Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvasni olvasgatlak ám Benneteket, de annyi időm ritkán van,hogy írjak is. Azért néha sikerül.

Én is észrevettem,hogy Szilvus és Léna ma nem jött, pedig Ők mindig szoktak. Nagyon várom a híreket Róluk. Szerintem ez az érkező hideg kicsalogatta a babákat. És Rita Te is gyanús vagy, már lehet,hogy Nálad is nagyon közel van a találkozás.
Holnap reggel mindenképp benézek, biztos lesz új babás hír.

FKata!
Csodaszép a kis Lili, olyan aranyos,ahogy felemeli a kiskezeit, és épp a buksija tetejéig érnek.

Gabi!
Remélem rendeződött a vérnyomásod, azért ne próbálj mindent dolgozni otthon olyan hirtelen.

Móki!
Várom én is a szüléstörténetet, olyan jó,hogy ilyen szépen sikerült.

Tünde!
Én pont úgy hallottam,hogy a minél gyakoribb szoptatás segít leküzdeni a sárgaságot. És persze a C vitamin. Az a fő,hogy Tomi nem aluszékony és szívesen szopik.

Karmen!
Jó volt,hogy Te is jelentkeztél. Ha tudsz gyere gyakran, persze rengeteg időt vesz igénybe az egymásba nyúló etetések. Nekem is sokkal kevesebb időm van mostanában, pedig Réka max.15 percet szopik 3-4 óránként. De amennyi ruhát, pelenkát össze tud büfizni...Napi egyszer csak az Ő ruháival megy a mosógép.

Erika is régen jelentkezett.Jöhetne jó hírekkel a piciről.

Réka szépen nődögél,holnap lesz 5 hetes és 4 kg volt ma este.(Eszembe is jutottál Gabi, a Te Rékád pont ekkora súllyal született.Hát szép nagy baba lehet) A mi születési súlyunkhoz képest viszont nagyot nőtt Réka. Már forgatja a fejét,hogy mindent jól láthasson, és mosolyog is már. Igaz,főleg Apukára. Nála olyan jól elvan,de ha én veszem a kezembe,már fordítja is a fejecskéjét és keresgéli a cicit.

Megyek aludni, ki tudja milyen lesz az éjszaka, mennyit lesz fönn Réka.
Reggel rögtön benézek, biztos lesz babáshír.

Kitty
kitty123

Sziasztok! Kép

Eszty Kép
Szerintem is a nyákdugó lehetett. Lehet hogy pár napon belül szülni fogsz? Kép Az egyik barátnőm 2 nappal utána megszülte a kisfiát Kép
A keményedések megvannak, de a gyógyszerek miatt ritkábbak. Szedek napi 2x Seduxent, 3x magnéziumot.

Szamoa Kép
Te is lassan finiselsz Kép
Nekem is csak papucs jön a lábamra, és van, hogy már az is kissé szorít Kép

Ritus Kép
Jobbulást a csajoknak! Kép
Képzeld, ha benned drukk van, és izgulsz picit a szülés miatt, akkor mit szóljunk mi, akik először szülünk? Kép Igaz, bennem a várakozás mellett egy kis félsz is van.

Jó éjt! Puszi
Pumukli
pumukli

Sziasztok Lányok!

Nos, hát mint látjátok, ITTHON vagyok, ja és még EGYBEN. Kép Köszönöm a drukkokat és a hiányolást, igyekszem mihamarabb rászolgálniKép Kép

Sajnos a mai nap egy kicsit mozgalmas volt, rengeteget aggódtam, de mostanra megnyugodtunk. Mindezt egy 30 másodperces rossz érték adta, na leírom, aztán lefekszem, kipihenem és holnap visszaolvaslak Benneteket.

9-re mentünk CTG-re a kórházba, az ügyeletes orvos csinálta. Tökjó értékekkel kezdett, picinyünk nagyon virgonckodott, szivecskéje 130-140 körül a nyugalmi, majd 140-155 között volt a ficánkolós időszakban. Majd egyszer az érték hirtelen leesett 94-re, s kellett kb. 30-40 mp. mire visszament szép lassan a 130 körülire. Nem kimaradás volt, hanem folyamatos jel, tehát valami okozta! A doktorbácsi hümmögött, hogy ez bizony tipikus köldökzsinór probléma, hagyjuk még fennt a vizsgálót egy ideig, hogy lássuk mi történik. Nem történt semmi, az érték normális volt még kb. fél óráig. Akkor a doki felhivta az orvosomat, elmondta a történteket és a javaslatát kérte. Az orvosom visszarendelt du. 6-ra, egy ismétlésre.
Képzelhetitek, hazafelé kussoltam a kocsiban, úgy be voltam sz@rva....de mindketten. Egész nap a jó levegőn voltunk, mindenfélét csináltunk, hogy ne ezen pánikoljak, hogy mi van a bébivel. Az egyik kezem folyton a pocakomon, hogy mozog-e, a kispapa félpercenként kérdezte: kutyuli mit csinál??? Mozgott, egész nap:-))) Hálistennek este megnyugodhattunk, a szivhangja tökéletes volt, ficánkolva és nyugisan is, kb. 40-45 percig hallgattuk. Fellélegeztem ám. Az orvos azt mondta, ilyenkor a zsinór beleakad vagy a lábába, vagy a karjába, nyakába, s mig kikeveredett belőle, ezt mutatta a pillanatnyi lecsökkent érték. Megnyugtatott, hogy nincs baj. Tehát nincs más teendőnk, mint VÁRNI....
Most vettem egy nyugtató zuhanyt, oszt asszem kialszom magam.
Állítólag megint csúcsforgalom volt a MÁV szülőszobáiban, várni is kellett reggel fél órát az ügyeletes orvosra. Kispapi olyan sikideg volt, én pedig azon rötyögtem, hogy milyen lesz, ha szülünk? Na, mert várni AZT nem szeret, se sorbanállni, stb. Remélem nem vész majd össze 10 percen belül az egész személyzettel, mert akkor úgy kivágják, mint macskát levegőzni, én meg szenvedhetek egyedül?Kép

Kellemes éjt Mindenkinek

Szilvus
akinek ma kellett volna szülnie...Kép
szilvus

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, sok minden történt azóta. Azt hiszem, egy kicsit hosszabb leszek mint az átlag, de remélem elnézitek.

a kicsi Danim ma egy hónapos

Az utolsó jelentkezés óta, a legnagyobb horderejű dolog az, hogy a kicsim átköltözött a SOTE 1 koraszülött intenzívjéről a Jáhn Ferenc kórház koraszülött osztályára, mert már nem szorult olyan intenzív ellátásra, amit más kórházban ne tudtak volna teljesíteni.
Az átszállítás egy kicsit megviselte a Danit, de hamar túlesett ezen a dolgon is. Folyamatosan, napról napra csökkentették az inkubátorba adagolt oxigén mennyiségét (ma már nagyon minimálisat kap csak, és ezt is 1-2 napon belül megakarják szüntetni), napról napra csökkentették az infúziót is, aminek az eredménye az, hogy ma már az sem kellett neki!!! Ezzel szemben folyamatosan növelik a kajaadagját, ami azt jelenti, hogy 3 óránként kap 25-30 ml anyatejet (amit mindig fejek, és viszek be neki), és 15 ml teát.
A súlya ma már 1880 Gramm volt (születési súlya 1650gr, de az első 2 hétben lefogyott 1500 gr-ra)
Nagyon nagy eredmény, hogy mára már semmilyen műszer nem volt rákötve, sem a pulzusmérő, sem a szaturációját figyelő kütyü, sem az infúzió. Egyetlen egy vékony csövevcskéje van most: a gyomorszondája, mert táplálni, még azon keresztül kell. Próbálják néha a cumisüvegezést is, megy is neki, de sajnos nagyon elfárad olyankor, és a légzése amúgy sem stabil, olyankor pedig még szaporábban, és felületesebben lélegzik, így marad egyenlőre a gyomorszonda.Kép
Mint említettem a légzéssel még vannak gondok, de nagyon szépen fejlődik a kicsi fiú, ügyeskedik nagyon, de persze csak amolyan férfias tempóban: semmit sem siet el (a születését kivéve).
Ha ilyen tempóban javulgat tovább, hamarosan kikerülhet az inkubátorból, és kiságyba fekhet, mint a nagyobb babák. Kép

Én jól vagyok, szinte 100 %-osan felépültem császár után, 3-4 kg felesleg van rajtam. Ez a testi része a dolognak. Lelkileg úgy vagyok, ahogy épp Dani baba van. Napközben kicsit sz@arabbul érzem magam, mert nem lehetek a kicsimmel, mikor este megyünk a kórházba, egy apró golyóvá szorul össze a gyomrom az idegességtől az odafele úton, bent nagyon nagyon boldog vagyok, hisz napról napra látom én is a javulást, mikor el kell jönnöm majd megszakad a szívem, a hazafelé úton, pedig folyamatosan áradozok a férjemnek a kocsiban, hogy mit csinált a babánk, mit mondanak róla a nővérek, orvosok; elalváskor ő az utolsó gondolatom, ébredéskor pedig az első. Másnap minden kezdődik előröl.
Mint mondtam ma volt egy hónapos. Ma foghattam másodszor a karomban. A nővér kérdezte, szeretném e egy kicsit babusgatni, én persze kapva kaptam az alkalmon. Bebugyolálták, és a kezembe adták. Nagyon fincsi kis bőre van, nagyon jó illata, selymes hajacsája. Ahogy beszéltem hozzá, először kukkolt rám tágra nyílt szemmel, majd megnyugodott, és szuszmákolt a kezemben. Nagyon szép volt, nagyon békés, és kiegyensúlyozott. Bárcsak ezt minden nap megismételhetnénk!
Ebben a kórházban nincs túl sok baba (legalábbis a SOTE-hez képest), így az orvosok és a nővérek tudnak időt szakítani a baba szüleire is, mindig teljeskörű tájékoztatást kapok arról, hogy hogy van a Dani, mit csinált napközben, mi változott, és minden másról is. Az itt dolgozók mindig mosolygósak, kedvesek, ami nagyon jó, mert ezzel engem is megnyugtatnak.

Dominika nagyon kíváncsi a kistesójára, várja haza, a fényképét folyamatosan puszilgatja. Ha sétálunk az utcán, és szembejön valaki kisbabával, egyből mondja, hogy Dani, Dani.
Mikor megyünk a kórházba, ő hozza a tejhordozókában a "cicim tejcsit", ki nem adja kezéből az ajtóig, mert azt ő viszi a Daninak. Cserébe persze a Dani is küld neki mindig valami ajándékot: az általam becsempészett túró rudit úgy adom neki, hogy ezt a Dani küldi neki, vagy egyszerűen a szájmaszkot adom neki ami bent rajtam van, hogy az öcsi küldi neki ajándékba.

Gratulálok mindenkinek akinek azóta babája születt, nagyon sok boldogságot, örömet és sok - sok tejcit kívánok.
Aki a táblázat elejére került, annak megy a drukk, szorítok, hogy minden rendben legyen, szép, nyugodt szülése, a babának pedig születése legyen.

puszi mindenkinek, előbb utóbb jövök még

Erika

ez egy mai kép a Daniról

Kép
goczane

Sziasztok!

Ahogy ígértem gyorsan benéztem, hátha....
Szilvus!
Azt hittem Péter lesz az első napra pontos baba. Már meg akartam dícsérni,hogy ritka az ilyen pontos férfi. És látom itt vagy még 2 in 1.
Azért most már rajtad a topic szeme.

De Léna továbbra sem jelentkezett....

Erika!
Olyan jó,hogy meséltél egy kicsit Daniról. Örülök,hogy már jobban van, és szépen fejlődik. Nektek is sokkal megnyugtatóbb,hogy minden nap rendszeres tájékoztatást kaptok a napi történésekről. Szerntem innen már egyre többször kézbe veheted már, és ezt Ő is érzi.
Nagyon szép kisfiú, nem is tűnik picinek. Olyan édesen aluszik.
Ahogy időd engedi írjál!!!

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Nem tűntem el Kép Bár tényleg elfoglaltak vagyunk, azért rendesen olvaslak benneteket minden nap, csak most a hétvégém zűrös volt. Lili még mindig nagyon jó kisbaba, bár már nyílik a csipája Kép
Holnap lesz 6 hetes.

Erika!
A kicsi fiad nagyon nagyon szép.

Móki, Kata!
Gratulálok a babákhoz!
Lili is nagyon aranyos, milyen nagy haja van Kép
Az én Lilimnek már hullik elöl a kis pelyhecskéje. Kép

Egyébként nálunk minden oké, szép és jó.
Most készülünk az első kiállításunkra. Csillagászati fotókiállítást rendeztünk Győrben, nekem is kint lesz egy képem, a férjemnek meg 4-5. Majd Pestre is megy az anyag a MÁV központba valamikor tavasz végén.

Sok puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Még én is itt, és még én is egyben.Tegnap olyan nyüzüge voltam, egész nap csak feküdtem, de nem történt semmi, egy-két pici görcstől eltekintve.De szerintem még ezek kevesek voltak a nyíláshoz.Azt hiszem még ma is haza küldenek.Délre megyek keringés vizsgálatra, meg rendes vizsgálatra, várom már, mert ezt a keringés izét állítólag uh-gal csinálják, és akkor láthatom végre újra Sáránkat.Február 23. óta nem "találkoztunk".

Erika, örülök nagyon, hogy ilyen szépen fejlődik Danid, jó, hogy már nincs szüksége annyira intenzív gondoskodásra, mint eddig.
Ezen a képen nagyon édes, és egyáltalán nem tűnik olyan aprócskának.KépAzt mondták már, hogy kb. mikor vihetitek haza?(bocs ha hülyeséget kérdeztem)

Rita, azt hiszem itt a hármasból én leszek az utolsó, mert hát Szilvus azért csak előttünk van, neked viszont már a harmadik.Szóval...
A császár ellen azért nem tiltakoznék, mert azért van bennem egy kis para a szüléssel kapcsolatban.De lehet, hogy ha már ott fogok tartani eszembe se fog jutni a para.Csak már tartanék ott.Majd úgyis a vérnyomás dönti el, hogy lent vagy "fent"Kép

Gabi, remélem te már rendbe jöttél.Lehet, hogy a frontoktól volt?

Móki, én is csatlakozom a többiekhez, örülök, hogy otthon vagytok, és remélem otthon is minden jól alakul.Kép

Képzeljétek, most hallottam, hogy hétvégére fagypont körüli időt mondanak.Hát csoda, hogy megbolondul az ember?

Mindenkinek szép napot, és kitartó front tűréstKép
Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Hahó Lányok,

örülök, hogy reggel is benéztem, és olvashattam a soraidat Erika, tudom mindenki ugyanígy csinálná végig, mégis le a kalappal előttetek!!!! Lehet, hogy el is teszem a soraidat, hogy később lelket önthessenek esetleg másokba.
Pumukli,

Nehogy azt hidd hogy bennem nincs félsz, először is tudom, nekem hogy fog fájni, és én nem vagyok az a típus aki előtérbe tudja helyezni a tudatot, hogy ez most azért fáj hogy később megszülethessen a baba. A többi félszről nem is beszélve ami mindenkiben benne van. Egyet biztosan tudok, hogy akárhogy fog fájni, életem harmadik legszebb pillanata lesz mikor magamhoz ölelhetem.

Szilvus,

Örülök, hogy rendeződött a zsinór ügy, ha belegondoltok, szinte elkerülhetetlen lebegve egy buborékban körülötted sok, sok zsinór. Szóval hogy bele ne kavarodjon az ember gyereke. De ők nagyon ügyesek, és megoldják a dolgot, csak szegény apa meg anya izgul miatta. NA de nemsokára a kezetekben tarhatjátok...

Kitty,
örülök, hogy szépen gyarapszik Réka, az éjszakákhoz tudok, annyi tanácsot adni, hogy az éjszakai szoptatások lehetőleg a legnagyobb csendben , sötétben max félhomályban történjenek, semmi, játszadozás stb. mert akkor hamar rájön, hogy éjszaka aludni kell és ha már nem lesz szüksége az éjszakai szopira, szépen átalussza. Mert az elején a mnók többsége felcseréli az éjszakát a nappallal.
Bogi, írd majd meg ha tudod a Bp-i kiállítás idejét és helyét.
Léna, persze, hogy mindenki fél a szüléstől egy kicsit, de próbáld meg bevonzani a fejedbe, hogy gyönyörű lesz még ha fájni is fog. Hidd el a legszebb dolog fog veled történni nemsokára. És ha el lehet kerülni a császárt megéri, ezt nem én hanem azok mondják, akik mindkettőt átélték, császár után természetes szülést. nyugi, nyugi, a vérnyomás pedig rendben lesz. Próbáld meg nem túlélni, hanem átélni a szülést és bízd rá magad a természetre, ha tetszik add meg magad, sodorjon magával az az erő aminek segítségével már milliók születtek. Tudom ,könnyű mondani, bár most én majd igyekszem ezt meg is tenni, hogy ha ez az utolsó gyermekem, még nagyon hosszú ideig emlékezhessek.
Ma reggel volt egy kis hasmenésem, hát nem tudom, hogy a lányok betegségének a része, vagy már jelent vmit.

Na megyek,

Rita
boksay_rita

Sziasztok, jó reggelt!

Még itt, de bizonyos jelek azt mutatják, már nem sokáigKép

Móki
Várjuk a beszámolódat! Ja, és képeket is a kisfiatokról!

Jó volt olvasni a babázósok beszámolójátKép Remélem Erika is hamarosan otthon dajkálhatja Danibabát (valóban nem tűnik icipicinek). Hogy telik az idő, Orsi pl. már 2 hónapos!!!

Andi hívott tegnap, mindenkit puszil, köszöni a drukkokat és a gratulációkat! Lili nagyon jó kislány, nappal 3 óránta, éjszaka 4-4,5 óránta eszik. Van sok-sok tejecske, amit a kiscsaj mind meg is eszik!!Kép Andinak még fájdogál a császár-seb, de szorgalmasan helytáll! A kislány udvartartása most 3 fős: Andi, férjecskéje, valamint Andi anyukája látják el a kezdeti teendőket, mig Andi teljesen rendbe nem jön. Képeket hamarosan küld a nagylányról!

Léna, Rita
Nem baj, ha megelőztök, nem haragszom megKép Kép Ellentétben Lénával, én bizony szeretném a császárt elkerülni, ezért is beszélek folyamatosan a babával, hogy jöjjön ki, legyen jó fiúKép (Persze rá kell készülnie - mint egy ugazi pasinak a randira - tök igazad van KittyKép Méghogy pontos pasi!!Kép...

Apró jelét látom is a készülődésnek: reggelre a nyákdugó egy kis véres-barnás maszat formájában (plusz iccakai apró görcsök kiséretében) TÁVOZOTT!Kép Biztató jel.Kép Most sétálgatok és szorgalmasan figyelekKép

Puszi Mindenkinek, még jelentkezem ma!

Szilvus
...40 után
szilvus

Sziasztok!

Rita!
Szerencsémre eddig Réka nem cserélte fel a nappalt az éjszakával, persze igyekszem is megtanítani rá. Éjszaka csak egy pici éjszakai jelzőfény világít a mózese mellett,ami az én ágyam mellett van. Így ha felébred csak magam mellé veszem, szopik, egy kis büfi és már megy is vissza aludni. Persze ha közbejön egy kaki, abban bizony nem hagyom, akkor túra le a szobájába, akkor megébred és már nehezebben alszik vissza. De ez eddig csak 3x volt, úgyhogy általában nyugiban telnek az éjszakák, egy szopival megszakítva. Apukája fel sem ébred, amikor hallom,hogy röfög (tényleg olyan hangokat hallatnak a kisbabák,ahogy a nyálukkal játszanak) kiveszem és már ehet is. Közben én is szunyókálok félálomban.
Tényleg én is csak tanácsolni tudom mindenkinek, hogy ne kerítsen nagy feneket az éjszakai szopinak, mert ha megébred a baba nehezen alszik vissza.
Így aztán abszolút kipihent vagyok nappal, nem is igénylem a délutáni alvást.

Szilvus!
Nem csak a Te kisfiad ráérős én 6 napot húztam rá. Pedig azt mondják a harmadik baba sokszor hamarabb jön.
Most már lehet,hogy tényleg megindul valami. Légy nagyon ügyi, és értesíts minket!!!!

Kitty
kitty123

Erika,
latszik pici fiadon, hogy egyre jobban van, nagyon jo volt olvasni.

Szilvus,
megy a drukk!!

En megvagyok, tegnap ota nem jelentkezett veres ize, bar azert bele-bele szurogat lentre, ami nem mindig egy kellemes, + mintha egyre tobbszor jelentkezne az az erzes, mintha meg akarna jonni, vagy meglenne. Harman vannak elottem, tehat gyerunk lanyok, nehogy itt beelozzek valakit is. KépKép

Eszty 38+0
eszty

Sziasztok!

Csak benéztem hátha akad valami munkám, de mint látom még semmi. Ez a rosszkedvű frontos idő azért biztos hamarosan előcsalogatja a Piciket.

Rita,
Örülök, hogy a lányok már jobban vannak. Ezek szerint már csak arra kell vigyáznod, hogy te ne kapd el a bacit így a finisben. Mit csinál az elefáni lábad? Nagyon rossz érzés?
Más: bár egy kicsit korai, de kabalából elkezdtem összerakni a kórházi cuccot és teljesen tanácstalan vagyok mennyi és mekkora babaruhát kell vinni. Te mennyit viszel?

Kitty,
Nagyon szerencsés vagy, hogy Réka ilyen jó kislány. Így legalább ő is jól érzi magát és az Anyukája is tud pihenni. Ez szupi! Kép

Erika,
Csatlakozom a többiekhez. Nagyon jó, hogy jelentkeztél és, hogy Dani ilyen stramm kisfiú. Tényleg nem tünik nagyon picinek a képen. Az alapján amit a fejlődéséről írtál, biztos nemsokára korlátlanul babusgathatod.

Szilvus,
Drukk!!!!! Kép

Na megyek, mert azt sem tudom hol áll a fejem annyi a rámolnivaló itthon.

Humi
humi

Eszty
Nekem sincs több véres izé, most figyelem azért. Olyan érzés viszont van, mint amikor meg szokott jönni. Ez sosem fájdalom volt számomra, inkább egyfajta biztos tudat, hogy MOST jön. Hát kb. ezt érzem. Sétálgatni viszont kifejezetten jólesik. Kép

Rita, Léna
Be vagyok ám tojva rendesen, szóval nem vagytok egyedül.Kép Igazság szerint nem tudom, hogy mitől, mert nem tudom, hogy milyen lesz, mire számíthatok. Ezért nem is félek. Próbálom felidézni az eddig engem ért fizikai fájdalmakat, de igazán egyikre sem tudom azt mondani, hogy hűdefájt. Azt hiszem maga a tudat, hogy kórház, a sok fehér és zöld köpeny jobban aggasztKép Kicsit olyan vizsgadrukk szerű, de abból a fajtából, amikor tudtam, hogy mindent tudok és mégis tartottam tőle. Igaz, ilyen kevésszer volt, általában az esélytelenek nyugalmával mentemKép. Ez pedig nem az lesz!!! Léna, tényleg ne sokkold magad, hogy túl sok lesz a vérnyomásod, mert az is árt. Minden okés, arra koncentrálj. Papa úgyis ottlesz Veled, ugye?

Kitty
tegnap vettem éjszakai jelzőfényt a babaszobábaKép Nekünk pont a hálónk mellett van, igy majd csak átosonok. Remélem a fene jó alvókám azért a kezdeti időszakban eltűnikKép

Gabi
Mi van a vérnyomásoddal? beállt a normálisra? Mitől ugrott meg ennyire?

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

ErikaKép
Nagyon örülök, hogy Dani ilyen szépen fejlődik. KépKépKép Jó volt olvasni rólatok.

SzilvusKép, RitaKép, LénaKép
Hajrá.....hagy kerüljek hagy kerüljek előlrébb a listán KépKépKép Sokat gondolok ám rátok, hogy lehet, hogy éppen most...

KittyKép, BogiKép
Milyen nagyok már a lányok...., hihetetlen.

Dagadás a bokámról így reggelre eltűnt. DE borzasztóan fáj a bokám és a lábszáram. Sőt, lépcsőzés közben a térdem is. Nektek volt/van ilyen. Régen mindig "gúnyolódtam" a kispapán, ahogy a kripli térdeivel (mindkettőt műtötték) reggel sántikált le a lépcsőn....Kép Most visszakapom, lehet, azért van.

Holnap mehetek ctg-re a kórházba... a helyi rendelőben lévő elromlott. Szerencsére a szülésznőm megcsinálja. Ez az én formám...

Mariann
tmarianna

Erika, nagyon orulok, hogy jol alakulnak a dolgok, sok erot kivanok neked tovabbra is!

Joslo fajasaim nekem is gyakran vannak, altalaban este fele; pedig nem szeretnem, hogy este kezdodjon, jobb lenne reggel, kipihenten. A masik ket szulesem este kezdodott es 20 ill. 14 oras vajudas utan rettenetesen kimerultem, hihetetlen de a kicsi lanyom a hasamra tettek es en kertem , hogy fogjak meg, mert ugy ereztem elejtem.

Kitty, megirod kerlek, hogy a ricinusbol mennyit kell bevenni. A dokim azt akarja, hogy majd a terminus elott beinditja a szulest valamilyen tablettaval amit a mehszajhoz tesznek, de ha ott tartunk en elotte inkabb megprobalnam a ricinust.

Ildiko(37+4)
kildiko

Ildikó!

Hát igazán nem is tudom,hogy mennyi kell a ricinusból. Jött a nővér egy hatalmas üveggel és az üdítőmbe öntött valamennyit. Majd megpróbálok utánaolvasni,hogy mi az adag.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Ez a kedvenc képem az 5 hetes Rékámról:

Kép

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Számomra eljött a búcsú ideje.Voltam vizsgálaton, és bár mindent rendben talált, a vérnyomim135/95 volt, azt mondta, hogy szeretné, ha most már szem előtt lennék.Haza engedett a cuccaimért, de aztán irány vissza.
viszont olyan fura volt, úgy megvizsgált, mint még sose, még most is fáj a hasam.Közbe meg a fülembe jutott, hogy ma ügyeletes.Remélem a két dolog között nincs összefüggés.
A méhszájam 3111 volt, remélem ez már jelent valamit.
Szóval lányok vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Léna! Izgulunk érted! Sok sikert!
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Léna!
Ügyes légy és értesíts minket! Várjuk a hírt!!!!

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Hajrá Léna, Szilvus!Én bent voltam a hugom szülésénél és mindenképpen természetes úton szeretnék szülni.
Szilvus nálunk rikító sárga cuccot kellett felvenniKépJópofán nézett ki.
KittyKépédi babád van.
Andinak jobbulást.
Hugomék ma jöttek haza, minden rendben(Lilike ma reggel már 70gr-ot szopizott.)Alig hiszem, de áldott jó gyerek, eszik, alszik.Még a pelenkázás se zaklatja fel túlságosan.Apukája le sem veszi róla a szemét.
Hajrá mindenkinek!Izgulunk értetek!Kép
F Bea és Kata
Kép
filep_katalin

Lena,
remelem minden rendben lesz es varjuk a hireket!

Eszty
eszty

Sziasztok,

LénaKép
Izgulunk érted, és szorítunk. Na meg várjuk a jó híreket.

FKata & BeaKép
Nagyon helyes a kicsi lány, és milyen gyönyörű az ágyacskája. Engem legjobban a világos haja fogott meg, olyan cuki. Kép

KittyKép
Réka is nagyon helyes, ő már igazi nagylány Kép

SzilvusKép
Mi a helyzet???

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Apa elkészítette az albumot, cím a profilomban. A babó szuperul viselkedik, nem bírunk betelni vele.
Rita, köszönöm a tanácsokat, nagyon sokat segítettél!

Ígérem hamarosan visszaolvasok - talán még ma este, és újra naprakész leszek. Addig is szorítok a következőknek (és akik beelőznek Kép Kép Kép )

Millió puszi,

Móki
móki

Csináltam egy albumot Darla albuma néven, ide raktam fel képet a kicsi lányról. Fogalmam sincs, hogy tudnám ezt betenni a profilomba.
Tud valaki segiteni?
darla

Darla Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=2036

Ez a Te albumod címe. Innen be tudod másolni a profilodba. Kijelölöd, majd Ctrl+C, és a profilodban pedig Ctrl+V. Ha túl bonyolult voltam, bocs.
Nagyon édi kislány Hanga Kép

Pumukli
pumukli

Sziasztok Csajok! Kép

Ma képözön van Kép Egyik baba édesebb, aranyosabb, mint a másik Kép Úúúgy megbabusgatnám őket egy kicsit Kép De talán hamarosan ölelgethetem az én kis Nándikámat Kép Annyira aranyosan kitolja a popsiját, hogy simogassam Kép Apuci tenyere alatt is imád fészkelődni Kép

Eszty Kép
Úgye nem aggódsz amiért sokat mozog? Az nem lehet baj, nekem is nagyon sokat izeg-mozog, fészkelődik.

Szilvus Kép
Jó, hogy túl vagytok ezen a zsinór-mizérián. Jól rátok ijesztett Peti...

Erika Kép
Jó, hogy jelentkeztél. Annyira csodállak, hogy ennyire erős vagy, és nemcsak Danielre kell koncentrálnod, hanem Domira is, és az a tündéri kiscsaj, ahogy írtad, hogy viszi a tejecskét az öccsének... A könnyeimmel küszködtem, amint olvastalak....és Daniel olyan szépen fejlődik, és abszolút nem látszik kicsinek a képen. Gyere még mesélj, ha időd engedi.

Mariann Kép
Dagadás nekem is lennebb ment, de a térdem jó pár napja fáj. Inkább a térd feletti ízület.

CTG nálunk kizárólag a kórházban van, ott is összesen 3 gépen vizsgálnak (megyei kórház). Azok is 40 évesek, mert a 10 évesek már elromlottak...Félnapi hideg élelemmel kell odamenni, mert úgye félóránként megy be 3 kismama, és állítólag nagyon sokan szoktak ott lenni. Én hétfőn megyek először. Készülünk rá a párommal, hogy odamegyünk reggel 6-kor, mert 7-kor kezdődik a rendelés, és így talán benne leszek az elsőkben, és nem kell délutánig ott ücsörögni.....

Léna Kép
Drukkolok nagyon Nektek, légy ügyes! Kép És várjuk Sára megérkezéséről a hírt! Kép

Puszi
Pumukli
36+5
pumukli

Kata merre vagy??? Ctg-n minden rendben volt tegnap?

Pumi
pumukli

Pumukli,
mar nem aggodom a sok mozgasert, mert ma eppen hogy csak mozgott. Talan mostmar kezd kifele igyekezni.

Moki,
nem csodallom, hogy nem birsz betelni a baboddal, hiszen nagyon edes!!!!

Eszty
eszty

Sziasztok!

Azt hittem most is beválik a taktikám: 1 napig nem jövök és vár a babaözön. De nem, most valahogy megmakacsolták magukat a tavaszi babák. Pedig jó kis frontok vannak.

Léna!
Nagyon drukkolok Neked, hogy ne igazolódjanak be az aggodalmaid. Talán csak véletlen egybeesés. Hajrá!

Szilvus!
Már biztosan nagyon izgatott lehetsz, de mostmár tuti nem kell sokáig várni, hogy kezedben tarthasd a babádat.

Eszty!
Lehet, hogy tényleg már a nyákdugó indult el, és akkor nemsokára jön is Bence Kép. Csuklani nekem is eléggé sokat csuklik, de ez teljesen normális. Amióta láttam a 3 dimenziós uh-n, hogy miket csinálnak, ezért már nem aggódom.
Ha megszületett a kisfiad, akkor majd bekukkanthatok hozzád a kórházba? Hoznám a híreket a többieknek is. Persze csak ha nem gond.

Móki!
Andris csodaszép, olyan békés, nyugodt babának látszik. Legszívesebben megpuszilgatnám Kép. Bár gondolom megszámlálhatatlan puszit nyomtatok már a buksijára. Nagyon várom a szüléstörténetet, iszonyú kíváncsivá tettél.

Rita!
Mókás lett volna becsiccsentett Apukával szülni Kép. Örülök, hogy a lányok jobban vannak, remélhetőleg nem szednek össze a közeljövőben semmit.

Kitty!
Nem csodálom,hogy ez a kedvenc képed. Nagyon-nagyon aranyos Réka, vidám és boldog arca van.

Erika!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek a továbbiakban is, és tényleg higgyél benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz! Daniel nagyon aranyos, és a képen igazi kis stramm fiúcskának látszik, nagyon szépen fejlődött. Sokat gondolunk Rád, gyere minél gyakrabban és mesélj.

Kata!
Milyen volt a CTG? Már én is annyira várom, pedig még odébb van.
A Mini Manóban mi még nem voltunk, de mostmár biztos elmegyek, annyian dicsértétek. Mindig eszembe jut valami, amit még meg kell venni, úgyhogy biztos nem jönnék haza üres kézzel.

Kicsit hosszúra nyúltam, de hát Ti is olyan termékenyek voltatok a hétvégén Kép.

Remélem holnap már valami csudajó hír vár itt!

Hajrá Lányok!!!!

Brigi (32+3)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sajnos továbbra sem sok időm van visszaolvasni, de azt azért látom, hogy vannak újabb babák.
F.Kata! Móki! (és ha valakit kihagytam volna)
Gratulálok, jó egészséget kivánok az egész családnak!
Azt is látom, hogy sokan készülődnek! Mindenkinek drukkolok!

Nekem is jó hírem van: csökkent Tomi sárgasága. ma voltunk a dokinéninél, ő is megállapította, hogy javult, és nem is küldött bennünket vérvételre. Pénteken megyünk hozzá vissza, addig tovvábbi itthoni fénykezelés. És ma megkérdeztem tőle a C-vitamint is, azt mondta, próbáljuk ki. Vettem Cebion-cseppet, ma elkezdtük használni. Nagyon bízom benne, hogy még gyorsabban fog javulni.
Amúgy Tomi (aki szombaton már 1 hónapos lesz) egyre szebb, szépen gyarapszik. Továbbra is mindene a szopi, de azért már apukájánál is megmarad. Egyre jobban figyel, néha már ébren is mosolyog. Szóval nagyon szép és nagyon okos.

Ja,lassan megírom már a szüléstörténetemet is, csak még nem merek hosszabb írásba kezdeni, mert nem tudom, mikor ébred a gyermek. Meg persze akkor kell aludnom, amikor ő alszik. Most is mennem kellene, mert ma kivételesen 8-kor elaludt. Az azért furcsa, hogy bármikor el tudok aludni, ha lefekszem. Akár fél órára is. De azért így is kicsit fáradt vagyok. Mert Tomikám éjjel jól szokott aludni, de az utolsó 2 éjszaka nagyon sokszor fölébredt, órénként, fél óránként. (Valószínűleg zavarja a meleg, meg hogy nincs betakarva - mert éjjel is működik a kék lámpa.)

Mára be is fejezem, remélem a hirtelen hűvös idő meghozza mindenkinél az eredményt!
Én pedig szaladok aludni.
Jó éjszakát!
PTünde+Tomi
(Az azért hiányzik, hogy nincs időm naponta benézni, és olvasni Titeket.)
ptünde

Pumukli!
Köszönöm szépen a segitséget!
Elöbb-utóbb csak belerázodok a dolgokba! Kép
darla

Tettem föl újabb képeket az albumba!

Neve: Szalontai Tomi albuma

Elérhetőség a profilomban.
PTünde
ptünde

Lányok,

olvastalak titeket, de nem volt időm írni. Én holnap reggel hazautazom egy hétre. Valószinűleg nem tudok majd jönni, ezért mindenkinek a legjobbat kívánom előre is, sok minden fog változni, mire visszaérek! Ügyesek legyetek!
Szilvus, gyanusan csendes, hajrá!
Léna, megy a drukk!
mirmurr
mirmurr

Sziasztok,

Mennyi gyönyörű fotó. Nagyon-nagyon-nagyon irigy vagyok KépKépKép

MókiKép
Úgy látom Andris jó alvó lehet, minden képen alukálKép

PumiKép
Nálunk a körzeti rendelőintézetben (szomszéd településen) van ctg, itt adnak időpontot, így nem kell várni. Na, ez most elromlott. Így mehetek Bp-re a kórházba (autóval jó 1 óra, mert kórház a belvárosban van). Időpontot alig tudtak adni, és ott lehet, hogy várni is kell. Szerencsére éppen holnapra terveztem, hogy felkeresem a szülésznőt, hogy felfogadjam. Ő ajánlotta, hogy megcsinálja. Ennek örülök. Mondjuk, ha nem lenne autóm és távolsági busszal meg BKV-val kellene mindenhová elmenni, az eléggé macerás lenne. Egész napos program Kép
Úgy látszik lábügyileg hasonló dolgokat produkálunk Kép

KataKép
Tényleg, hol vagy?

IldikóKép
A " Bába válaszol" c. könyvben több alternatív szülésmegindító módszer van. A könyv szerint ezek csak akkor hatásosak, ha a test valóban felkészült a szülésre. Hátha meg tudod beszélni a dokiddal, hogy ha csak kényelmi szempontok miatt indítana, akkor esetleg próbálkozhassatok természetes módszerekkel. Mégiscsak humánusabb lenne veled meg a babával szemben is.

1. Mellbimbó stimulálása
Mindkét mellbimbót 1 percig erőteljesen dörzsölni, aztán 2-3 perc szünet, majd ismét dörzsölni. Az így kiváltott inger összehúzódásra ösztönzi a méhizomzatot. Ha a stimulálás 1/2 órán belül néhány fájást vált ki, akkor a méh szülésre készen áll. Eközben ctg-val ellenőrzik a baba szívhangjait. Ha a szívhangok a fellépő fájások alatt teljesen szokványosak, akkor a gyerkőc jól van, méhlepény még jól ellátja. A valamelyest fárasztó procedúra 1-2 óra után nagy valószínűséggel fájáskeltő hatású.

2. Beöntés, koplalókúra
A szülésznő a kismamának beöntést ad, akinek pedig az egész nap folyamán bőségesen kell folyadékot innia. Rendszeresen előfordul, hogy a nőknél ezt követően spontán szülőfájások lépnek fel.

3.Ricinuskoktél
Ricinusolajból, sárgabarackléből és egy korty tiszta pálinkából álló keveréket kell inni. (Sajnos egyéb mennyiségekre nincs utalás). Három-hat órán belül megkezdődnek az erőteljes fájások.

4, Fűszeres italok
Ez nem órákon belül, hanem 2-3 napon belül érezteti a hatását. 1 db fahéj, 10 szem szegfűszeg, egy kis gyömbérgyökér, 1 evőkanál verbénatea (vasfű). Ezekből kell 1 liternyi főzetet készíteni, melyet a nap folyamán, kprtyonként kell elfogyasztani.

5. Természetes prosztaglandinok
Ugyebár ez azt jelenti, hogy: "Ahogyan a gyermek keletkezik, ugyanúgy útjára lehet indítani". Vagyis kispapára van csak szükség Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, egyenlőre nagy a csend babaügyileg, de Szilvus nagyon gyanús, tegnap délelőtt ígérte,hogy még jön este...

FKata!
Lilike csodaszép baba, olyan ritka,hogy szöszi a haja. És csodaszép az ágyacskája.

Móki,Darla,PTünde!
Végignéztem az albumaitokat. Tüneményesek a babák. Tomi, Darla,Andris, olyan élvezettel néztem Őket. Minden baba más és más és mindegyik csodaszép.

Múltkor írta valaki,hogy miket kell bevinni a kórházba. Nekem olyan furcsa,hogy még babacuccot is kell. Nálunk,pedig ez egy kis vidéki kórház,semmit nem kellett(nem is szabadott)bevinni a babának. Ruhákat is adtak, pelenkából volt benn Pampers és Libero is(ráadásul a jó fajta), korlátlanul lehetett használni, sőt babaápolási cuccokból is. Úgy látom van kórház, ahova előbb-utóbb még a levesbe való sárgarépát is be kell vinni.

Ildikó!
Látom Mariann leírta már előttem az alternatív szülésindító módszereket. Azért próbálj beszélni a dokival,hogy ha nem muszálj várja ki az időt,amig a baba akar kibújni. Ha mégse,próbálkozz a fentiekkel.

Mariann!
Látom Te mindig éjjel írsz. Rosszul alszol már,vagy ilyenkor van időd? Én ki nem bírnám 11-ig a fentlétet.

Megyek hajat mosni, még alszik Réka. Utána jövök.

Kitty
kitty123

Sziasztok,

KittyKép
Én mindig is éjjeli bagoly voltam. Éjfél előtt szinte soha nem megyek aludni. Mostanában úgy 2-3 felé fekszem le. Ezért aztán általában 9-10 óra körül kelek. Ma a ctg miatt kukorékolok már ilyen korán Kép A terhesség elején fellépő álomkór idején azt hittem, végre sikerül átállnom, hogy este 9 és 11 között fekszem majd le rendszeresen. Nem sikerült. Majd ha a gyerkőc meglesz remélem sikerül.

Most rohanok, csak a kíváncsiság miatt kukkantottam be, .... hátha valamelyik manó a ma éjszakát választotta

Mariann
tmarianna

Erika! Gratulálok hogy Dani ilyen szépen erösödik!! Csak igy tovább.

Kitty! Nagyon szép baba Réka. Mi pénteken voltunk 3730g-sak, hát a 4 kg még messze van. Holnap lesz Orsi 8 hetes, hiába no kicsit keveset eszik. Pedig tejcsi van elég.

Na rohanok megint egyszer csak lesz idöm renden olvasni titeket.

Továbbra is lesem majd lesz-e uj baba, anyuka.
Jo egészséget!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

PTunde,
edes a kisfiad, nagyon jo volt az albumod.

Brigi,
miert zavarnal bent?

Lena, Szilvus,
mizujs?

Kata,
merre vagy?

En jol vagyok, veres ize azota nem volt, viszont egyre tobbszor faj, mintha meglenne. Be kell vallanom, nem bannam, ha a heten meglenne a fiam.

Eszty 38+1
eszty

Karmen!

Most találtam csak meg a WEB oldaladat. Milyen nagy lány már Orsi.És azok a hatalmas szemek!!
Nagyon szép baba!

Gyere ahogy időd engedi!

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Hát, eddig nincsenek új Babócák. Milyen kár, már úgy izgulok minden belépésnél. De Szilvus tényleg kicsit eltűnt.

Eszty!
Csak arra gondoltam, hátha nem szeretnéd, hogy ilyenkor "idegenek" látogassanak meg. Mármint családon kívüliek. De ha nem baj, akkor majd egyszer benézek hozzátok és elsőkézből hallgatom meg a szüléstörténetet Kép.

Tünde!
Micsoda vagány kissrác! Azok a hatalmas barna szemek...nagy nőcsábász lesz belőle! Örülök, hogy a sárgaság kezd alábbhagyni, mostmár biztosan nem lesz semmi gond!

Ildikó!
Tényleg beszélj mindenképpen az orvosoddal, és ha nem is lesz engedékeny, Te magadtól még próbálkozhatsz a fentebb leírtakkal. A fűszeres kajákat és italokat, valamint az intezívebb mozgást, nagy sétát sokan megfelelőnek tartják. És ez legalább természetes, egyikőtöknek sem árt meg.

Humi!
Nem is írtad, hogy sikerült-e beszélned a dokival a gátvédelemről és a többi, általa elképzelhetetlennek tartott dologról. És mi a helyzet szülésznő ügyben? Sikerült keríteni valakit?

Kata!
Hahó, hol vagy?

Remélem Lénával is minden ok, és bírja majd a kórházban.

Olyan szörnyű, hogy ezen a hülye egyetemen soha nem tudnak felvilágosítást adni. Körbejárattak velem 4 épületet, hogy valamit kiderítsek az egyetemistákat érintő pénzügyi kérdésekről a terhesség alatt és az azt követő időszakban, de persze végül senki nem tudott mondani semmit. Azt hiszen valamelyik nap felkerekedek és elmegyek a családügyi minisztériumba, ott csak tudnak infót adni.

No, még este benézek, hátha lesznek újabb Kismanók.
Szép napot mindenkinek!

Brigi (32+4)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szia mindenki!
Gratulálok mindenkinek a gyönyörű babákhoz!!!
Kész csoda, hogy ez a hidegfront még nem hozott újabb pici babát, pedig én már nagyon izgulok értetek!Hajrá lányok!
Kicsit "feljebb" olvastam, már nem előszőr, a Mini manó nevezetű üzletről. Tényleg olyan jó, mint írjátok? Mi van benne? ( kismama cuccok is, vagy csak babaholmik)És a legfontosabb: hol található?
Lassan el kellene mennem egy kicsit vásárolgatni;bár időben még ráérek, de ettől izgalmasabb elfoglaltságot még nem találtam!Kép
Barack
barack

Szia Barack!
Egyetértek veled, babaholmik beszerzésénél izgibb dolog nincs. Még nekem is van majdnem két hónapom, mégsem bírok magammal, mindig bekerül egy-két dolog a kosárba. És Kedvesem ebben szuperjó partner, elájul minden apró rózsaszín dologtól, úgyhogy őt semmire nem nehéz rábeszélni.
Most nincs nálam a noteszom, úgyhogy nem tudom leírni a Mini Manó címét, de ha valaki nem előz le, akkor este küldöm.

Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok! Kép

Olvastalak a nap folyamán, de a párom állandóan ágyba parancsolt. Megint iszonyúan keményedek, már éjfélkor arra ébredtem, hogy betonkemény a pocim. Már nem használ a Seduxen sem, még félórára sem, a magnézium sem.....
Ma van kismama-torna, szeretnék még utoljára elmenni. Múlt héten nem voltam az influenza miatt. Most ráadásul lesz apás foglalkozás is, egyszer ugyan már voltunk, de nem árt a tudományt felfrissíteni apának Kép A gyógytornász megmutatja, elmagyarázza, hogy miben tud segíteni a vajúdáskor, és a kitoláskor kispapa. Remélem, hogy nem onnan startolunk egyenesen a szülőszobára Kép

Én is nagyon lestem a babás-híreket, de semmi.....pedig tuti hidegfront van, mert iszonyúan fáj minden porcikám.
Kata, Szilvus jól eltűntek.....Szilvust megértem, de Kata ennyire orvul beelőzött volna ?!
Lénát sajnálom, nagyon uncsi lehet a kórházban...

Na, megyek, este megpróbálok még bekukkantani. Addig is drukk a finiselőknek! Kép
Valamiért egész éjjel Mókiékkal álmodtam, pedig soha nem találkoztunk, nem ismerem, az arcát sem láttam, csak a nevét mondták körülöttem, és a kisbabájukról beszéltek.....zavaros volt. Mindig amikor felébredtem, hogy mennem kell ki a wc-re (kb.4-5 alkalommal), az ugrott be, hogy megint Mókiékkal álmodtam....

Na, eldugulok.
Puszi
Pumukli
36+6
pumukli

Sziasztok!

Szilvus Léna és aki a finisben van nagyon drukkolok nektek, hogy végre babázhassatok.

Mi jól vagyunk, ma elmentem egy belgyógyászhoz kaptam egy vérnyomás mérőt (24 órásat)
És eddig csak jókat mért. Kép Úgy örülök. valószínű hogy a fáradságtól volt mert Réka nagyon jó baba nappal, de éjszaka sokat fent van, és velem akar lenni. Így most magammellett fektetem és így alszik rendesen éjszaka is. 2-szer kelt fel enni.

Megnéztem mindenki babáját és nagyon gyönyörűek.

Erika örülök hogy ti is jól vagytok, remélem hamarosan hazavihetitek Danit.

Én is tettem fel új képeket.
http://babanet.hu/album/main.php?album=182

Sziasztok

Gabi és Réka

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi,
a kepeket nezve, nem semmi, hogy mekkora haja van Rekanak. Es persze milyen szep!

Barack,
Minimano cime: Nagy Lajos Király útja 112. Szerintem is nagyon jo uzlet, minden felet lehet ott kapni. Kismama ruhat viszont nem tudom. Viszont kimama ruhaval kapcsolatban tudom ajanlani a Vorosvari uzletet.

Eszty
eszty

Pumukli,
pihenj nagyon sokat, remelem nem lesz semmi gond es a manot meg kibirja egy kicsit odabent.

Eszty
eszty

Hát, látom még mindig semmi hír Szilvusról és Katáról. És Rita sem jelentkezett ma. Lehet, hogy mostmár nem csak jóslófájásai voltak?
Ma már nem próbálkozom többet, ez a módszer biztos be fog válni.

Gabi!
Eszméletlen milyen szép nagy haja van Rékának és milyen sokat fejlődött ilyen rövid idő alatt.

Egy kérdésem lenne a már gyakorló anyukákhoz:
Szeretnék majd venni egy csomag pelust és popsitörlőt, de iszonyú túlkínálat van ezen a téren, és hát tapasztalat híján gőzöm sincs melyiket válasszam. Van valami javaslatotok? Ami bevált, nem irritált, jó minőségű?

Puszi Mindenkinek!
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok,

egész nap nem tudtam ide bekukkantani, titkon reméltem, hogy estére majd új babóca vár. Hát, még nem, vagy legalábbis nem tudunk róla.

CTG-n minden rendben volt, a szülőszobát is meg tudtam nézni. Rosszabbra számítottam, úgyhogy most már ettől sem tartok. A szülésznő is nagyon kedves volt. Ő mutogatott meg mindent.

PumukliKép
tényleg pihizz sokat.

GabiKép
Biztos parókában fényképezitek azt a pici lányt!!!!! Nagyon jó a kép, amin a 3 gyerkőc együtt van.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Eszter,köszi a címet!
Brigi!Nekem minden időszakban más vált be ( a méretezés miatt).De azt határozottan állíthatom, hogy újszülöttnek a legjobban a Pampers new born jött be.Popsitörlőből is ezt a márkát használjuk.Nagyon jó még a Huggies,de ez kicsit drágább a többinél.
Na, még később benézek,hátha lesz valami új hír!!!
Barack
barack

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?