Új privát üzeneted érkezett!

Iricc

Gondolom a 4 év óta nem jártál ott, pláne nem szülés szempontjából, de talán tévedek ! ( talán, de nem igazán hiszem)
Azt meg pláne nem értem, hogyan jön ide az én szülésem ?????????????!Nem lettem én ettől abszolút keserű, ha hiszed ha nem történt már velem ennél rosszabb dolog is. Azt vallom, hogy ami nem öl meg az erősít. Godolkodtam tovább, még mindig nem értem hogy sikerül összekötni a két dolgot. Na mind1. Azt semmi sem efolyásolhatja amit a saját szememmel láttam.
És hidd el, nagyon is jó nekem!

Ültetés
Nekünk azt mondta a gyógytornász aki kezeli a Márkót is, hogy nem szabad ültetni, nem erős még hozzá a hátizom és a gerince sem!

Adó
Én is amelett vagyok, hogy ha lehet minnél kevesebb adót fizessek, fizessünk be! Tovább kellene gazdagítani a drága politikusainkat ? Nem hiszem. Azt sem hiszem, ha mindenki befizeti az adót akkor bármi is változik. Csak még többet lopnának. Ha a kevésből is ilyen mértékben tudnak lopni a sok-ból mi lenne ? Az APEH a leg undorítobb intézmény a világon. Ők ugyan úgy csak a szegényeket tudják b*sztatni - bocsánat az egyszerűségért - . Mivan például azzal a cigánnyal aki elvileg segélyből él és közben mercivel jár villában lakik aminek a felét sem tudja összeszedni egy tisztességes ember egy élet munkájával sem. Őket ki veszi elő ? SENKI mert félnek. Jártam a világ néhány pontjám a férjem pedig bejárta az egészet és ott ahol nem lopnak meg is látszik.
Rengetegen fizetnek adót, többen mint akik nem, és ? Meglátszik ?
Nincs is értelme ebbe az országba a pénzt invesztálni. Ha bármi szépet újat csinálnak ebben az országban az az első, hogy vagy megrongálják vagy összefirkálják. És még sorolhatnám.

Kép

NIKI
nini.n

Dius
Az eho, az egészségügyi hozzájárulás. A munkáltató fizeti egy járulék a sok közül.

Kép
Kép
susytunder

Márti, engem nem kell arról győzködni, hogy a gyereknek otthon a helye ameddig lehet, ezzel nyitottam! Csak azt mondom, hogy szerintem ez a támogatási rendszer nem tartható fenn már sokáig.
danann

Lívia

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Lívia,
boldog névnapot kívánok én is!

Márti,
köszi! Mi Neogranormont használunk, azt kenem, remélem, használni fog valamit!

Kép
ugabesz

Livi - nagyon boldog névnapot kívánunk neked mi is!!!!

dytke

Nini - amiket írsz nekem is úgy tűnik, hogy elég keserű vagy. És Iricc szerintem nem akart megbántani, nem ezért vagyunk itt. És ezzel az adót nem akarok fizetni felfogással nem tudok egyetérteni. Aki így gondolkozik ne várja el, hogy épüljenek utak, kapjon GYED-et , GYES-t, Családi pótlékot (bár ezek a TB-ből mennek, de ezt is mi fizetjük). Igazad van abban, amit írtál, hogy mások meg villában laknak de segélyt kérnek, de attól, hogy mi sem akarunk fizetni nem lesz jobb....

dytke

Nini -ezt úgy mondom, hogy a férjemmel együtt Qvasok adót fizetünk (mésem vagyunk gazdagok, de nekünk a 4% különadót is fizetnünk kell...)

dytke

Lívia!

Boldog névnapot Neked!
Értelek ám!!! :lol:

Nini!

Te hogy vagy? Kicsi fiad? Jó,hogy Te tudtál segíteni a sógornődnek! Segíts is neki,talán Ő is változik most,hogy kicsi babája van! Beszélgess vele,ha szüksége van rá!

Márti
borossné becz márta

Livia Én is egyből ide jöttem, hogy Boldog névnapot kívánjak neked, de látom már jó sokat megelőztek! :)

Kép

Kép
dius87

nini tényleg nem akartalak megbántani, ne haragudj. csak feltűnt,hogy mindig olyan borús, negatív dolgokat írsz.
járni azért jártam az uzsokiban látogatóbban éppen 2-3 hónapja, és a csecsemős csapat ugyanaz volt, mint 4 éve, mikor én szültem. még beszélgettem is velük pár szót. ebből úgy tűnt, nem változott semmi ezalatt az idő alatt.
bár az igaz, hogy nem kérdeztem ki alaposan a barátnőmet, hogy neki is mindent alaposan elmagyaráztak-e, mint annak idején nekem.
de ettől persze még simán lehet az is, hogy ez már nem így van...
adó ügyben sem értünk egyet, de valószínűleg tényleg merőben más az életfilozófiánk...

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

Lívia - Nagyon boldog névnapot kívnunk!!!!

Képzeljétek, Szabikám édes rájött, hogy a kiskádjában nem csak törökbasaként lehet csücsükélni, hanem pancsolni is lehet. :lol: Asszem innentől kezdve félmeztelenül füredtünk és utána komplett felmosás! Úgy tűnik ez az új tudományok hete nálunk. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty - jajj nektek. mi is azóta fürdetünk nagykádban, mióta Amb felfedezte a pancsolást :) És képzeld, egy hete forog, 2 napja meg kúszik. Komolyan figyelni kell már rá, mert lekúszik a szőnyegről, tegnap a papucsomat kezdte volna enni :)

dytke

Bettyna,
úgy látszik akkor nem csak nálunk úszik a fürdőszoba :lol: Nálunk is nemrég kezdődött ez.
Ez vicces, mert apa is így tesz már napok óta nálunk, hogy lekapja a felsőjét mielőtt bejön a fürdetéshez :)

Nikuc,
akkor tényleg tök más :) ti egy munkahelyen, de nem otthon, mi meg otthon, de két külön cégnek dolgozunk :)
Amúgy igen, hál istennek mindig jóval fiatalabbnak néznek vagy 6-8 évvel, mondjuk annyinak is érzem magam :) és furcsának tűnik a korom, mintha nem is hozzám tartozna :lol: Na jó, csinálok mégis vonalzót, hogy szörnyülködjetek :lol: Erről jut eszembe... 35 felett már mindenképp megcsinálják a hasfalon átszúrós cuccot? Mert attól eléggé tartok... és a következő babánál már 35 felett leszek. Azt mondta a doki, hogy 35 felett még plusz vizsgálatok vannak, erről tudtok valamit?

Lányok,
ért valaki a tápszerezéshez? Tegnap egy ismerősöm - akinek 10 hónapos a babája és csak tápszert kap elejétől fogva - azt mondta, hogy anyatej mellé nem kell, de tápszer mellé kell innia kapnia a gyereknek. Azt mondta, hogy a tápszer dobozára rá is van írva... hát a miénkre nincs...
Tegnap délután egyébként adtam neki sima felforralt vizet inni, és a kajáját ugyanúgy megette - attól féltem, ha mást is iszik, akkor kevesebb tejet fog inni, de hál istennek nem.
Ja, amúgy ha adok inni, akkor adhatok sima vizet, nem? Nem kell feltétlen tea vagy cukros víz? Nem akarom az édes ízhez hozzászoktatni, igyon csak szépen vizet, ne szokja meg hogy mindennek íze van.
Vélemények?

Kép

Kép
sz.veronika

Bettyna
Ismerős. :lol:
Nálunk még a fal is vizes volt, és apa úgy félt a pocsolástól, mintha koszos lenne tőle. :D

Veronika
Azt nem tudom kell e adni tápszer mellé inni, mert mi csak rövid ideje eszünk tápit, de ha adsz a víz a legjobb az biztos. Persze adhatsz teát is, de szerintem cukros vizet semmiképpen se adj.

Márti
Milyen lett a rétes?

Kép
Kép
susytunder

Susy, köszönöm!

Lívia, boldog névnapot!

Még egy kérdés. Mennyit kell egy gyereknek éjszaka aludnia? 10-12 órát?

Kép

Kép
sz.veronika

Susy!

Rétes? Egy szóval jellemezhetem:kevés! :lol: De komlyan nem lehet eleget sütni belőle,imádják! szegény apjuknak megint alig jutott! :lol:

Veronika!

Nem kötelező,csak ajánlott,de én bizti nem mennék bele! Nálam Kamillánál rezgett a léc,hogy javasolni fogják az extrém alacsony afp miatt,mondta is a dokim,hogy elképzelhető,hogy mondják majd! De nem! A genetikán megkérdezték,hogy 29 évesen miért kell problémázni az alacsony afp miatt??? Mindent rendben találtak az uh-on a kiscsajnál!
Viszont szerintem egyre több helyen van vérvételből Down kór-szűrée,pont Panndi írta,hogy ingyen leveszik az ÁEK-ben is már! úgyhogy kérdezz utána!

Márti
borossné becz márta

Márti, ennek örülök, hogy nem kötelező. Azért csak ott van az az 1-2 % vetélési esély...

Igen, majd elmegyek vérvétellel kombinált Down-kór szűrésre, bár az nem 100%-os úgy tudom...

A szomszédunkban van egy down-kóros kisfiú, látom mennyi szenvedés az anyukának... az még hagyján, hogy értelmileg elmaradt, de az életéért is folyamatosan aggódni kell... ez szörnyű lehet egy anyának, én tuti tönkre mennék bele...

Kép

Kép
sz.veronika

Márti
Szegény apa nálatok. :)
Nálunk a kígyórétes nagy sláger, karácsonykor 16 rúddal sütött apa (!), és mire szétnéztem alig volt, de azért vittük anyósoméknak és apa mamájának is. Szóval nem mind mi ettük meg. :)

Veronika
Ez babától függ. Kristóf most sem alszik éjjel 10 órától többet. Soha nem aludt 12 órát.
Amennyit a baba kíván, annyit alszik.

Kép
Kép
susytunder

Zsófi régebben 1 órákat aludt, most 10-et kb. Szerintem gyerekfüggő :)
Vendég

Veronika egy 3 hós babánál a 10-12 óra alvás ritka nagy szerencsének minősül szerintem.
még úgy is, hogy azért enni felkel 1-2x.
ha még enni sem kel fel, és úgy alszik 10-12 órát, az meg már extrém nagy jófejség a részéről, és szerintem elvétve akad ilyen.
egy átlagos 3 hónapos kb 8 órát alszik egyben éjszaka, de közben kel éjjel enni.
ne türelmetlenkedj! :lol:
kb 7 hós-1 éves kortól tekinthető ez normálisnak.
persze csodagyerekek vannak, de nem jellemző.

én is úgy tudom, hogy tápi mellé kell víz, ártani tuti nem ártassz vele. cukros, édes cuccot semmiféleképpen ne adj neki, csak sima forralt-hűtött vizet. ha nem iszik, ne erőltesd, akkor nincs rá szüksége.
nyáron inkább szomjasak.

Kép
Kép
Kép
iricc

Képzeljétek, tegnap megjöttek a szoptatós melltartóim, és olyan gyönyörűek, és kényelmesek. Úgy rendelnék még egy párat... :lol:

Én is úgy imádom a rétest!!!! :) Meg a másik nagy kedvencem a túrós lepény! Alig várom már, hogy ehessek. Olyat szoktatok csinálni? Nagymamám nagyon jót tudott, de sajnos sehol sem találtam a kézzel írt szakácskönyvét, miután meghalt. :( Örülnék egy bevált receptnek!

Veronika: Úgy tudom, ezek az integrált tesztek elég megbízhatóak! Én is nézegettem, de mivel még nem vagyok 30, végül elvetettük. (egyébként a Férjem a 38-at töltötte, mikor Peti született, és első gyereke! :)
Itt le van írva, mennyire biztonságos a Down-szűrés:
http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... zures.html

Lívia: Neked Boldog Névnapot kívánok!

Kép

Kép
nikuc

A cukros vízről jut eszembe, anyósom el van hűlve, hogy "kínzom" azt a gyereket natúr teával. Mindig kérdezgeti, hogy nem mondta az orvos, hogy kis cukor kell bele, és mikor mondom, hogy nem, azt mondta, hogy semmibe se tegyek (egyébként teljesen igaz, mert mondta), akkor leesik az álla. :lol: Peti szereti natúrban.
Én úgy lettem szoktatva, és imádom a teákat. Csak a feketébe teszek egy kis cukrot/mézet/édeskét, a többit magában iszom. Szegény Párom meg nem mer teát inni, mert Ő meg csak olyan sok cukorral tudja meginni, hogy utána sokrosz rossz a hasa. Mondtam már neki, hogy csökkentsük a cukrot fokozatosan, hátha megszokja, de nem megy neki. :? Ennyit számít a szoktatás.

Kép

Kép
nikuc

sokrosz= sokszor :oops:

Kép

Kép
nikuc

Nikuc - én is sok (három teáskanál egy csészébe) cukorral és citrommal ittam régen a teát, így szoktam meg, aztán pár éve fokozatosan lecsökkentettem kevés mézre, még kevesebb citromlére az adagot, és így jobban is ízlenek a teák, de azért semmi nélkül annyira nem.

dytke

:D
Akkor keserű vagyok. Engem arra tanítottak, hogy okos enged ...
Ti mindannyian ( akinek nem inge nem veszi magára :) ) biztosan rendelkeztek pszichológiai végzettséggel, mert néhány hozzászólásból egyből messzemenő következtetéseket vontatok le. Nem lehet, hogy a keserűséget összekeveritek a realitással ? Csak mert van szemem és nem csak nézek ha nem látok is. Remélem nem sértelek meg benneteket, de talán túlzok azzal, ha azt mondom lecsinálom, hogy mit gondoltok rólam.Az igazságot azt hiszem csak én tudom. Nem hiszem, hogy azért jár ide bárki is, hogy véleményt formáljuk a másikról. Én is mindenkinek elfogadom a véleményét és a látásmódját. Te így gondolod én úgy ha meg tudjuk egymást győzni meg ha nem nem, nem hinném, hogy személyeskedni kéne. És nem bántott meg egyikőtök se, csak a hülyeséget nem jól viselem. Meg, ha kvázi meghazuttolnak, hogy neeem nem jól láttad azt mert mert mert. Ez olyan mintha azt mondanám Iricc te biztos azért látod így mert a babád nem telejesen egészséges....na ugye, hogy semmi köze nincs a dolgokhoz ??!!!!!!!!!
Ja és biztos azért írtam le az az aranyos történetet mert keserű volnék. Nem lehet, hogy nem látjátok a fától az erdőt?!!

Márti
Köszi ismét az érdeklődést :) Meg vagyok köszi :) Várom már a költözést, voltunk megnézni....fúúúú..hatalmas zöld terület saját játszótér még egy szánkózó dombunk is van :) :)
Sógornőmmel kapcsolatba....szegény ki van eléggé. Felhívtam az apukát aki lelépett. Megkérdeztem mennyit tervez adni ? Azt mondta, hogy mennyenek perre, meg sem kérdezte milyen nemű a gyerkőc....minden rendben volt e. Inkább azzal foglalkzott mi együtt vagyun e a férjemmel ( mert megpróbált minket szétszedni :D ) . Próbálok neki segíteni, hálistennek sikerült félretenni a sok rosszat amit okozott. Jódolog adni és segíteni. Meg átadni amit tudok. aranyos a babóca is nagyon bár vannak szegénnyel gondok.

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok!

Lívia, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!

Veronika, nekünk is azt mondta a védőnőnk, hogy felforralt lehűtött vizet ihat a baba.

Alvás: Mi mostmár a múlt hét óta este fél 10-kor fekszünk és kb 8 órakor kelünk. Van, hogy kicsit előbb. Tovább sosem hagy szundizni :) csak egy kis foglalkozás és játszás után alszik még egy órát, olyankor én is lepihenek vele. Éjjel 2-3 szor kelünk enni, de az megvan 10-15 perc alatt.

Nikuc, mi is nagyon szeretjük a túrós lepényt, a recept nekem nincs meg, de holnap jön anyukám hozzánk unokanézőbe majd elkérem tőle és elküldöm, ha érdekel.

Anita

anitapo20

Hát Zsófi jófej volt három hónaposan, mert este nyolctól reggel hétig aludt egy hang nélkül, nem evett éjjel. Na enni most sem eszik, de azért kétszer általában felébred, és nem tudom mitől :shock: Hamar visszaalszik, az nem gond, de hát akkoris...
Vendég

Köszi lányok a drukkot, sajnos az Istennek más tervei voltak evvel a babával... most nem jött össze nekünk. Próbálok erőt meríteni, gyógyulni és előre nézni, majd meglátjuk, hogyan sikerül. Egy kicsit össze kell szednem magam, aztán bizti megint jövök...
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Én is inkább ellenkezőképp értettem a kérdést :)

Pálmi 10-12 órát alszik 1-2 evéssel, de lehet, hogy még tovább is aludna, ha hagynám...

Ma éjféltől reggel 8-ig, majd kaja után még 1-ig... ezért aggódom, hogy nem sok ez egy kicsit?

Ja és a feje úgy nézett ki, mint aki még simán aludna a kaja után, csak nem hagytam, hanem kivettem az ágyból, mert itt volt egy barátnőm babanézőbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2009.02.12 13:39-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Nini -akkor most jól lehülyéztél minket....
Természetesen én sem akartalak megbántani, és ez nem személyeskedés szerintem, pont az, hogy elmondjuk egymásnak a véleményünket.(adózásról beszélek) nem is kell meggyőzni a másikat, nincs is miről. Zárjuk is le a témát, tényleg nem bántani akartalak, ne haragudj ha mégis megbántottalak. Nem állt szándékomban!!!!!!!!!

Hová költöztök? Mikor? Gondolom mennyire örülsz, én is alig vártam a költözést, pedig mi egyedül de egy pici lakásban laktunk.

dytke

Ildi - sajnálom, meríts erőt a gyönyörű Lilluból!!!!

Vera - inkább örülj neki, hogy alszik :) én cserélnék veled :) Vannak jobban alvó babák, ugyanúgy mint mormota felnőttek. Valszeg Pálmi is mormota :) Élvezd ki, Ambi újszülött kora óta fél órákat alszik napközben, összesen 1,5 - 2 órát

dytke

A barátnőm, akinek 2 gyereke van azt mondta, hogy inkább 3 év legyen a 2 gyerkőc között, mert 2-3 éves korban van a dackorszak és amellé még egy újszülött...
Úgyhogy most elgondolkodtam mi legyen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2009.02.12 13:55-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Dytke,
remélem akkor ezt tőlem örökölte, babóca megszületése előtt simán aludtam napi 10 órákat :) Most csak miatta nem :) Akkor van esély, hogy ez így marad nála később is! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Dytke,
most olvastam el mégegyszer.
Napközben Pálmi is csak félórákat alszik, de ez az éjszakai alvása, ami ilyen hosszú, csak mivel későn fekszünk (éjfél-1) ez kitolódik szinte a teljes délelőttre.

Kép

Kép
sz.veronika

Vera - ja. Abi fél 8-kor már alszik, szerencsére már csak 3-4szer kelünk éjjel, általában 6-kor indul a nap, úgyhogy ő is 10 órát alszik éjjel. Szerintem ez jó

dytke

Sziasztok!

Megszületett Csenge lányom 2009. február 8-án! 4650g és 59 centi.
Nem volt egyszerű menet! Ha ez lett volna az első szülésem biztos az utolsó is lenne. A méhlepény 1 órai kínlódással sem jött le. Műtőben szedték ki. Ami tudott az repedt, szakadt. Véreztem is rendesen.

Íme a "kisasszony". :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szerencsére a zárlat ellenére becsempészték apát is. Jó, mert nem tudom hogy csináltam volna végig nélküle!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Nem hinném,hogy emlékesztek rám,hónapok óta nem írtam...Mindenesetre köszöntök mindenkit :)

Nagyon örülnék,ha valamelyikőtök tudna nekem segíteni!

Csongor most lesz 3éves és hetek óta panaszkodik,hogy fáj a lába,keze.Szinte mindig este ill.éjszaka mondja.Kezdek aggódni...Apa szerint ez is csak egyfajta figy.felhívás,de ahhoz szerintem már túl régóta áll fenn a dolog.

Akinek ismerős a helyzet,vagy tud tanácsot adni,kérem segítsen!Hová forduljak vele?
Ma akartam elvinni a háziorvoshoz,de hatalmas a szél.Tanácsadás hetente egyszer van,betegrendelésre meg nem akarom vinni.

Előre is köszönöm :)

Kép
Kép
nusyka

Edina!

Egy újabb Csenge :D

TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!MINDEN ELKÉPZELHETŐ SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
nusyka

Sziasztok!

Ildi, sajnálom, nagyon! :(

veronika, én 35 voltam mikor terhes lettem, mi az istenhegyin csináltattuk a down-szűrést, vérből plusz az UH, szerintem a következő babánál is ezt a megoldást fogjuk választani.

dytke, ez már nem is olyan rossz! (mármint az alvás). Róza este 7 és fél9 között szopizik, utána fenn vigad, 10-kor fürdés, szopi, 11-re alszik. Általában éjjel 4-6 között ébred, és mégegyszer visszateszem, alszik 9-10-ig. Ezzel elégedett vagyok, most pár napja szerencsére nincs az, hogy óránként-félóránként ébred és intézni kell - az nagyon kiborított. Camomille vulgaris 15-t adtunk neki, nem tudom az segített-e vagy csak így alakult.

Lányok, Róza szemén nőtt egy árpa - legalábbis azt hiszem az, piros a szemhéja, és a szélén van egy fehér pötty. Szerencsére úgy tűnik, nem zavarja, de holnap azért bebattyogunk tanácsadásra.

Kép
Kép
szalamandra

Megjöttünk a védőnőtől! :cry:
Az elején minden jónak indult, levetkőztettem Barnust, lemérték 6300gramm és megmérték 61cm. Aztán vissza raktam az asztalszerűségre ahol a babák vannak egymás mellett, még mosolygott is egy kislányra meg kalimpált beszélgetett. Az egyik pillanatról a másikra elkezdett legörbülni a szája és elkezdett sírni, Barnabás nagyon ritkán sír de ha sír mindig sikerül hamar megvígasztalni. Hát most nem. :cry:
Lányok ha láttátok volna azt a keserves sírást és 40percen keresztül. A könnye ömlött, ő meg csak hangosan sírt, se nálam sem az apjánál nem nyugodott meg, se cumi se víz nem kellett. Behívtak elöbb mert nagyon sírt. Szerintem a szurit meg sem érezte annyira sírt folyamatosan. Doktornő leszúrt hogy nem tartja a fejét.

Kép

Hát nem tudom ez mi! De a gyerek nem volt már magánál a sírástól, meg volt merevedve, azt hittem már sokkot kapott.
Kijöttünk, adtam neki cicit, evett! Aztán még büfi közben is sírt, felöltöztettem be a babakocsiba és elaludt haza fele...

Szerintetek mi lehetett a baja?
Már én is elsírtam magam! :cry:

Kép
dius87

Edina, gratulálok Csengéhez! Tényleg óriási baba, és gyönyörű!!! Ahogy a másik kettő is :) Egészséget, boldogságot neki :)

Kép
Kép
szalamandra

Edina gratulálok, a gyönyörű kislányodhoz!!!! Hatalmas baba! :)

Kép
dius87

dius, szegény kis Barnus! Gondolom mégsem örült annyira az új környezetnek, a sok embernek. Előfordul az ilyen, még ha kellemetlen is. És egy felzaklatott baba természetesen másként viselkedik, a következő látogatáskor beszéljétek át az orvossal ezt a fejtartás dolgot.

Kép
Kép
szalamandra

Edina - szívből gratulálok! Sajnálom, hogy nem szép élmény maradt, de lényeg, hogy jól vagytok!!!!!

Nusyka - én emlékszem rád :) Nem lehet, hogy éppen növésben van? Nem nyúlt meg mostanában? Attól is fájhat a csontja. Nekem kamaszkoromban fájt, és azt mondta a doki, hogy attól, és hogy igyak sok tejet. Esetleg nem lehet, hogy nem elég kalcium jut be a szervezetébe? Felhívrni nem tudod a dokit?

dytke

Szalamandra - Ambi két hete kapja a chamomillát, és másfél hete a viburcol kúpot. szerintem a kúp segített, bár nem tudom.
szegénykém, az árpa nem kellemes dolog

dytke

beneildi :( nagyon sajnálom! kívánom, hogy mihamarabb épülj fel testileg, lelkileg, és alakuljon úgy, ahogy Ti szeretnétek!

veronika akkor te egy mázlista vagy! :lol:

Edina naaaagy gratula a gyönyörű kislányodhoz! Külön örülök, hogy sikerült apát is becsempészni. :)

nusyka én emlékszem rád! arra nincs mód, hogy telefonon beszélj a dokitokkal? talán tud tanácsot adni. lehet, hogy csak a nővekedéstől fáj neki, ez elég gyakori.

dius ilyen sajnos előfordul. gondolom nagyon felhegelte magát, ő még nagyon pici, hogy magától lecsillapodjon, túlterhelődhetett az idegrendszere. ilyenkor a legjobb, ha minél hamarabb a lehető legingerszegényebb helyre viszed (sötét, csend).

Kép
Kép
Kép
iricc

Szia Dytke :)

Köszi,én is Rád :D

Erre én is gondoltam.Nőtt,az biztos,de nem hírtelen és nem olyan sokat.Kálcium???Hát nem hinném...Sajna nem táplálkozik túl egészségesen :( Tejet nem iszik,max egy kicsi kakaót.

Nekem a mai napig szörnyen tud fájni a lábam.Terhesség alatt aludni sem tudtam miatta.Örökölhette??

Nem,mert elvileg februártól új doki van(az előző nyugdíjba ment)Esetleg a védőnőt hívhatnám.

Ambrus,h van?Neki nem jön még a foga?Csenge rettenetesen nyáladzik és mindent meg akar enni.

Kép
Kép
nusyka

Ildi
Nagyon sajnálom! :(
Erőt, és kitartást kívánok!

Edina
Gratulálok, nagyon szép kislány Csenge, kis csücsöri szájú. :)
Ha majd lesz időd, írsz részletesebben?

Nusyka
Én is emlékszem ám rád, de sajna csak azt tudom mondani, hogy inkább legyen figyelem felkeltés, mint baj, én elvinném orvoshoz.

Kép
Kép
susytunder

Iricc,Susytunder!

Nektek is köszönöm,h írtatok!Mindenképpem beszélek a dokival,csak szerettem volna tudni,mire számíthatok.Nem akarok olyan anyuka lenni,aki minden apróság miatt az orvoshoz rohangál-az elmúlt időben összejött pár dolog:lehetséges szívzörej és allergia,székrekedés,székletvisszatartás...most meg ez....
Azért is fura,mert eddig szinte beteg sem volt...

Még egyszer köszönöm :)

Ja,kicsit visszalapoztam,mi történt veletek mostanság!

Anita,Dius!
Üdv a klubban :D

Kép
Kép
nusyka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?