Szia Orsi!
Nem tudom van -e hiszit görcs,de ha használható tippet kapsz ,mi lehet ezekkel a lányokkal,én is kérem....
Lehet valami alvás-szakértőhöz kéne mennünk,mert nekünk az is problémás...
...amit tegnap este ,müvelt ....nagyon kellett tartanom magam,nehogy elszakadjon a cérna...!
Fél9től - fél11 ig csinálta a müsort,de ugy ,hogy ott voltam vele,ő az ágyon visit,üvölt,én meg a földön ültem és néztem,hogy most MIVAN!!!
Ha leakartam fektetni (mert persze az álmosságtol 2-ig nem látott...),üvölt és ül föl! Ha ott voltam vele,mellette,akkor szorakozott,tapsikolt, de ahogy indulam volna kifelé,megint üvölt....
Nem hagyja hogy megnyugtassam,tökre belelovallja magát és csak hüppög! Na meg persze csapkod,és ami a keze ügyébe kerül azt ugy eldobja!
Erre mondjon valaki valami okosat....
Lehet anniyra fáradt hogy azért nem alszik? De ha elöbb viszem aludni ,ugyanez a müsor megy....
Ha meg megvárom,amig magátol elálmosodik,még reggel is a szobájában menne a "buli"....
Most elkezdtem adni neki a camomillát,azt mondják az valamilyen szinten nyugtatja is őket,hát meglátom,beválik-e! Mondjuk ő is fogzik,egyszerre jön az also 2 szemfoga,meg a hátso örlö is!
Biztos ez is megviseli,na de ennyire??????
Szoval ,én is beállok a segítség kérőkhőz...
Jövöhéten,majd akkor ha ugy ébred,hivjalak,vagy melyik nap menjünk? Nekem elvileg a délelött is jó,olyan fél2-2 re ha haza érünk az jó! A délután ,igen nálunk is necces,de ha ugy vagytok-vagyunk,bejátszhat az is!
Amugy mindegy hogy torna vagy muzsika,csak már jutnánk el....
...mert hogy mindig közbe jön valami.....!
Többiek? Babák-mamák? Veletek mi ujság? Nagy a csend errefelé mostanában.....