és pénz a baba miatt megy el. Majd meglátjuk. Egyénként még nincs is nagy pocid.

babaimádó
Kép
babaimado

...én sem arra gondoltam,hogy te szeretnél már babázni,hanem Bó :lol:
Vendég

Baba,ismerős...2006-ban voltunk utoljára nyaralni spanyolban,előszezonban,mert januárban abbahagytam a fogigátlót,és márciustól próbálkoztunk...ágyban,párnák közt...aztán gondoltam júni elején még nem lesz olyan nagy hasam,hogy ne élvezzem a nyaralást.Persze akkor még mit sem sejtettünk,hogy nem így működik a dolog.Utána nekem is a szabik a lombikokra mentek el :?
Vendég

Nyuszkó,
ha látnád hogy néha mit művel azzal a babával amit még én kaptam kiskoromban .... :shock: .... akkor tudnád, hogy nagyon ráér még a kistesó. ....Persze nem hagynám neki hogy azt művelje a tesóval amit a babával. :)

Fannit is úgy nézi meg, hogy ez igazi baba vagy játék, hogy megnyomkodja az alkarját. :D :wink:

Bónak van babája :wink: játszon azzal :lol: :lol: :lol: Van az a régi és egy Luca nevű is, és két kisebb amihez babakocsi és mózsekosár is van. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Till gyere máááááááááááááááááááááár!

babaimádó
Kép
babaimado

Ez őrület,mindjárt kilukad az oldalam...
Vendég

Sziasztok, Szuper Csapat! :D

De jól esik, hogy vártatok!!! :) :) :) El kellett még pár dolgot intéznünk Apával...
Jelentem: két Pocaklakónk van! :D (Egyikőjük nagyobb, neki már pulzálás-féle is látható volt egy pillanatra, másik picit kisebb, de KP dokibácsi szerint mindketten megfelelő nagyságúak - a Picurnak még kell egy kis biztatás :wink: )

Köv. UH: március 3, 9h...jó messze van... :roll:

tillidian

Till,
ez szuper!!! :D :D

Ez már tényleg babaeső!!! :D :D
Sok ikeres mamink van mostanság!!!

Akkor hatalmas a boldogág, nem? :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Látod és még péntek 13. is van!!!
DE ez nektek szuper nap! :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Tilllllllllllllllllllllllllllllll :D

Gratulálok,picurnak megy a bíztatás++++++++++++++++++
Öttagú család lesztek!!!!!
Kép
Vendég

Till, itt sírok örömömben.Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Tilli, kétszeres gratula! Boldog vagyok!!! Tessék babás vonalzót gyártani!!!! :D :D

skrisz72

Nyuszkó,
TI is 5 tagúak lesztek!!!
Leesett????? :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Lányok!!!!!

Nagyon szépen köszönjük!!! Annyira fantasztikusak vagytok!!! :D

Hajnóca,
igen, ez mindig is a szerencsenapom volt (azért is kértük mára az UHt :wink: :lol: )

Nyulasz,
köszönjük, Picur külön köszöni, ráfér :wink:

babám,
úgy megölelnélek!!! :roll: :D
(én meg azt érzem, hogy pici idő múlva Te is ugyanezt éled majd át!!! :wink: )

Skrisz,
kösziiii :lol: - ilyen vonalzó jó lesz?

tillidian

(Apa azt mondta, amíg ki nem derül, kicsodák-micsodák, addig egy fiú (természetesen Apa szerint a nagyobb :lol: ) egy lányként kezeljük Őket :lol: )

tillidian

SZÉP VONALZÓ!Én jóváhagyom.Skrisz?

babaimádó
Kép
babaimado

Till, akkor neked tényleg szerencsés!!
... és holnap még szerelmesek napja is lesz.!!!
Ez ám a boldogság és ennél szebb ajándékot nem is lehet elképzelni!!! :D :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Till! Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos nekem nincsenek ilyen jó hireim.
Ultrahangon még mindig nem látszik petezsák, a hcg 3000 felett van az orvos szerint ilyenkor már mindenképp egy szép petezsáknak lennie kéne.
van helyette:
"az uterusban 12 mm-es decidua, venne 3 mm-es felritkulás.Adnexumok teületén kóros nem ávrázolódik. Cervicocorpuláris határon 6 mm-es echoszeány képlet. Jobb ov a douglasban, 10*10 mm folyadék echo.
Dg: korai grav
grav. exra ut?

Szerinte 50-50% az esélye a méhenkivülinek.
A nőgógyászommal beszéltem, cuccom összepakolva, akármikor szédelgek, fáj valami irány a kórház.

Bea
bea1979

Till!
nagyon örülök Neked!!!! :D De jó!

Lányok!
hány ikerpárunk lesz idén????? :D :D
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?