Sziasztok,
Voltam tegnap este dokibácsimnál, megvizsgált, semmi rendellenességet nem tapasztalt, megcsinálta a rákszűrést is. UH-on is megnézett, ott is minden rendben van a méhemmel, nagy szabályos méh, ciszta vagy egyéb eltérés nem látható rajta. Méhnyálkahártya 6 mm vastag, ami azt jelenti, hogy tényleg nem volt pé-em ebben a hónapban.
Kedd délelőtt beugrok a kórházba hozzá, ad laborra papírt, hormont azt mondta nem érdemes most nézni, mert tudja mi lenne az eredmény. Magas prolaktin a szopi miatt, ami gátolja a pé-t előidéző hormonok termelődését. Azt mondta ha már nem szopiztatok, akkor azért csináltatunk egy teljes hormonvizsgálatot.
A lényeg hogy minden ok, rákszűrés eredménye 2 hét múlva lesz meg, remélem az is jó lesz.
Szopiról:
Éjszaka már nem kap Barbika cicit, felébred ugyan, de egy kis dajkálás után vissza alszik. Reggel és este cicizünk, illetve napközben egyszer, ha nagyon úgy érzem hogy tele van. Húzkodja a ruhámat ha kell ha nem, de szerintem hamar megszokja majd, hogy kevesebbet kap, aztán én nyárra teljesen el szeretném hagyni a szopizást, ha addig magától nem apad el. Mindenképpen akarok valami melót bevállalni,és nem szeretném ha az lenne, hogy azért nincs el apuval, mert cici után kiabál.
Esténként még szoktam neki adni 1dl kakót is 2,8%-os tejből, egyenlőre csak nyalogatja, nem issza meg az egészet.
Szeretném megkérdezni lányok, hogy ti mit adtok a gyerkőcöknek inni??
Védőnő azt mondta nagyon gyümilevet ne adjak, mert cukros és kikezdi a fogait, akkor csak vizet adhatok szegénykének?
Panny,
Szuperek a képek,én is csináltam képeket, majd ha lesz egy kis időm felteszem, de ma takarítottam, holnap meg anyósék jönnek, azért nem lesz időm.
Márti,
Sajnálom a bacikat, remélem hamar meggyógyultok, mert nem lehet könnyű egyszerre ápolgatni ennyi gyerkőcöt.
Kamilla nagyon édes kislány, csini ruciai vannak.
Én is úgy terveztem, hogy visszamegyek, de attól félek, hogy mivel folyamatos elbocsátások vannak a cégnél, mihelyt beteszem a lábam engem is kirúgnak, és akkor tényleg lőttek a 4. baba
projectnek. Addig amíg itthon vagyok van munkaviszonyom.
Yusz,
Barbika 3850 gr és 58 cm volt amikor született, szóval van egy kis előnyünk. Amúgy meg a lányok elvileg könnyebbek mint a fiúk, Barbika most kivétel, a kis dagi.
Boeske,
Gratulálok az éjszakához és a fogacskához is. Hihetetlen mennyi foga van Andrisnak.
Barbinak még csak nemrég bújt ki a 8. foga.
Baba1973,
Jól eltűntél
Mi újság a babócáddal???
Gira,
Megkérdezhetem, hogy te miért lettél "Névtelen?????????????