Drezsy!
Apa csak este lesz, majd megmutatom neki. Hátha...
Mellesleg nálunk sem ugrik soha a ház egyszem férfitagja ha bármit csinálni kellene. Sokszor berágok és megcsinálom én, akármilyen férfimunka.
Pl. még pénteken mondtam neki, hogy az erkélyajtón a rácsot meg kell emelni, mert Dodó átmászik rajt. Ahogy Te nem csináltad meg nekem, ő sem. Majd megcsinálom én valamelyik nap.
Autófényező: ők két komponensű festéket használnak, úgyhogy szerintem nekünk az nem jó. Meg különben is, szagoltál már Te ilyet????? Én igen!
Manóka!
Várjuk mi lesz a két keretből.
Koda!
Bors miatt részvétem.
Én szombaton a rizses hússal jártam pórul. Egyikünk sem szereti ha egy picit is csíp az étel. Na legutóbb sikerült olyan pirospaprikát venni, ami csípős. Hogy a fenébe tudtam belőle 2 csomaggal is venni??? Tuti mással voltam elfoglalva. Szóval szokás szerint beízesítettem vele a pörköltet. Húúú, ne tudd meg, hogy lihegtünk.
Szegény Dodó is ette volna, mert imádja, de nem bírta. Bekapta, sírt, újat kért, megint sírt. Szegény gyerekem bébikaját kellett ebédeljen.
Jubi!
Köszi a forma képét!
Ja, ja konzervkaja!
Az elmúlt napokban tényleg több borsós kaja volt mint általában.
Szólok előre, hogy marha macerás kivagdosni a kutyusokat, ha netán ilyenre vetemedsz.
A pici csontocskáról nem is beszélek.
A nagy körmöm miatt nem tudtam megfogni, úgyhogy /nem röhögni!!!!
/ szemöldökcsipesszel fogtam amikor vágtam.
Ánizs!
Köszi!
Hérával kentem. Igaz többször, hogy szépen takarjon és minden réteg után teljesen meg kell szárítani.
K.