Új privát üzeneted érkezett!

Ó,Timcsi sajnálom. :(
Hanyadik napon vagy?

Kép

Kép
syl100

Timcsi :( :( :( :( :( :( :( Azért még ne add fel!!!
mókica

8. napon vagyok.

Kép
timcsi82

Timcsi sajnálom...
Syl és lucuzs még nem volt időm elemezni a sok adatot majd próbálom nézni
Mókica: szerintem ezért nincs szívhang mert a dokinéni szerint kb 5,5-6,5 között lehetek, így még korai a szívhangot keresni....de 2 hét múlva reménykedem lesz :) azt mondják annyira pici ilyenkor még, hogy csak transvaginális uhuval látják....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aisha 2009.02.12 18:17-kor.

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs!
Nincs külön diabetológus meg endokrinológus?Alapvetően mindkettő belgyógyász, csak egyik erre szakosodott, a másik meg arra.
Én egy viszonylag kis városkában kezdtem pcos pályafutásomat, de ott is volt külön.Egy ajtón kellett bemenni, csak jobbra a diabetológus rendelt, balra meg az endokrinológus.
De ha ért hozzá, akkor nincs gond, csak gondolom, szakértőbb aki kimondottan egyikkel vagy másikkal foglalkozik.
De nem belepoff! :D Drukkolok, hogy kiderüljön, hol a bibi, így is tök ügyi vagy, hogy ennyi mindenre "magadtól" rájöttél! :wink: Ilyen egy igazi pcos amazon! :D Csak bátran előre!Ez a lényeg!Nem hagyni magunkat!

Kép
Kép
zazzy

Aisha!
De jóóóóóóóóóóó! :D Tessék továbbra is pihizni!Igen, szívhang 7-8.héten lesz :wink:
Azt nem is kérdeztem, progi szintet nézettél?Nem kell pótlás?

Kép
Kép
zazzy

Aisha, Zazzy! Akkor én vagyok tudatlan....
mókica

Timcsi:hát én nem nagyon értek hozzá,de szerintem a 8.nap még nem korai ahhoz,hogy domináns tüsződ legyen?!Szerintem a nyálkahártyád is ennek a napnak megfelelő vastagságú.
Nekem a 11.cn.n volt 7 mm-s.
Nem feladni idő előtt! :wink:

Kép

Kép
syl100

Zazzy köszi kérdésedet :) holnap megyek a házidokihoz akinél a progieredmények vannak és ez a házi doki egyébként nőgyogyi :) szóval ha progi kevés, akkor kérek pótlást. remélem minden rendben !!! cukkert is néztek, hormonokat, stb. 4 üvegcske eredményei telemezzük ki holnap reggel 8,30-kor :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, minden rendben lesz! ne aggódj!
mókica

Aisha!
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Utálom azt hallani, hogy 8.hétig ne is menjünk orvoshoz, úgysincs szívhang, nem látszik semmi, stb :evil: Nagyon is el lehet szúrni a legelején!Én sem bántam egy cseppet sem, hogy már 5.héten dokinál voltam, rögtön kaptam progit(ki tudja, ha nem kapok :roll: )12.héten már terheléses cukor volt.
Várjuk a jó eredményeket! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Azt hiszem ezt most magamnak köszönhetem, jól összevesztem a nőgyogyimmal a babó elvesztés után, és mondtam, hogy ha nála maradok akkor nagyobb figyelmet akarok. Szerencsére magához tért a doki, mert igen jó szakember és sajnáltam volna egy másikhoz menni. biztos vagyok benne nincs baj az eredményekkel, csak jó dokitól hallani :) aztán jövő héten védőnéni :)

Üdv.
Aisha
aisha

Na átállítottam a vonalzóm ami úgy tűnik a reális :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Na megjöttünk. Kiokítottam a családot a pco-ról. :wink:

Aisha holnap gondolok rád, aztán csak jót halljak!

Timcsi! Sajnálom, hogy még nincs domináns tüsző :( , de még ne add fel! Én nem vagyok ebben jártas, de biztos van még esély!

Zazzy! Nálunk az endokrinológia és a diabetológia tényleg egy és ugyanaz. Két külön időpontban hívtam fel a kórházat, egyszer az endokrinológiát kértem, máskor a diabetológiát és ugyanoda kapcsoltak. Sőt ugyanahoz a dokihoz akartak időpontot adni. Én direkt hangsúlyoztam, hogy pco-ról van szó, és helyeselt a csaj, hogy akkor minden ok. Hát ezek után már más nem lehet. :)

Syl! Mindjárt megnézem az értékeidet, kiváncsi vagyok rá!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Syl!
Néztem az eredményed, nekem jónak tűnnek a vércukrok, a 2.inzulin egy kicsit magas, de ha jól tudom nem vészes. De én még vagyon kezdő vagyok. :oops: A hormonok azt írtad régiek? Most nem volt újabb?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, veled mi van?

Loviné??

Napvirág??

Babszika??
mókica

Nekem mensisen fáj a pocim... :( :?

Más nincs. Elkészült a vacsi: csillis bab :lol: nyami :D
mókica

Mókica! Nálam semmi változás, barnázok, vérezgetek. Az értékeimet már írtam, most az orvosra várok, hétfő 20:40 nőgyógyász. Nagy küzdelemre számítok. :wink:

A mensis fájás :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na megyek rendetrakni, aztán meg felpattanok a biciklire, mert ma délután elmaradt. Majd még benézek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica,

ne csináld má! :cry:
Vendég

Aisha:Akkor,ha lesz egy kis időd megnéznéd az értékeimet?
Akkor nekem ezek szerint nincs IR-m????????? :roll:

Kép

Kép
syl100

letekertem az adagomat! :)
most megyek letusolok! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nincs valami nagy élet ma este! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem: a wunschkinder oldalon szeretnék kreálni egy görbuszt, de sehol nem találom hol lehet. Hol tudok beírni adatokat? Regisztrációm már kész!
Privis elkalauzolást szeretnék, hogy a fórumon ne legyen off a dolog!

köszi

hajni...
Budaörs

Jó reggelt mindenkinek!
Csak egy gyors helyzetjelentés a tegnapi dokilátogatásomról: Kaptam metet, már tegnap este bevettem az első fél szemet! :)
A részletekről majd 10 után beszámolok a munkahelyről!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok lányok!

Tegnap jól eltűntem, de úgy betábláztam a délutánom, meg a mait is, hogy csak na. Elmentem körmöshöz, szőrtelenítettem, ma még van egy fodrászom, festés-vágás, meg szoliba is kell mennem. Szükségem van egy nagy generálra :D :D

Timcsi,
ne aggódj még. Én 11. napon voltam dokinál, semmit nem látott és a 24. napon volt a pé.

Mókica,
mensis fájás :arrow: tudjuk, hogy jót is jelenthet :D .
Mai hőd?

Kép

Kép
ranita1979

Loviné,
remélem apát elkaptad az este. Napok kérdése és megreped az a tüsző :D .

Syl,
nincs IR-ed. Ugye, lányok :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi,
met :arrow: :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi! De jó neked! Irigyellek! :wink: Én is akarok metet!
:lol: Majd írjál részletesen is!

Syl! Hol jár mostanában a hőd? Leesett már?

Mókica! Remélem a tiéd meg nem esett le! :wink:

Meli! Gyógyulgatsz?

Ranita! Múltkor írtad, hogy milyen jó lenne egy otthoni uh, (akkor elfeljtettem reagálni :oops: ), már nekünk is eszünkbe jutott a férjemmel, hogy a nőgyógyász-feleségeknek milyen könnyű! :)
Megnéztem a netem 15 millióért már van. :) Majd a következő gyereknél veszünk csak!

Loviné! Akkor ti most a spontán ovulációra vártok? Vannak már jelek?

Aisha! Mindjárt doki! :lol: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Ma estére csodaszép leszel! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
:D :D :D :D .Én így is csodaszép vagyok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Csak vicceltem ám.

Meli,
Hogy vagy ma? Még mindig szarul?
Ígértél egy képet az ágyatokról :roll: . Felrakod majd? Én úgy szeretek képeket nézegetni :oops: .

Ja, az ágyról jut eszembe. Apa mondja, hogy a cégnél most csináltak egy ágyat, éjjeliszekrénnyel együtt, cseresznyéből és csupán csak 660ezer forint lett :shock: :shock: :shock: . Ki az a hülye, aki ennyi pénzt ad érte?

Kép

Kép
ranita1979

Hajni,
én csináltam a wunsckinderen görbét, de fejből nem tudom hogy van, az oldal meg nem jön be :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Hőm leesett 36,4re...innen már nincs mit drukkolni nekem!

Kacsi, jó hogy kaptál metet!

Meli, hogy vagy?

Ranita, szép leszel!

még jövök!
mókica

Hajni,
megven, de ez akkor még nem így nézett ki :roll: . Vagy nem jó helyen keresem :shock: :oops: :roll: ? Beteszed a linket?

Kép

Kép
ranita1979

Móki,
:twisted: :twisted: :twisted: fenébe :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ranita1979

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 83200_.png

itt a görbém hogy lássátok!

Ranita, sajna ez van, nincs mit mérgelődni rajta... Egyre inkább elkönyvelem magamban, hogy nem lesz gyerekem. Barátkozok a gondolattal.

Aisha, megy a drukk mára!
mókica

Lucuzs!
Tegnap elfelejettem írni neked, hogy nem mindegy mikor veszik le a 0 perces cukorhoz a vért!Attól is lehet magas!Hiába vagy éhgyomorra, ahogy telik az idő, rosszabb lesz az eredmény.Sok helyen kikötik, hogy ha cukorterhelés van, akkor 7-ig oda kell érni a 0 perceshez.
Reggelizni is így kellene ugye, 7-ig, szóval ilyen időpontban jó éhgyomri cukrot nézni.
Elsőre nekem se mondta ezt senki, én is 9 körül értem oda, és sokkal szarabb lett a 0 perces, mint bármikor a későbbiekben, amikor jó időben lett levéve.

Kép
Kép
zazzy

Mókica,
:evil: :evil:
Ne mond már ilyen hülyeséget :evil: . Dehogynem lesz neked babád :!: Mindenkinek lesz :!:
Azért ezzel a drillinggel is több esélyt adtál magadnak, csak itt is van pár hónap, amíg a szervezeted rákészül. Sikerülni fog :!:

Megyek felébredt a gyerek. Majd még jövök valamikor.

Kép

Kép
ranita1979

Zazzy! Nekem fél 8-kor vették le, bár már fél 7-kor beálltam a sorba, de hiába, a nyugdíjasok gyorsabbak voltak (nem tudom hogy csinálják), meg persze sorba jöttek, akik valahogy mind előttem mentek be vv-re. :evil:
De akkor ez most jó időpont? Ezek alapján mit mondassz a cukor 5.5-re és az inzulin <2-re (mindkettő 0.perces)?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! :cry: :cry: :cry: rettentően sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
De ne add fel! Igaza van Ranitának! Lesz babád! Persze hogy lesz!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Fél 8 határeset.Lehetne kevesebb, de nem olyan gáz.Meg annyi minden pillanatnyi dolog befolyásolja ezt a hülye cukrot(én most látom igazán, hogy állandóan nézem.Van hogy ugyanabban az időpontban, ugyanattól a kajától tök más az érték :shock: Front, idegesség, éjszakai rossz alvás-bármi befolyásolhatja-sajna :( Szóval ez nem jelenti azt, hogy neked mindig ennyi az éhgyomrid!
Nem mellesleg ezért fontos, hogy 3 havonta kontrollálva legyen, hogy látni lehessen mi a helyzet.Inzulint meg félévente szokták, ott nincs olyan hamar változás.Inzulinértékekhez nem nagyon értek, én azt tudom, hogy az enyémet baromi magasról kezdtük el letornázni, ahhoz nem tudok hozzászólni!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Köszi a segítséget! Már visszamentem volna a körzeti orvosomhoz megmutatni a leleteket, mert ő belgyógyász, de ebben az influenza-járványban nem merek. Ha eddig nem kaptam el, nem akarok beülni 2-3 órára tök beteg emberek közé.
Amúgy néztem a 3-4 évvel ezelőtti eredményeimet, azokon is hasonlókat mértek a cukorra (5.5 meg 5.8), de akkor senki sem foglalkozott vele.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

5.5 meg 5.8
nem tudom, hogy került oda az a napszemüveges pacák! :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Akkor viszont gáz!Lejjebb kéne "tornázni" :D

Kép
Kép
zazzy

Hát már csak a met hiányzik hozzá! :wink: Már minden nap mozgok, és a diétát is igyekszem betartani, elég jól megy, csak néha gyengülök el :oops: .

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Egy gyors bekukk,mert ma szabin vagyok, csomagolok,mert sz én Drágám meglepett egy Valentin-napi wellnes hétvégével, ebéd után indulunk! :)

Mókica: Sajnálom. :( Lehet,hogy még nem volt eléggé megerősödve a szervezeted a műtét után?

Aisha: :) Én is látni szeretnék máááár ilyet!!!!!! :)

Syl: hogy bírod a metet?

Loviné:hogy állsz a tüszőrepivel?

Zazzy: Hűűűű! Már alig várom a filmet! Nagyon jó lehet! :)

Hajni: Nekem ilyen görbém van, de nem tudom hogy kellett rá regisztrálni. :oops: Kb. 2 éve volt és "távoktatással", hogy regeltem.

Lucuzs: én csak az inzulinhoz tudok hozzászólni, nekem azt mondták,hogy a null percesnek és a 120-asnak megközelítőnek kell lenni.

Meli: jobbulást!

Csajok!
Szerintetek a met csinálhat olyat,hogy megemeli az alaphőmet? Én most tökre nem értem a görbém! Ilyen hőm,mint most általában pé után szokott lenni, és az alapom 36,1 volt! :shock:
Vagy lehet,hogy megint valami vírus lappang bennem? :?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

sziasztok.

mindjart visszaolvasok de eloszor egy kerdes.

szerintetek van kulombseg mikroUI/ml es UI/ml kozott vagy egy es ugyanaz?

a masik most olvastam hogy a sressz befolyasolja a proklatint,magasabb lesz tole es ha ebredes utan veszik le a vert akkor is magasabb lehet.ilyenrol hallotatok mar?

Kép
monyo83

monyo: mindkét kérdésre passz. :(

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Na itt vagyok!

Ranita! Gyönyörű leszel! :)

Lucuzs! Annyira azért nem vagyok irigylésre méltó, három hónap utánajárásba került, mire idáig eljutottam! :( Ráadásul olyan durva az inzulinszintem, hogy kezdettől fogva tök egyértelmű lett volna.. De mindegy, ezen már nem kesergek! :) Fel a fejjel, ha szükséged van rá, akkor egy hozzáértő orvos biztos felírja neked is! Néztem a leleteidet, de nekem nem tűnik rossznak, bár nem vagyok nagy szakértő! :?

Mókica! Fel a fejjel, tudni fogja a kisbabád, hogy mikor kell jönnie! Át tudom érezni a helyzeted! Meglátod, hogy következő hónapban ugyanolyan lelkesedéssel fogsz mindent elkövetni, hogy sikerüljön!

Meli! Jobbulást kívánok!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Lucuzs.szerintem tok jok az eredmenyeid.A terheleses cukrod picit magas de nem veszes
Barnazast tovabbra is sajnalom.Nem lehet hogy megerolteted magad a bringan?

Aisha gratula a petezsakhoz,a legkozelebb mar szivhang is lesz

Syl azota nem voltal LH/FSH vervetelen?az nagyon nem jo a tobbi ok.

Timi hany naposak szoktak lenni a ciklusaid.Nekem 8 napon tuti nem latszana semmi mert csak 12napon latszott a tuszom.nehogy feladd szerintem nagyon korai volt az UH.

Kacsi gratula a met-hez!

Mokicaa fenebe pedig szep gorbe volt.

Napvirag nekem a met nem emelte meg a homet.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?