Új privát üzeneted érkezett!

Meli mondjak valamit????

ciciérzékenység magas progi szintre utal...nekem még mindig égnek...szóval most 2 dolog lehet...remélem a második igaz amire én gondolok :)

1. piri
2. babó

Üdv.
Aisha
aisha

Ranita, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mégha késői a pé akkor is pé. :wink:
mókica

hogy azta.....
szóróm a laptetőket...mi van ?

Üdv.
Aisha
aisha

Meli, nekem is ez jutott eszembe, mint Aishának. Nekem piri előtti tünet hogy fáj a cicim. De neked baba legyen...Abrakadabra! :lol:
mókica

Aisha, neked már nem kell laptető! Nekem adod? Lécci, lécci.... :lol:
mókica

Ranita!!!!Apára fel :)

Üdv.
Aisha
aisha

Mókica : a tiéd, mert szeretném ha te lennél a zebrapárom :)

mivel ugye Kandinak Barthalis a párja...így én páratlan vagyok :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, köszike..... :)
mókica

Meli! Osztom Aisha véleményét.És ugyanazért szurkolunk! :wink:

Ranita! Hajrá! Jó estéje lesz az apácskáknak! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Loviné:ez nagyon jó hír,aztán mindent bele!
Milyen tüszőrepit írt fel neked?

Amúgy a repesztőszurit legkésőbb meddig lehet beadatni?

Kép

Kép
syl100

Mókica,
hát ez az én bajom, hogy megint késői pé és egy 37 napos ciklus. Ez szörnyen hosszú :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, nekem is ilyesmi hosszú ciklusaim vannak...40napnál több az már tényleg rossznak mondható...
mókica

Mókica,
azt már tudom, hogy nem számít, mikor van a pé, terhesség bármikor lehet. Múltkor, mikor terhes lettem akkor a 24. napon volt. Csak olyan hosszú ennyit mindig kivárni. Azért az jó 10 nappal hosszabb.

Ti mit tudtok, a katonák meddig életképesek? Múltkor azt olvastam valahol, ha valaki kislányt szeretne, akkor a pé előtt kell sokat szexelni, de pé előtt 3 nappal már nem szabad? Ennyit kibírnak :shock: :shock: :shock: ??? 72 órát????

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, igen kibírnak ennyit a katonák.... :wink:
mókica

Ranita:Kislányt szeretnétek? :wink:
Hát mi a 2 naponkénti akciózásra álltunk be!

Kép

Kép
syl100

Syl,
neeem. Teljesen mindegy lenne. Csak ezen így elcsodálkoztam.72 óra :shock: :shock: :shock: Én kevesebbet tudtam/olvastam.
Mi meg a mindennapira álltunk be :oops: . Nem tudjuk behozni azt a 2 és fél hónap lemaradást :D :D :D . De nekünk ez jött be, a Hannánál is és a múltkori terhességnél is :D .

Kép

Kép
ranita1979

Szép jó reggelt lányok!

Este hirtelen tüntem el, mert nekem is voltak terveim apával. :wink:

Ha már tegnap este az esélyeket latolgattátok, meg hogy mennyit bírnak a katonák, akkor nekem is lenne egy kérdésem. Mit tudtok a dologról, van előnyös pozíció, vagy az mindegy. Illetve, mennyire kell utánna fekve maradni, esetleg párna a fenék alá stb.?
Én bevallom utána mindig megtámasztom a lábam a falnál és úgy fekszek 20-30 percet, ha elalszom akkor akár 1 órát is. :oops: :lol:
Van értelme, vagy nincs? remélem azért nem ártok vele :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola! Tegnap jutott eszembe, hogy már hetek óta nem jelentkeztél! Mi van most veled? Lakásvásárlás? Írj, ha olvasol! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!!!!

Hát, én még mindig fájok, még tuti nem repedt meg. Ma már biztos. De én nem bírok még ma is ungibungizni :oops: :oops: :oops: :roll: .

Lucuzs,
én is ugyanígy szoktam, mint Te. Szerintem ez csak jó, legalábbis én mindkét terhességnél ezt tapasztaltam. Csak akkor csináltam, abban a 2 hónapban ezt, hogy falon lábtámasztás és mindkétszer be is jött. Én nehezen szánom rá magam, mert kényelmetlen.De most is ezt csinálom :D :D :D

A pozíciókra én is várom az ötleteket :D .

Kép

Kép
ranita1979

Én meg arra gondoltam, holnap, ha anyukám tud vigyázni a Hannára, elmegyek az itteni nődokihoz. Soha nem jártam hozzá, de a kórházba elég jóban lettünk és nagyon normális. Mondta, hogy majd menjek el hozzá kontrollra, meg mindig kérdez is, hogy mi van velem. Meg kíváncsi vagyok, hogy egy másik orvos is mit mond.
DE a régi dokimat nem akarom otthagyni, mert ő viszont ott dolgozik a kórházba, bármi is van, oda kell mennem, meg ő műt is(az itteni is van a kórházba, de ő nem műt), meg hát szülni is nála szeretnék.
Szerintetek ez meg így nem bunkóság???

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
Csak be-bekukkantgatok néha, ahogy időm(meg a fenekem zsibbadása engedi :lol: )
Tessék már pozitívabban hozzáállni!
A ciklus az ciklus!Nekem soha életemben nem volt normális(leszámítva a 7 év dianét, de az meg ugye megvonásos vérzésnek minősül),a metszedés 10.hónapjában jött meg először magától , és utána szépen sorban volt asszem 4 (vagyis csak 3, a 4. Lara lett, de az is annyi lett volna, ha nem sikerül)42 napos ciklusom.Úgy örültem, hogy el sem tudom mondani!Nem érdekelt, hogy 42 napos, de ciklus!Azt nem tudom, hogy ez javult volna-e, ha nem maradok terhes, de én nem elégedetlenkedtem volna ezzel sem.Rendszeres volt, ciklus volt, pékkel, szóval nagyon örültem!
Csak ezt akartam leírni.További drukkkkkkkkkk mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Ranita! Szerintem egyáltalán nem gáz/bunkóság elmenni egy másik dokihoz is. Amúgy is a régihez ragaszkodni akarsz. A mai magánrendelés lenne?

Zazzy! Köszi a bíztatást! Bár már ott tartanék, hogy rendszeres ciklus pékkel!

Velem annyi, hogy folyton fáj mindenem, már esélyem sincs rájönni mikor ovulációs fájás. Visszanéztem a régebbi feljegyzéseimet és rengeteg beírás van, hogy fáj ez fáj az. :cry: És most sem jobb a helyzet. Ranita te legalább érzed, hogyha már túlvagy az érésen, és behatárolható az ideje.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aztán jön Zazzy és kapunk egy jó felmosást :D :D :D Néha mondjuk nem árt :D .

Lucuzs,
van magánrendelése is, de nem arra mennék.
Ki bírja ezt anyagilag? Havonta 8 ezer forintot hagytam ott eddig a dokimnál már április óta, sőt már előbb is. Pont összeszámoltam, decemberben volt egy küret -10ezer-, nagyműtét-20ezer-+ ezenkívül 2* voltam a magánrendelésen, az 46ezer forint volt. Csak decemberben :shock: Még leírni is sok :shock: .Elég volt most már :cry: .
Ő azt mondta, hogy hozzá most nem kell mennem, mivel nem szedem a clostit se, majd csak akkor menjek, ha viszem a pozitív tesztet is :D .

Lucuzs,
hát én aztán megérzem :roll: .Kezdek szétszakadni, alig bírok menni :roll: .
Próbálj a petefészkekre koncentrálni, hogy ott érzel e valamit.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Syl,
choragont írt,de én a helyedbe ciklus követés nélkül nem adatnám be.

Íme az eredményem:
(3.napi)
Glükóz 0p: 5,6
Glükóz 60p: 9,4
Glükóz 120p:7,3
Lh:12,8
Fsh:7,98
Se prolactin:233mU/l
oestradiol:120pmol/L
progeszteron:0,72nmol/L
testosteron0,92nmol/L
szexhormont kötő fehérje:18,80nmol/l
DHEA-szulfát:4,53
:wink:

Majd még du-n jövök.
Vendég

Ranita!
remélem, nem sértettem meg senkit, nem fejmosásnak szántam!!! :lol: Csak leírtam!

Loviné!
Ez a cukorterhelés nagyon rossz!Még mindig 3x500-at szedsz?Több kéne, nem is kicsit.LH/FSH se jó, a többihez nem értek :oops:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy,

tudom,hogy rossz.Megvallom a héten kezdtem magamtól emelni.
Most elindult valami van egy 13 mm-es tüszim és egy 11 mm-es nyálkahártyám.
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Loviné, eredményeidre én is azt tudom mondani, mint Zazzy. A tüsző, meg a nyálkahártya szép.

Csajok, a kispárna popsi alá nem elvetendő... :oops:

Ranita, szerintem nem gond ha másik dokival is konzultálsz.
mókica

:D :D :D :D :D :arrow: a felmosás fejmosás akart lenni :D :D :D :D :D

Zazzy,
engem nem bántottál meg :D . Kell néha ilyen is :D . Főleg nekem :D .

Loviné,
én ezekhez nem értek :roll: . Annyit látok csak, mint a többiek.

És még mindig fájok. De már olyan szinten,hogy megmozdulni is rossz.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
Végre letudtam a határidős munkámat, így remélem most békén hagynak egy ideig a melóhelyen és tudok netezni! :)

Loviné! A terhelésnél nem néztek inzulint?

Zazzy! Tök jó, hogy tartod bennünk a lelket! :)

Ranita! Szerintem sem gáz, ha más dokihoz is elmész! Több szem többet lát!

Lucuzs! Nálam is sokszor előfordul, hogy minden szurkálást, nyilallást jelnek veszek, de szerintem csak azért van, mert sokkal jobban figyelünk ezekre! Amikor még nem terveztünk babát, érdekes módon sosem fájt, szurkált semmim....

Amúgy eldöntöttem, hogy ezentúl lazábban fogom fel a dolgokat és nem görcsölök rá a témára, bár a holnapi orvoslátogatás után nem tudom, hogy be fogom-e tartani... Majd meglátjuk mi lesz..
kacsi80

Ja és a póz témára is reagálnék! Én nem kispárnázok, nem emelem fel a lábam, csak utána kb. negyed órát még nyugalmi állapotban vagyok. Nem is voltam még soha terhes. Lehet, hogy rosszul csinálok valamit? :)
kacsi80

Szia Kacsi!
Igazad van, emlékszem mikor még nem a babprogram ment, akkor ha fájt is valami, inkább nem is akartam róla tudomást venni, nem akartam még gondolni sem rá, hogy esetleg valami bajom lehet. Hát és a Bogi előtt lövésem sem volt ezekhez a fondorlatos babakészítő módszerekhez, innen úgy tűnik szinte lehetetlen hogy összejött. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Állandó olvasótok vagyok, de csak néha szólók hozzá.
Most két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy nekem tavaly lett egy 120 napos, majd egy 64 napos és most januárra egy 36 napos ciklusom. Mindegyik peteéréssel a végén. Már kezdtem reménykedni, hogy a 2008. júliusától szedet met teszi a hatását.
És sajna most már biztos, hogy nem lesz 40 nap alatt a mostani.
Most itt tartok:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 2/nummer=3
Azt szeretném kérdezni, hogy másnak is volt ilyen vagy hasonló?
A másik kérdésem, hogy a 3. napi vv-ről mi a véleményetek?
LH: 1,3 mU/ml
FSH: 2,9 mU/ml
Prolactin: 5 ng/ml
Ösztradiol: 35,93 pg/ml
Progeszteron: 1,27 nmol/l
Tesztoszteron: 2,01 nmol/l

Előre is köszönöm!

Beáta
hobea

sziasztok.

pozokhoz nem tudok hozzaszolni mivel nekunk azok sosem jottek be :? se a kisparnas kitamasztas.
mikor terhes lettem nem pihentem egy percig sem megis osszejott.

lovini.inzulin terhelesed nincs?

mokica meli drukk+++++

ranita sajnalom hogy munkahelyi gondotok van.

lanyok terhelesnel ti mennyi lotyit kaptok?elso alkalommal egy bogre cukrosvizet kaptam,most viszont egy nagy korsoval volt vagy fel liter es emelyitos edes tehat nem a viz volt sok

:shock:

Kép
monyo83

Hobea!
LH/FSH arányod szerintem jó. A többit nem tudom. Szerintem még nem volt péd most...

Monyo, én talán 2-3 dl cukros lötyit kaptam anno.
mókica

Lucuzs,
teljesen igazad van. A Hanna előtt lövésem se volt semmiről, nem volt netem :D . Én akkor pl. azt hittem pé akkor van, amikor a hő felmegy :D Azt se tudtam mit kell éreznem, azt hittem pé csak a 14. napon lehet :D . Így visszagondolva tiszta gáz :D . De mégis itt van a Hanna :D :D :D
Ha jönni akar az a baba, akármit is csinálunk vagy nem csinálunk úgyis jön :D .

Szia Bea!
Ilyen tapasztalatom nekem nincs, én nem szedem a metet.
Szerintem az LH-FSH arány nem olyan jó, a progeszteron, tesztoszteron jó, a többi passz. Majd talán jön valaki aki tudja vagy javít, ha hülyeséget írtam :D .

Kép

Kép
ranita1979

Monyo83!
Én egy börge cukros löttyöt kaptam, de elég nehéz volt azt is legyűrni! Nem irigyellek a nagy korsó miatt! :shock:

Hobea!
Sajnos nem vagyok szakértő az ilyen görbés és leletes eredményekben... :(
kacsi80

letezik olyan hogy nem egyforma a mennyiseg?
sajnos mikor ott voltam nem kerdeztem meg,orultem annak is hogy kijutottam az ajton :?

Kép
monyo83

Mókica,
az LH-FSH-nak nem 1:1- nek kell lennie?

Monyo,
a kispárnás dologban különben van valami.
A barátnőm mesélte, hogy ők is együtt voltak a férjével, megtörtént a baleset 8) és ő rögtön ment is a zuhany alá, jól letusolt, nehogy terhes maradjon. Naná, hogy az lett. Persze elvetette :evil: .
Csak nekem olyan megnyugtató, hogy ezt is megtettem :D .

Kép

Kép
ranita1979

Nekem mikor csinálták a terheléses inzulint, nem innim kellett, hanem ennem. Furcsáltam, meg is kérdeztem a laborosokat is, meg a dokit is. A laborba azt mondták, hogy ők soha nem itatnak olyan löttyöt a terheléses inzulinnál. A doki meg azt mondta, hogy az ugyanaz.Most akkor szerintetek?

Kép

Kép
ranita1979

ranita en is csinaltam mar mindent,gyertyaztam is az elejen.
aztan jott a renovalas(konyhamat epitettuk)egy picit vodkaztam is,megtortent a dolog es a renovalas pedig folytataodott tovabb :lol:
semenyit nem fekudtem.
azota sem fekszem mert tudom hogy nem ezen mulik nalam.

Kép
monyo83

nekem most megkerdezte az aszisztens hogy hoztam valamit magammal enni vagy cukros lotyi.
a no mondta hogyha az orvos eloir valami kajat amivel kell a terhelest csinalni akkor szoktak a paciensek vinni az etelt.

Kép
monyo83

szerintem nem ugyanaz mert gondolj bele hogy megeszel egy szenyat egy bogre tejjel,vagy megiszod azt a borzadajos lotyit ami szintiszta cukor.
mondjuk a kajas szerintem realisabb erteket ad hisz normal esetben is azt eszi az ember a mindennapokban is igy valos az ertek.
nincs olyan ember aki annyi cukrot megeszik reggelire mint a lotyi.

mondjuk azt nem ertem hogy milyert csinaljak igy is ugy is :roll:

Kép
monyo83

ja eszembe jutott meg valami.
az aszisztens a teloba kerdezte hogy mennyi az alap cukrom mert a cukrosokat nem lehet terhelni.
lehet hogy azoknak kell a kajas terheles?mert a szervezeteukbe nem szabad ennyi cukrot egyszerre bevinni.

na jo eldugulok :oops:

Kép
monyo83

Sziasztok!

hat megint nincs sok idom olvasni sajnos...

de kisparna, labtamasz en is egyet ertek :)

ma reggel megint csinaltam egy tesztet hogy meggyozodjem meg mindig pozitiv...jo hulye vagyok, de ez van. meg mindig 2 eros csikom van :) ma delben hogy veglegesen megnyugodjak hanyi pajtas is meglatogatott...

bocsi hogy hasznalhatatlan vagyok, de csak pihenni akarok most.

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok lányok!

Rég jártam erre, de hát a fiam nem enged minden fórumba irogatni :) Olvasni igyekszem benneteket, de sajna arra sincs mindig időm. Látom jó kis csapat jött össze :)

No és akkor amiért igazából jöttem:
Egy kérdésem lenne hozzátok. Budapesti lányokhoz konkrétan. Én most vacilálok egy új nődokin és a kérdésem az lenne, hogy kihez jártok? Jöhet priviben a válasz ;) Főleg SZTK alapon érdekelne a dolog, mert sajna a magán rendelést nem annyira engedhetem meg magamnak. Endos dokim van a Jánosban (inkább lesz, jövő héten megyek először, majd kiderül, hogy milyen), ha esetleg vki oda jár nődokihoz, aki konyít is valamennyit a PCO-hoz azt kérem, hogy írja meg nekem, hogy kihez jár. Szóba jöhet még a Margit is, bár ott nem sok jó tapasztalatom van. A szülés és a terhesgondozás ott nem volt túl fényes :(

Előre is köszönöm!

Mielőbbi babázást!

Babszika merre vagy? Minden rendben? Hol tartotok?
Házitücsök, Charlott és a többi régi lány?

Kép

Kép
bettica

Ja, Monyo: Terhelés előtt szoktak éhomi csukrot nézni. Ha az magas, akkor nem terhelnek!

A löttyről: Elvileg mindegy, hogy mennyi vízbe teszik, a lényeg, hogy adott mennyiségű legyen a cukor benne. Több vízzel és kis citrommal jobb ;)
Próba reggelit is szoktak csinálni, változó, hogy hol mit csináltatnak. Iagzából nem sikerült még nekem rájönni, hogy mi alapján döntenek, hogy melyik legyen, talán doki és laborfüggő :roll: Ésszerűbb lenne pl a kismamákat próbareggeliztetni, de sajna sok helyen nem ezt teszik. Aztán meg persze ha kidobja a kismama a taccsot, akkor meg lehet menni újra és szenvedtetni az embert :evil:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bettica!
Köszi a hiányolást!
Élek, minden ok.
Van programom bőven, főleg most, h jön a Bálint-nap....
A lelkem fáj és vannak rosszabb pillanataim, de a szünet most kell, mert érzem, h jót tesz. :roll:
Sehol nem tartunk, hisz várnunk kell.... egyenlőre sodródom és nem tervezek, nem gondolkodom. Most erre van szükségem.

De persze, fogok írni, ha már lesz babanet-kedvem :wink:

babszika

Az előbb írtam egy hozzászólást, de hogy hol van..... Na mindegy.

Bettica,
akor megnyugodtam. Már régóta aggasztott ez a dolog, hogy így is jó volt e.

Babszikát láttam bejelentkezve, de látom, ide nem írt :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Hobea! Néztem az eredményeidet, én sem vagyok valami jártas benne, de én is úgy tudom az LH-FSH aránynak 1:1-nek kell lennie. A hőgörbéd nekem is azt mondja, mint Mókicának, a pé még várat magára.

Monyo! Terhelésesen nekem is csak cukros lötyi volt, 2-3 dl. Erről a reggelizésről most hallok először. :)

Aisha! Megértem, hogy elnyomtál mégegy tesztet, nem vagy hülye. Megnyugszol, ha már lesz szívhang. :) Pihenj sokat!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ezt találtam most. Akkor nem bírják mégsem olyan sokáig :roll: .

A pete megtermékenyülésére az ovulációt követően 12-24 óra áll rendelkezésre, mert a petesejt, amennyiben nem termékenyül meg, felszívódik. A spermiumok élethossza sem lényegesen nagyobb ennél a 24 óránál, ezért a megtermékenyüléshez vezető közösülésnek ebben a 24 órában kell megtörténnie.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?