Azta,mire végig olvastam mindent 2x lépet ki a rendszer
Noki!!Dehogy baj,hogy elmondtad.Nem titok,és én az a tipús vagyok,akinekki kell!!beszélnie magábol.És tudom,hogy rémisztő bele gondolni is,mi történt velem , de inkább féljetek,mint átéljétek.
Rilla!nem nem szakítottad fel a sebeket.Van kettő szép gyerekem,és babát várok,előttem a jövő és optimista vagyok!
Na a többi.Próbálom írni ami eszembe jut.
Noki; az ebay-en mennyire jön ki a kocsi ára?
Itthon 150körül láttam mózeskorárral.
Én meg gondolnám a garit.De csak azért,mert mi van ha?
A nagy kerék jó ötlet.
babamérleg;a Szabi 100g.ot szopott a kórházban 3naposan.De úgy,hogy nagyonbesárgúlt és felkerült a koraosztályra,mert amúgy is 37hérte született(3900-el
).Na ugyi a sárgaságtól aludt aludt aludt,de mikor mentem szoptatni 5-10perc alatt szívott magába 100gr-ot.Csak néztek hitetlenkedve
Ezek után eszembe sem jutott,hogy mérnek kéne,mennyit eszik.
A lányom is hasonlót produkált.Nála még ex anyósom kibumlizta,hogy felelőtlenség amit csinálok,mert mérni kell.Az exem el ment kölcsönzött egy mérleget.Az akkor kb 10napos lányom 150gr-ot szopott.Utána mondtam neki,vuigye el a mérlegt.
Szóval én hót feleslegesnek tartom,ha velekinek jól szopó egészséges időre született a gyermeke,és anyuka lelkileg biztos magában.
Persze vannak egyedi esetek,mint Lili,de kell a kivétel.
Alvás.
Nekem eszembe nem jutna az úszülött gyermekemet külön szobába rakni.Persze van akinek ez kényelmesebb.
Én úgy gondolom,apával együtt volt orgazmusunk,hát együtt is pesztráljuk a bébinket
No de viccet félre téver.
Én nyugodtabb voltam,hogy ott szuszog a fülembe a SZabi mellettem.
Szóval ő még külön ágyban sem aludt kb 5-6hós koráig.
Amúgy is,meg állapították,hogy a lelki fejlődésüknek sokat számít,ha az anya mellett vannak,és a bölcsőhalál miatt is állítólag jobb.