Új privát üzeneted érkezett!

Árnika! :D Még mindig nem nyugodtam meg... De mostmár sose fogok, ahogy Zsófi írta, remélem mostmár mindig lesz min aggódni! :wink: (UH, szülés, ovis ballagás, stb)
Elhiszem, hogy várod a lapart, legalább túl leszel egy lépcsőfokon megint.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs megint laptetőőőőőőő! :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika!
köszi a drukkokat!!! :wink:
dezsina

Rana

Több Bébihez, több laptető :lol:
Kár hogy a lap aljáért nem jár semmi. Milyen szinű lettél???
Azon gondolkoztam amúgy ahogy olvastalak, hogy sokszor elnézve a dokikat, mintha nem ugyanazon betegségről beszélnének :roll: , viszont a kaáliban intézmények között akkora különbség nincs.
Talán annyi hogy nálunk nem adnak tesztet, meg progiszurit.
Erre egyébként nem akarsz rákérdezni??? -annyi mindenkinél olvastam mostanában hogy adtak, Nekem sosem, csak lóadag utrót.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

[quote="árnika"]. írta:árnika.. viszont a kaáliban intézmények között akkora különbség nincs.

Hát nem tudom, ahány ház, annyi szokás. :roll: Hát ezért bizonytalanodik el az ember lánya: 2 napos vagy 5 napos beülti a jobb-e, szteroidos immunszupresszív gyógyi meg Aspirin kell-e vagy nem, progiszuri, pihenés, kekszelés, mindenki mást ír elő!!! :roll: Ezen igazodjon el az ember lánya!!! :shock:
Progiszurira nem kérdeztem rá (állítólag felírja BB, ha rákérdezel), mert egyrészt elég drága (mondjuk ez önmagában nem érdekelne), másrészt én a Clexane miatt nem kaphatok izomba szurit (mert csúnya injekciós tályog lehet belőle), meg valaki mondta itt a fórumon, hogy vagy Utro vagy szuri, felesleges mindkettő.

Na megyek gyógyszert íratni, majd délután még bekukkantok!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szerintetek mikor kaphatom vissza a 3 fagyibabámat?
Van valami szabály, hogy sikertelen lombik után egy stimu nélküli beültetést mikor lehet csinálni legelőbb? Ez is beleszámít a TB által támogatott 5 lehetőségbe? Már alig várom a holnapot, hogy megbeszéljem a Szűcs dokival, de jó lenne tudni, Ti mit szóltok ehhez.

Egy ilyen fagyibabás történetnél kapok-e szurikat, vagy csak egyszerűen hormonok nélkül visszateszi?
mamba

Szia Mamba!

A Bmc-ben úgy van, ha az OEP támogatásával akarod, akkor ingyenes, de meg kell várni a 3 hónapot.(A beültetés napja számit elsőnek.)

Ha nem támogatással kéred, következő ciklusban azonnal visszakaphatod, ha a szervezeted normálisan működik.
(nekem nem lehetett, teljesen felborultak a hormonjaim.)
De akkor ki kell fizetni az árát, nekem 100 000 Ft-ot mondtak.
Én megvártam a 3 hónapot.

Semmilyen stimu nem volt, 10. napon kellett először menni uh-ra, uténa még kérszer, és spontán peteérés után 4 nappal kaptam vissza a picikéket.

remélem segitettem!

Sok szerencsét kivánok a fagyibabáidhoz!

Bea
bea1979

Bocsi azt nem irtam ha támogatással kéred beleszámit az ötbe.
bea1979

Hali!

Gyorsan átolvastam a lemaradt 2 napot.
Hulla vagyok, fáradt mint a dög...most értünk haza és 3-tól estig tanítok még itthon...kell a lóvé sajna....de majd okosan osztom be az erőm, esküszöm 9-kor lefekszem aludni!

A híreink nem jók eddig:E2:13!!!a 6.cn-en.
A deca tönkretesz. :twisted: Azonnal le is állítottuk és kapok a gonal mellé menopurt, pénteken megint vv és uh.
A 0. lombikunk is ezért állítottuk le, így az 1.2.-nál nem kaptam decat, de a 3. long volt...szóval ott meg elég sokat...de a longnál az első cn-től csak fél deca ment meg rengeteg gonal, most meg az 1-2cn 1 deca, 3-4-5cn-en fél deca és a gonal csak a 3.-on indult.
Ma be kellett nyomnom 150+ gonalt ami 225-lett mert annyi volt még a fecsibe :D , egy menopurt, holnap 225 gonal, csüt 75+gonal meg 2 menopur. Ha ettől beindulok, akkor jó...csak gondolom később lesz leszívás...ha ez nem használna akkor leállunk.De sztem okés lesz ha elhagyjuk ezt a sz*r decat. Az első tényleges lombikom is nagyon lasan indult, de aztán rendbejött:16-on volt leszívás és 19-en kaptunk vissza 3 szép manócskát.Remélem most is sikerül!Nem is volt most uh így.

Rana
Gratula a szépen fejlődő prüntyőkékhez!!!! :D Annyira jó!!!
Te is lassan indultál most, nem?Leírod a szépen lejegyzetelt E2 eredméyneid itt vagy priviben? :)

Most csak ennyi voltam, most muszáj meginnom egy kávét és menni előre.Majd benézek este. Pusz.
vizkriszisback

Mamba!
sajnálom, hogy nem sikerült! :(

én csak egy ciklust hagytam ki, és mentem a fagyibabákért. nem kértem támogatást, mert akkor egy eséllyel kevesbb lenne (nem mindegy, hogy az embert 100ezret vagy 400ezret fizet )
akárhogy is döntessz, nagyon drukkolok neked :!: :!: :!:

Vizkriszi!
nagyon szégyenlem :oops: de nem tudom követni a szurizásodat... :oops: ennek ellenére, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen :wink: :)
dezsina

Dezsina
Nem gond, nem is lényeg, elég ömlesztett...lényeg:nekem tuti nem tesz jót a deca.
vizkriszisback

Mamba

A fagyis nem számít bele a Tb.támogatásba.
nekem is volt, és ahogy Bea is írta, elvileg ha jók a hormonjaid , akkor mehet egyből. hiszen nem stimulálnak.
Ovu után, akkor rakják vissza , ahány naposak voltak leszíváskor(bocsi, remélem érthetően írom)
De ez kaális gyakorlat !

Vizkrisz Minek neked akkor deca ha ennyire rosszul reagálsz rá??,
drukkolok hogy így már beinduljanak

árnika

hajnoca!

mi már ezer éve ismik vagyunk az iwiwen!!!!
T''''odddd?????????????a férjeddel egy a melóhelyünk!!!
Rana!
remélem nem téged utasítottalak vissza ma az iwiwen!
bejelölt vki nyíregyházáról
én meg buta csak azt néztem a közös ismijeink közt van e a 2009 júliusi babavárók,nem volt és elutasítottam!
bocsi bocsi bocsi.rana megy a privi
ha vki volt közületek,szóljon!!!

Kép

Sziasztok!
Árnika,ha nem fizeted ki a fagyist,akkor bizony levonják...lehet nem mindig volt így,de most a Kaáliban úgy tudom 50ezer.Drukk a laparhoz!!!
Mamba,rettenetesen sajnálom,de jó,hogy már előre nézel!Hajrááá!
Lola,gratulálok Pannihoz,apának boldog szülinapot!
Kukacka,Mabe nagyon helyesek a kis kölkök :D
Estike,drukk az amnióhoz,aztán pihi!!!
Bea,holnapra nagy drukk,lesz ott olyan szívverés,hogy csak na!Csak szólj,hogy kapcsolják be a hangszórót :lol:
Till,nemsoká neked is!Manó?
Petne,boldogságos első hónapot picurnak!!!
Rana,Zsu hajrá blasztók!
Vkrisz,Dezsina jó böködést :D
Szezsó?
Baba,Alle remélem sikerül kicsit lazítanotok...nagy ölelés nektek!
Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Árnika!
rosszul tudod... A TB szives örömest kifizeti a fagyi beültit. És az beleszámít az 5 támogatásba :(

Nyulaszom!
8)

Vizkrisz!
:) akkor le a decapeptyllel :)
dezsina

Hova lett Szezso?

skrisz72

Lola,
sejtettem, de bepróbálkoztam. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Skrisz, Nyulasz: köszi a hiányolást..
Sajnos pénteken váratlanul meghalt a nagymamám és ezért nem volt erőm jönni :cry: kicsit már jobb, de még kell idő, még nagyon friss..

Rana: nemsokára blaszto-tulajdonos leszel? :wink:

Alle: én is sajnálom :-(

Babim: ölelés...

Nyulasz: csütörtökön mész? Vagy nem árulod el, nehogy aggódjunk, ha nem tudsz jönni a netre? :wink:

Lola: gratula a kislányhoz!!!

Dezsi: már Te is Benne vagy a sűrűjében, látom :-)

Zsu: nagyon jól alakulnak a dolgok!!

Vkrisz: én is barna hajra szavazok :wink:

Mamba: sajnálom, hogy nem sikerült :-( a fagyis beülti intézményenként változhat. Tapolcán speciel tök ingyen volt, és nem veszett el vele TB támogatott lehetőség sem. Normál lombik után 1 ciklust ki kellett hagyni, és utána mehetett a dolog.
Az a protokoll ott, hogy Estrofemet kell szedni, hogy legyen szép méhnyálkahártya, és ha eléri a 10 mm-et akkor beülti. Peteérést nem néznek.

Kukac, Mabe: szépek a bébik! :-)

Vkrisz: drukk, hogy jól alakuljanak a dolgok!!!

Csajok a tapolcai fórumon írtak egy szuriról, amiről még nem hallottam, Pergoveris. Olyanoknak írták fel, akik nehezen stimulálhatók. Igaz 3-szor annyiba kerül, mint a Gonal :roll: Gondoltam megírom, hátha érdekel valakit, akinek hasonló problémája volt...

Skrisz: AFP-s vérvételre mész?

Ma voltam védőnőnél és van kiskönyvem :-) Enyém Babuci szombati sztárfotója:

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jaj csajok, ne haragudjatok, nem állt szándékomban senkit félrevezetni.
Azt írtam, ami velem történt, Én nem fizettem érte. Ez már másfél éve volt, lehet akkor még más volt a gyakorlat , nem tudom.... :?

de most azért kicsit rámhoztátok a frászt, lehet nincs is már Tb. támogatott lehetőségem :roll: :(

Nyulasz ari vagy,kösz, a háttérből mindig drukkoltam,/drukkolok Neked. :)

Szezso szép babó :)

árnika

Szezso, annyira sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry: A baba szép (nagy)! :)

Árnika hogyhogy nincs már TB-s lehetőséged??? :shock:

Vkrisz, elküldöm emailben (iwiwen lelesem a címed) a kért adataimat!

Lola, én még nem jelöltelek, nem engem utasítottál el! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Bár az utóbbi időben, nem tudtam jönni mégis úgy érzem, hogy tartozom annyival nektek, hogy elköszönjek! Mivel egy ideje már megint pánik rohamaim voltak, hétvégén úgy döntöttünk a párommal, hogy fontosabb az hogy teljes életet tudjak élni, szorongás nélkül mint egy baba...szóval 4-ik napja szedem a Serotort, a Kaálival még nem beszéltem, de a jövőhéten megteszem azt is...
Nem mondom, hogy örökre eltűnök innen mert nagyon a szívemhez nőttetek, de most már inkább csak olvasó üzemmódban leszek! Egyébként nem olyan szörnyű ez az egész, hogy őszinte legyek egy kicsit még meg is könnyebbültem: nagyon belefáradtam az állandó reménykedésbe, és orvostól-orvoshoz járásba (a legutolsó ciklusomnál annyira reménykedtem, hogy sírógörcsöt kaptam amikor megjött, akkor megfogadtam, hogy nem akarok többet reménykedni és a babatémával foglalkozni) Egyébként továbbra sincs meg a hematológiai eredményem, de már nem is érdekel! Teljes életet szeretnék élni, és nem azon izgulni, hogy össze tudom-e szedni a pénzt a következő lombikra...

Mindenkire nagy szeretettel gondolok, és kívánom hogy teljesüljön az álmotok!
Ölelés, Tücsi
Vendég

Drága Tücsikém, teljesen meg tudlak érteni, hogy így döntöttetek, és igazatok is van. Viszont az olyan jó lenne, ha mégis írnál néha-néha, még ha nem is babatémáról, csak úgy ami épp veled történik (ami engem illet, én szeretném tudni néha-néha, hogy hogy vagy!)! És kívánom, hogy mégis beköszöntsön az életetekbe, amire eddig annyira vágytatok: egy (vagy több) kisbaba!! És addig is, amíg ez megtörténik, kívánok nektek nyugalmat, boldogságot és teljes életet!! És kérlek ne búcsúzz el végleg!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, és ha Debrecenben jársz, írj nekem, és feltétlenül összefutunk!!!! Komolyan mondom!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ojjé. Lányok!!!
Ennyit írni!!! :P

Házitücsi, óriási ölelést küldök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok-sok erőt kívánok!!!!

Petne, Dezsina,
aranyosak vagytok, de csak pénteken lesz az UH! :wink:

Árnika, Drága,
jajj, mire nem válaszoltam? :oops: Röstellem, lécci, kérdezd mégecceeer! :oops: :P - Dew nagyon örülök, hogy "látlak"! :)
(annyi írás jön ide egy nap, hogy csak jegyzetfüzettel lehetne visszaolvasni, kinek mit kell írni, de sajnos nincs ennyi időm, pedig úgy szeretném! :oops: )

Utró: nekem is csak ezt adott idáig a dokim...most viszont kikönyörögtem a progiszurit, beleegyezett (de így utrót nem adott, hát kénytelen voltam máshonnan beszerezni! :) Így napi 2 amp szuri + 3X2 utró megy!)
Most pénteken nem lesz chat (elutazunk Manóval a nagyszülőkhöz), de jövő pénteken igen!!! (febr. 20. :))

Rana, Zsu:
Mindjárt Kismamik lesztek! :wink: ++++++++++++++++++++++

Dezsi, Vkrisz,
hajrá azokkal a tüszikkel! :P ++++++++++++++++++++++++++

Szezso,
őszintén együttérzünk Veled! :cry:
Babucikád gyönyörű! :D

Lola,
csodaszép név! :D

Estike,
nagyon-nagyon szorítok Értetek!!!!!!!++++++++++++++++++++

(Még jövök ma :)) És Manó köszöni: meggyógyult! :P

tillidian

Sziasztok!

Visszaolvastam, de bevallom nem sokra emléxem. Most értünk haza, holnap (elvileg) utazunk, már ha felszáll a gép. :roll: Félig bepakolva,....

Voltam a Kaáliban, csütörtökön kezdem a Suprét! Jeeeeeeee! :D

Drukkjaim mennek, csak jó hírekre akarok hazajönni!!!!!!!!!!!

Puszi Nektek!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hali!

Rana
Mindjárt elolvasom.

Szezso
Részvétem!Gyógyölelés neked!
Gratula a kiskönyhöz!!! :D

Tücsi
Mihamarabbi kiheverését a dolgoknak!!!Pusz!Majd adj hírt néha magadról!!!

Till
Köszi a drukkokat! :D Ránk fér.

Árnika
Jó kérdés.A longnál nem okozott gondot. az 0.nál amit leállítottuk volt gond, de a doki azt gondolta, hogy azért nem hatott mert akkoriban hol volt vmi ciszta hol nem, meg az endo is beleszólt...de úgy tűnik inkább a deca a ludas nálam.Le vele!!!
vizkriszisback

Rana
Még nem kaptam meg...majd holnap megnézem.Pusz.
vizkriszisback

Pusziiii!!!!!!!!!!

Dejó-dejó, START!!! (viszed a szurikat is? :lol: Mit szónak majd a vámon? :roll: :lol: )
Érezzétek nagyon jól Magatokat, gondolunk Rátok! :wink:

tillidian

Sziasztok!

Rana :D

Nagyon jó hírek!Holnapra drukkolok!

Dezsi :D

Előfordul,hogy eret találunk. Nekem már 2 hete anyukám eltalált egyet,úgy hogy mégmost is kék. De én kértem,hogy akkor oda adja. :roll:

Estike :D

Drukkolok,hogy minden rendben menjen, s utánna tényleg tessék pihenni!!!!!!

Tücsi :cry:

Sajnálom.Azért ne hagyj itt minket. :cry:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, már nagyon izgulok. :roll:
Pusz, amjd jövök a hírekkel, ha holnap hazaértünk. Bár még azt sem tudom hogy fogunk beérni,mert akkora hó esett itt nálunk. :shock:
Megyek fürdeni,jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vkrisz, még csak most küldöm. :oops: Igen, nekem is nehezen indult be az E2, pedig én csak 9 napig szúrtam a Decát magában, utána már jött is hozzá a Gonal. Ha neked hosszabb ciklusod van, akkor gondolom te tovább szúrtad a Decát, így még jobban leállította a pf-eidet. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem volt 1-3. cn-i vv, akkor már hamarabb kiderült volna, mi van az E2-del, nem???...... :roll:

Zsu, én is viszont drukkolok neked! Hű, de csodás lenne, ha napra pontosan egyidős kismamik lennénk!!!!! :wink: :D

Puszi, jó utat nektek!!! Mikor jössz vissza????????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Tücsi, nagyon sajnálom, és tényleg ne búcsúzz ilyen nagyon, néha azért adj hírt magadról.

Mamba, nekem is ugyanúgy volt a fagyissal, mint Beának. TB támogatás vagy százezer forint között választhattam. Szurik nem voltak, csak UH-on nézték, hogy rendben van-e a ciklus.

Nyulaszkám, köszönjük. Sütöttem ám neki francia csokitortát :wink:

Szezso, sajnálom. Jobbulást!

Többieknek is drukkolok, de most nincs erőm többet írni. Julcsi végre elaludt, megyek én is. Jó éjt!

Kép
petne

Sziasztok :!:

Nyulaszkam, orulok, hogy mindjart 12 hetes leszel :lol:

Dezsi, latom ujra indul a buli. Hajra, hajra :!:

Gondoltam, irok ujra ide is most, ha nem zavarok, ugyanis rajottem, en is ujra beultetes elotti es utani erzesben vagyok :wink: Ma adtam be magamnak a 3. Gonal szurit. Penteken petenezo :lol: Varjuk gyerek Nr. 2.-t.
katavirag

Csak bejeltkezem, mert ezerrel fekszem. Tényleg. :D

Rana! Szuperül haladnak a dolgok, puszi a dokidnak és ezer drukk továbbra is!
Szezsó! Őszinte rszvétem nagymamád miatt!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat és viszont küldöm a szélrózsa minden irányába!

Az amnió rendben ment, Hajdú Krisztina csapata nem csak szuper ügyes, hanem szuper kedves is. Maga a beavatkozás annyi mint egy vérvétel, aki mást mond az rémhíreket terjeszt. :D Egy bajom van iszonyatosan köhögök, ami most nem túl jó, iszom a lándzsás utifüvet.,

Mégegyszer köszi és drukkok!

Kép
estike66

Szép napot mindenkinek!

Rana, Zsu kezem-lábam csuriban értetek!

Estike, örülök a jó tapasztalatoknak, drukk az eredményhez! Mikor várható?

Mabe, köszi a megnyugtató választ. :wink: Bocikád gyönyörű!

Puszi, élvezzétek ki az utazás minden pillanatát!

Tücsi, kívánom, hogy minél hamarabb érezd jobban magad!

Szezso, tiéd babuci gyönyörű! :D Nagyon sajnálom a nagymamádat :cry:

Mamba, :( ; kívánom, hogy a fagyibabák minél hamarabb megvigasztaljanak.

Dezsi, Vkrisz, kellemes szurkálódást! :D

Bocs, akit nem emlÍtettem, de a fejem sajnos nem káptalan, de igyekszem... :wink:
Mi a véleményetek az antagonista protokollról? Kinek volt még rajtam kívül?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Katavirág, gratula Olivérhez! :D Ha jól emlékszem, ti külföldön éltek... Lombikozni hazajársz?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Till, de izgi, mindjárt UHU. :D Örülök, hogy Manó túl van a betegségen, reméljük te nem kaptad el.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!
Rana,Zsu hajrá blasztók :D
Bea,uhu után gyere!!!
Katavirág,gyúrtok a tesóbabára?Mennyi idős Olivér?
Estike,jó pihizgetést :wink: Mikor lesz eredmény?
Puszikám,nagyon jó utazást kívánok,és aztán már hipp-hopp be is költöznek a kis Puszedlik :D
Dezsinám,Vkrisz hajrá szurkák!!!
Egerecske,nekem volt most az utolsó lombiknál antagonista...bejött :D
Tücsikém,ölelés...
Szezsó,édes a kis babucitok :D mamádat nagyon sajnálom :(
Kukackám,ha jól számolom,te ma töltöd a bűvös 12.hetet :D Prüntyikéknek egy pocaksimi :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönik a Babákok a sok-sok dícséretet!!! :lol:

Zsu!
Millió drukk mára!!!!!

Kata!
Sok sikert 2. babához!! :lol:

Szezso!
Őszinte részvétem. :cry:

Puszi!
Érezd nagyon jól magad! :lol: Illetve Magatokat!

Nyulaszka!
Te mikor mész uhura legközelebb?

Rana!
Látom pozitív vagy, nagyon helyes!!!! :lol: Drukk!!!

Estike!
Örülök, hogy rendben volt az amnio, pihenj és gyógyulj meg, hess-hess köhögés!!!

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Igeeen, éjfél után 4 perccel felébredtem és közöltem is leendő apukával hogy 4 perce betöltöttük a bűvös 12.-t! :lol: El sem hiszem, olyan gyorsan elment az idő. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz, neked is csak két nap van a 12.-ig. :D Mentek UHU-ra?
Akkor még egy pozitív tapasztalat az antagonistához. Nem igazán olvastam utána, vajon miért alkalmazzák ilyen ritkán? Ha jól emlékszem, a többieknek általában long vagy shirt van ugye?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske!
Nekem long volt, így fogalmam sincs, ezért nem is írtam semmit. :wink:

KépKép
zsófikukac

Kukacka, ne haragudj, téged is kihagytalak. Óriási gratula a két 12 hetes babónak! :D Te otthon vagy vagy dolgozol még?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske!
Itthon vagyok, vigyázok a Babákokra! :lol: :wink: Köszi. :wink:

KépKép
zsófikukac

Egy kis jókedv mára is:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A rendőr megállítja a szabálytalankodó trabantost:
- Kétezer!
- Rendben, a magáé.

Felhívás

A feleség egy közleményt olvas fel a férjének az újságból:
'A rendőrség keres egy magas, ötven év körüli barna férfit, aki éjszakánként nőket molesztál."
- És gondolod, hogy ez nekem való állás lenne? - kérdezi a férj.

Mi történik, ha a mikulás karambolozik?
- Szánja bánja.

Ki kér többet?

A vízszerelő megjavítja a csapot egy orvos házában, majd ezer font sterlinget ké érte.
- Ez nevetséges! Még én sem kérek ennyit - méltatlankodik az orvos.
- Én sem tettem, amikor orvos voltam - feleli a vízszerelő.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Ritkán jövök most Csajok, mert beteg vagyok.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!
Kismamiknak picisimi!

Olyan jó, hogy már ilyen nagy Kismamik vagytok. :)

Csak egy mosoly:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

12 hetes kismamiknak gratulálok.

Hanna, gyönyörű ez a kisfiú, elolvadok tőle mindig. Itt is jobbulást!!!!

Akciózóknak mennek a drukkok!!

Kép
petne

Sziasztok!

bocsánat, mindjárt visszaolvasok, de el kell mondjam, hogy ma megjött végre!!!! :D :D :D Tehát pénteken kezdődik a STIMU!!! megyek reggel vv-re !!! jaj de izgi!
atyámfia, milyen vonalzót is csináljak?
dezsina

Sziasztok!

Na, 3-as ikreim már nem lesznek: az egyik mára leállt. :( Nem tudom, csak vigasztalni akart-e a biológus csaj, vagy tényleg így van, de azt mondta, 35 év alatt amúgy se tesznek vissza 3 blasztót, 2-t kaphattam volna csak vissza, ezért is vitték el 5. napig. Hát azért biztos meg tudtam volna beszélni a dokival. De annak örülök, ami van, mert ikreim még lehetnek!! (És lesznek is!) :D

Dezsi, hajrá stimu!!

Zsófi, gratula a 12. héthez.

Hanna, de kis mosolygós baba!! Biztos szopi után készült a kép!! :D

Hajnoca :lol: :lol: :lol: :lol:

Egerecske, antagonistára készülsz megint? És hogyhogy neked rögtön azzal kezdték???

Na gondoljatok rám, majd jövök amint tudok!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsina, ezerrel drukkolok neked!!!!

Kukackám, de jó! Gratula a 12. héthez! Picit fellélegezhetsz. :wink:

Tücsikém, ölellek és rengeteg jókedvet küldök neked! Hozd rendbe magad és írj, ha történik veled valami!!!

Szezso, nagyon sajnálom a nagymamádat! :cry: Reméljük nemsokára egy picit már jobb lesz. Kis "csikóhaladhoz" gratulálok, nagyon szépen növöget! :lol: Hétfőn kérek beutalót a dokimtól AFP-re és a jövő héten feltétlen megcsináltatom. Lassan ideje bejelentkeznem a 18. heti genetikai UH-ra is Hajdú doktornőhöz.

Babim, gyógyító puszikat küldök!!!+++++++++++++++++++

Puszedli, jó utat és kellemes időtöltést kívánok nektek!

Estike, örülök, hogy pihensz. Csak így tovább!!!

skrisz72

Rana, Zsu extradrukkok mennek!!!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?