Sziasztok!
Basszus, egyszer nem nyomok CTRL c-t és naná, hogy akkor száll el az egész.....
Petrus!
Hogy vagy? Mi történt? Írj, ha tudsz. Kitartás, megy a drukk nektek!!!!!
Édua!
No para a súly miatt! A babák a 16 hetes genetikai UHn egyforma méretűek kvázi....aztán jön a genetika és eltérő ütemben fejlődnek. Ezt a genetikus mondta, amikor jól beparáztam, mert a kiscsaj a 26 hetes UHn olyan 700g körül volt.....na, 4 héttel később most meg 1350g! Belehúzott a drágám.
Susycat!
A vízszerű folyás természetes! Nekem is van reggelente....először én is rögtön elkezdtem parázni, hogy biztos szivárog valami....de a nődokim megnyugtatott.
Fabri!
Derékfájás: Nekem nagyon fáj mindenem, derék és főleg a 2 lapocka között a gerincem. Ott van a legkevesebb tartóizom, ráadásul mélyizmok, amiket nehezen lehet tornáztatni, vagy masszírozni. Néztem kismama masszázst, de olyan drágák.....sajnálom magamtól
De azért nézd meg, tutira jó lehet:
http://www.mandaladayspa.hu/content.php ... akezelesek
http://www.szepbor.hu/masz_kismama.html
Farkas!
A Lili nálunk nem a liliomból jött, hanem az angol LILLY OF THE VALLEY-ből, ami Gyöngyvirágot jelent.
Szóval kvázi a lányod druszái leszünk.
Jó lenne, ha engednék a 2L, Y-os verzét anyakönyveztetni, de nem látok rá sok esélyt. Bezzeg ha Dömperínának, vagy Eperfalevélkének akarnánk hívni, azt tutira engedélyeznék.....
no comment
Vanni!
Csinálgatom még RRt, de csak ha nem keményedek sokat aznap. Nem akarok kockáztatni...és nálam, a 'pihenj torna közben, ha elfáradtál' nem működik....ha már torna, akkor meg kell csinálni és kész, no lazsálás.
Nagyon ajánlom a kakaóvajat mindenkinek! Naponta 2szer kenem magam vele és minden speckó striák krémnél jobb, jó az állaga, könnyen beszívódik, szép tónusa lesz tőle a bőrnek, nem ragad....imádom. Ráadásul már az Auchanban is lehet kapni..700Ft körül....
A nevelés könyvből témához csak röviden: Én úgy gondolom, hogy alapvetően a nők erre vannak beprogramozva, hiszen ha reprodukció ősidőktől az igazi feladatunk. Szerintem minden nőben ösztönösen benne van az anya, csak intuitív módon figyelni kell ezekre és a babára.
De én is olvasok babakönyveket, egyrészről érdekesek szerintem, másrészt, ha bepánikolnék valami miatt, akkor biztos jól jön, hogy legalább olvastam valamit a témáról. De szerintem ötvözni kell az egészet: Jó nagy adag ösztön+ szakkönyvekből ami tetszik+ anyák tapasztalatai+ a kicsi személyisége és igényei.
Ezért is jó ez a fórum, ezernyi vélemény, tapasztalat.
Tök hasznos!
Jó, hogy itt vagytok csajok!
Szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.02.12 10:55-kor.