Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a bíztatást!

Még annyi, hogy nálunk is már most bíztatnak a 4-re, hogy legyen társa a kicsinek.
Montam nekik, hogy el lehet felejteni....

Éva

KépKépKép
agmano

De jó, hogy így pörög megint a beszélgetés!
Én régen csak olvastam, ezt az egész topicot elolvastam.
Most megjött a bátorságom írni is, de nem tudom, hogy van-e jogom maradni, ha én már nem olyan szigorúan kislányra hajtok!??
Várom a délutánt, hogy poz. legyen LH!
Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Soha ne mondd, hogy soha... :lol:
Az én Anyukám sem gondolta, hogy 40 évesen, két majdnem felnött gyerek mellé bekopogtat egy harmadik...vagyis én... :roll: :)
De az már nagy vállalkozás...én az eggyel alig bírok néha...minden tiszteletem a nagycsaládosoké... :)
betti444

Angie!
Hát persze, hogy maradj! :D
Én meg még semmire se hajtok...nagyon kiváró állásponton vagyok...de olyan jó másokkal együtt izgulni...!
betti444

Oké Betti köszi!
Én is így voltam vele, mikor olvastalak titeket. Főleg, hogy majdnem egyben elolvastam mindent és csak úgy pörögtek az események!
Este felé megírom milyen lett az a fránya teszt. Csakis poz. lehet.
:wink: :D :D

Kép
KépKép

angie28

Negatív lett az LH tesztem.
:( :( :(
Már 5-öt csináltam, igaz egy napot kihagytam még az elején.
9-ig legalább a második vonal is látszott halványan, de 10-én és ma, amikorra vártam, még halványan sem!
Nem tudom.
Nem is görcsölök, inkább összebújunk apával! :wink: :oops:

Betti,
Bocsi, de nem emlékszem, a te babád mennyi idős?
És milyen korkülönbséget szeretnétek?
Jövőre szeretnéd , igaz?

Kanga, és ti?

Angi

Kép
KépKép

angie28

Éva,

Én is szorítok, hogy minden rendben legyen!
Egyébként szép nevük van a fiaidnak!
Régebben meg voltam őrülve, hogy csakis Martin lehet a fiam, aztán végül a Bence illett hozzá.
A férjecském pedig Norbi! :D

Kép
KépKép

angie28

Angie!

Nemsokára lesz ötéves :) ...a korkülönség nálam már másodlagos,mindenképp elég nagy lenne...igen, talán jövöre belevágok...hm,nem tudom...még sok mindentöl függ... :?
betti444

Betti,
Nem baj az ha nagy a korkülönbség. Nem járnak majd egy társaságba, de a nagyobb nagyon fog vigyázni a kicsire. A kicsi pedig felnéz a nagyra.

Most csináltam tesztet, ma egy halvány csík van, de éppen látszik csak.

Kép
KépKép

angie28

Hááát...van egy öt évvel fiatalabb unokahúgom, s nagyon nem szerettem vigyázni rá...mindig rámsózták...szerettem,de menekültem elöle...nagyon virgonc kiscsaj volt...
Viszont a fiamnak van egy bátyja a férjem elsö házasságából,hét év van közöttük, és IMÁDJáK EGYMáST!...kezdettöl fogva... :)
Szóval nem egyértelmü a dolog...szerintem sok függ a szülökön,hogy vezetik fel a testvérkérdést...

A halvány csík már a közelgö pé-t jelzi, ugye? Tegnap volt összebújás? :lol:
betti444

Ja, lányok, úgy tünik, sikerül nekem is lh-tesztet rendelnem :D ..átszámoltam, és még az emelt csomagküldési díjjal együtt is megéri...
Köszi a tanácsot! :)
betti444

Szerintem is sok múlik a szülőkön.
A halvány csíkot most nem értem. Ilyen későn lenne pé. Nekem középidőben szokott. a kisfiam is középen fogant,a múlt hónapban a 16. és 17. napon volt poz., ma a 19. nap van.
Jaj, nem tudom. Még van asszem 2 tesztem, nézem és okosodok.
Ja, voltunk apával szerdán, kedden is. :oops:

Örülök, hogy sikerült rendelni. Nem is értem, miért olyan drága a boltban. És mit kezdenék 5 db-al? Ha ki akarom ismerni a ciklusomat kevés. Meg látod, nekem sem akkor volt, amikor vártam.
Megyek ,mert manóm visít! :D

Kép
KépKép

angie28

Lehet,hogy épp így lesz meg a 3-4 nap a pé elött...
S akkor a kislányra nagyobb az esély... :D
Bár Neked ez már talán nem is a legelsö szempont...
betti444

Úgy legyen, ahogy mondod! :wink:
Szeretnénk mi a lányt, nagyon is, de a kb. 2 év korkülönbséget is.
Én már a szülésem után nem sokkal újra szültem volna! :D

Kép
KépKép

angie28

Évi!
Azonnal írj, ha megvannak az eredmények.
Biztosan nem lesz semmi baj. Ne aggódj.
Gondolok rád! Az AFP nekem is magas volt. Bocsi nem olvastam végig, mész, vagy voltál amnio-n?
Nyugi!!!!!

szami
szami1108

Sziasztok!
A tegnapi LH és a mai HCG is negatív volt! :(
Az LH-n már megint semmi nem látszott a másodikból, úgy hogy biztos volt már pé. 6-7-e körül, amikor azon az egy napon nem néztem.
Ha így van, akkor jó eséllyel indulnak a fiúk, mert a pé. után sokat voltunk együtt. De előtte is!!!
A HCG-ről nem tudom, hogy korai volt-e, 18 nap telt el a J naptól.

Kellemes Valentin Napot Mindenkinek!

Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
A tegnapi LH és a mai HCG is negatív volt! :(
Az LH-n már megint semmi nem látszott a másodikból, úgy hogy biztos volt már pé. 6-7-e körül, amikor azon az egy napon nem néztem.
Ha így van, akkor jó eséllyel indulnak a fiúk, mert a pé. után sokat voltunk együtt. De előtte is!!!
A HCG-ről nem tudom, hogy korai volt-e, 18 nap telt el a J naptól.

Kellemes Valentin Napot Mindenkinek!

Angi

Kép
KépKép

angie28

Hol vagytok? :( :(

Kép
KépKép

angie28

Figyi, ha az elmúlt napokban volt már halvány csíkod, akkor lehet, hogy két mérés között gyorsan lezajlott a pé...azt hiszem, Éva említette egyszer, hogy ilyen is történhet...
Így vagy úgy, de mindig volt kiskatona készenlétben...ez a lényeg! :wink:

A V-napot mi nem tartjuk, de szép napot, sok örömet Neked is!!!
betti444

A HCG-teszttel mit nézel?
Az a terhességkor képzödö hormonszintet jelzi...már kimutatható lenne?...ja, a Jónás-naphoz képest gondoltad...már értem...
betti444

Szia Betti, igen a Jónás naphoz viszonyítva néztem hcg-t, de nem jött össze. Ha most lenne baba, majd utólag meg lehet tudni, hogy mikor fogant?
Méretekből biztos lehet látni, mert kb. 2 héttel korábban volt J nap, mint pé.
Igaz?

Kép
KépKép

angie28

Szntem egy jó ultrahangos orvos pontosan ki tudja számítani...bár olvastam itt már több olyan esetröl is, hogy igazából sosem derült ki, mikor fogant pontosan, föleg,ha sürün voltak a papák-mamák együtt... :wink:
De Nálad a J-nap már nem játszik? A Hcg már biztosan kimutatná,nem?
Gondolom most a középidös,ill.kicsit elöbbi drukkolsz...én is Veled! :D :lol:
Majd benézek, hogy alakult... :wink:
betti444

....elöbbi FOGANTATÁSÉRT drukkolsz...bocsi, kihagytam egy szót! :roll:
betti444

Betti,
Mi elég sűrűn voltunk együtt, mert vártuk a pé.-t, addig próbáltuk 2 naponta.
De hát lemaradtam róla. mármint a nézésről.
Köszi a drukkot. :D

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Szokás szerint - mint az előttem szólók - én is végigolvastalak már Benneteket, de az írásra még csak most szántam el magam.
Egyszer már majdnem...de pont amikor regisztráltam és írni akartam, jelentette be 'Barbi', hogy kisfiú lett az a kislány! Annyira szomorúnak tűnt a bejegyzése, hogy abban a pillanatban teljesen elbizonytalanodtam.

Azóta új erőre kapott a lelkesedésem, de jó tudni, hogy vannak még rajtam kívül hasonló gond(olat)okkal "küzdők".

Két tündéri kisfiú anyukája vagyok és borzasztóan szeretnék egy kislányt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy soha nem terveztünk 3 gyerkőcöt, de hát csak nem múlik ez a vágyakozás egy csajszi után...

Szóval csatlakoznék hozzátok....
Szép napot Mindenkinek!
panna09

Szia Panna!

Mekkorák a fiúk? Mikorra tervezitek a hugicát?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

üdv, Panna!

Azt hiszem, itt mki nagyon megért Téged...itt már szinte csak a lányka után áhítozók maradtunk...
Bevallom Neked, a tény, hogy nincs tuti recept, engem is lelomboz kissé...nekem tul.képpen ellenjavalt még egy terhesség,de hát ott mocorog az emberben a HÁTHA...
Meglátjuk...
Engem azért elgondolkodtat némely ismert médiaszemélyiség esete, akik a kívánt nemü babát szülték...merö véletlen volna?!...hm...lehet...
Szorítok Neked, ha belevágsz...szívböl! :)
betti444

Betti!

Nekem már a 2. terhesség is ellenjavallt volt. Aztán mégis itt vagyunk.
És még csak azt sem mondhatom, hogy az orvosom tévedett ez ügyben.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok! Üdv Panna!
Sok sikert neked is! Alkalmazd az itt megszerzett tudásodat, tarts be mindent és menni fog az, meglátod! :wink: :lol: :lol:
Én ebben a hónapban nem tudtam követni a pé.t. Mondhattam volna azt magamnak, hogy jó, ha nem tudom, akkor védekezzünk, mert mindent a lányért, de nem tettem!!!
szóval, ha nekem se jön össze, az az én hibám. Te ne add fel!

Egyébként sajna pont 18-án megbetegedtem, lázam is volt, amikor este éreztem egy nagy beszúrást a hasamba és volt egy pici rózsaszínes folt a bugyimon. Benivel éreztem már ilyet! :wink:
Nagyon reménykedek, hogy van babám és most már csak az érdekel, hogy ne ártson neki az antibiotikum, amit az orvos úgy döntött szednem kell! Nagyon csúnya a torkom!
Ja és tegnap csináltam egy lh tesztet jóslásra (de csak egy maradt, ma már nem tudtam) és halvány 2. vonal volt. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Boeske!

Tényleg?! :shock: Hogyhogy?
Nem írnál róla pár dolgot, akár privin...rámférne egy sikertörténet,mert igencsak félek újra végigcsinálni azt a 9 hónapot... :? :roll:

Angie!
Szóval alakulóban vmi :?: :D
Az lh-teszt erre is jó? Látod, ezt nem tudtam...Azt hittem, azt csak hcg-vel lehet...
S nem nézed a hödet? Az alapján már lehetne találgatni... :wink: :D

Jövö héten, ha minden igaz,megérkeznek a tesztcsíkjaim...legalább kicsit kiismerem magam a pé-emet illetöen...
betti444

Sziasztok Csajszikák!
Éva,
nagyon szorítok és bízom benne , hogy minden rendben alakul !!!

Angie,
neked is megy a drukk !!!
:wink:

Panna,
üdv közöttünk !!

Mi elkezdtünk egy újabb ciklust. (nem lesz skórpiónk ! :lol: ).
Ma van a 6. napom. Volt olyan kedves a "kicsi" testem , hogy pont a szülinapomon jött meg !!! Eddíg mindíg a 12. napon huncudkodtunk és kb a 15. napon volt pé-m. Most a 13. napon fogunk huncizni ,persze nézni fogom a tesztet . Szedem a clostit ,iszom a cickafarkot és reménykedem ! NAGYON szeretném ,ha most összejönne !!!

Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Sziasztok,

köszönöm a kedves fogadtatást és a biztató szavakat!

Boeske kérdésére válaszolva: a nagyobbik Manó 3,5, a kisebbik 1,5 éves. Hugicát (még leírni is izgulok...) pedig mostantól bármikor várjuk, azaz legközelebbi alkalommal indul a "projekt", aztán drukkolunk.....

Csajok, olyan rég olvastam a többi potenciális rásegítő-módszerről (na, ezt most jól megfogalmaztam :lol: Érti valaki miről beszélek?!), azaz hüvely-öblítés, lányos diéta, meleg fürdő apának... és társai. Vannak erről is tapasztalaitok vagy inkább mindenki a pé-belövésére "esküszik"?
Próbálnék ugye mindent bevetni a siker érdekében, de pl. az az ecetes öblítés valahogy mindig kétségek közt hagy....
Jajjj, mennem kell!
Üdv
panna09

Panna, Kanga!
Akkor ez a hónap a tiétek. Drukkolok!

Betti!
Nem titok, úgyhogy ide írom.
Az első szülésem elég zűrös volt. Konkrétan majdnem elvéreztem, mert túl gyorsan jött a gyerkőc, nem bírtam kitágulni, és végig szétszakított. Az ügyeletes orvos életmentő műtétként ki akarta venni a méhem, de az orvosom nem engedte. Szerencsére. Persze ezt csak utólag tudtam meg.
Ezek után persze mindenki azzal jött, hogy örüljek , hogy élve megúsztam, és ne akarjak újabb gyereket. Hát én pedig akartam.
Igen ám, de a köv. gyerekkel a 10. hét táján elkezdett belőlem ömleni a vér. Az hittem elvetéltem, de nem. Egy hatalmas haematóma keletkezett a baba mellett. Két hónapig feküdtem, de szerencsére túléltük. Márk megszületett. A szülés ezúttal rendben zajlott. Ekkor azonban más baj volt, Márk született fejlődési rendellenességgel (ajak- és szájpadhasadék). Ez független a vérzéstől, a 6.-9. hét közt alakulhat csak ki.
Aztán várandós lettem Andrissal. Ő erősen lány-gyanús időpontban fogant, a ciklusom 10. napján. :) És a 9. héten újra elkezdődött a rémálom, amit Márkkal végigéltem, hetekig tartó erős vérzés, rettegve, hogy megmarad-e a baba. Valószínű, hogy az első szüléskor szerzett sérülések, hegek okozzák a gondot, úgyhogy ezzel legközelebb is számolnom kell.

Ezek után nem mondhatom, hogy nem volt igazuk azoknak, akik azt mondták, ne vágjak bele még egyszer. Szerintem azonban még így is érdemes. :D

Jó éjszakát!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske,
bátor jány Vagy !!! Nem is tudom mit mondjak :shock:

Panna,
én joghurtost tampont szoktam feltenni a huncutkodás előtt.

mennem kell
K

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Boeske!

Köszönöm, hogy megosztottad velünk! Tényleg nagyon bátor vagy!
Erre tényleg csak egy nö, egy Anya képes...

És eröt adtál!!! Nem is keveset! :)

Bevallom Neked,Nektek, én nem is a saját fájdalmamtól,gondjaimtól tartok igazán az én esetemben, hanem megdöbbentett az engem kezelö (?) orvosi csapat tehetetlensége...
De ez más téma...

Szóval minden elismerésem!!!!

Kérdezhetek még vmit: ha az utolsó kisfiadnál nem jött be a 10. nap,legközelebb mit tervezel még bevetni? :lol:
Minden ötlet,tanács jól jön itt nekünk...

Panna, szntem nincs tuti recept...persze,tegyél meg mindent, de lehet egyébként is kislányt szántak most Neked az égiek... :lol: :lol: :lol:

Kanga,Angie!
Gondolok Rátok,hogy sikerüljön!
betti444

Betti!

Lh tesztettel figyelni fogom a ciklusom.
Edig csak minimikroszkópom volt, de az nem olyan pontos. Andris szerintem korai peteérés "eredménye", ugyanis a 11. napon a mikroszkópon is páfrányt láttam, ami a peteérést jelzi.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!
Jó híreim vannak: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Kanga, jó, hogy újra vagy!
Sok sikert !!!

Boeske, te aztán jól megszenvedtél, még szerencs, hogy ott volt a dokid az elsőnél!

Panna, a hüvelyöblítést mi csináltuk 2 hónapig és nem lett baba, most nem csináltuk és lett. Lehet, semmi köze hozzá, de arra gondoltam, hogy mi van ha tényleg elpusztítja a spermákat, nem csak a lányokat. (erre gondoltál, ugye, hogy kétségeid vannak)
De itt sokan alkalmazták és sikerült nekik.

Kép
KépKép

angie28

Angie!

Hüha! :shock: Csak ámulok!! Ez már Hcg-teszt?

Nagyon szuper, szívböl örülök, ez ügyesen összejött... :D :D :D
De tulképpen nem tudod, pé elött hány nappal,ugye? Neked ez amúgy is mindegy... :wink:
Nagyon boldog, gondtalan babavárást kívánok!
Vigyázz Magatokra!

Boeske!
Nálad is csak jövöre esedékes a kérdés, ugye?
Az lh-tesztben én is nagyon bízom,bár már elmarasztalást is olvastam róla...mindegy...ebben a hónapban (+még 2-ben) kipróbálom...
betti444

Betti, igen hcg!
A peteérés szerintem akkor volt, amikor nem néztem 7-e körül és utánna még sokszor voltunk együtt.
De az is lehet, hogy J baba! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Akkor tuti puncis! :lol:
betti444

Angie!
Gratula! Ezt nem húztátok sokáig :lol:
De jó lenne minél hamarabb csatlakozni hozzád - lehetőleg persze egy kislánykával...
Egyébként a hüvelyöblítésnél valóban az "irtástól" tartok, korábban itt is lehetett olvasni, hogy régen még fogamzásgátlásra is használták :(
A joghurtos tampont is "felvettem" már a "bevetési listára" - spontánnak nem igen lehetne nevezni majd ezt a kis hancúrt apával
:roll: , már legalábbis, ha az ember lánya mindent követni szeretne az ügy érdekében....
Szóval a joghurtos tamponról tul.képp még csak itt olvastam, sehol máshol nem bukkantam "tudományos" megerősítésre, ezért érdeklődtem oly hevesen, ki mit tud...
A diétával, mi a helyzet? Bajlódik még vele valaki (rajtam kívül)?
panna09

panna,
aranyos vagy!
Lényegében nem olyan hamar jött össze, mert már nyáron akartuk a tesót, ami össze is jött, de méhen kívül :cry:
Azóta dec., jan., febr.,-ban próbáltuk.
Így értem a nem hamart, persze a 3 hónap az jó arány.
Én megfigyeltem, amikor megálltunk a pé előtt 3. napon (amikor már poz. lett a teszt), akkor nem lett baba. Arra gondoltam, hogy lehet, apának a lányai nem olyan túlélőek és soha nem élik túl ezt a pár napot. ???
Spontán???
Néha apa már azt mondta, hogy nem érzi jól magát, annyira megterveztem mindent.
a joghurtostól ne tarts, énn asszem olvastam egy cikkben neten.
A diétát én nem tartottam. Próbáltam, de csak olyan szinten, hogy találtam 1 cikket, amiben fel volt sorolva mit egyek, hogy lány legyen, mit ne egyek. És rájöttem miért van nekem fiam :lol:
Úgy sózok, hogy az már fáj. Na, ezt visszavettem.
Most pedig visít a fiam, még jövök :lol:

Kép
KépKép

angie28

Boeske,

nem semmi a történeted, sokaknak erőt és bátorságot adhat a példád. Le a kalappal, nagyon bátor és elszánt vagy! A 4. a kislány miatt vállalnád vagy eleve sok gyereket szerettetek volna?

Angie,

hát igen, a nagy "tervezgetésből" én is igyekszem kicsit kihagyni apát. Bár mindenben támogat és próbál mindent megértően venni, de hát mégiscsak egy racionálisan gondolkodó férfi - akinél vannak bizonyos határok (pl. a Jónás - asztrológia - holdállás :lol: ). Azaz tud mindenről, de nem napi téma és nem beszélem ki vele mélységekig ezeket a dolgokat (lásd hüvelyöblítés).
A 3 hónap az szuper - persze én is annak örülnék, ha elsőre összejönne :D

Az utóbbi időben nagyon rázizzentem erre a kislány témára, nyilván, hisz most tudok "ténykedni" az ügy érdekében. Egyszer már kisfiú sikerült a póbálkozásból, nem csoda, ha most még inkább próbálok figyelni :roll: de azért jó lenne nem ezerrel rágörcsölni....

A férjem ráadásul attól félt, hogy csalódott leszek nagyon, ha nem jön össze a kislány (ő azt mondja mindig, hogy amikor ő azt mondta szeretne 3., nem a kislányra bólintott rá, hanem a Babára!)
panna09

Sziasztok!

Én is csak olvastalak Benneteket eddig.
Nálunk két imádnivaló fiúcska van, akik mellé mi is egy egészséges hugicát szeretnénk majd. Csak remélhetjük, hogy az Égiek is így akarják, de azért mi is igyekszünk majd bevetni az ominózus módszereket, csak az még kicsit odébb van. :D

Azért is írok most Nektek, mert engem is az ecetes öblítés aggaszt. Nem is "csak" az, hogy esetleg kiirtja a spermiumokat, hanem ha ilyen ereje van, akkor nehogy kárt tegyen a kiskatonák génállományában, és ne adj' Isten, beteg baba szülessen!
Próbáltam ilyesfajta információkhoz jutni pár nődokitól, és senki sem zárja ki az esélyét a károsodásnak, még Prof. Dr. Papp Zoltán sem!
Akkor hogy lehet, hogy Czeizel doki meg ajánlja? Most kinek higgyünk? Vagy Ti ezen már túlvagytok, és ezért marad a joghurtos tampon?

Amúgy egy orvos-genetikus, aki kérdésemre szintén nem tudott megnyugtató választ adni, az ecetes öblítés helyett a patikákban is kapható tejsavas hüvelyöblítést ajánlotta, mondván, attól baj nem lehet.
Hasonló hatása lehet, mint a joghurtos tamponnak.

Ti mit gondoltok, melyiknél kellene maradnunk, nekünk, akik kislányt szeretnénk???

Boeske,
nem tudok napirendre térni a történeted felett, egyszerűen elképesztő vagy, nagyon becsüllek így ismeretlenül is!!!! :roll: :lol:

Angie,
GRATULA a picibabádhoz!!!!!!!! :lol:

Kanga, Panna,
drukkolok nagyon, hogy minél hamarabb sikerüljenek a kiscsajszik! :lol:

Betti,
nem tudom, mit művelhetett az az orvosgárda...
Nagyon sok erőt, bátorságot és mindenekelőtt egészséget kívánok Neked, Nektek, mindent a Babáért!

És ne haragudjatok, hogy elsőre ilyen hosszú lettem...
:oops:

Kép
Kép
babamacc

Angie,
csak halkan ,de gratula !

Babamacc,
Tulipán szigorúan betartotta a diétát és figyelte a pé-t ,és 3 fiú után velük van van Hugi !

Tanácstalan vagyok !
Tegnap igencsak fájt az alhasam ,nyuilalt , de nem úgy mint amikor megjön . Kicsit nyákos is voltam ,így csináltam egy tesztet este hétkor ami ugyan negatív lett , de szépen látszott a tesztcsík is. Tegnap volt a 7. napom. Ma is tesztelek azért. Ja és huncutkodtunk is Apával. Elvileg csak most hétvégén kellene huncizni.
A cickafarkkal ,sem tudom mi legyen ,mert azt csak a ciklus első felébe lehet inni ,pé előtt . Mit gondoltok?

Most megyek , viszem a csimotáimat a Ligetbe , este visszanézek.

Kanga

kanga0216

Betti!
Próbálom magam meggyőzni, hogy nem sürgős az újabb baba. (Idén leszek 30.) Legjobb lenne akkor, ha már Andris is óvodás, mert hátha újra hosszú hetekig feküdnöm kell. Jövő nyárig biztos kitartok, aztán majd meglátjuk.

Ne mondjátok, hogy olyan tragikus a sztorim. Sokan sokkal többet küzdenek egy-egy gyerekért.

Panna!
Nem azért vállalnám a 4.-et, hogy kislány legyen. Persze jó lenne, de ha fiú, az sem baj. Épp ezért én csak LH tesztet fogok használni.
Sosem tudtam, hogy hány gyereket szeretnék, csak azt, hogy aktuálisan akarok-e még egyet. :D

Babamacc!
Üdv!
Ti mikorra tervezitek a következő gyerkőcöt?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Kanga,

tehát diéta + min. 3 nappal p.é. előtt, és kész? Semmi öblítés nem volt Tulipánéknál?
De Te is joghurtos tamponozol azért, nem? :lol:
Valószínűleg én is csak ezt merem majd kipróbálni.

Szerintem is tesztelj ma is, aztán meglátod. Ha pozi a teszt, akkor már nem bújtok össze igaz? Vagy az első pozi nap (ha netán több is lenne - amit ugye előre nem lehet tudni) még belefér?
Nekem Esthajnalcsillag azt ajánlotta egyébként, hogy ha kislányt szeretnénk, és emiatt nagyon pontosan szeretnénk belőni a p.é-t (tehát semmiképp sem lecsúszni róla), akkor inkább délelőtt és délután is teszteljek, mindig azonos időben.

Hú, de belemerültem, pedig nekünk még igencsak odébb van...

Tehát Boeske,
én is pont így érzem, ahogy Te. Nem tudok leállni. :D Eredetileg én max. 3 gyereket szerettem volna (férjem meg min. 4-et :lol:), de Zéti születése után azt mondtam, lehet, hogy nem is állunk meg 3-nál, mert nekem nem elég, ha már csak egyszer élhetem át ezt a Csodát!
Az újabb babót majd akkor szeretnénk, ha már Zéti is kicsit önállóbb lesz, szóval még elég messze van, de a gondolataimban már most nagyon sokat szerepel a hugi, ezért is vagyok itt. :D

És ha meg szabad kérdezni, Márk rendbejött? Megoperálták a száját születése után? Bocs, ha túl kíváncsi vagyok, de tényleg érdekel. Egyik barátnőm kislánya született ilyen betegséggel, és nem semmi kálvárián mentek keresztül, hogy beszélni tudjon...

Kép
Kép
babamacc

Babamacc!
Szabad megkérdezni. :D
Márknak eddig 2 műtétje volt. Szerencsére egyelőre jól alakulnak a dolgok. Még kell egy pici hegkorrekció kb. 1 év múlva, aztán fogszabályzót kap. Jövőre elkezdünk logopédushoz járni, de remélhetőleg 1 év elég lesz a beszéd korrigálásához.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Babamacc,üdv közöttünk!
Nekem egyáltalán nem gond,hogy sokat írtál... :wink: :D ...sööt!...nagyon jó volt olvasni,itt amúgy is általában távirati stílusban társalgunk,jól jön néha egy-egy hosszabb hangvételü iromány is...

Az orvosgárda épp hogy SEMMIT nem tett...de bízom benne,söt tudom, vannak jólelkü orvosok és növérkék is... :?

Nagyon szépek a fiaid! :D Szívböl kívánom, hogy a Te vágyad is maradéktalanul teljesüljön, s szülessen annyi egészséges babád, amennyire csak vágysz! :D

Boeske!
Nekem sem lenne egyszerü megoldani a "fekvös" idöszakokat...de programozom magam és a jövöm...talán most minden jól alakul...akár lesz még egy babám, akár nem... :D
betti444

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?