A hétvégén volt egy remek tapasztalatom. Natival pont az Ikeát jártuk, amikor begörcsölt a pocim, amolyan remek levegőt sem kapok módszerrel, alig tudtam hazahúzni a hátsó felemet. Hát nem dobott az önbizalmamon.
Ágiboldi,
Zugló a szomszéd kerület az Örs felé
Lora,
Nati 3 múlt az orrmandula műtétkor. Az altatóorvos leírása, hogy a műtét után leginkább egy kis vad állatkára hasonlítanak, elég helytálló volt. Nyüszített, sírt, forgolódott, vér csorgott, tehát elég horror volt számomra. Neki viszont nem volt borzalmas élmény. Egy hónap múlva a kontrollon egyáltalán nem látszott rajta a legkisebb félelem sem a kórház láttán, pedig emlékezett rá, mondta, hogy "nem volt jó". Nálatok is vszínűleg inkább csak téged fog megviselni, mint őt. És tökéletes képet kaptam legalább arról, Nati szemei hogy állnak narkósan.
Ha unod a leveseket, bővítsd ismereteidet
Én is el tudnék levesen élni, csak nem szeretem csinálni, mert akkor Szabit etetni kéne vagy takarítani...lustaság
Mónika,
Az idei tél a tavalyihoz képest klasszisokkal jobb volt. Ami a legnagyobb javulás, hogy képes volt meggyógyulni a náthából. Tavaly egyszerűen megfázott ősszel és tavasszal gyógyult ki. Sztem megérte. Őt nem viselte meg, több hónap várakozási lista van, ezt kalkuláld bele, amikor jelentkezel.
Anna/Peti nálunk is nagyon menő. A torokgyulladásost sztem legalább 40x elolvastam, volt, hogy napjában többször is.
Most is lesz ajándék szülinapra, ráadásul kettő, mert Szabi és Nati is kap egyet-egyet.
Az egy hét ovi két hét otthon azért egész jó. Nálunk két hét otthon, három nap ovi után küldtek haza két hétre bárányhimlő gyanú miatt.
Panka,
A 13. kerületből hogy lett végül Zugló?
Én voltam ofő. Nem igazodok ki a bürokráciában. Szerinted hogy tudtam volna elmagyarázni?
Közgázt végzett barátnőm szerint szándékosan érthetetlen pl a Magyarország portál a neten. Hogy ne is kérdezz inkább.
Pann,
35 vagy 41 hét, szerintem egyik sem jó, de hát kit melyik kígyó csípett meg. Azért vszínűleg én is inkább a 41-re szavaznék, de Natival az 6 hét extra hányást, hányingert, gyomorégést, levegő után kapkodást jelentett. Nem tett épp túl boldoggá.
Én a betöltött 37-re szavazok, majd egy bébi a kezemben.
Rájöttem, mi a legjobb abban, hogy nem én igénylem a Gyest. Robinak kell utánajárni.
Meli,
A sétában nem maga a séta a gond, hanem hogy nincs lift, csak nagyon magas 3 emelet (kb 5nek felel meg). Szabi azt nem bírja, így kézben kell(ene) felhozni, amit most nem szívesen csinálnék.
Gyes:
Kihagyom
Most tudtam meg, hogy csak a Gyed első évére járnak a szabadnapok.
Felháborodtam. De így is van 146 szabadnapom.
Bigsis,
Nati elég jól fogta, hogy jön a kistesó. Remélem, hogy most kicsit jobban értette, mint a múltkor, amikor a szülés után mondta, hogy az ő pocijában van a baba. Bár amikor véletlenül szóba kerül és nézi a pocimat, akkor látszik rajta, hogy nemigazán érti a dolgot. De nagyon aranyosan tudja a homlokát ráncolni