Sziasztok!
Hát én sem tudtam felcsatlakozni a babanetre... most talán már menni fog...
Babaszoba: Nagy munkában vagyunk, elkezdtük csinálni a babaszobát!
A barátnőm még itt van 3 hétig, utána megy vissza Franciaországba. Hatalmas segítség, szeme is nagyon van a dolgokhoz, belső építész, és textiles is. Elvitték a kacatokat, bevásároltak anyagokból, és lámpákból,szőnyegből azt is online előtt egyeztettük, fotóztak, hogy én is el tudjam mondnai a véleményem, Elhozták a kiságyat a családtól, és én neten találtam használtan szekrényt, ma hozzák.
A héten. jövő héten átrendezik a szobát, és megvarrja a barinőm a textileket... Nekem nagyon tetszik, olyan boldog vagyok!
(Mindössze 42 ezer ft-ból:) Ebből lett 2 lámpa, 1 nagy szőnyeg, hatalmas függönyök, egy szekrény, és a pelenkázószivacs. majd teszek fel képeket...
Szofi, nagyon tetszenek a mókus bútorok! Tényleg nagyon jó kombináció a fehér a cseresznyével! És olyan friss, kisbaba milliője van a fotóknak... Ezt nem fogjátok megunni, Bármilyen szín illik hozzá...
Annus, jó a villantós pólós pocikép! Gyönyörűen növekszik a pocid.
Mozza, neked is! Az a kék tarka bandázs naggyon dögös!
Én is varrattam most a barátnőmmel 4 bandázst, narancsot, fakómeggyet, feketét és mogyoróbarnát.. ha már alul csak 2 választási lehetőségem van így télen... Itt öltözködöm, a férjemnek, és ha jönnek látogatók...
A lelkemnek is jót tesz.
A fekvéssel sajna elkezdett a sok könyökléstől a csuklóm és inszalagok begyulladni, most próbálom nem terhelni annyira, másképp polcolom magam...
Szoptatós melltartó: Hú, csajok, végre megérkezett a Carriwell szállítmány a KKengurus boltokba! Vetettem szoptatós melltartót, amit már novemberben kinéztem, csak nem volt méretben. Gondoltam, már most szoptatósat veszek, mert nem érezni és látni sem, hogy olyan gyógy lenne. Kengurus kuponra a Carriwell seamless drop cup-osát vettük. Nagyon ajánlom, annyira kényelmes. Tart, és a hátán bele lehet toldani egy plusz darabot, ha szélesedik az ember lánya a későbbiekben..
5000ft volt így, de ez szoptatósnak is tuti jó lesz, a toldásmatt is. Van fekete, és fehér. (Én fehéret vettem, mert varrás nélküli a kosara, és a nyári lenge ruhák alatt észre sem lehet venni majd, azért is hívják seamless-nek, azaz láthatatlannak. Teszek róla képet.
Szopipárna: megérkezett nekünk is, hát, jó sokat ki kellett venni belőle, hogy kényelmes legyen aludni "vele." Eltettük egy nagy szatyornyit... Igazatok volt, páromnak is nagyon tetszik, miuán kipróbálta, egyik este oda is adtam neki, aludjon ő vele:)
Anita, kitartás! Gondolj bele, mások hónapokat dolgozna azért a pénzért, és nemsokára itt is lesz a párod! Sokkal értékesebb, hogy eddig sokat együtt tudtatok lenni! Most ennek van itt az ideje. Foglald el magad, gyere, mi itt vagyunk!
Hajfestés: fÉn nem merném egyedül befesteni a hajam:) Tuti az egész nyakam is olyan lenne hátul legalábbis:) Meg a fülem:) nem kétséges!
És a férjed még ott kint is a babaholmikat nézi, annyira aranyos! Jó apa, az nem kétséges!
Edua, én nagyon örülnék még 10 hétnek... De inkább 7-et adok magunknak... Most derült ki, hogy a szomszédunk ismerősének ugyanolyan tünetei voltak mint nekem, ahogy feláll, 5 perc után mintha a gravitáció húzná le a babát, és ki akarna jönni, és minnél tovább áll, annál jobban fáj, és bekeményedik pillanatok alatt. És fekve is folyamatosan keményedik. Na, ő a 21. héttől feküdt, és a 32-héten ébredt arra, hogy elmemt a magzatvíz... Egyébként a babával 3 nap után mehettek haza a kórházból. Hát, legalább egy ilyen kimenetelt szeretnék én is magamnak, de persze ha túlhordanám, annak még jobban örülnék:)
Kutyafüle, ha mostanában nem mentél volna dokihoz én azért felhívnám, mert ilyen tüneteim vannak nekem is, és más lányoknak is, csak folyamatosan, és ilyenkor meg kell nézni lehet, hogy milyen állapotban vannak a méhszájak és a méhnyak. Mindenesetre pihenj többet, a szervezet jelez, neke is ezt mondta a doki, ha sok az olyan alhasi fájdalom és hosszú ideig keményedik, attól nyílhat meg a méhszáj. Nekem 4,5 hete tart ez, és még mindíg zárt és normál minden, és lehet, hogy így is marad végig, csak meg kell nézetni.
Pár elhanyagolás: én is nagyon fogok arra figyelni, hogy ne hanyagoljam el a párom. Most szegény az egész napja egy lóverseny, hogy ki tudjon szolgálni, és még dolgozni is eljár, ami minimum napi 10 óra távollét. Szeretném neki viszonozni valahogy majd... nagyon büszke vagyok rá, olyan lelkiismeretesen xsinál mindent.. eddig pedig szinte csak kipórszívózott, és lement a piacra, Most meg főz, mos, takarít, rendet rak.
És engem kiszolgál- hogy kevésszer kelljen felkelnem a vízszintből.
Vas: nekem nagy volt a szám, hogy odaragadok a mágneshez, ha a közelébe megyek. A vérképem szerint 112, azaz alacsony a hemoglobin, Úgyhogy vaskúra. csa ne görcsölne tőle annyira a gyomrom.
Piciheni, vigyázz magatokra! Az a fránya hólyagprobléma hamar elmúlik majd, meglásd, meg kaptad rá a megfelelő gyógyszert! Talán mire olvasod ezt, már enyhültek is a tüneteid! Csak szedd be szépen, és úgy egyél előtte-utána, hogy felszívódjon. Tejet, tejterméket, teljes kiörlésű cuccot ne egyél közvetlen előtte-utána.
Magzati szívUH-t te külön kértél? Vagy a doki javasolta?