Sziasztok!!!!
Zsuzsi: dobj képet Milosról, kíváncsi vagyok rá, meg persze a nagy nővéréről is! Nagyon gyorsan megy az idő sajna, Levim is 1 éves lett!
Sajnálom a mandula műtétet!
Mihamarabbi gyógyulást majd hozzá! Ötletem nincs hogyan lehet átvészelni, hál istennek nem volt ilyesmi bajunk, vagyis semmilyen kórházi élményünk nincs hála égnek. Remélem ez így is marad!
Judith: grat az "új" szakmához! Oda járok Én is fodrászhoz, majd biztos találkozunk. Épp most voltam pénteken, láttam is a névjegyed!
Sok sikert hozzá! Egyszer ha valami alkalom lesz meglátogatlak, már egyszer írtam is hogy még sosem volt műkörmöm, de kipróbálnám! De csak valamilyen alkalomra, mert az itthoni háztartáshoz nem való!
Nagyon szépek a skacok, helyesek! Látom Bálint szereti a kishugit! Jó tesók? Réka hova jár bölcsibe?
Szamóca: üdv itt is!
Nagyon helyesek a csajaid, Bogi is milyen nagy már! Látom eredményes volt a táncverseny, garula! Én jót hallottam a Bólyairól szerintem jó döntés! Én is inkább arra felé kacsintgatok mint a helyi suli felé, bár azt mondják az alsó itt is jó. De rossz lehet egy gyereknek félúton váltani! Reménykedem hogy mire Viki sulis lesz változik a helyzet!
Zsuzsu: merre vagy??
Peli: üdv itt! Én is Szent Imrés vagyok, csakis jókat mondhatok róla. Nőgyógyászom Kocsis Éva, a 11.-ben van a magánrendelője. Nagyon aranyos, nekem szuper volt nála szülni. A szülésznőm is ugyanaz volt mindkétszer, bár nem fogadtam fel, véletlen volt, de a végén neki is odaadtuk a jussát! Tényleg le a kalappal. Levinél a csecsemősökkel sem volt semmi bajom, igaz nem is nagyon láttam Őket, Levi csak az első éjszakát nem töltötte velem. Viszont az egyik gyerekorvos nem volt szimpi, jól meg is bőgetett hazajövetelkor! Viszont a másik gyerekorvos nagyon aranyos! Szóval mindent összevetve én ajánlom a kórházat, és az sem utolsó szempont hogy kocsival 20 perc, max fél óra!
Berki Orsi: fodrász ügyben nem tudok segíteni, én az állomáshoz járok, ha gondolod megpróbálhatod, de annyira azért nem tukmálom!
Rólunk: Levim 11 hós kora óta jár, mit jár, rohan! Nem győzőm sokszor szusszal. Kicsit gáz most a helyzet, mert nagy munkában vagyunk az udvarban, betonozás, miegymás, én nem nagyon neki való terep közlekedni! Hátul szépen kinőtt a fű, ott is szokott közlekedni, van is pár jó fűfoltos gatyája.
Vikimet pedig felvették az oviba, nem kellett választanom, igaz a templom utcai esne jobban útba, főleg ha visszamegyek melózni és vonattal fogok járni, de a Dózsába vették fel. Remélem jól fogja magát érezni, nagyon várja már!
Én még kezdő vagyok ebben, ki lesz majd írva hogy mikor kell menni először? Mármint mikor mondják meg miket kell vinni, befizetni ilyesmi??
És el lehet menni megnézni az ovit? Vagy erre is lesz valami nyílt nap féle? Tapasztaltabb anyukák segítsetek!
Na jó kis regény írtam!
Szép napot Mindenkinek! Sziasztok!