Új privát üzeneted érkezett!

Bori
drága vagy, mint mindenki itt a "cybercsaládba"!!!!
nem tudok most olyan sokat bennt lenni, mint szeretnék, mert ugye zárlat van az influenza miatt!!meg anyu tesói is itt vannak......

Ma is voltam bennt.....
viszont egész délután bőgtem, anyu tesójával is jót beszélgettem!Akitől annyit kért, hogy nagyon sokat legyen velem,mert nagyon kivagyok....vagyis látszik rajtam :cry: :cry: pedig nem akartam hogy lássa ezt rajtam!!!!
Sajnos sokat kattog az agyam, mi lesz ha.......tudom ráérek még ezen "agyalni".........

emano/Andi
KépKép
emano

ó laptető lett :(

MSE,
jó volt a tali, nagyon jól éreztem magam. Ha van kedved legközelebb is, akkor mehet állatkert, kori, central perk, bármi! Írj majd, hogy mikor kapsz újra kimenőt! :wink:
KisJankó nemsemmi legényke, irtó édes és annyira érdeklődő! Majd ne felejtsetek el engem is meghívni a Nobel-díj átradására :wink:
A tegnap esti szolid ötye parti pedig vad társasozásba fajult, éjjel f2-ig nyomtuk a hotelt! Úgyhogy én sztem 1 hétig nem megyek sehová este, ez a pár nap kivett az energiámból rendesen.. De megérte! :wink:
Vendég

igen, az a nyavalyás influenza és a zárlat :evil: ez is a legjobbkor :evil:
Vendég

Sziasztok!

Örülök a jobbulásoknak. Veronikusz, részvétem. Húsz év...

Sok gondolatom vagyis inkább érzésem van, csak iszonyú fáradt vagyok.
Ma még voltam rutinon, holnap reggel vizsga. Életem során az egyetem meg a fősuli alatt legalább százszor vizsgáztam, csak az első egy-két évben izgultam, egyébként szeretek vizsgázni. De ez most kifog rajtam. Azt hittem a szülés után nem lesz már olyan, hogy ne tudjak lazítani, de de. Asszem azért, mert figyelnek közben. Majd leeresztem az államat és a vállaimat, lélegzem hasra, ellazítom a mimikai izmaimat és a gátamat... Tényleg ilyeneket kell most csinálnom, de ezúttal nagyon tudatosan. Ott a két férfiemberrel. 10-12 perc az egész. A szülés meg órák voltak és mégis. De gáz ez. Mármint a rutin.

Meglátogattuk az unokahúgomékat, az egy hónapos babót végre. dajkáltam is kicsit. Eszter rögtön féltékeny volt... Tudjátok - és ezt már Jázminéknál is éreztem, de azzal a pici fiúval a karomban végképp, hogy teljesen elöntött az az érzés, hogy ha most nem volnék várandós, nagyon nagyon az akarnék lenni.

megyek, fürdetés van.

Ja Durca: vártunk téged. Csak én speciel nem tudtam, hogy adjam ezt tudtodra.

Puszi mindannyiótoknak.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz, nagyidat nagyon sajnálom, de Szofinak örülök. Olyan jó, hogy a kórházat kihagyjátok!

Andi, az jó, hogy van kivel beszélgetned! Továbbra is soksok angyalkát Nektek!!!

Cukorfalat, már minden oké, csak bőrváltásban vagyok.....szóval nagyon hámlik és viszket.
Levit meg nem tudom pelenkázni de csak azért mert rájött, hogy milyen buli legurulni a pelenkázóról... :lol:

Kicsi babóknak és csibészes lurkóknak jobbulást, seb-beforrást....

Vica, már leírták előttem, ha a bőrt megcsippented és nem rugalmas, nem megy vissza, az már gázos kiszáradás, de ehhez tényleg dúrva nemivás kell....

Na, összeszedem a népeket, mert még haza kell jutnunk....Peti az unokatesóival ül a nagyszobában (akiket már karácsony óta nem látott) és ultiznak. 50 perce próbálom kiédesgetni. sztetek?? :shock: :? :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz,
Nagyon sajnálom, részvétem! :cry:
De nagyon örülök, hogy lányok jobban!
azért még küldök gyógypuszit!ű

Andi, Andi.
Ha tudok segíteni szólj!!!
Nagyon, nagyon szorítok!!!
és azon szerintem ne szomorkodj, hogy látta rajtad, persze ilyenkor az ember úgy gondolja, hogy erősnek kell lennie, de azért szerintem az sem árt, ha érzi, hogy TE mit érzel! ( :oops: Remélem érted mire gondolok, sajnos én is tudom mi az amin most átmész(

Dorka,
hú szegények,
Mennek a gyógypuszik

Cukipofa
hogy vagytok?

Cukorfalat,
Szerintem Tesónak attől nem lesz semmi baja! Ne izgulj!!!
Jó védett helyen van!!!

Zsófi,
Jó hogy jöttél, már pont akartam kérdezni, hogy merre?
Miért nem votl jó a két nagyival? egymásra licitáltak?

Eni,
Ez az alvós kép annyira jó!!! Falon keretben a helye!

Durca,
Mindig vártunk vissza, hisz nagyon szorítottunk érted, és aggódtunk, és vártuk, hogy kicsit rendeződjetek! És lám itt vagy! Hizs jó hogy itt vagy!!!

Aproo,
hogy van a kezed????

Bori,
de jó neked, én is úgy társasoznék egy nagyot!
Megértem, hgoy megérte! :wink:

Memme
Tuti sikerül!!! Nagyon szorítok!
Én oktoberben rutinoztam! :lol:
úgy izgultam, hgoy azt rontottam el, amit előtte még sosem (egyenesen tolatni :lol: ) aztán azt húztam amit nem akartam, kapubeállóba betolatni, fúj, de megcsináltam!
Szóval holnap nagyon szorítunk!!!
Én egy kis kihagyás után holnap hivom az oktatót, hogy mikor is mehetek vezetni megint! mert most már be kéne fejezni!
Úgy olvastam hogy jobb egy kicsit a kedved, ennek örülök!!!

Na ezt most gyorsan elküldöm

ancsaboszi

Zsófi,
Annyira édesek a csajok!!!

Tünde,
Nagyon jó buli lehetett a szülinap, megkukkoltam, de csak a képeket!
És csini vagy!!!

ancsaboszi

Jó reggelt!

bocsi, de most nem tudtam visszaolvasni :oops:

köszönjük a gyógypuszikat és kérnénk még belőle párat :oops:
Zsófi eddigi hasmenése kibővült a sugárban hányással reggelre. :oops: tegnap este óta erős hasmenésem van és sugárban hányok. Éjjel kihívtam az ügyeletet, hogy adjanak hányáscsillapítót, mert így kiszáradok és nem tudok szoptatni!!!! Az a baj, hogy ez is csak 4-6 órát hat, utána meg folyt köv ....
Férjenek is rossz volt a gyomra tegnap, de talán ő megússza. Szofi meg úgy volt hogy ma itthon marad, hogy a bölcsiben lecsengjen ez a dolog és hogy még pihenjen, erre most két beteggel lesz összezárva. (még nincs is igazolás, hogy vissz tudjon menni) Szerencsére KAta jól van.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

"JÓ" ez a Babanet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Szegények! Nagyon sajnálom!!!! +++++++++
Berkének és a többi kis betegnek is!

Renáta!
Hát bevallom nem esett túl jól amit tegnap írtál... sőt.... nem hiszem hogy van jogod ahhoz hogy nyilatkozz egy olyan helyzetről amit nem ismertsz. Nem önzőség volt hogy nem akartam tudatni az apukámmal hogy meg fog halni, főleg hogy nem éri meg a bennem növekvő élet születését.... de inkább ezt nem is ragoznám tovább....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Na végre!

Veronikusz!
Hogy vagytok?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Szégyellem az arcomat, hogy olyan régóta nem jelentkeztem, azért néha olvasgatlak titeket, de jelentkezni már tényleg nem futja az energiámból. Gratulálok a sok új babához és nagyon sajnálom, hogy szomorú hírek is érkeztek.

Andi!
Tudom min mész keresztül, bár én "csak" a mostohaanyámat vesztettem el daganatos betegségben (a szüleim már korábban meghaltak), ő tobb volt nekem mint az édesanyám. Az ember semmit nem tehet, igyekszik úgy tenni hogy minnél többet legyen a kedvessel és próbálja elfogadni a helyzetet. Ilyenkor legalább van egy kis időd felkészülni vagy elfogadni. Azért azt is tudom hogy az orvosok sem tudnak mindent és reménykedni kell amig van mit megpróbálniuk! A szüleimet hirtelen veszítettem el, azt aztán igazán nehéz felfogni, de az idő mindent begyógyít ez sajnos így van. Az én családom is a gyermekeim maradtak, őket már nem ismerhették meg az őseim sajnos. És azóta a bátyámmal és a mostohahúgommal családfők lettünk és még szorosabb a kapcsolatunk. Szóval igazán felnőttünk. Sok erőt kívánok neked!!!

Veronikusz, együttérzek veled a nagyi miatt, én már sajna őket is elveszítettem, legalább közülük volt aki ismerte Olicskát :-). Remélem a lányok pedig jobban vannak, én sajna Olival megjártam a Jánost kiszáradás gyanuval. Na oda semmiképpen ne menjetek, ha véletlenül mégis kéne. Mert amúgy 2-3 nap alatt az infúziótól rendbejött Oli, de a többi :-(, talán emlékeztek még milyen horror sztorikat írtam!

És egy kérés most. Egy barátnőm a Kútvölgyiben szül hamarossan, 35, hetes, második baba és szeretne szülésznőt fogadni. Súlyos aranyér gondja volt az első szülésnél, ezért most aranyér védelemmel (azaz négykézláb) szeretne szülni. Ha valakinek van tapasztalat ebben és tud szülésznőt ajánlani kérem írjon. AKit én ajánlottam azok betegszabin vannak: Várnai Gabika kezét törte, Keszegh Évi a lábát. És ha van tapasztalatotok Fántzi Mónival vagy Bíró zsuzsával, azt is írjátok meg.
nagyon köszönöm előre is!

Mi különben jól vagyunk, pörgünk ezerrel, mint mindig, én minden délelőtt tornázni járok, szóval önzőzöm amíg lehet, ősszel megyek vissza dolgozni, ezért alig van időm valamire, de arra gondoltam az az utsó pár hónap amit magamra is fordíthatok. Oli jár oviba, művészi tornára, Benike meg jön velem mindenhova, a tornán sok gyerek van szóval tulképpen őt is szoktatom a társasághoz lassan, szeptemberben megy bölcsibe.
Köszi
Merci

Kép

Képurl]
eszesmerci

Andi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Merci,
Eninek Nováky Ritával vannak most jó tapasztalatai - meg persze Vida doktorral.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

döglődött a babanet egész nap.. :twisted:

Veronikusz,
gyógyuljatok mihamarabb!! kicsit közelebb laknátok, vállalnám Zsófi szoptatását, de így nem tudom bevállalni...
így csak drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk innen!!!
normafloret nyugodtan, higítani az íze miatt kell..
próbálj banánt enni, az segít a gyengeség (kálium hiány) csökkentésésben
és persze folyadék...........

Zsó,
örülök, hogy jobban!! vigyázz magatokra!!!

mi jól, egészségesen, lassan csinálunk pocakfotót is :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

reméltem, hogy jobban telt a hétvége, mint amilyen az elmúlt hét volt...de látom sok a beteg. Mindenkinek gyors gyógyulást!!!

Veronikusz, jobban vagy már?? szegény Zsófi, de örülök h Szofi már jobban.
De jó, hogy Kata nem beteg.

Andi, mamád?? végül elmondtátok neki? én nem akarok ezzel kapcsolatban semmiféle tanácsot adni, bárhogy döntötök biztos úgy lesz a legjobb.

Eni, képek gyönyörűek!! amikor ketten alszanak külön ágyban... gondolom csak álltál ott és nézted őket! én legalább is biztos ezt csinálnám, gyönyörködnék az én kis szépségeimben. :lol: :oops:

Zsófizsófi, nagyon jók a képek. Milyne gyönyörű kék szemei vannak a lányaidnak!!
snooopy

na végre!!!!

Veronikusz
miújság?hogy vagytok???

jajjj lányok, most értem haza a kórházból......
megint hányt(kaját :cry: )beszéltem a nővérkével, akivel az elejétől "jóba vagyunk"!Azt mondta nem lesz már jobban.........
már pisilni sem tud kimenni :cry: :cry: ágytálba pisil.........200-ra ment fel a vérnyomása
FÉLEK nagyon

Meci
igen itt vagyok 31 évesen és most fel kell, hogy nőjek-tudom ez hülyén hangzik
De ha valami bajom, bajunk volt anyut hívtuk, ha valami jó történt anyut hívtuk.......most kihez megyek, kit hívok :cry: :cry:

Orsi
mi nem szeretnénk megmondani, de a dokit holnap megkérdezi öcsém, hogy megmondja vagy mi mondjuk!!!!

Viszont van egy kérdésem
ha anya neadjisten meghal....mi lesz a bankszámlájával az értékpapírjaival?????? :? ugye azt megkapjuk??? itt nem arról van szó, hogy a pénze kell.............bocs nem tudom ezt értelmesebben megfogalmazni

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Örömmel tudatom Veletek, hogy Orsi lányom ma délelött ikreknek adott életet :shock: minkettőjüket Zsoltinak hívják, így most már 3 Zsoltink van :roll:
De közben rájöttem, hogy honnan a nagy szülések...
Szóval megkapta szülinapjára az első "Anna és Peti" könyvet...és hát le sem lehet pattintani róla a gyerkőcöket...az új részbe amit megvettünk neki abban megszületett a kistestvérük a Gergő...na azóta szülünk itthon folyamatosan...

Veronikusz!
Fúúúú, de kifogtátok...nekem is elapadt így a tejem egyszer...jó sokáig tartott visszatornázni, de ne add fel...ha nem is lesz elég a tejecske akkor sincs minden veszve még vissza lehet csinálni... :D

Andi!
Ha Ti vagytok a meghatalmazottak ilyen esetre akkor megkapjátok, ha nem akkor a hagyatéki után kapják meg az örökösök...bátyám azt szokta ajánlani (bankban dolgozik), hogy ha tudjátok a pin kódot akkor a bankszámláról le kell szedni minden pénzt, mert ha nincs meghatalmazott akkor sajna nagyon sokáig űl rajta a bank...
Az értékpapír az belekerül a hagyatékiba, de ha van meghatalmazottja a bankszámlájára (akiről esetleg Ti nem tudtok) és Ti leveszitek a pénzt előre akkor megkárosítjátok az illetőt és az büntetendő...
Szóval elég hülye helyzet :?

Kép

Kép
cukipofa

Andi!
Írok privit.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Andi Ment privi....

Orsi

borsa

Borsa
köszi megkaptam, mi is így gondoltuk

emano/Andi
KépKép
emano

Merci!
Szülés után én is szenvedtem és Khrone Klári ( bocsánat ha rosszul írom) azt mondta hogy ő foglalkozik ilyesmivel nagyon kedves volt érdemes megkérdezni!

Zsófi!
Hogy mekkorák már ezek a csajok! Nagyon jók a képek, persze várom a sielősöket is! És nyugi a következő tuti jobb lesz ;)

Andi!
Tudod bármiben!!!!

Memme!
Vizsga?????????

Orsi

borsa

Gyuzso!
WOW! Micsoda felajánlás :D aranyos vagy. Különben bár egész nap csak cukros folyadékot ittam, Zsófi csak cicizett. Este meg akartam kínálni tápszerrel, de nem fogadta el. Minden pelenka pisis. MA már mintha jobban lenne (kopp-kopp) csak a reggeli 2 hányás volt és hasmenéses pelusból is 2-3 volt és az is TALÁN javulóban.
Én meg!!!! :D:D:D Hajnal óta. (injekció óta) nem hánytam. Remélem most már tényleg mászunk kifele! :D
Normaflort reggel és este kapott Zsófi. Én nem hígítottam, hanem szopi előtt adtam. Banánt nem ettem, de SODIORALT ittam. :wink: Heni! :wink:

Andi!
Annyira sajnálom. :cry: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Borzasztóak lehetnek neked ezek a napok!

Cukipofa!
Gratulálunk az anyukának! Add át Orsinak!!! :lol:

Merci!
Szofival már egy éve megjártuk a Szt Lászlót kiszáradás miatt. Sajnos tudom, hogy ez hogy megy. Öröm az ürömben, hogy ez viszont egy nagyon kulturált hely.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Andi,
teljesen elszomorít engem is, amit írsz, önző dolog,tudom, de persze egyből az is az eszébe jut az embernek, hogy majd ő is átéli ezt egyszer :( Kivánom, hogy legyetek erősek és hátha téved a nővérke is...És a mamád biztosan nagyon büszke,hogy sikerült két ilyen klassz embert felnevelnie, akikre számíthat mindenben...

Veronikusz,
ezt már sokszor írtam, de előtted sűrű kalapemelgetés...remélem, hogy most már tényleg jobban lesztek, Nagymamádat pedig nagyon sajnálom. :(

Kati,
elég erős tempóban nő a család, apa kezdhet másod és harmadállás után nézni...Orsi fej, vagy kiveszitek az oviból, amíg Zsoltik szopiznak?

Borsika,
szintén, szintén, első tavaszi napsugarakkal együtt muszáj megjelennünk az állatkertben-KIsjankót előtte
átküldjük egy erőteljesebb detektormezőn, nehogy tényleg kárt tegyen az oroszlánban.

Kép
Kép
paklincs

Na végre...... már elvonási tüneteim voltak! :wink:

Veronikusz: huh, ezt még olvasni is borzasztó volt, nemhogy átélni! Ti aztán jól kifogjátok ezeket a rohadt vírusokat, hallod-e..... :cry: Reméljük Katát elkerüli, - én azt kisebb csodának fognám fel.

Andi: annyi mindent írtunk már, nem tudok jobbat...... Sokat gondolok Rád! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Merci: jó hallani felőletek is :lol: Minden nap torna? Azon gondolkodom, ma én is elmegyek. .....

Mse:
behalok a beszólásaidon :lol: :lol: :lol:

JUDIT! HA OLVASOL KÉPEKET KÉRÜNK A LEGIFJABB CSALÁDTAGRÓL ( is) ÉS SZÜLÉS-SZTORIT IS! Bár én már tudom :lol: , de azért a cyber lányok körében így szokás.........

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
sajnos a csoda elmarad: KAta éjjel kezdte a hányást :oops: talán nála gyorsabb és enyhébb lefolyású lesz (ebben reménykedem) Hajnal óta nem hányt. Kapott Bolust és B6-ot. Majd kap ő is Sodioralt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

na tegnap pont lett volna időm olvasni, erre tessék... :? :)

Veronikusz,
részvétem a nagymamád miatt.
Jobbulást nektek!!

Andi,
nem tudok mit írni :( (((((((((((((())))))))))))))))

Eni, Zsófi,
képek :D :D

Na megyek visszaolvasni, mert eddig csak átfutottam....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Már elvonási tüneteim voltak... :)

Andi, továbbra is ++++++. Értem, miről beszélsz, erről ráadásul anyukádat sem kérdezheted meg. Talán érdeklődj a banknál, mert sajnos nekem fogalmam sincs (hála Istennek). De jó gondolat, mert sztem jogos, hogy most akarsz intézkedni. Nem tudom jobban megfogalmazni.

Veronikusz, Katának nagyon gyors átesést, többieknek tünetmentességet, apának legalább megúszást kívánok. Jaj, te, de rossz ez, elkerülni sem lehet.

Merci, na végre, téged is látni!!! Igen, Vidadoktorral és Ritával mi is négykézláb nyomtuk... :lol: :lol: :lol: Bár nem volt aranyér-problémám, remélem, nem is lesz. Nálunk így alakult, és mindenki segített, hogy most is sikerüljön úgy, ahogy alakul. Benci oldalt fekve bújt ki... ezek után. :wink:

Durci drágám! Nagyon köszönöm a szavaidat. Igen, az ad erőt, hogy tudom, vége lesz egyszer. Most ezt nehéz emészteni, és valóban! Egész más dolgoknak örülünk. Nem aggódunk prüszkölés, csuklás és súly miatt (persze ez is fontos), ellenben mérem Jankaszáva lázát naponta, szagolgatom a pelust, és ujjongok minden pisis pelus láttán. Azt is tudom, hogy meg lehet szokni, és igaz, már most. Így élünk. Szülőként sok mindent tudomásul lehet venni, el lehet fogadni. Pláne, ha azt látjuk, mennyire küzd ez a csepp élet. Akkor én adjam fel?!

CfBrigi, NEEEEEEEEEEE!!! Nem lehet így megélned egy terhességet. Természetesek az aggodalmak, megértem. De soha nem akartam sem veled, sem többiekkel éreztetni (mégha így is alakult), hogy "ez bárkivel előfordulhat". Nem. Mi egyedi esetek vagyunk, mint minden más is. Ne éld meg így, nem lesz semmi baj. Bízz benne!!!

Másik Brigi meg hol vagy? Ennyi a vasalnivaló, drága? :D
vbea

Sziasztok!

Nem volt gépem és már kezdtem rosszul lenni.... 8)

Veronikusz: Sajnálom a nagymamádat :cry:

Tenci: Készülünk a szülinapra, nagy buli lesz,mert jönnek a keresztlányomék meg a kis barátaik. Szóval sokkan leszünk. :lol:

Merci: Jó hogy jöttél, jó hallani felőletek.

Rólunk csak annyit, hogy ma megyünk a dokihoz a 2éves kontrollra.
Nincs sok kedvem menni, de remélem hamar túl leszünk rajta.

Steffi: Tudom, hogy nem szó szerint értetted :lol:

Na megyek este megpróbálok jönni.
V

valentina

Sziasztok,

már megint sz@rakodik ez a babanet. :evil:

jaj Veronikusz, szegény Kata, én is remélem hogy ő gyorsabban túl lesz rajta. Zsófi szopik rendesen? Nem ment el a tej remélem!

Kati, Orsi lányod jópofa! :lol:

jaj, mit akartam még?

remélem mindne beteg mama-baba gyógyulófélbe van!!
snooopy

szaisztok

én is itt,,,csak sok a gond meg intéznivaló, meg padlón.---- :( de mindjárt visszaolvasok...

Kép
gablaty

Andi! :cry: :cry: bár tudnék segíteni........
elég megrázó olvasni most ezeket a szomorú dolgokat...
nem is nagyon tudom mit mondhatnék, mit írhatnék, ami vigasztaló lehetne, csak remélni tudom hogy javulni fog Anyukád állapota,és együtt tölthettek még hónapokat,éveket,....
az pedig hogy elmondani,nem elmondani-szintén borzasztó nehéz...
ha nem tudja, akkor még ő is "harcolhat", reménykedhet.
ha tudja ,akkor beletőrödik ,elfogadja... nem tudom mi a jobb???

Kép
gablaty

ezen az elmondani-nem elmondani/tudni akarni-nem akarni tudni a közeli végről ... szóval sokat gondolkodtam, most hogy nagymamám is elment és egyre bizonytalanabb vagyok benne, hogy mi a jó. Ez biztos nagyon egyedi is. Ugye azt írtam talán 2 napja, hogy én tudni szeretném ha ... lehet hogy mégse. Így sokkal nyugodtabb lennék az utolsó napokban, mint ha várnám az elkerülhetetlent. Szóval nem tudom. Talán akkor tudnám csak eldönteni, ha benne lennék egy adott helyzetben, hogy nekem, vagy hozzátartozómnak mi a választandó út. Én minden döntést maximálisan tiszteletben tartok. :oops: Ezt csak az éritetteket itélhetik meg, hisz ez őket érinti. :oops: :oops: :oops:

Andi!
úgy írnék neked valami bátorítót de nem tudom, hogy mit is írjak! :oops: Bár idős korban máshogy viselkedik egy rák/daganat, de látod!!!! nagyim is 20 évig még élt vele. :oops: :oops: :oops: Én még nagyon bízom, hogy a mamád rendbejön!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom! 8)

Judy, Veronix!

Őszinte részvétem! :cry:

Andi!

Nagyon sajnálom! :cry: Sok erőt és kitartást!!

Bocsi, de most csak ennyire futotta! Azt hittem, hogy lesz még időm írni is, de Kisfőnök :lol: felébredt és etetés van!
Ha tudok még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Veronikusz,
lehet, hogy hülyeség, amit irok, de szerinted, szerintetek nem lehet, hogy az ember akkor is érzi, hogy közeleg az út vége, ha nem mondják el neki?Amikor az én nagyszüleim meghaltak(mindketten szintén rákban), ha jól emlékszem(tizenegykétéves voltam), elbúcsúztak előtte tőlünk. A papámra emlékszem jobban, teljesen magánál volt, igaz már az intenzíven, és mondta, hogy legyünk jók, fogadjuk szót anyunak.

Kép
Kép
paklincs

Andi!
Azt lenne jó tudni, hogy anyukád mit szeretne. És hogy most (a fizikai fájdalmon túl) mi van benne, a lelkében (félelem? kétségbeesés? vagy düh? vagy bosszúság? remény?...), szóval, ha ezt tudnátok, jobban lehetne segíteni neki. Ahol fekszik, kórház, nincsen véletlenül lelkigondozó? Biztos vagyok benne, hogy egy lelkigondozó nagyon sokat tudna segíteni neki. Nem kell vallásosnak lenni ehhez... És sokszor egy "kívülálló" többet tehet a beteggel, mint a saját félelmeikkel küzdő és kétségbeesett családtagok...
Sok erőt kívánok Neked, Nektek!!
Vendég

A lelkigondozó bizonyos értelemben ugyanazt csinálja, mint a szülésznő. Csak más egyéb életszakaszokban kísér.
Vendég

Vandini
tudom miről írsz
van ott pszichológus, de még sosem láttuk, hogy valakihez bement volna :shock: :roll:
ANya még úgy gondolja hazajön, mert tegnap mondta tesómnak, hogy menjen a körzetihez gyógyszert iratni neki 3 hónapra!

Gabi
mi sem tudjuk, mi lenne a jó :? megmondani vagy nem, baromi nehéz!!!
sokat gondolok ám rád!!!

köszönöm, hogy vagytok nekem, nekünk!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Hát...nem egészen pszichológusra gondolok. Bár a pszichológus is jó lehet, ha olyan a szemlélete (ha nem direktív módszerekkel is dolgozik), az viszont sajnálatos, hogy senki nem látta, hogy valakihez is bement volna...
Vendég

Andi! És mit mond: az orvosok, nővérek milyenek, hogy bánnak vele? Hogy viselkednek?
Vendég

Ezt azért kérdezem, mert a helyzetből sejthet egyáltalán valamit vagy abszolúte nem? Mert ha igen, akkor lehet, hogy ez a gyógyszer-feliratásos kérés egy nagyon határozott tagadása az egésznek.
Vendég

Az elmondani/nem elmondanihoz annyit: hogy apu például mindig nyíltan szembenéz a betegségeivel, és az ebből adódó helyzetekkel, anyu ennek totál az ellenkezője. Ha arról lenne szó, ami Nálatok van, akkor apu biztos tudni akarná, és sztem hamarabb is tudná, mint az orvosok, anyu meg asszem, nem akarna tudomást venni róla. De lehet, hogy a szíve mélyén ő is érezné, csak máshogy kellene vele együtt lenni. Nem lehet valakinek a szemébe megmondani, hogy márpedig, meg fogsz halni. Mindenkinek megvan a választása, hogy hogyan akarja, ebben kell segíteni nekünk.
Így ismeretlenül is gondolok Rátok, Andi.
Vendég

Paklincs!
szerintem biztos érzik valamilyen szinten. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
hogy vagytok? Berka? Letti? szemük? nózi? javultok?

Cukipofa!
akkor nálatok már minden OKÉ?? betegség husssss eltűnt?

Kriszta!
ti is betegek voltatok? nálatok mi újság?

KÉRÜNK SZÉPEN SOK-SOK KÉPET!!!
én is próbálkoztam memóriát felszabadítani a gépen, hogy a fényképezőgépből át tudjam tölteni a képeket de :? :? :? még dolgozom rajta! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Berke!
Bocsi, bocsi 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi! Még egy utolsó, mert egész délután Rátok gondolok. Csak kérdezek, de ne is válaszolj, és ne haragudj, ha túl sok. Azt írtad, hogy a nagynénédtől azt kérte anyukád, hogy legyen sokat Veled. Nem lehet, hogy csak Titeket a tesóddal akar védeni még most is, azzal, hogy látszólag nem vesz a helyzetről tudomást?
Vendég

Sziasztok!

Veronikusz,
jajj szegénykéim!
Mennek a gyógypuszik!! Remélem már jobban vagytok!!!

Andi drága!
Ment privi!
és sok, sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia! Sajnos én sem tudok mondani semmit, pedig úgy szeretnék!!!!

Most megyek, mert Lara úgyan már jobban van.
De én nem, most beszéltem a dokival, hogy ha nem javulok, akkor holnap már ír fel nekem antibiotikumot, mert már a fülemre ráment, és már a hátam is fáj.

ancsaboszi

Kati,

Orsinak nagy, nagy gratula!!!

Emese,
jó hogy itt vagy!
:lol:
Nekem is jobb lett a kedvem, és izgatottan várom Kati válaszait, hogy oldják meg a tejcit!!! :wink:

ancsaboszi

Ancsa!
végre!!! :D :D :D most akartam kérdezni, hogy ti hogy vagytok! ÖRülök hogy Lara jobban van, de :cry: :cry: :cry: hogy te meg rosszul. :oops: Gyógyulj meg hamar!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csak egy kis mosoly meg persze rengeteg gyógypuszi
Kép csíkos pöttyös.......
Kép mint a nagyok.....

Este jövök írok is....

KépKépKépKép
vdorka3

Borsa
Direkt végigolvastam megint, amit írtam neked és nem értem , hogy ivel bntottalak meg!? Ezt az egészet nem rólad, hanem neked írtam! És azt is írtam, hogy a betegek és az esetek nem egyformák!!!! Sajnálom, ha félreértettél!!!!
[quote="vandini"]A írta:vandiniz elmondani/nem elmondanihoz annyit: hogy apu például mindig nyíltan szembenéz a betegségeivel, és az ebből adódó helyzetekkel, anyu ennek totál az ellenkezője. Ha arról lenne szó, ami Nálatok van, akkor apu biztos tudni akarná, és sztem hamarabb is tudná, mint az orvosok, anyu meg asszem, nem akarna tudomást venni róla. De lehet, hogy a szíve mélyén ő is érezné, csak máshogy kellene vele együtt lenni. Nem lehet valakinek a szemébe megmondani, hogy márpedig, meg fogsz halni. Mindenkinek megvan a választása, hogy hogyan akarja, ebben kell segíteni nekünk.

Hát én is erre gondoltam, csak v-Andi-ni jól fogalmazta meg én meg úgy, ahogy tudtam....
Azt a részét mondjuk továbbra is tartom, hogy arról a betegnek kell döntenie, hogy vállal-e egy következő kezelést, akkor is, ha esetleg nem használ, de a kezelés fájdalommal vagy bármi kellemetlennel jár....És MSÉnek abban szerintem nagyon igaza van, hogy az, aki hamarosan elmegy, az tudja ezt...függetlenül attól, hogy elfogadja-e vagy sem...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?