Sziasztok!
Én is csak olvastalak Benneteket eddig.
Nálunk két imádnivaló fiúcska van, akik mellé mi is egy egészséges hugicát szeretnénk majd. Csak remélhetjük, hogy az Égiek is így akarják, de azért mi is igyekszünk majd bevetni az ominózus módszereket, csak az még kicsit odébb van.
Azért is írok most Nektek, mert engem is az ecetes öblítés aggaszt. Nem is "csak" az, hogy esetleg kiirtja a spermiumokat, hanem ha ilyen ereje van, akkor nehogy kárt tegyen a kiskatonák génállományában, és ne adj' Isten, beteg baba szülessen!
Próbáltam ilyesfajta információkhoz jutni pár nődokitól, és senki sem zárja ki az esélyét a károsodásnak, még Prof. Dr. Papp Zoltán sem!
Akkor hogy lehet, hogy Czeizel doki meg ajánlja? Most kinek higgyünk? Vagy Ti ezen már túlvagytok, és ezért marad a joghurtos tampon?
Amúgy egy orvos-genetikus, aki kérdésemre szintén nem tudott megnyugtató választ adni, az ecetes öblítés helyett a patikákban is kapható tejsavas hüvelyöblítést ajánlotta, mondván, attól baj nem lehet.
Hasonló hatása lehet, mint a joghurtos tamponnak.
Ti mit gondoltok, melyiknél kellene maradnunk, nekünk, akik kislányt szeretnénk???
Boeske,
nem tudok napirendre térni a történeted felett, egyszerűen elképesztő vagy, nagyon becsüllek így ismeretlenül is!!!!
Angie,
GRATULA a picibabádhoz!!!!!!!!
Kanga, Panna,
drukkolok nagyon, hogy minél hamarabb sikerüljenek a kiscsajszik!
Betti,
nem tudom, mit művelhetett az az orvosgárda...
Nagyon sok erőt, bátorságot és mindenekelőtt egészséget kívánok Neked, Nektek, mindent a Babáért!
És ne haragudjatok, hogy elsőre ilyen hosszú lettem...