Maci,
Roninak Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk a boszikkal együtt
Urszila,
én bizony ilyen foltokat már Clorox-szal kínálok meg. Nem töményen, hanem jó melegvizes oldatot csinálok belőle, és csak ami egy belemártott körömkefére felragad, azzal sikálom meg gyorsan a rucit. A legtöbb színes cuccnál is beválik, de nem mondom, hogy néha nem lesz leopárd mintás a holmi
Dehát vagy a randa folt, vagy a fehér petty
Zsuzsó,
lesznek azért olyan átmeneti időszakok, amikor kicsit összehangolódik a két gyerek alvása, ha ez vígasztal
Szerintem ezeket a szerencsés pillanatokat azért próbáld meg te is inkább pihivel tölteni, rád férne
A tejkiütés miatt meg ne aggódj, amilyen randán néz ki, olyan nyomtalanul elmúlik. De esetleg a dokitoktól kérhetsz rá valami kencét, nekem úgy rémlik, Timi is kapott.
Adóbevallást ne is mondjátok, nekem ugyan a cég csinálja, de tüzetesen át kell rágnom magam rajta, mert mindíg elcs...ik
Kangi,
örülök, hogy nem akkora a probléma
Elli,
Kevin nagyon helyes az új szerzeményekben, a metrós jelenet meg elég muris lehetett
65 kiló? Az nekem is csak vágyálom még egy darabig...pedig huszonévesen milyen rettenetesen soknak gondoltam én azt
Most arra hajtok, hogy csak minimálisat hízzak legkisebb albérlőmmel, aztán ha már kibújt, majd hárman lehajtják rólam az utolsó zsírpárnákat is
Én férjem is hosszú haj párti, de amikor neki kell vigyázni a kölkökre, míg én vagy 2 órácskát bíbelődök egy sima hajmosással és szárítással, azonnal megváltozik a véleménye
Csucsuka,
már pénteken megyek UH-ra, úúúúgy várom, mert még mindíg nem érzem magam terhesnek, és ez már elég aggasztó
Leszter,
örülök, hogy megkerültél, gyere gyakrabban
Építkezés
Nekünk annyiból jobb, hogy mi már itt lakunk, és folyamatosan az iparosok körmére lehet nézni. Viszont nyelhetjük a port és füldugó is kéne időnként
Az udvart meg ne is említsük, hogy milyen gyerekbarát a sittel, meg a többi nyalánksággal.
Manó2,
az ember mindíg azt csinálgassa meg a házon, ami a legfontosabb és fussa az anyagi keretből...legalábbis, ha nem milliomos
Mi is mindíg rangsorolunk, és nem az a fő szempont, hogy az utcán elmenőknek tetszik-é a látvány
Nem mondom, egy házon sokat dob a végleges külső vakolat, de mi inkább azért csináltattuk meg elég hamar, mert nem mindegy, hogy télen mennyit költünk gázra, így is elmegy 20-25000 forint a téli hónapokban
Képzeljétek, Zsebi már nem hajlandó az udvaron fogni a kezem, akármekkora buckákon is kell átkűzdenie magát
Megy, mint egy tank, a lépcsőket is ostromolja négykézláb, de lefelé tiszta kamikaze. Ma egy szemvillanás alatt eliszkolt mellőlem, és egyedül lement 2 lépcsőt, a mutatványt ugyan békapózban zárta, de meg se mert nyikkani, hisz ő volt a hunyó
Megyek ejtőzni, Timivel bámuljuk a rajzfilmeket
pá
Momo