Új privát üzeneted érkezett!

ja, és csütörtökre mennek a drukkok neked! Ha már beszéltél az orvossal írjál, mi volt! Ne tűnj el megint! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kacsi,
mikroszkópnak sok értelme nincsa PCO-nál.

Apáéknál volt ma megbeszélés :cry: . Még 5 embert elküldtek, őt nem :? . Alig maradtak már :cry: . Még 1 hónapig van meló, hogy utána mi lesz, senki nem tudja :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Sajnálom! Szörnyű! A múltkori megbeszéles eredménye akkor nem tartott sokáig. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs! Köszi a drukkot!:) Egyébként már csak a gyógyszerfelírás van hátra, minden vizsgálat elkészült és nagyon úgy néz ki, hogy IR-em van, tehát meg kell kapnom a gyógyszert! Nem tűnök el újra és jövök majd a fejleményekkel!:) Most lesz egy kis nyugis időszak a munkahelyemen, így többet tudok majd jönni!

Ranita! Azt hittem, hogy csak az LH tesztnek nincs ilyenkor értelme... Ezek szerint a mikroszkóp is fölösleges. Köszi az infót! Sajnálom, hogy ekkora baj van a párod munkahelyén...
kacsi80

Lucuzs,
akkor nem volt megbeszélés. Elmaradt, de nem is mondtak nekik semmit. Azt hitték akkor talán javult a helyzet. De sajnos nem :cry: .
Nem fér egyszerűen a fejembe, hogy egy ilyen cég, mit az övék, hogy mehet egyik hétről a másikra tönkre :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi, megy a drukk! Hozz csak az eredményeid.
Ranita, szurkálás mensi előtt? Az még jót is jelenthet! :wink:
mókica

Mókica,
ez nem szurkálás ez olyan feszítő érzés inkább. És hogy egyáltalán mensi előtt vagyok e azt se tudom :roll: .Fogalmam sincs, hogy mi lehet odabennt :roll: .

Pont azon gondoklodtam mikor elkészült az új tábla, hogy nekem most nincs is miért drukkolni és ez rossz :cry: . Nem szedek se metet se clostit, nem megyek dokihoz, még uh-ra se :cry: .Pedig jó lenne, mert akkor legalább tudnám, hogy akkor mi újság van odabbent :roll: .
Nekem még a tesztelésért se kell izgulni, mert nem hinném, hogy a szervezetem már kész lenne egy terhességre. Én most csak úgy vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

ne haragudjatok nem olvastam rendesen vissza, csak nagy vonalakban:

Lucuzs: ez jo hogy te vagy a kiskakas :)

Meli es Syl: kuldom a pirit!!

Kacsi: drukk megy ezerrel!!!!

Mokica: na csak igy tovabb es ajanlom a hod maradjon ott ahol kell lennie

Ranita: az elso honap nekem is ilyen volt, azt hittem csoda fog tortenni, aztan jott az arculcsapas...de ne aggodj minden rendben lesz par honap es megint keszen lesztek :)

velem semmi kulonos, munka, nehezen birom a korai kelest - hanyi miatt, kollegak nem tudjak meg. vedonenihez megyek 19-en.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
én nem várok semilyen csodára.

Már napok óta úgy érzem vagy hetek óta, hogy annyira nem érdekel már az egész :( .Ha jönni akar a baba, úgyis jön. Nálam az is baj volt, szerintem, hogy nagyon akartam tesót. El nem tudtam képzelni, hogy egy gyerekkel kelljen leélnem az életemet. Most valahogy ezt nem érzem. Most jól érzem magam és most már el tudom azt is képzelni, hogy így hárman is boldogok tudunk lenni.
De persze jó lenne a kistesó, csak valahogy......... nem tudom :) .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok! Jó sokat írtatok ma!

Én ma soká vagyok, még van egy órám fél4től fél 5ig. Gondolhatjátok milyen jók a gyerekek már ilyenkor. Ma az órákon is néha olyanokat szurt a hasam, meg ha nagyobb levegőt veszek is érzem. Remélem ez mind jót jelent. Majd este bekukkantok, sziasztok!

Kép
timcsi82

Timcsi, drukk, drukk!!!!+++++

Napvirág, Loviné, Syl merre vagytok? Még dolgoztok talán? :D

Aisha, hurrá!!! Védőnénihez mész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hőm meg majd eldönti mit akar.....
mókica

Sziasztok!

Itt vagyok énis, de csak egy gyors bekukk!
Tegnap elkészült az ágyunk! :D Majd rakok fel képet róla, nekem nagyon tetszik, meg apácskának is.Tegnap hoztuk haza, de majd meg szakadtam, mire a régit elvittük a mamámhoz.Az egy nagy sarokgarnitúra volt, és ketten voltunk rá!Ma annyira fájt minden porcikám, hogy az hihetetlen! :evil:

Mókica,
hasmas van még?Most nálunk is sok beteg küzd ezzel! :evil:

Kacsi,
várjuk az eredményeidet! :wink:

Aisha,
védőnéni?Jajj de jóóó! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ranita,
ne aggódj, nem csak te vagy az, akinek nincs drukk időpont! Nekem sincs! :(
Most énis csak arra várok, hogy piri érjen már ide végre!

Lányok,ha nem jönne meg piri, lehetséges, hogy emelnem kellene a metet?Mit gondoltok?Bár most még nem akarom, de ha sokáig nem jön meg, érdemes lenne kipróbálni, nem? :roll:

Lucuzs,
hogy te milyen korai vagy?!
Ma este megint bicajozok majd, szerintem a sorozatom alatt, mert úgy jobban tellik az idő! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Timcsi,
mennek a drukkok ezerrel! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok,
egyre inkább úgy néz ki, hogy nekem most lesz a pé :? .Érzem azt a jól ismart fájást. És ma vagyok a 23. napon. Na, megint egy maratoni ciklus, hurrááááá :evil: . Pedig reménykedtem benne, hogy ez most megváltozik :evil: .
De akkor mit éreztém én egy héttel ezelőtt? Teljesen átver a szervezetem :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Szia Meli! Én is tv-zés közben bringázok. :) A viasat nekem egész délután nézhető. :) Hajrá! Én lassan kezdem is!

Aisha! Védőnénihez menni, igen az nagyon szép! Meg az ultrahang, ez a kettő ami nagyon hiányzik! :) De lassan én is csatlakozom, érzem!!!! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Viszont akkor most kapd el apát, ha már érzed! :wink:
Amúgy nekem sincs semmi drukkolnivalóm, ne csüggedj, nem vagy egyedül! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Syl: Barnázol még?

Loviné: apára fel, mert lecsúsztok! :oops: Itt az idő… :wink:

Kandi: De jó lehetett!!!! Láttad az uh-n minden kis pici részét a kis drágának?

Lucuzs: nekem is volt tegnap meg tegnapelőtt egy nagyon pici barnázás. Remélem attól,hogy javulunk! :lol:

Monyo: csak így tovább!!!! :shock: Én tavaly eljutottam arra a szintre, hogy már nem is kívántam az édességet. Hogy hogy,azt nem tudom, de most vannak napok,amikor nem bírom ki. Igaz,nem ezem sokat, van úgy,hogy csak egy harapást, megérzem az ízét s nem kívánom utána. De addig meg megőrülök érte!

Ranita:sajnálom a párod. Sajnos elég sok mindenkitől hallani, hogy a válság miatt húzzák, húzzák hátra,aztán mégsem….Drukk nekem is csak távoli van. Addig még kell lenni egy peteérésnek és egy mensinek. És persze ki tudja ezek mikor lesznek….

Kacsi: nekem is van mikroszkópom, de nem igazán megbízható. :? Hő, meg nyálkahártya,amire lehet támaszkodni PCO-nál szerintem.

Aisha: védőnénihez mész….tök jóóóóó…szinte hihetetlen,nem? Annyira jó ezt olvasni!!!! :) Megszoktad már a gondolatot,hogy valaki lapul a pocidban?

Meli: pont akartam kérdezni,hogy állsz a bringával,de látom,már írtad. :) Szerintem 1000%, hogy meg fog jönni!

Na puff…….amíg visszaolvastam megettem egy kis csomagos ropit :oops: :oops: :oops:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

sziasztok!
Nekem ma reggelre megjött rendesen! :D Úgyhogy ez csúcs,mert csak 1 napot barnáztam előtte!
Akarom nézetni ebben a hónapban a peteérésemet uh-al,de pont úgy jönnek ki a napok meg a rendelés,hogy a 8.cn-en meg a 14.cn-n tudok csak menni! :? Pont rossz!Szerintetek érdemes a 8.napon mennem?Akkor már látni valamit?
Mert,ha úgy van akkor szeretnék kérni tüszőrepesztőt is.
De nagyon ezt sem tudom,hogy hogy működik...

Ma már nem ment a hasam csak 1X és jobban is vagyok,csak néha szédülök.Hagytam a 2 szemet.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 24000_.png

Kép

Kép
syl100

Syl: látod,alakul ez! :) :) :) Itt a mensi és a metet is szokod.
Én még várnék a helyedben a tüszőrepesztővel egy pár hónapot. Adj időt a metnek,meglátod, rendezni dog. Az uh-khoz meg még sanja nem értek. :(.....pedig szeretnék! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Kacsi:A mikroszkóp nekem sosem mutatott páfrányt még Réka előtt.Ki is dobtam....
Már ,ha nem fogok görcsölni én is elkezdek bringázni meg tornázni.

Kép

Kép
syl100

Syl,
hát ez jó hír.Mármint a barnázás is meg a met is :D .
Azt nem tudom mikor kell mnni tüszőnézőbe :? . Szerintem a 8. napon már lehet.

Átírom a vonim, aztán valamikor majd csak megjön :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Syl,
clostit most nem szedsz?

Kép

Kép
ranita1979

Jaj,annyira nehéz ez,mert december 30-án lejárt a gyesem.Utána még 2 hónap szabit kivehetem ami bent maradt az évek alatt.De most táppénzen vagyok a lapar miatt felvetettem magam,úgyhogy így most tolódik 1 hónapot a szabim.De április elején már munkába kellene állnom,de az a gond,hogy én már nem megyek oda vissza dolgozni,mert messze van és így már gyerek mellett nem tudom megoldani.Úgyhogy jó szívás,ha addig nem jön a baba,mert a munkaviszonyom is megszűnik..... :?

Kép

Kép
syl100

Syl: értem. :( Azért ezt szerintem a nődokitól is kérdezd meg, de én úgy tudom,hogy 1 egész metes hónapot meg kell várni beavatkozás nélkül. Aztán ki tudja, lehet,hogy össze is fog jönni a baba! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Ranita:Nem szedek clostit!

Kép

Kép
syl100

Syl! Gratula a mensihez! Tök jó, hogy csak 1 nap barnázás volt! :) Ez már a met!
Értem a gondodat, ami a munkábaállás miatt van. Én is rettegek, mert év végén nekem is ugyanez lesz... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág! Van iwiw-ed? Már többször kérdeztem, bocs. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Syl, Lucuzs,
én ugyanabban a cipőben járok. De úgy van mehetek vissza, vagy már tavasszal vagy ha lejár a gyesem. De én addig nem hiszek semmit, amíg nem látom :? .

Kép

Kép
ranita1979

Syl,
kérdeztem, de nem válaszoltál. Csináltak neked küretet a lapar alatt???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita:Na látod ezt sajna nem is tudom... :? Miért az mire jó? :oops:

Kép

Kép
syl100

Na lányok merre van mindenki? :wink:

Mókica, Loviné, Aisha?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Syl: és is a 8. napon megyek uh-ra, igaz a szurka miatt kell!

Kép
timcsi82

Na sziasztok!

Csak nagy vonalakba olvastam vissza ezért elnézést ,de nem tudok reagálni.

Kiváltottam ma a vv-i papirom,elég kaki lett,de javulok.
A doki bácsi csinált uh-t és jobb oldalt talált egy 13mm-es dom. tüszőt.
Csütörtökön kell menni uh-ra és megmondják mikor kell tüszőrepit beadni és apácskára :oops:
Vendég

Loviné! Ez jó hír akkor! Azért a vv-eredményt kicsit részletezd majd ha ráérsz! Csütörtökön megy a drukk neked is!

Azt hiszem lassan nem lesz nálam változás, én is tüszőrepi után nézek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

Syl, szerintem nyugodtan nézethetsz tüszöcskét a 8. és a 12. napon. Nekem mikor clostyvan szinte mindig e körül nézi a dokim.
Grat a rendes mensihez. :D

Napvirág, magadról nem írtál....

Loviné?
mókica

Loviné: nincs tüszőrepid? Én ezt nem is tudtam :shock: És máris kapsz rá szurit,mikor még csak most kezdted el a metet? Ilyet lehet? Pont ezt írtam Sylnek,hogy én úgy tudom 1 mensit hagyni kell a metet,hogy "dolgozzon", addig nem szabad közbeszólni gyógyszerekkel. Akkor ezek szerint mégis lehet?

KépKép

Kép
napvirág

Loviné, ez jó hír! Hajrá!! Lehet nem is kell a szuri. :wink:
mókica

Mókica: velem nincs semmi, várakozó állásponton vagyok, várom,hogy menjen le a hőm. :)

KépKép

Kép
napvirág

nap,

ez a 3. hónapom.De amúgy nekem meg szokott repedni csak gondolom nem akarja a véletlenre bízni a doki.

Móki,

itt vagyok. :wink:
Vendég

Lányok ,
holnap begépelem az eredményt,de most megyek mert apa el fog aludni.És ugye azt nem akarjuk. :oops:
Vendég

Loviné! Hajrá! Ne hagyd apát! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja még annyi,hogy a nyálkahártyám 11mm-es.
Vendég

Loviné, az szép :lol: :lol: És kapd el Apát! Tuti megreped az a tüsző... :wink:
mókica

Loviné: ja....tényleg.... :oops: Számolási problémáim is vannak úgy tűnik! :lol: Akkor mindent bele! Érezzétek jól magatokat! ;) :oops:

11 mm-es nyálkahártya!!!!! Az töööök jóóó!!!! :)

Nagyon izgis hónap előtt állsz akkor! :)

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Csak bekukk mert ma este nem vagyok valami jól, nagyon elfáradtam :(

Igen védőnénihez megyek. szerintem ezért ilyen hamar, mert volt az a csúnya vetélés augusztusban.
Napvirág: addig nem merem elhinni míg az uhu nem mutatja hogy dobog az a kis szív odabent és minden rendben lesz. nem vagyok negatív, csak tanultam az előzőből, és tudom most sikerül :) ezért is várom nagyon azt a csütörtököt!!!!

Ranita: megértem amit írtál, lehet most ez kell neked, kicsit megnyugodj, lenyugodj, a szervezeted is rendbe jöjjön. jobb ha csak élvezed az életet és örülsz Hannának :)

na most azt hiszem elhúzok az ágyba tévézni egy forró csokival, ha lemegy. hülye dolgokat tudok kívánni mostanság...

Üdv.
Aisha
aisha

ja és loviné a halk drukkok mennek :) apára fel :)

Üdv.
Aisha
aisha

Loviné,
jajj de jó!
Apácskára fel! :wink: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ma este olyan érzékenynek érzem a cicimet.Olyan rossz!Mi lehet ez? :? Lehet piri közeleg? :shock: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Loviné,
11 mm még pé előtt? Hű, az nem semmi :shock: :shock:
Apára fel!

Syl,
csak azért kérdeztem, mert az első drillingél nekem volt és akkor sosem barnáztam. A másodiknál nem volt, akkor barnáztam. Aztán jött a küret, utána volt ugyan barnázás, de csak 2 nap és nagyon minimális.

Nekem 100 százalék már a pé, egyre jobban érzem, úgyhogy mondtam apának, hogy készüljön, este dolgnk lesz :D :D :D

Jaaaaa, van színem. Azért 1 nap alatt csak rájöttünk, hogy mi a bibi :D

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?