Új privát üzeneted érkezett!

Merci, ezekkel a bogyókkal a tüneteket lehet enyhíteni, de nagyon hathatósan. Nekem legalábbis sikerült.
A visszerek nekem is az első szülés után alakultak ki, de valószínűleg nem pusztán a szüléstől, hanem már hamarabb ott lehettek, csak még nem kitapinthatóan és nem kellemetlen érzéssel. Egyszerűen óriási nyomás nehezedik a gátra. Aztán Eszter születése előtt visszajöttek, és rendszeresen kúráltam magam ezekkel, no meg persze INTIMTORNA ezerrel, mert az is segít. Csak nem mindegy milyen pózban csinálja, mekkora már a pocak. Megelőzésre is biztosan jók a bogyeszek, ezek nem kemikáliák és hát nem kívánom, de a szülés közeledtével lehet, hogy a tünet- és panaszmentes állapotból az lesz, hogy mégis előtüremkednek a visszerek. Persze nem tudom, nála hogy lesz. Érdemes készülni azért. Ja, Eszter születése után viszont nem volt aranyeres panaszom. De ezeket szedtem jó darabig.

Emese,igen, még mindig jószagú a srác. Bár nem teljesen olyan, amilyet szerettem volna, de velem sem könnyű. És tényleg nagyon igyekszik, türelmes, csak nem mindig vagyunk egy hullámhosszon. És én néha a fáradtságtól nem mindig fogom, hogy mit mond. Vagy épp az a gond, hogy segíteni a kar és beszél, de amíg rá figyelek, addig se az autóra. Ezt mondtam is neki. Tudom milyen ez: vannak, akiknek hiába mondom a lábrendet a táncban ("jobb-bal-jobb, bal-jobb-bal... etc.") egyszerűen vagy arra figyelnek, vagy a táncra. Pl. a férjemmel gyakoroltunk (mármint vezetni 8) ) és amíg ki nem szállt a kocsiból, semmi nem ment. Ez van.

Ja Tünde, csak átfutottam a blogot, nem olvastam, de a Villő-feleség nagyon aranyos. :)

Remélem lesz időm majd a többiekére is, annyi jót írtok.

Nagyon jók a babók a képeken. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk:

Memme, grat a vizsgához,
Betegeskedők meg javuljatok gyorsan! Bár, ahogy átfutottam, már mindenhol jelentős javulás kezdődött!

Andi, nagyon sokat gondoltok Rátok továbbra is.

Mi: szokásos oltás utáni hiszti, nem evés, fél éjjel fennlevés és napközben sem alvás....és persze megint elkezdett tüsszögni és köhögni, pedig elsőként mentem, nem is volt senki még a rendelésen. Ha beteg lesz, komolyan megtépek vkit. Minden oltás után 2 hétig nyígunk, már elegem van kissé....

Megint húzzák a gyermek fülit. :?
pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj és megint lemaradt, nekem ez a mai nap nem az igazi:

Jankót Isten éltesse!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Boldog Kisjankó-Napot!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma először egyedül kikúsztam a teremgarázsból... sose élveztem még ennyire a pelusvásárlást... :lol: :lol: :lol: Becsúszott még két könyv is. :wink:

Memme, na gratu, akárhogy is... :roll:

Judit, üdv itt újra.

Mi holnap gyklinika. :cry: :cry: :cry: Kell, csak legyünk máááá túl rajta.

Most ennyi, Jankaszáva sír nagyon...

Kép :D
vbea

Én is nagyon lukasagyú!

Jankónak Boldog születésnapot!

És itt jegyezném meg, hogy én ebben a felköszöntősdiben olyan nagyon gyenge vagyok, hogy az már ciki. Magamtól soha nem jut eszembe... Ha meg sokan felköszöntitek, akkor meg jól megjegyzem, majd mindig elfelejtem le is írni!Úgyhogy kérek minden volt és leendő születés és névnapost, hogy bocsásson meg nekem!

Eni, holnap nagyon gondolunk rátok! Gyönyörűek vagytok!

mtunde

Sziasztok!

Jankónak nagyon boldog szülinapot!!!!!

Memme: Gratula a rutinvizsgához. Bevallom én mikor megkaptam a jogsimat, azt mondtam,hogy soha nem fogok vezetni, msot viszont mégis vezetek :-)

Eni: Ne értsd félre, nem te a te írásaid miatt vannak félelmeim, hanem alapjáraton nagyon félek. Tudom,hogy sokmindent nem tudunk befolyásolni, de ha a közvetlen közledben történik valami akkor jobban megijed az ember.
Nagyon szépek vagytok!!!! Holnap nagyon szorítok!!
Benedek nem mászik le az ágyáról? Én most azon gondolkozom,hogy veszek mégegy kiságyat, mert Petya tuti nem fog megmaradni a rendes ágyon.

Bori: Még a múltkor kérdezted, hogy pocaklakó milyen nemű? Még nem tudjuk. elvileg 2-3 hét múlva kiderül.

Aprooka: Örülök,hogy kezed javulóban. A pelenkázás később még rosszabb lesz, de nem akarlak elkeseríteni. :lol:

Ancsa: Tegnap jártam felétek, gondoltam rátok...

Kriszta: Igen jók a rucik, csak az a mályvaszínű szük egy kicsit. Mégegyszer köszönöm!!!!

Andi: Hogy vagy? Anyukád?

Banana: Nagyon ügyesen áll Zsófi!!

Dorka: Szépek vagytok!!

Én megint náthás vagyok, de most sokkal rosszabbul vagyok, mint 2 hete. Nem tudom mikor fog elmúlni, de remélem,hogy kigyógyulok belőle+jött ma reggelre 2 herpesz a számra :? :(

Mit szóltok a gyed változás-tervezethez?? Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz azokkal akik gyedről-gyesről mennek szülni megint??
http://www.fn.hu/ado/20090211/alakul_br ... to_csomag/

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Jankó!
Nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!

Ikreink jól vannak, Orsi épp most iratta be őket a bölcsibe.
És ma már mentek is...most hozza haza őket :roll:
Férjem a bölcsis néni, Dani a dadus én a kaját főzöm nekik...

Ma mondta a védőnő, hogy a kötelező oltások közűl azt ami 3 évesen kötelező azt áttették 1,5 éves korra...Ti tudtok errről valamit?????????? Mármint akinek ilyen koru gyerkőce van :D

Kép

Kép
cukipofa

CfBrigi
Huh, nekem már ez is megkönnyebbülés ahhoz képest, amit aynu hallott, hogy egy év GYED és két év GYES...Rádióban, híreben hallotta. Amúgy ez szerintem minket nem érint, mert előtte volt munkaviszonyunk! Nekem legalábbis az jön le, merte ddig is az volt, hogy minimum 6 hónap folyamatos munkaviszony kellett ahhoz, hogy egyáltalán jogosult legyen valaki, most egy év lesz a minimum és ha az illető csak 14 hónapot dolgozott össz-vissz szülés előtt, akkor csak 14 hónapig jár neki a GYED...
Én így értelmezem...
Könnyű mondani, de ne parázással töltsd ezeket a klassz napokat :wink: Ha be is kúszik valami csúnyaság a gondolataidba, gyorsan keress valami pozitív példát és azt hajtodasd...nekem ez bevált :wink:

Memme
Éljen a rutin!!!! Nekem csak másodjára sikerült, mert nem találtam meg azt a nyomorult motorháznyitó kart :roll: Egyszer mutatta az oktató, de olyan...áááá, nekem hülye helyen van és beleolvad a környezetébe...Mindegy, bosszantott, mert az oktató olyan büszke volt rám, úgy vágtam a műszakit....
Hajrá forgalom! A java még csak most jön :lol:
AFP-re van már időpontod vagy egyáltalán...szóval tudod mikor mész?

Tünde
Sajna rám nem számíthatsz wellness ügyben :? Nem csípem ezt a fajta kikapcsolódást....(mármint amit hivatalosan takar ez a szó)

Boldog Szülinapot Kisjankó!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta: Nem tudom mi lesz, de egy kicsit kivagyok,hogy mindig akkor hoznak valami baromságot, mikor terhes vagyok. Anno mikor Petyát vártam úgy volt, hogy bezárják a kútvölgyi szülészetét, most meg ez... Nagyon remélem, hogy tényleg nézik majd az első baba előtti munkaviszonyt. (10 évet dolgoztam Petya előtt,rendesen bejelentve) Remélem,hogy nem hoznak olyasmit,hogyha a 2 gyerek között nincs munkaviszony, akkor nem jár támogatás...
Én ma voltam AFP-n :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

CfBrigi, csak a gyedhez akartam neked... azt kaphatja a férjed is...szóval ha neki van munkaviszonya, akkor nincs baj. nálunk férjem kapja, mivel én nappalis vagyok fősulin, így hiába dolgoztam volna alatta, nem kaptam volna gyed-et (fene aki kitalálta, nem is értem, inkább díjazniuk kéne, h vlki nappalis, mellett dolgozik és gyereket vár)

Eni, de szépek vagytok!

Zsófi
, jaj, szegény Ti, meg Levi. nappal behozza a nem-alvást vagy lehetetlen? remélem nem lesz beteg.
snooopy

Orsi: Köszi az infót, de az nekünk nem jó, mert a férjem nagyon kevés pénzt kap, így a gyed sem lenne nagy össze :cry: Nálunk én voltam a fő kereső...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Orsi
De GYED mellett csak 4 órában lehet dolgozni nem??? És tul.képpen annak jár, aki otthon van a gyerkőccel....
De lehet, hogy rosszul tudom :oops:

CfBrigi
Mikor lesz eredmény? Már nem emlékszem :oops: És mikor beszélitek meg a köv. Uh-t?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Csak gyorsan....

[color=red]KISJANKÓ!!!!!!NAgyon nagyon boldog szülinapot!!!![/color]

Betegeskedők!gyógyuljatok!!!Levi ne tessék nyűgösködni a mamával........ :!: :!:

Eni!
NAgyon édes ez a kép :oops: :)
Holnap minden gondolatom ti lesztek :!: :!: :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Renáta: Pénteken kell telefonálnom az eredményért, gondolom akkor beszéljük meg az uh időpontját.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Andi! sokat vagy az eszembe...

ENi holnap rátok is gondolok!

KisJAnkó Isten éltessen nagyon sokáig!!!
Kép

Kép
gablaty

Gabi
Veletek mi újság? Enci tudja már? Meg egyáltalán...hogy viseli ezt az egészet? Azt biztos érzi, hogy valami nem oké :(
Tudom, semmi közöm...De mintha azt írtad volna, hogy Ti költöztök és majd a házat, ahol együtt laktatok eladjátok és abból veszetek lakást (gondolom kettőt...). SZóval ha így van, akkor miért ti költöztök? Encinek biztos jobb lenne, ha nem borulna fel fenekestül az élete....De az is lehet, hogy így könnyebben feldolgozza az új helyzetet, hogy minden más...
Jaaj, csak itt írásban gondolokodom :oops:
Olyan sokszor eszembe jutsz :oops: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Itt vagyok néhány farsangival(nem lettek túl jók, na ki fényképezett? :twisted: De azért hátha átjön a hangulat. A kölkök mindent megtettek, hogy elűzzék, a telet, ropták veszettül...
szemkiszúró supersisak
Kép
csoportos
Kép
ezen látszik a tunika
Kép
két év múlva én is jövök
Kép
az a tök jó nő ott az anyukám
Kép
lufik, nektek most végetek
Kép

Merci, mint Noddy! :D Erre csak azt tudom mondani, hogy KÉPEKET!!!!!

Kép
Kép
paklincs

ez tegnapi, de olyan helyes (sztem :oops: )

Kép

Kép
Kép
paklincs

KisJankónak Boldog Boldog szülinapot!!!!!!
Vendég

[color=darkred]KisJankónak nagyon boldog szülinapot!!![/color]

Memme, gratula a rutinhoz!! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

De édi ez is :D És MSE, a rucival fantasztikusat alkottál! Bár csillagász helyett inkább Óz vagy mi :lol: De jó lett na, olyan harry-potteres kicsit :D

Én ma már hullára dolgoztam magam, visszavonulok. Egész nap házimunka, oszt sejtem, holnap délutánra már nem is látszik.. :(
Csak tudnám, aki még dolgozik is mellette, hogy hozza össze??

Judy, Te? tanács?

Csak mert már sürgősen könyvelnem kéne a tavalyi házügyeket lefele, de csak tolom magamelőtt... :roll:

Banana,
eszembe jutottál ma, Bogi is megtalálta a fürdőszobai lefolyó-fedelet... :roll: Aztán a mosógépet is, ami épp be volt kapcsolva, na ott elvolt vagy fél órát :lol: Legközelebb bekapcsolom, ha azt akarom, hogy egyedül játsszon :lol:

CFBrigi,
akkor majd várom a híreket! :D

Ja és vmi furi van Bogi lábujjaival, úgyhogy valszeg még dokihoz is mehetünk a héten. Szerintem ortopédia is jön utána, jó lenne megoldani mielőtt járni kezd..remélem nem kell vmi ronda cipőcskét hordania, már annyi szép surranót vettem neki :roll: Na jó, a lényeg persze, hogy rendbejöjjön végleg!
Vendég

Bori,
most mellélőttél, a jelmezhez annyi közöm volt, hogy ráadtam a gyerekre...nagyi varrta, apa meg díszített és süveggyártott...én olyan béna, hogy ollóval még egyenesen sem bírok vágni...pár év, és kölkök könnyedén jönnek rá, hogy ki csomagolt karácsonykor...
(de jó, hogy 4 éve nem nekem kellett elvágni a köldökzsinórt-biztos egyből körül is metéltem volna szegény Jankit :oops: )

Kép
Kép
paklincs

Kisjankonak boldog szulinapot!

Bori, a mosogep nalunk is sztar, ha megy, raadasul nalunk a konyhaban van, es olyankor nem lehet etetni, felretol, h nem lat jol, hehe, jobb, mint a tv..:D
ma voltunk vendegsegben, ugyhogy nem sikerult delutan altatni, de jo, mert most alszik, mint a bunda, jol lefaradt...:)

MSE, jo ez a csillagasz jelmez, bar en is varazslonak neznem... es Florka hogy megnott!

Zsofi valoban koran csinalt eddig mindent, anyukam mindig mondja is, h nem kene neki meg allnia, dehat mit csinaljak, ha o allni akar, nem fogom lekotozni, h uljon...annyira bir nyomulni, eszmeletlen, pl ha eszek vmit, jon oda hozzam, es maszik fel, ha tehetne a tanyeromba maszna...persze a sajat kajai nem erdeklik ennyire...

Orsi ikrei, hihi, hat ez nagyon tetszik...a harom Zsolti...meg tudja oket kulonboztetni? :)

wellness...nekem konkretan a szauna es egy pohar vorosbor jut most rola eszembe...hu, dejo is lenne...

banana

MSE,
nanembaj, azért dícsérni lehet :D Igaz, mondtad is, hogy nem szeretsz vele kreatívoskodni. Hehe, köldökzsinór :lol:

Anna,
szép álmokat akkor nektek is, remélem ma nem lesz sok ébredés!
Remélem, nálunk se. Bogi már f7-kor nyűgi volt, de még csak adtam neki ezt-azt, hogy fenntartsam, aztán fürcsi és f10kor tettem le, remélem így kimarad a hajnali ébredés. Mostanában nem volt gond, de sose lehet tudni.

Ma este először kapott rizstejet, majd utána tápit is, ami után bukott egy hatalmasat és nem tudom, hogy vajon a rizstejtől vagy azért mert előtte is evett egy nagy adag almát + a tápi és már szimplán dugig volt ? :roll:
Vendég

MSE?
Ja, csak még annyit a farsanghoz, hogy látom, nekem, mint lányos anyukának, nem kell nagy kihívással számolnom.. :roll:
2 menyecske, egy hófehérke és 7 hercegnő a csoportképen... :lol: :lol: Flórka nem mondta, mi szeretne lenni, ha majd ő is megy? Biztos volt komment, na! :D
Vendég

Tünde,
TúróRudid? :D
Vendég

Tényleg Bene-Túró Rudi engem is érdekel...(na, most jöttem rá, hogy lehet becsempészni a gyereket a farsangra, ha esetleg bárányhimlős... :oops: )

Flórka még nem nyilatkozott,csak tolta be a sósperecet, én mindenestre megmondtam apának, hogy csak rocker(Reni, kéne néhány cucc majd kölcsönbe, remélem számíthatok Rád :wink:),nem könnyen fogja bevenni a szervezetem a királylány-tündérkisasszony variációt-de ahogy elnéztem a csajokat, ezt a pirulát le kell nyelni. :roll:

Kép
Kép
paklincs

Brigi,
jó volna ha jönnél néhány szóra, mindenképpen szeretném neked elmesélni, hogy ma Nagyjankó mama eltüntette az összes vasalnivalómat.Na egye fene, feltehetsz egy esküvői képet is... :D

Kép
Kép
paklincs

Hali lányok!

Hát, nálunk már kimarad a farsang idén, de bevallom, nűlunk is egy tündérkisasszonyra futotta volna, ennyi telt anyától... :oops:
Kisjankót én varázslónak néztem volna... Flórka milyen nagy már ! :roll:

Bori!
Mi van Bogi lábujjaival?

Brigi (Cukorfalat)!
Na, örülök. A mályvaszínű, ami szerintem drapp :lol: , nekem is szűk volt. A végén már nem is jött rám.

Memme!
Granula rutinhoz! Még mindig szeretlek olvasni...

Eszesmerci!
Szia megint!!! :lol: Olicska mekkora most? Mert emlékszem, hogy miindig írtad, hogy kicsike - Panka miatt jegyeztem meg. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na hahoooo,

Itt vagyok, időnként és zugolvasok, de bekapcsolódni nem nagyon megy… :oops:
Vasalni több mint egy hete nem sikerült. De már nem is izgat. 8) :lol: :lol:

Eni olyan sokat gondolok Rátok! Holnap drukk ezerrel. Majd jövök olvasni, hogy mi volt!

Mi jól és egészségesen szerencsére. Remélem, így is marad.
Holnap megyünk bölcsibe, nyílt nap, beiratkozás… Szeptembertől sajna muszáj. Addig meg csak beszokunk valahogy. Magánbölcsi, most nyílt és a telefon meg a honlapjuk alapján nagyon szimpi. Majd mesélek. Holnap ott leszünk egész délelőtt.

Én kavarok ezerrel, épp retriever napot szervezek. Március 14-én lesz, itt Dunakeszin. Egész napos (akár) családi program is, nem csak kutyás. Ha tudtok gyertek „tyutyúúúú”-t nézni-simizni!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek gyorsan aludni,
Pusza
B

Kép
vkbrigi

Jajjjj,,

KisJankó BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
Majd jól meghúzom a fülecskédet, ha találkozunk!

Veronikusz gyógyi-gyógyi!!! Miz'u ? Jobban egy kicsvel???

meg mindenkinek sok-sok gyógypuszi!

Dorka motoros Csajszi annnniyra cuki!!!

Kriszta eszembe jutottál ma! Képzeld, amíg főztem, Kristóf a szobájában játszott! Van remény!!!
(csak kb 50x jött ki, mutatott valamit, megkérdezte, h tuti nem tudok-e menni... de visszament és folytatta)

Kép
vkbrigi

Tünde
IGEN, IGEN, Bene TúróRudi mindenkit izgat :wink:

MSE
Hát sztem jó volt a jelmez! Igen, nézhető varázslónak is, ez igaz...Távcsöve nem volt?
Flórka tényleg olyan nagy már :shock: Bennem még kicsilányka élt :oops: Természetesen számíthatsz rám! Szólj, ha küldjem az acélbetétest :lol: :lol: :lol: De ha szolidabban akarjátok nyomni, akkor van 92-es csontváz szabadidőrucink, ami világít a sötétben :wink: :lol:
Lányok....Anyuval múltkor beugrottunk a Brendonba...Amilyen kislányruhákat kihúzott a sorból, mondván "Milyen édes!", az volt az első gondolatom, hogy "Jaj, nehogy lány legyen!" Én sem csípem annyira a habos-fodros-vattacukor, illetve minik..va jellegű rucikat :? Mondjuk a vattacukor más gyerekén nem zavar... És itt nem a színekről, hanem a fazonokról van szó...
Én egyszer voltam teknősbéka (tesómnak homokszínű babakádjából) és csecsemő (nem is tudom, hogyan varázsolták rám a pólyámat :shock: , igaz, csak a törzsem volt benne :lol: ), szóval nekem ezek voltak a kedvenceim...sosem voltam tündérke típus 8)

Bori
A barátnőm kislánya sellő volt, azért az némi kihívás, csajos, de nem tucat :wink: Meg asszem a "mi szeretnél lenni" című kérdés, az annyira nem nyerő :oops: A "mit szólnál, ha..." kezdetű biztos könnyebb helyzet elé állít, mert akkor nem kell tucat jelmezt választani és olyanokat ajánlasz fel, amit meg is tudsz csinál(tat)ni (valakivel) :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

huu farsang, hehe, en emlekszem, anyam tobbszor is izeltlabunak oltoztetett, egyszer voltam pillango, egyszer szitakoto, meg egyszer tucsok, talan katica is?...aztan kesobb meg pont abban az evben volt a nagy keprablas a szepmuveszetibol, ugyhogy baratnom volt a rablo, en meg a kep...egy raffaello : az ifju kepmasa ime
bar ezek mar iskolas koromban voltak

banana

Durca, köszönöm a könyvet, megkaptam! Igyekszem záros határidőn belül elolvasni, visszaküldeni. Vagy vinni (?)... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!

Eni!
Ha jól tudom, ma mentek Jankuval …. Ujjak keresztben!!!!

Kati!
Orsi …. :lol: :lol: ez nagyon aranyos!!!!

MSE!
Nagyon jók a képek és a jelmez is! Flórka nagyon nagyot nőtt.

Memme!
Gratulálok!

VKBrigi!
De édes! Megkérdi hogy tuti nem érsz rá és visszamegy :lol: :lol: drukk a retriver naphoz!!! :D

Rólunk:
„nagyok” már jól vannak. (Szofi kahog még ugyan) Tegnap voltunk dokinál. Zsófi kapott Spiropent-et + Fenistilt. Este nem is köhögött ÚGY mint eddig! Mondtam a doki néninek, hogy nem akart tápit inni. Megmértük. Erre a doki néni mondta, hogy örülne ha más gyerek – aki nem beteg – így fejlődne mint Zsófi most két hét alatt, hogy betegek voltunk. Nem is egész 2 hét alatt hízott 300gr-ot. Most 6620gr. Ja! És direkt megcsinált mindenféle vizsgálatot, hogy sírjon Zsófi és ÍGY KÖHÖGJÖN :lol: Zsófi viszont csak röhögött. :D Be is tojtak rajta az asszisztensnővel. :D Meséltem nekik, hogy hányás után is rögtön nevetett. Furi egy gyerek :D viszont olyan hangot adott ki, mint mikor egy macska dorombol. :oops: szóval még gyógyulgatunk :oops:

oh! mennem kell ...

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MEMME!
BAVALLOM EZÉRT JÖTTEM,KORÁN REGGEL....
RÉGEN FELADTAM(TALÁN MÚLT PÉNTEKEN),DE MÁR NEM MERTEM MONDANI...
CSAK VÁRTAM,VÁRTAM...
NA,ÖRÜLÖK,HOGY MEGKAPTAD...

ÉS NYUGODTAM OLVASD,AMEDDIG AKAROD..ÉS PERSZE A VISSZAHOZÁS MELLETT VOKSOLNÉK:-)))

Kép

Kép
durca

sziasztok,

vagyok ám, bár inkább csak olvasóban... nincs energiám már írni :oops:

Bori,
nincs recept :? én éjszaka nyomom, mikor kisasszony elaludt. 3-4 órákat alszom, kivagyok. Nappal néha leadom apósnak félórára, akkor házimunka, vagy a sos ill. telefonálgatós részek. És van 1-2 este mikor tojok az egészre és ágyba zuhanok. ha szerencsém van, ilyenkor kapok 4+3 órát (merthogy Anna 1x tuti ébred), majd kezdem elölről. Ennyi. Persze ez csak időszakos nálam, másképp már nem csinálnám.

MSE,
KisJankó jelmez :D Nagyon tetszik - bár kicsit tényleg harrypotteres ;)

Na, após elvitte a kisasszonyt, megyek bevallani :? Próbálok jönni, de nem ígérek semmit. :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok!
mitől lehet a kötőhártya-gyulladás??? lehet attól, hogy beledörzsölik a taknyit a szemükbe??? :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Após megpróbálta elaltatni Annát a babakocsiban, ő meg mérgében egyszerűen felült :shock: nna, ilyet se csinált még... :roll:
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz,
szerintem simán lehet attól... Nekem már porszemtől is volt :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Eni, nagyon nagyon izgulunk, majd mesélj, ha hazajöttetek!

Nekem is nagyon tetszik ez a csillagászos jelmez!

Eléggé gyors tempóban fejlődnek Orsi Zsoltijai, Lassan már itt az érettségi bankett! :-)

GYed: igen, elvileg annyi Gyed jár, ahány hónapot dolgozott az ember.....csak ez azért szemétség, mert így aztán tényleg senki sem mer majd gyereket vállalni a 20-as évei elején/közepén.....na, mindegy a lényeg hogy jó kis (nagy)családírtó kezdeményezések vannak már egy ideje...

Na, mi megint nem aludtunk vmi fényesen, 10 kkörül ájult be Levi, és hajnali fél1ig 4x kel fel. Ott volt egy 3 órás szünet, aztán minden elölről.
Ti hogy csináltátok az esti hozzátápit?
Ha előtte adom, akkor tele a bendő és nem akar szopizni, így viszont mennyiségben ugyanannyit vág be és ugyanúgy kel. Megpróbáltam szopi után is, de akkor meg nem érti mi van, mert ugye eddig fürcsi, hálózsák és sötét szobában szopi, most meg ezek után rákapcsolom a villanyt....ettől totál visszaébred.
Ja, cumisüveg kizárva, fogalma sincs hogy használható.... :? Ötlet? Olyan jó lenne már icipicit aludni.
Sírni meg nem hagyhatom, mert csak jobban belelovalja magát.[/img]

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
nálunk sincs esti hozzátápi. Fürcsi, öltözés, félhomályban szájába tolom a tápszert és szunya. Gondolkodtam már, valszeg én fürcsi előtt adnék neki más kaját, csak akkor meg hogy altatom el? :? Nálunk tízórai és ebéd, uzsonna... De akkor meg van, hogy tápit nem kap már...
Nálunk is katasztrofális volt az éjszaka második fele... 8 körül beájult már Anna, 1-ig aludt is, akkor felkelt enni, és 1,5 órán át próbáltam visszaaltatni... Végül mellettem aludt még egy kicsit, bár elég nyugtalanul...

Eni,
majd gyere mesélj!!! Sokat gondolok ám rátok, ha nem is írok... :oops:

Andi, Gabi,
rátok is rengeteget gondolok...

Jaj, dolgozni kéne, de annnnyira nem megy :oops: inkább itt lógok...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Kriszta: Lehet,hogy drapp :oops: Akkor tudod, hogy melyikre gondoltam :)

Aprooka: Igazad van,jó nagy családirtás megy.. Kíváncsi leszek, hogy mit találnak ki azokra akik a 2 gyerek között nem mennek vissza szülni. Ez most nagyon foglalkoztat. Mindig akkor hoznak valami baromságot, mikor babát várok... Kivagyok.

Emese: Jó Jankó-szerkó! Flórka nagyon nagy már!

Zsófizsófi: Várjuk ám a síelős képet. Léna és Maja is nagyon sokat nőttek már!

Veronikusz: Jobbbulást!

Brigi: Akkor van remény,hogy előbb-utóbb az én fiam is eljátszik egyedül. Remélem jól sikerül a retriver-nap!!![/b]

KépKép

KépKép
cukorfalat

Aprooka: Nem szülni, hanem dolgozni nem mennek vissza :oops: nem olvastam végig mielőtt elküldttem :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

fúúú! Zsófi szinte már teljesen kiszívta a jobb cicim, mikor sugárban visszakaptam az egészet. :shock: :roll: Pedig ez már nem hiszem hogy a hányos-hasmenéses lenne ... pedig benne volt a reggeli gyógyszer+D-vit+C-vitamin is :oops: azt hiszem ilyenkor jobb ha nem adja be megint az ember. UGye?? :oops: utána szépen kiszopizta a maradékot én nem volt gond. :roll: :? :shock: Most meg játszik :D

Bori!
már akartam mondani, hogy a lányodról mindig Zsófi jut eszembe. Szerintem hasonlítanak.
én is akaram kérdezni, hogy mi van az ujjaival????? :shock: :shock:

mennem kell ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Renáta
: hát ezt nem tudom, mivel a férjemnek saját vállalkozása van, így nem tudom hány órában van bejelentve hivatalosan, de egész nap dolgozik.
majd megkérdezem, biztos tudja mivel könyvelő.

Emese
, te csináltad a jelmezt? nagyon ügyes vagy!! jók a képek. ja,látom (csak olvasok, és írok egyszerre) nagyinak jár a dícséret. :lol:

mosógép
: jaj ez nálunk is favorit. ött ül és néz ahogy megy, néha teker egyet a gombon, aminek nagyon örülök :evil: , a múltkor nem vettem észre h piszkálja, elállított vlmit, és nem centrifugált.

Banana: katica én is voltam, meg napraforgó, a többire nem emlékszem. nálunk anya a nagy varrós-kreatívkodó e téren, reménykedem majd besegít ha nálunk is erre kerül a sor.

Veronikusz: de jó, hogy jobban vagytok!!! megnéztem volna, ahogy nyúzzák Zsófit ő meg csak nevet. :lol:

Eni
, gondolok rátok!! biztos mindne rendben lesz.

Gabi, veletek mi újság?

Zsófi, amúgy mi a célod a hozzátápival, elválasztani, vagy kiegészíteni?
én annó úgy csináltam, hogy fürcsi, szopi majd megkínáltam kajával(sinlac pl) ha éhes volt evett ha nem nem. de nálunk sosem aludt el cicin, így a szopi és a lefekvés között eltelt egy óra, játszottunk vagy elvolt magában a földön. majd fél9kor beraktam ágyba és aludt is magától. nem tudom nálatok Levi el tud-e aludni magától?
snooopy

AprooZso,
Én szorgosan próbálkoztam a cumisüveggel de eddig semmi.... vagyis 2 napja vettem neki HIPP sárgabarackos teát és a cumisüvegbe csináltam neki.... erre az egészet megitta belőle :shock:

Viszont mivel beteg volt nem akart és nem is akar enni... teljesen kész vagyok, már fogytunk is... bár dokinéni szerint ne csodálkozzak, mert a hólyagos torokgyuszi nem kellemes... szerencsére a tüdőgyuszit elkerültük, szóval nem kellett röntgenre sem menni... Persze most én vagyok dögrováson... :cry: taknyom, nyálam egybefolyik...
Na ezzel csak azt akartam írni, hogy tejci íszonyúan megcsappant... Viszont Lili a SINLAC-ot nem akarja megenni magába??? Esetleg tipp, hogy mivel ízesítsem????

ja hozzátápi: szinte alig eszik, kb. 7 kanál után szó szerint szájzár van nála.... és a poén, hogyha nagyon erőszakoskodom akkor elkezdi rázni a fejét :D

GYES, GYED
hát elég elszomorító :cry: Igazából arra leszek kíváncsi, ha a GYED-et 1 évre csökkentik akkor hány bölcsödét fognak nyitni... Ugyanis nem sok olyan anyuka van, aki megteheti hogy 2 évig GYES-en azaz 20x akárhány forinttal otthon maradjon... (bár akik ezt a döntést meghozzák, azoknak ez bizti nem számít :evil: :evil: )
Felháborító ez az egész, ugyanakkor nem értik hogy miért nem NŐ Magyarország népessége... na nem lovalom bele magam mert csak a vérnyomi nő!

Veronikusz,
Akkor Zsófi tényleg szép ütemben növekszik.... Ugyanannyi mint Lili... Ő valahogy letanyázott a 6,5 kiló tájékán...

felébredt

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Veronikusz!
Nem lehet, hogy a takonytól van? Mert Petya a múlt héten sugárban rám, amit eddig beszlopált, mert rájött a köhögés. Előtte meg a tenyerembe, és az tiszta nyálka volt. (Bocs) Szerintem lenyelnek egy csomót, és bántja a gyomrukat.

Kép
Kép
kriszta36

Vica!
Nálunk nagyon megy a banán-alma, banán-őszibarack HIPP-es bébikaja. A lefagyasztott őszit Petyka már mind kiette a fagyasztóból. Próbáld meg, hátha... A Sinlacot meg lehet ízesíteni gyümölccsel, zöldséggel. Anyós hozott recepteket, ha kell, írok neked priviben.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vica, én banánt turmixolok és abba a sinlac. imádja. de bármilyen gyümölcsöt csinálhatok megeszik. ő magában sosem kapta a sinlacot, szerintem borzalmas íze van. még joghurtba szoktam rakni, de látom ti csak fél éves, a tejtermékekkel gondolom még várnál.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?